Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Η επιστροφή.
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Το σημαντικό είναι να αφεθεί ο άνθρωπος να κάνει τη δουλειά του και να μην αντιμετωπιστεί σαν ο μεσσίας που ήρθε να κάνει θαύματα. Οι συνθήκες δεν είναι καθόλου ίδιες με αυτές που βρήκε στον προηγούμενο ερχομό του στην ομάδα και αυτό διοίκηση και κόσμος οφείλουν να το λάβουν υπόψιν τους.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:02 pmΈγινε αυτό που έπρεπε να γίνει.
Και για τον Ζοτς θα γραφτούν πολλά, στην Ελλάδα είμαστε. Μετά τα «αδύνατον με ΔΠΓ», πολλοί έχουν περάσει στα περί «ξεπερασμένου από το μπάσκετ». Χαλαρά.
πάνω κάτω όπως τα λένε οι Σέρβοι θα είναι...big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:08 pmΝομίζω θα δουμε μέσα στην εβδομάδα ποιο θα είναι το επιτελείο τ κλπ
Θα αλλάξουν πάρα πολλά πάντως
το θέμα είναι στους παίκτες κ πως το σκέφτεται,κάποια έκπληξη θα υπάρξει,γιατί λογικά έχει το ελεύθερο κ το μπάτζετ να αλλάξει ότι θέλει
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το 2012 που έφυγε, δεν είχε απεριόριστο μπάτζετ.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:13 pmεγω γιατι νομιζω οτι εχει τις ιδιες συνθηκες με τοτε ο ζοτς? Μπατζετ απεριοριστο,γηπεδαρα..κοσμος που στηριζει..νταξει τωρα οτι θα κανει κανα ποστ ο αλλος στο ινστα σιγα τα αυγα.Εχει εντωμεταξυ και ετοιμο κορμο απο παικταραδες δεν βρισκει αχουρι οπως ο μπαρτζω το 20 πχ.
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εντωμεταξυ μόλις πριν μερικά χρόνια ήταν ένα τσακ να πάει τη Παρτιζάν F4 (που μπασκετικά το άξιζε 100% δηλαδή αλλά γίναν όσα γίναν).
Νομίζω οι φίλοι Παναθηναϊκοι χαίρονται και μόνο που θα δουν την ομάδα να ξαναπαίζει άμυνα και να έχει αρχές γενικά, και έχουν όλα τα δίκια. Το συναισθηματικό είναι δεδομένο, νιώθουν όπως εγώ στο σινεμά όταν έσκασε ο Gandalf the White στο Φανγκορν (πρεμιέρα ε).
Ως Ολυμπιακός θεωρώ τρομερά ενδιαφέρον το Ζοτς vs Μπαρτζώκας. Δεν είναι θέμα αν τον έχει ξεπεράσει το μπάσκετ (που είναι μπούρδα) , αλλά το ότι ο Ολυμπιακός πατάει σε πολύ πιο στεραιες βάσεις από τα early 00s (και αγωνιστικά και παρασκηνιακά) και είναι μάλλον στη καλύτερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του.
Καλωσορίζω και τη διαφαινόμενη μείωση της τοξικότητας, κρατώντας μια πισίνα γιατί προσωπικά δεν θεωρώ έναν συγκεκριμένο παράγοντα φερεγγυο ακόμα κι όταν έχει να κάνει με έναν άνθρωπο με τη βαρύτητα του Ζοτς.
Μακάρι να έχουμε ηρεμία και ματσαρες
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή κίνηση (ίσως και η μόνη ενδεδειγμένη αυτή τη στιγμή). Άντε να δούμε τι θα γίνει
Μακάρι να χτίσει λειτουργικό ρόστερ. Από σταφ, τον εμπιστεύομαι να φέρει όποιον θέλει. Ο Μπατίστ δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά αν τον θέλει ο Ζέλικο, ποιος είμαι εγώ να πω τι;
Από την άλλη ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τον Διαμαντίδη σε πόστο
Μακάρι να χτίσει λειτουργικό ρόστερ. Από σταφ, τον εμπιστεύομαι να φέρει όποιον θέλει. Ο Μπατίστ δεν μου γεμίζει το μάτι αλλά αν τον θέλει ο Ζέλικο, ποιος είμαι εγώ να πω τι;
Από την άλλη ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τον Διαμαντίδη σε πόστο

- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Με την προηγουμενη φορα που ηρθε εχει νοημα να γινεται η συγκριση. Οχι με οταν εφυγε.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:16 pmΤο 2012 που έφυγε, δεν είχε απεριόριστο μπάτζετ.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:13 pmεγω γιατι νομιζω οτι εχει τις ιδιες συνθηκες με τοτε ο ζοτς? Μπατζετ απεριοριστο,γηπεδαρα..κοσμος που στηριζει..νταξει τωρα οτι θα κανει κανα ποστ ο αλλος στο ινστα σιγα τα αυγα.Εχει εντωμεταξυ και ετοιμο κορμο απο παικταραδες δεν βρισκει αχουρι οπως ο μπαρτζω το 20 πχ.
Κατα τα λοιπα, πολυ καλα νεα για το ελληνικο μπασκετ, ειδικα αν καταφερει να βαλει σε μια ταξη τον εργοδοτη του. Ελπιζω να τα καταφερει και να μακροημερευσει!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και μετά κάνατε 12 χρόνια να πάρετε ευρωλίγκαβήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 21, 2026 3:00 pmΣαν να μην πέρασε μια μέρα. Όταν έφυγε το καλοκαίρι του '12 ο Ολυμπιακός ήταν πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδος, τώρα που επιστρέφει το καλικαίρι του '26 πάλι τα ίδια...![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο