Iωάννης Παπαπέτρου
Συντονιστής: Captains
- ssoulliss
- Reactions: 724
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι έχεις δίκαιο, ίσως δεν το διατύπωσα σωστά. Πήγε μάλλον σε λάθος κολλέγιο θα ήταν το πιο σωστό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:36 pmΠολύ κρίμα. Εξαιρετικός τυπάς, καλή συνέχεια σε ό,τι κάνει και μακάρι να είναι υγιής.
Δώσε κουτσομπολιό στον λαό. Καλοκαίρι είναι, το μπασκετφόρουμ γίνεται Espresso. Για το άλλο που είπες, δεν είμαι σίγουρος ότι το λάθος είναι στο ότι πήγε κολλέγιο. Εννοώ εκεί τουλάχιστον δούλεψε το κορμί του και μπόρεσε να σταθεί τόσα χρόνια Ευρωλίγκα. Το πρόβλημα είναι πως δεν δούλεψε σωστά. Δεν είναι ότι έβαλε τόση μάζα που δεν μπορούσε να σουτάρει πια.
Για το κουτσομπολιό που λες, τι να σου πω είναι της πάσης γνωστό τι είχε γίνει σε μια συγκεκριμμένη χρονιά. Δεν θα πω περισσότερα γιατί θα γίνουμε Κούγκι!

0
-
- Reactions: 92
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοιτάξτε, ο Παπαπέτρου στα πρώτα χρόνια του στον Παναθηναϊκο, εξέλιξε αρκετά το παιχνίδι του, βελτίωσε τις playmaking ικανότητες του, αλλά και το σουτ του. Ε πιστεύω πως κάπου έχει έχασε το κίνητρο του και επαναπαυτηκε. Ίσως και λόγω της κακής κατάστασης στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν κακή η εικονα του μέχρι το 2019-2020, ούτε θεωρώ πως απείχε πολύ από το ταβάνι του. Το ότι σκεφτοταν από τα 30 του να αποσυρθεί, τα δείχνει όλα για την μετέπειτα πορεία του.
0
- GK_23
- Reactions: 2560
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι ακριβές αυτό σχετικά με το draft.Neobasketikos25 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:41 pmΑντίστοιχη διάπλαση είχε και ο πατέρας του, τι να έκανε να χάσει μυική μάζα; επίσης δεν έγινε drafted δεν μπορούσε να συνεχίσει εκεί και πήρε καλό συμβόλαιο από τον οσφπ σε μικρή ηλικία.
Ο Παπαπέτρου άφησε το κολέγιο ενώ είχε ακόμα 3 χρόνια διαθεσιμότητας, για να πάρει το συμβόλαιο του Ολυμπιακού. Κατά τη γνώμη μου, ήταν εντελώς λανθασμένη απόφαση. Βρισκόταν σε ένα πολύ καλό πρόγραμμα (Texas), ήταν ο βασικός SF, παρότι πρωτοετής, και είχε έναν καλό προπονητή (Rick Barnes), ο οποίος τον "δούλευε" ως περιφερειακό παίκτη.
https://www.espn.com/mens-college-baske ... papapetrou
Καλή συνέχεια και υγεία, πάνω από όλα, στη συνέχεια της ζωής του.
Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό. Στο Texas τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση τον Παπαπέτρου και τον "δούλευαν" αρκετά καλά.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:22 pmΘεωρώ ότι στην καρίερα του έκανε 2 λάθη. Ένα ότι πήγε στο κολλέγιο όπου δυστυχώς έβαλε αρκετά μυϊκά κιλά χαλώντας το πολύ γλυκό σουτ που είχε και το δεύτρο ότι εν τέλει επέστρεψε αμέσως στην Ευρώπη, έπρεπε να είχε μείνει εκεί. Θα μου πεις άλλες εποχές πριν 10 χρόνια.
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GK_23 την Κυρ Ιουν 22, 2025 5:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Υπάρχουν βιντεάκια από αγώνες του πριν πάει στο κολλέγιο; Δηλαδή πόσο καλύτερη μηχανική είχε στο σουτ; Μηδενική καμπύλη έβαζε πάντα.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:22 pmΌχι μάλλον σταματάει από τώρα.SteveNashidis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 4:56 pmΘα παίξει με την Εθνική τουλάχιστον ή τέλος από τώρα.
Για μένα είναι ένας αθλητής άξιος σεβασμού. Δεν προκάλεσε σε ότι έκανε και μάλλον έχει σοβαρό θέμα με την υγεία του για να μην μπορεί να αντέξει τον πρωταθλητισμό μετά τα 31. Πίστευα ότι θα βρει και τον εαυτό του στον Άρη όπως φημολογούταν ότι θα πάει.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνει.
Θεωρώ ότι στην καρίερα του έκανε 2 λάθη. Ένα ότι πήγε στο κολλέγιο όπου δυστυχώς έβαλε αρκετά μυϊκά κιλά χαλώντας το πολύ γλυκό σουτ που είχε και το δεύτερο ότι εν τέλει επέστρεψε αμέσως στην Ευρώπη, έπρεπε να είχε μείνει εκεί. Θα μου πεις άλλες εποχές πριν 10 χρόνια.
0
-
- Reactions: 19
- Προειδοποιήσεις:
1
Στο draft του 2014 είχαν κατέβει και οι Jokic, Misic, Saric και δεν είχα επιλεχθεί στον 1ο γύρω οπότε ίσως και για αυτό έμεινε εκτός ο Παπαπετρου.GK_23 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:51 pmΔεν είναι ακριβές αυτό σχετικά με το draft.Neobasketikos25 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:41 pmΑντίστοιχη διάπλαση είχε και ο πατέρας του, τι να έκανε να χάσει μυική μάζα; επίσης δεν έγινε drafted δεν μπορούσε να συνεχίσει εκεί και πήρε καλό συμβόλαιο από τον οσφπ σε μικρή ηλικία.
Ο Παπαπέτρου άφησε το κολέγιο ενώ είχε ακόμα 3 χρόνια διαθεσιμότητας, για να πάρει το συμβόλαιο του Ολυμπιακού. Κατά τη γνώμη μου, ήταν εντελώς λανθασμένη απόφαση. Βρισκόταν σε ένα πολύ καλό πρόγραμμα (Texas), ήταν ο βασικός SF, παρότι πρωτοετής, και είχε έναν καλό προπονητή (Rick Barnes), ο οποίος τον "δούλευε" ως περιφερειακό παίκτη.
https://www.espn.com/mens-college-baske ... papapetrou
Καλή συνέχεια και υγεία, πάνω από όλα, στη συνέχεια της ζωής του.
Δεν νομίζω πως ισχύει αυτό. Στο Texas τον είχαν σε μεγάλη εκτίμηση τον Παπαπέτρου και τον "δούλευαν" αρκετά καλά.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:22 pmΘεωρώ ότι στην καρίερα του έκανε 2 λάθη. Ένα ότι πήγε στο κολλέγιο όπου δυστυχώς έβαλε αρκετά μυϊκά κιλά χαλώντας το πολύ γλυκό σουτ που είχε και το δεύτρο ότι εν τέλει επέστρεψε αμέσως στην Ευρώπη, έπρεπε να είχε μείνει εκεί. Θα μου πεις άλλες εποχές πριν 10 χρόνια.
Σημαντικός αθλητής και σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο, τα υπόλοιπα μικρή σημασία έχουν. Η αποκατάσταση τραυματισμών μετά τα 30 δυσκολεύει επισης, άρα έπαιξε και αυτό ρόλο μάλλον.
0
- GK_23
- Reactions: 2560
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στο draft του 2014 ο Παπαπέτρου. Σκόπευε να συνεχίσει στο κολέγιο αλλά ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού και έφυγε από τις ΗΠΑ για να γίνει επαγγελματίας. Αν συνέχιζε στο Texas, θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, με τη μπάλα στα χέρια.Neobasketikos25 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 6:08 pmΣτο draft του 2014 είχαν κατέβει και οι Jokic, Misic, Saric και δεν είχα επιλεχθεί στον 1ο γύρω οπότε ίσως και για αυτό έμεινε εκτός ο Παπαπετρου.
Σημαντικός αθλητής και σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο, τα υπόλοιπα μικρή σημασία έχουν. Η αποκατάσταση τραυματισμών μετά τα 30 δυσκολεύει επισης, άρα έπαιξε και αυτό ρόλο μάλλον.
0
καλα αυτο με το σουτ το εχεις ξαναγραψει και δεν ισχυει εδω τα στατιστικα του https://www.fibaeurope.com/compID_YUjW- ... 78061.html στο ευρωμπασκετ παιδων 2012, 4/35 τριπονταssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 5:22 pmΌχι μάλλον σταματάει από τώρα.
Θεωρώ ότι στην καρίερα του έκανε 2 λάθη. Ένα ότι πήγε στο κολλέγιο όπου δυστυχώς έβαλε αρκετά μυϊκά κιλά χαλώντας το πολύ γλυκό σουτ που είχε και το δεύτρο ότι εν τέλει επέστρεψε αμέσως στην Ευρώπη, έπρεπε να είχε μείνει εκεί. Θα μου πεις άλλες εποχές πριν 10 χρόνια.
Το ήθος του είναι δεδομένο και αδιαμφισβήτητο όταν ακόμη σε μια από τις ομάδες του - δεχόταν συνεχώς πισώπλατες μαχαιριές εντός και εκτός αποδυτηριών- όμως εκείνος προτίμησε να μην ασχοληθεί.![]()
αυτο που υποστηριζαν καποιοι ηταν οτι μπορουσε να παιξει και στις τρεις θεσεις της περιφερειας ακομα και ασος αν και ειχε υψος 2.06μ (οκ με παπουτσια), οκ δεν ξερω αν ισχυει, διαφωνει η πλειοψηφια των εξπερτς του φορουμ που θεωρουσαν οτι η φυσικη του θεση ηταν 4.
στο δευτερο συμφωνω κακως εφυγε απο το τεξας, οπου ξεκινουσε ως παουερ φοργουορντ, επρεπε να μεινει για να βελτιωσει το παιχνιδι του και οχι να επιστρεψει στην ευρωπη τωρα αν θα ειχε επιλεχθει στο ντραφτ ειναι ασχετο, το ιδιο λαθος εκανε και ο Χουγκαζ ισως κ ο Τσαλμπουρης οκ αυτος δεν αγωνιζοταν ως πρωτοετης, ισως δεν μπορουσε να αντεξει στις ΗΠΑ λογω κυβικων.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2290
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σαν Ολυμπιακός , όταν τον είχαμε στον ΟΣΦΠ ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης που πρόσφερε αρκετά και προσωπικά τον έχω σαν what if καθώς είχαμε φτιάξει φανταστικό δίδυμο Παπανικολάου - Παπαπέτρου στη θέση SF
εκείνος είχε άλλα όνειρα , ήθελε ΠΑΟ λόγω προσωπικής αγάπης για την ομάδα . Το αν δικαιώθηκε , δικιά του η ζωή και οι επιλογές , η άποψη μου είναι πως όχι αλλά ήταν και άτυχος με τραυματισμούς
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ποστ , σωστή κίνηση μετά από όσα ζήσαμε φέτος να μην αγνοήσεις έναν αθλητή που σαν νεαρός είχε προσφέρει , είχαμε πάρει πρωταθλήματα και είχαμε πάει σε τελικό Φ4
εκείνος είχε άλλα όνειρα , ήθελε ΠΑΟ λόγω προσωπικής αγάπης για την ομάδα . Το αν δικαιώθηκε , δικιά του η ζωή και οι επιλογές , η άποψη μου είναι πως όχι αλλά ήταν και άτυχος με τραυματισμούς
Χαίρομαι ιδιαιτέρως που η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ποστ , σωστή κίνηση μετά από όσα ζήσαμε φέτος να μην αγνοήσεις έναν αθλητή που σαν νεαρός είχε προσφέρει , είχαμε πάρει πρωταθλήματα και είχαμε πάει σε τελικό Φ4
1
1

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- pan24
- Reactions: 2580
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τον Παπαπέτρου είναι μεγάλο το what if.
What if είχε μείνει στο κολέγιο 1-2 χρονιές ακόμα αντι να βιαστεί να επιστρέψει Ευρώπη, είχε δουλέψει περισσότερο ως παίκτης με την μπάλα στα χέρια και λιγότερο ως 4αρι (οξύμωρο ότι έγινε αυτό ενω και ο ίδιος ήθελε να παίζει ως περιφερειακός), δεν είχε τραυματισμούς, είχε κάνει άλλες επιλογές στην καριέρα του.
Όπως και να έχει δεν είναι λίγα αυτά που κατάφερε.
Δεν ξέρω αν σταματάει νωρίς επειδή έχει προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν ή επειδή πλέον δεν παίρνει χαρά από το μπάσκετ αλλά όπως και να έχει μακάρι να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος στη ζωή του, υπάρχουν πιο σημαντικά από το μπάσκετ.
What if είχε μείνει στο κολέγιο 1-2 χρονιές ακόμα αντι να βιαστεί να επιστρέψει Ευρώπη, είχε δουλέψει περισσότερο ως παίκτης με την μπάλα στα χέρια και λιγότερο ως 4αρι (οξύμωρο ότι έγινε αυτό ενω και ο ίδιος ήθελε να παίζει ως περιφερειακός), δεν είχε τραυματισμούς, είχε κάνει άλλες επιλογές στην καριέρα του.
Όπως και να έχει δεν είναι λίγα αυτά που κατάφερε.
Δεν ξέρω αν σταματάει νωρίς επειδή έχει προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούν ή επειδή πλέον δεν παίρνει χαρά από το μπάσκετ αλλά όπως και να έχει μακάρι να είναι χαρούμενος και ευτυχισμένος στη ζωή του, υπάρχουν πιο σημαντικά από το μπάσκετ.
1
1

- Airman
- Reactions: 958
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 22, 2025 6:32 pmΣαν Ολυμπιακός , όταν τον είχαμε στον ΟΣΦΠ ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παίκτης που πρόσφερε αρκετά και προσωπικά τον έχω σαν what if καθώς είχαμε φτιάξει φανταστικό δίδυμο Παπανικολάου - Παπαπέτρου στη θέση SF
Ο παίχτης ήθελε να παίξει στην ομάδα μου και καλά έκανε, αφού έτσι το ένιωσε όπως και τόσοι άλλοι παλαιότερα που έκαναν το ίδιο ή το ανάποδο δρομολόγιο. Πολύ άτυχος, υπό την έννοια ότι όχι μόνο στήριξε τον ΠΑΟ σε δύσκολα χρόνια όπου και τα άκουγε χωρίς λόγο, αλλά βασανίστηκε και από τραυματισμούς. Η εικόνα του να κλαίει στον τελικό της Ευρωλίγκας ήταν από τις δυνατότερες όλων. Χαίρομαι που το έζησε. Καλό είναι γενικά να αξιολογούμε ανθρώπους και αθλητές εδώ σε αυτήν την χώρα όταν είναι εν ενεργεία και όχι αφού αποσυρθούν ή πεθάνουν ... Ο άνθρωπος τα άκουγε ακόμα και επειδή επέλεξε να κρατήσει το βαπτιστικό του όνομα, λες και το Γιάννης ας πούμε είναι πιο αντρικό από το Ιωάννης για τα brutal αυτιά κάποιων..Ο Παπαπέτρου είναι παιδί διαμάντι..To post της ΚΑΕ ΟΣΦΠ είναι σωστό και μακάρι να βλέπουμε τέτοια ποστ ακόμα και αν δεν συνυπήρξε στο παρελθόν ο αθλητής με την ομάδα.
1
1

-
- Reactions: 232
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ωραίος ο επίλογος. Ευχαριστούμε Ιωάννη για την προσφορά σου την ομάδα, ιδίως στα δύσκολα χρόνια του συλλογου(ειδικά μια χρονιά έκανε τα πάντα). Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στην ζωή σου!!!!!
Παιχτικα 2 χρονιές μου άρεσε ο Παπαπετρου. Στο ξεπεταγμα του στον Ολυμπιακό κι εγώ τον θαύμαζα στις πρώτες του εμφανήσεις και σε μια χρονιά στα δύσκολα μας χρόνια που πραγματικά τα έκανε όλα και πρέπει να ήταν τκ ταβάνι του. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η σωματοδομη του τον άφησαν πίσω σε σχέση με το σύγχρονo μπάσκετ. Μάλλον δεν εμπέδωσε την εμμονή του Αταμαν να παίζει πάλι κ καλύτερος αλλά δεν κρατάμε κακία εννοείται.Έχει και τα δικιά του μερικές φορές, επρεπε να παίζει πολύ στο εγχώριο για να πάρει τα πάνω του.
Όπως και να χει Ευχαριστούμε Ιωάννη!!!!! και πρέπει να τον τιμήσουν την πρώτη Αγωνιστική στο Οακα την επόμενη σεζον
Παιχτικα 2 χρονιές μου άρεσε ο Παπαπετρου. Στο ξεπεταγμα του στον Ολυμπιακό κι εγώ τον θαύμαζα στις πρώτες του εμφανήσεις και σε μια χρονιά στα δύσκολα μας χρόνια που πραγματικά τα έκανε όλα και πρέπει να ήταν τκ ταβάνι του. Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η σωματοδομη του τον άφησαν πίσω σε σχέση με το σύγχρονo μπάσκετ. Μάλλον δεν εμπέδωσε την εμμονή του Αταμαν να παίζει πάλι κ καλύτερος αλλά δεν κρατάμε κακία εννοείται.Έχει και τα δικιά του μερικές φορές, επρεπε να παίζει πολύ στο εγχώριο για να πάρει τα πάνω του.
Όπως και να χει Ευχαριστούμε Ιωάννη!!!!! και πρέπει να τον τιμήσουν την πρώτη Αγωνιστική στο Οακα την επόμενη σεζον
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μα διόρθωση. Μόλις πριν λιγες βδομάδες, ο ίδιος ο Παπί ανέφερε οτι η απόφαση του να πάει τότε στον Παναθηναϊκό, αποτελούσε καθαρά επαγγελματική απόφαση. Πίστευε ότι θα έχει περισσότερο χώρο να δείξει τις ικανότητες του, όπως και έγινε. Το γεγονός ότι ήταν και οπαδός της ομάδας μικρος και δέθηκε περαιτέρω μαζι της, ήταν συγκυριακό.
1
1

-
- Reactions: 108
- Προειδοποιήσεις:
0