Euroleague 2026-27,Round 2: Panathinaikos Aktor - LDLC ASVEL Villeurbanne (30/9 , 21:15)
Συντονιστής: Captains
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανόμενου και έμενα) πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παίχτη, αλλα δενμπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Ζοτς έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο είχε στον αρχιό σχεδιασμό. Ήθελε να παίξει άλλου είδους μπασκετ που οι απουσίες δεν του του το έχουν επιτρεψει μεχρι στιγμής. Υπαρχει παντα βεβαια και πιθανοτητα να ήθελε να παει έτσι και να περιμενει ψηλο απο τα κοψίματα μιας και στην αγορα δεν υπήρχε αυτο που ήθελε.
Γενικά είναι εύκολο να κάνουμε τους ειδήμονες από την άνεση του καναπέ, μη έχοντας καμία εικόνα απο τις προπονησεις και την καθημερινότητα της ομάδας, κρονοντας απο 2 ματς μόνο. Ας κανουμε λιγη υπομονή.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αναφέρεσαι σε μένα, μπορώ να κάνω όση θες, Ολυμπιακός είμαι:)kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 9:57 pmΟι περισσότεροι (συμπεριλαμβανόμενου και έμενα) πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παίχτη, αλλα δενμπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Ζοτς έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο είχε στον αρχιό σχεδιασμό. Ήθελε να παίξει άλλου είδους μπασκετ που οι απουσίες δεν του του το έχουν επιτρεψει μεχρι στιγμής. Υπαρχει παντα βεβαια και πιθανοτητα να ήθελε να παει έτσι και να περιμενει ψηλο απο τα κοψίματα μιας και στην αγορα δεν υπήρχε αυτο που ήθελε.
Γενικά είναι εύκολο να κάνουμε τους ειδήμονες από την άνεση του καναπέ, μη έχοντας καμία εικόνα απο τις προπονησεις και την καθημερινότητα της ομάδας, κρονοντας απο 2 ματς μόνο. Ας κανουμε λιγη υπομονή.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- kein

- Reactions:
- Twitter: Δεν έχω τέτοιο μάνα μου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Η καλύτερη της Ελλάδας
- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όχι αετέ μου εσύ δεν γκρινιάζεις ούτε νοιάζει και καλά κανειςkite26 έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 9:58 pmΑν αναφέρεσαι σε μένα, μπορώ να κάνω όση θες, Ολυμπιακός είμαι:)kein έγραψε: ↑Τετ Σεπ 30, 2026 9:57 pm
Οι περισσότεροι (συμπεριλαμβανόμενου και έμενα) πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε τέτοιου είδους παίχτη, αλλα δενμπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Ζοτς έχει δείξει ότι κάτι τέτοιο είχε στον αρχιό σχεδιασμό. Ήθελε να παίξει άλλου είδους μπασκετ που οι απουσίες δεν του του το έχουν επιτρεψει μεχρι στιγμής. Υπαρχει παντα βεβαια και πιθανοτητα να ήθελε να παει έτσι και να περιμενει ψηλο απο τα κοψίματα μιας και στην αγορα δεν υπήρχε αυτο που ήθελε.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
περιμενα τον μαντζουκα μετα την χρονια του με τον προμηθεα οτι θα εκανε μεγαλη καριερα..εφτασε μεχρι και να θελει να τον διωξει ο αταμαν..τελικα ομως ο ζοτς αποτι φαινεται θα τον κανει τον παικτη που επρεπε ηδη να ειναι..
δεν ειναι εκνευριστικος ο αυγουλης που σε ματς 20π κοντευει να παθει εγκεφαλικο σε καθε καλαθι?
δεν ειναι εκνευριστικος ο αυγουλης που σε ματς 20π κοντευει να παθει εγκεφαλικο σε καθε καλαθι?
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Μυστικό Αρκούδι

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0