Αυτο πιστευεις εσυ ειτε γιατι τον εχεις δει και τον ξερεις ειτε επειδη το ειπαν οι δημοσιογραφοι που εμπιστευεσαι. Εγω που τον εχω δει τον παικτη θεωρω οτι ειναι απλα λιγο πιο εμπειρος και πιο αταλαντος απο τον πολωνο. Αποψη σου ειναι και την δεχομαι ως αποψη σου. Το ποιος θα εχει δικιο θα το δειξει ο χρονοςj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 9:03 amΗ σχεση του Μπαλτσεροφσκι με τον Γιουρτσεβεν, ειναι οση εχω εγω με τα μαθηματικα.Christofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 8:41 am
Δεν ειναι ενας ποιοτικοτερος μπαλτσεροφσκι, ειναι ενας μεγαλυτερος και με περισσοτερες παραστασεις Μπαλτσεροφσκ νο 2 με τον πολωνο να εχει πολυ μεγαλυτερο επιθετικο ποτενσιαλ
Δεν υπαρχει. Ο Τουρκος ειναι ξεκαθαρα ανωτερος παικτης.
Euroleague Round 4 : Real Madrid vs Panathinaikos Athens
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1321
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1728
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου, επειδή το αναφέρεις συνέχεια, δεν είσαι ο μόνος που βλέπει nba και έχει παρακολουθήσει τον Γιουρτσεβεν.Christofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 4:54 pmΑυτο πιστευεις εσυ ειτε γιατι τον εχεις δει και τον ξερεις ειτε επειδη το ειπαν οι δημοσιογραφοι που εμπιστευεσαι. Εγω που τον εχω δει τον παικτη θεωρω οτι ειναι απλα λιγο πιο εμπειρος και πιο αταλαντος απο τον πολωνο. Αποψη σου ειναι και την δεχομαι ως αποψη σου. Το ποιος θα εχει δικιο θα το δειξει ο χρονος
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Φιλε μου σου ειπα οτι ειναι η αποψη σου ενω τον εχεις δει ή εχεις διαβασει αυτα που γραφανε. Δεν αμφισβητησα δηλαδη οτι τον εχεις δει. Και σου ειπα οτι σεβομαι την αποψη σου οποια και να ειναι αλλα διαφωνω.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 5:32 pmΦίλε μου, επειδή το αναφέρεις συνέχεια, δεν είσαι ο μόνος που βλέπει nba και έχει παρακολουθήσει τον Γιουρτσεβεν.Christofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 4:54 pm
Αυτο πιστευεις εσυ ειτε γιατι τον εχεις δει και τον ξερεις ειτε επειδη το ειπαν οι δημοσιογραφοι που εμπιστευεσαι. Εγω που τον εχω δει τον παικτη θεωρω οτι ειναι απλα λιγο πιο εμπειρος και πιο αταλαντος απο τον πολωνο. Αποψη σου ειναι και την δεχομαι ως αποψη σου. Το ποιος θα εχει δικιο θα το δειξει ο χρονος
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όλα καλά δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα.Christofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 5:35 pmΦιλε μου σου ειπα οτι ειναι η αποψη σου ενω τον εχεις δει ή εχεις διαβασει αυτα που γραφανε. Δεν αμφισβητησα δηλαδη οτι τον εχεις δει. Και σου ειπα οτι σεβομαι την αποψη σου οποια και να ειναι αλλα διαφωνω.
Εγω ασχολήθηκα λίγο με τον παίκτη απο το Μαιαμι ,επειδή μου αρεσε το prospect του Aλπερεν Σενγκουν,και ηθελα να δω τι μπορει να κανει και ο Γιουρτσεβεν,και συμπερανα πως στην Ευρώπη μπορεί να κάνει καλή καριέρα.Απο οσο είχα δει ,για εμενα δεν εχει καμια σχέση με τον Μπαλτσεροφσκι,η διαφορά τους ειναι τεράστια.Οπως εχω ξαναπει ,το ποστ παιχνίδι του Γιουρτσεβεν ο Πολωνος πολυ απλα,δεν το εχει.Ο Τουρκος σηκώνεται γρήγορα και εχει ποιοτικο release,ο Πολωνος για να κοντρολάρει το σώμα του μόνο θελει κάνα τρίλεπτο.Πιο δυνατός ο Ομερ,απείρως καλύτερος ριμπάουντερ.Ο Πολωνος σε κανένα σημείο δεν ειναι έστω ισάξιος του Τουρκου.Να πω το σουτ που ήρθε σαν καλος υποτίθεται σουτερ,αλλά εδω δεν το έδειξε,ενω και ο Ομερ ειναι ικανος σουτερ
0
Καμια σχεση ο Φιλιππας με αυτους που σχολιαζουν στη Nova. Ουτε οταν ηταν και ο ιδιος, ουτε τωρα ουτε ποτε. Τοτε θυμαμαι τους τα εχωνε ασυστολα σε ολους για τις π@παριες που λεγανε. Ακομα και τον υιο του. Δεν μασουσε μια.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 1:25 amΕγώ από το 2017 μέχρι και φέτος είχα euroleague tv. Δεν είχα εικόνα για το τι γίνεται στις μεταδόσεις της Νόβα. Φέτος με την συγχώνευση με την κοσμοτε δεν έβαλα.
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε σεις; Τι καφριλικη, οπαδαλικη και ασχετοσυνη πουλάνε οι τύποι ρε ειλικρινά δεν αντέχονται. Η σχολή Φίλιππα καλά κρατεί στο κανάλι.
Μου λείπουν ήδη οι μεταδόσεις των σπικερς του euroleague tv.
Δυστυχως ομως ολοι οι ξερολες δεν τον μιμηθηκαν. Κανενας δε τον φτανει ουτε στο μικρο του δαχτυλακι στην ειδησεογραφια, τον σχολιασμο, το σπικαρισμα, τις συνεντευξεις. Ο ανθρωπος ηταν αυτος που εφερε το αθλημα στο σαλονι του καθενος.
Βεβαια, λιγο εκτιμηθηκε και πολεμηθηκε...
Και οταν τα εβαλε με τα μεγαλα μεσα της διαφθορας, πηγαν να τον σφαξουν.
Αλλα η λασπη λασπη!
Ελλας το μεγαλειο σου...
1
1

Καλα μην τρελαθούμε κιόλας ειναι σαφές οτι ο Γιουρτσεβεν ειναι πολύ ποιοτικότερος παίκτης απο τον περσινό Μπλάτσε .Το ΑΝ κάνει τη δουλειά και σε ποιο σημείο ειναι άλλο θέμα κ έχει σχέση με πολλά πράγματα πέρα απο το ταλέντο του.Ο ΠΑΟ ειναι κλασσικη Γκαρντ οριεντετιντ τιμ οπως λέμε στο χωριό μου κ ακόμα κ ο Λεσορτ ,όσο περίεργο κ αν ακούγεται αυτο,στα καλύτερα του …ορίζεται απο αυτο.Εμεις ΜΟΝΟ τη στιγμή μπορούμε να καταγράψουμε σύμφωνα μ αυτο που βλέπουμε ΕΩΣ ΤΩΡΑ ,τίποτε άλλο.
Γενικά πάντως ,επειδή έχει υποτιμηθεί ,η επιτυχία του περσινού ΠΑΟ σχετίζεται πολύ με την αμυντική του επίδοση που έκανε κ παίκτες σαν τον Σλουκα που δεν τον λες και…βράχο ,τ αντίθετο μάλλον,να φαίνονται …απροσπέλαστοι.Αυτο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ,τώρα σ ενα μήνα σ ενα …τέρμινο ,μετά το Δεκέμβρη πως θα γίνει και τι θα δούμε ειναι ερώτημα .
Εχω την αίσθηση πάντως οτι ,ανεξάρτητα αποτελέσματος είτε κάνει μπάκ του μπάκ η …αποτύχει ,θα δούμε πολύ διαφορετικά πράγματα απο οτι περσυ.Παραδειγμα ήδη Γκριγκονις και Μητογλου που κράταγαν ΠΑΟ αρχικά ειναι χαμηλά αλλα παίζει Ναν σε ρόλο ενάντια σε….ολους και Χουαντσο με πιο σαφή κ σημαντικό ρόλο.Λεζορτ….εργαζεται σκληρά ως συνήθως και Γιουρτσεβεν και Οσμαν κατι….ψιλοδινουν .Ερωτηματικο Γκραντ κ Μπραουν χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια για να τους αξιολογήσουμε.Σλουκας εχω την εντύπωση οτι δεν ειναι τόσο κακός όσο φαίνεται σα φόρμα Γι αυτο και…τσαντίζεται εύκολα απλά γύρω του η ομάδα συνολικά δε δουλεύει τόσο αρμονικά γενικά.Κουβεντα να γίνεται πάντως ομαδικό ειναι το άθλημα ,ταλέντο περισσεύει σ αυτήν την ομάδα στη δέκατη αγωνιστική ίσως έχουμε καλύτερο δείγμα….
Γενικά πάντως ,επειδή έχει υποτιμηθεί ,η επιτυχία του περσινού ΠΑΟ σχετίζεται πολύ με την αμυντική του επίδοση που έκανε κ παίκτες σαν τον Σλουκα που δεν τον λες και…βράχο ,τ αντίθετο μάλλον,να φαίνονται …απροσπέλαστοι.Αυτο ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ,τώρα σ ενα μήνα σ ενα …τέρμινο ,μετά το Δεκέμβρη πως θα γίνει και τι θα δούμε ειναι ερώτημα .
Εχω την αίσθηση πάντως οτι ,ανεξάρτητα αποτελέσματος είτε κάνει μπάκ του μπάκ η …αποτύχει ,θα δούμε πολύ διαφορετικά πράγματα απο οτι περσυ.Παραδειγμα ήδη Γκριγκονις και Μητογλου που κράταγαν ΠΑΟ αρχικά ειναι χαμηλά αλλα παίζει Ναν σε ρόλο ενάντια σε….ολους και Χουαντσο με πιο σαφή κ σημαντικό ρόλο.Λεζορτ….εργαζεται σκληρά ως συνήθως και Γιουρτσεβεν και Οσμαν κατι….ψιλοδινουν .Ερωτηματικο Γκραντ κ Μπραουν χρειάζονται περισσότερα παιχνίδια για να τους αξιολογήσουμε.Σλουκας εχω την εντύπωση οτι δεν ειναι τόσο κακός όσο φαίνεται σα φόρμα Γι αυτο και…τσαντίζεται εύκολα απλά γύρω του η ομάδα συνολικά δε δουλεύει τόσο αρμονικά γενικά.Κουβεντα να γίνεται πάντως ομαδικό ειναι το άθλημα ,ταλέντο περισσεύει σ αυτήν την ομάδα στη δέκατη αγωνιστική ίσως έχουμε καλύτερο δείγμα….
0
- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1711
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Αμφιβάλλω αν αυτοί που αποδίδουν ελληνοτσολιαδισμό ή οπαδισμό στον Φ. Συρίγο τον έχουν δει να περιγράφει αγώνα ή να συζητάει σε εκπομπές.qspock έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 6:32 pmΚαμια σχεση ο Φιλιππας με αυτους που σχολιαζουν στη Nova. Ουτε οταν ηταν και ο ιδιος, ουτε τωρα ουτε ποτε. Τοτε θυμαμαι τους τα εχωνε ασυστολα σε ολους για τις π@παριες που λεγανε. Ακομα και τον υιο του. Δεν μασουσε μια.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 1:25 amΕγώ από το 2017 μέχρι και φέτος είχα euroleague tv. Δεν είχα εικόνα για το τι γίνεται στις μεταδόσεις της Νόβα. Φέτος με την συγχώνευση με την κοσμοτε δεν έβαλα.
Τι είναι αυτό το πράγμα ρε σεις; Τι καφριλικη, οπαδαλικη και ασχετοσυνη πουλάνε οι τύποι ρε ειλικρινά δεν αντέχονται. Η σχολή Φίλιππα καλά κρατεί στο κανάλι.
Μου λείπουν ήδη οι μεταδόσεις των σπικερς του euroleague tv.
Δυστυχως ομως ολοι οι ξερολες δεν τον μιμηθηκαν. Κανενας δε τον φτανει ουτε στο μικρο του δαχτυλακι στην ειδησεογραφια, τον σχολιασμο, το σπικαρισμα, τις συνεντευξεις. Ο ανθρωπος ηταν αυτος που εφερε το αθλημα στο σαλονι του καθενος.
Βεβαια, λιγο εκτιμηθηκε και πολεμηθηκε...
Και οταν τα εβαλε με τα μεγαλα μεσα της διαφθορας, πηγαν να τον σφαξουν.
Αλλα η λασπη λασπη!
Ελλας το μεγαλειο σου...
Πέρα από την απόπειρα δολοφονίας του με αφορμή την έρευνά του για τα έργα των Ολυμπιακών αγώνων και μεταξύ αυτών της παραχώρησης του Καραϊσκάκη στον Κόκκαλη και όχι στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ήταν από τους πρώτους που έβαλε στο στόχαστρο τις εξωπραγματικές επιδόσεις της εθνικής άρσης βαρών του Ιακώβου που οδήγησε σε αποκλεισμούς από την Παγκόσμια Ομοσπονδία λίγα χρόνια αργότερα.
1
1

Ενταξει αρκετά μεγάλοι είμαστε για να τους θυμόμαστε όλους .Και τις μπασκετικες αναλύσεις τους ,ο θεός να τις κάνει ,και τη …φουστανέλα που παράδειγμα οδηγησε μια ολόκληρη γενιά να πιστέψει οτι είμασταν ο περιούσιος λαός του μπαςκετ που τους αδικούσαν οι …κακοί Ισπανοί που μας κέρδιζαν λόγω…διαιτησίας κ οχι επειδή ήταν καλύτεροι ,και πως έγιναν διάσημοι έλλειψη ανταγωνισμού και τι άκρες είχαν .Οι ξένοι που επικαλείστε ολοι απλά δεν έχουν καμία πίεση να υποστηρίξουν οποιονδήποτε στις μεταδόσεις δε λένε και τίποτα φοβερό κ αυτοί πολλές φορές στη γραφικότητα πέφτουν ,που δεν ειναι και κακό.Στο κάτω κάτω δημοσιογράφοι ειναι δεν ειναι κλώνοι του Ομπράντοβιτς η εστω του ..Πρίφτη…Πουλάνε λίγη φουστανέλα για να μην τους πρήζουν μέχρι εκεί….
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Λοιπον δικη μου αποψη ετσι. Δεν θα σε πεισω τονξερω αλλα δες την δικη μου οπτικη γωνια.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 5:47 pmΌλα καλά δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα.Christofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 5:35 pm
Φιλε μου σου ειπα οτι ειναι η αποψη σου ενω τον εχεις δει ή εχεις διαβασει αυτα που γραφανε. Δεν αμφισβητησα δηλαδη οτι τον εχεις δει. Και σου ειπα οτι σεβομαι την αποψη σου οποια και να ειναι αλλα διαφωνω.
Εγω ασχολήθηκα λίγο με τον παίκτη απο το Μαιαμι ,επειδή μου αρεσε το prospect του Aλπερεν Σενγκουν,και ηθελα να δω τι μπορει να κανει και ο Γιουρτσεβεν,και συμπερανα πως στην Ευρώπη μπορεί να κάνει καλή καριέρα.Απο οσο είχα δει ,για εμενα δεν εχει καμια σχέση με τον Μπαλτσεροφσκι,η διαφορά τους ειναι τεράστια.Οπως εχω ξαναπει ,το ποστ παιχνίδι του Γιουρτσεβεν ο Πολωνος πολυ απλα,δεν το εχει.Ο Τουρκος σηκώνεται γρήγορα και εχει ποιοτικο release,ο Πολωνος για να κοντρολάρει το σώμα του μόνο θελει κάνα τρίλεπτο.Πιο δυνατός ο Ομερ,απείρως καλύτερος ριμπάουντερ.Ο Πολωνος σε κανένα σημείο δεν ειναι έστω ισάξιος του Τουρκου.Να πω το σουτ που ήρθε σαν καλος υποτίθεται σουτερ,αλλά εδω δεν το έδειξε,ενω και ο Ομερ ειναι ικανος σουτερ
Και οι δυο ειναι χαλια αμυντικοι οταν το παιχνιδι ερχεται σε επαφες ή παιζεται με πλαγια βηματα. Οταν ειναι αμυνα χωρου ο Τουρκος ειναι πιο ικανος απο τον Πολωνο. Ο τουρκος ειναι απειρως καλυτερος ριμπαουντερ ειδικοτερα στο αμυντικο ριμπαουντ χωρις να ειναι κακος στο επιθετικο. Ο τουρκος ειναι πιο γρηγορος στα ποδια αλλα οχι ιδιαιτερα γρηγορος οσο οι αθλητικοι ψηλοι αλλα οχι ιδιαιτερα δυνατος οσο οι δεινοσαυροι ψηλοι. Ο πολωνος ειναι αργοκινητη μαουνα παλιας κοπης δεινοσαυρος. Και εδω τελειωνουν για μενα τα πλεονεκτηματα απεναντι στο πολωνο.
Ο πολωνος ειναι πολυ πιο αξιοπιστος σουτερ(θα επανελθω σε αυτο) ειτε μεσης ειτε μακρινης αποστασης. Εχει παιχνιδι με πλατη που ο τουρκος δεν το εχει. Ο τουρκος Ειναι καλος να στο να τελειωνει φασεις κοντα και θα το κανει αξιοπιστα με τετοια γραμμη γκαρντ οπως του Παο. Αυτο το ειχε και ο πολωνος ασχετα αν δε το εδειξε, θεωρω οτι ηταν θεμα απειριας, αγχους και ανωριμοτητας λογω της ηλικιας του. Γενικα ο πολωνος εχει πολυ πιο πλαστικες κινησεις και πολυ περισσοτερο ταλεντο απο οτι ο Τουρκος και πιστευω αυτο θα το δουμε σε λιγα χρονια καθως οι δεινοσαυροι παικτες συνηθως αργουν να ωριμασουν στο πως ελεγχουν το κορμι τους.
Τωρα ο τουρκοα δεν εχει αξιοπιστο σουτ. Καποτε προσπαθησε οταν ηταν ακομη μικρος να το εξελιξει αλλα δεν το εξελιξε ποτε. Παμε στο πως αξιολογω εγω εναν σουτερ. Για εμνα υπαρχουν τεσσερις διαβαθμισεις : 1. Ελιτ σουτερ 2. Καλος σουτερ ημερας 3. Μετριος σουτερ ημερας 4. Κακος σουτερ. Και για να εξηγησω.
Ελιτ σουτερ ειναι αυτος με ποσοστο καριερας κοντα στο 40% με παρα πολλες προσπαθεις που σημαινει οτι τις παιρνει σε καθε συνθηκη και μπορει να εχει στηθει συστημα για αυτον. Για παραδειγμα τετοιος ειναι ο λαρκιν (280 σουτ περυσι) ο Βεζενκοφ, ο Πιτερς, ο γκριγκονις, ο παντερ, ο μουσα
Καλος σουτερ ημερας ειναι αυτος που θα παρει τα σουτ που θα του δοθουν με τις καλες προυποθεσεις και οταν στην μερα του θα τα βαλει εχοντας ποσοστο καριερας ανω του 35- 40%. Τετοιος ειναι ο σλουκας(αν και περυσι με 150 τριποντα διπλασια απο τις αλλες χρονιες μπορει να θεωρηθει ελιτ), ο γκραντ, ο γκος, ο καμπατσο, ο βιλντοζα, ο χεζονια.
Μέτριος σουτερ ημερα ειναι αυτος πουα θα παρει τα σουτ που θα του δοθουν με τις καλες προυποθεσεις και οταν ειναι στην μερα του θα τα βαλει αλλα εχει ποσοστο καριερας 20-35%. Τετοιος ειναι ο γουοκαπ, ο παπανικολαου, ο παπαπετρου, ο χουαντσο, ο μητογλου.
Κακος σουτερ ειναι αυτος με κακη μηχανικη στο σουτ που και ο αμυντικος να τον περιμενει στην αλλη ακρη του γηπεδου θα το χασει. Τετοιος ειναι ο Φαλ, ο Λεσορ, ο θανασης αντετοκουμπο.
Οταν μιλαμε για σεντερ σουτερ εγω στο ΝΒΑ αναγνωριζω ως ελιτ μολις δυο τον Λοπεζ και τον ΚΑΤ. Καλοι σουτερ ημερας ειναι ο Γιοκιτς, ο Εμπιντ , ο ντειβις. Μετριος σουτερ ημερας ειναι ο Γιαννης, και κακος σουτερ ο Γκομπερτ.
Στην ευρωλιγκα δεν υπαρχει ελιτ σουτερ αν και ο Παπαγιαννης πλησιαζει περισσοτερο απο καθε αλλον σε αυτη την κατηγορια( και ομως οσο κουκο και αν φαινεται). Ο πλαις για παραδειγμα εχει μεινει στην σκεψη μας ως σουτερ τριων ποντων και ομως μεχρι και που πηγε στην Εφες ειχε μαξιμουμ 10 τριπντα σε μια σεζονκαι απο τοτε και με τον Αταμαν τα τριπλασια στην επομενη σεζον και τελικα σουταρε γυρω στα 50 σουτ την σεζον( δηλαδη κατω απο 1,5 τον αγωνα). Ομως αν και για μενα ηταν οτι πιο κοντινο σε ελιτ ψηλος σουτερ τελικα ηταν ενας καλος σουτερ ημερας.
Ο πολωνος ειναι τετοιος, δηλαδη αν σουταρει σταθερα θα εχει ενα καλο ποσοστο, ο Τουρκος ειναι μετρίος σουτερ ημερας. Ο Λεσορ ειναι κακος σουτερ. Εννοειται οτι μπορει να παρει σουτ ο ομερ και να τα βαλει γιατι δεν ειναι οτι εχει κακη τεχνικη γιατι θα ειναι η μερα του, αυτο δεν θα ειναι ο κανονας ομως
Τελος παντων ελπιζω να μην κουρασα.
Υ.Γ. Ο περσινος πολωνος δεν ειναι ο παικτης που θα μπορουσε να ειναι και γιατι δεν πηρε οσες ευκαιριες θεωρουμε οτι πηρε αλλα και γιατι δεν ειχε την εμπιστοσυνη του προπονητη του.
0
Στα του αγωνα:
Ο ΠΑΟ, αν και ακομα δεν ειναι σε καλη κατασταση αφου εχει θεματα προσαρμογης των νεων παιχτων, καθως και θεματα φορμας βασικων του, εχασε μονον 4 απο μια Ρεαλ που επαιζε την υπαρξη της απεναντι στον κοσμο της που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ την νικη!
Περσυ, μη ξεχναμε, ειχε χασει και στον τελικο αλλα και πριν στην εδρα της απο τον ΠΑΟ.
Δεν υπηρχε αλλο αποτελεσμα και τα εδωσε ολα χτες. Αυτο φανηκε.
Ο ΠΑΟ απο την αλλη δεν τα εδωσε ολα. Ειναι εμφανως οχι στην καλυτερη του, θελει χρονο αλλα:
Απεναντι στην βασικη - κατα πως φαινεται και παλι φετος - αντιπαλο του, δεν αφησε ποτε το παιχνιδι, εμεινε μεσα μεχρι τελους εστω κι αν ηταν πισω στο σκορ, διεκδηκησε τη νικη.
Το αθλημα αυτο εχει παραξενη επιδραση στους θεατες του:
Περσυ ας πουμε, αν εχανε μονον 4 στη Μαδριτη ο ΠΑΟ, ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι.
Φετος εχουν ολοι πεσει να φανε την ομαδα. Η διαφορα ειναι πως οι προσδοκιες εχουν μεγαλωσει. Αρα αν φετος βγει ο ΠΑΟ 2ος, θα ειναι αποτυχια για τους περισσοτερους.
Ο,τι και να λεμε τωρα, η Ευρωλιγκα εχει μεγαλο βαθος και ειμαστε ακομα στην πολυ αρχη...
Οι 2 ομαδες προσφεραν πολυ καλο θεαμα εχτες, αυτο ειναι το κερδος για το αθλημα, και το επιπεδο τους ειναι παρα πολυ υψηλο.
Αυτο φανηκε με γυμνο ματι.
Ο ΠΑΟ ειναι ενισχυμενος συγκριτικα με περσυ.
Η μονη αδυναμια της ομαδας που διακρινεται ευκολα και ισως υπαρχει αδυναμια να διορθωσει ειναι η αμυνα μεσα στη ρακετα. Υπαρχει θεμα εκει. Υπηρχε το ιδιο και περσυ. Οταν δεσουν οι νεοι παιχτες και γυρισει ο Κωστας που παιζει αμυνα της προκοπης μεσα στο ζωγραφιστο, τα πραγματα θα αλλαξουν καπως.
Ο Αταμαν θα κανει τις σωστες αλλαγες, και σε παιχνιδια που πραγματικα χρειαζεται θωρακιση της ρακετας ειδικα απο αθλητικους κι ευκηνιτους παιχτες (οπως της Παρι) ο Αντετοκουμπο θα παρει χρονο παραπανω απο οτι ο Τουρκος.
Το προβλημα χημειας στους ψηλους ειναι οτι ουτε ο Λεσορ αλλα ουτε ο Γιουρτσεβεν παιζουν καλη αμυνα (μεχρι τωρα). Ισως θα επρεπε ο 2ος ψηλος που αλλαζει τον Λεσορ να ειναι κατι αλλο. Απο την αλλη, ο Τουρκος εχει δυνατοτητες και μπορει να τις εξελιξει στο μελλον.
Ηδη εδειξε βελτιωμενος αμυντικα, επιθετικα εχει καλες θεσεις αλλα επεσε στο διδυμο Ταβαρες και Ιμπακα οπου, φυσιολογικα, δεν μπορεσε να σκοραρει καθολου ευκολα.
Και παλι παλεψε... Το προβλημα του ειναι η ταχυτητα, οχι το μποι. Ειναι ποιοτικοτερος παιχτης απο τον Αντετοκουμπο, αν και ο τελευταιος δινει την αθλητικοτητα, την εκρηξη και την ταχυτητα αντιδρασης που χρειαζεται μεσα στο καλαθι. Αλλα ειναι ασταθης επιθετικα και επιρρεπης στους τραυματισμους.
Τους αλλους παιχτες δεν εχει νοημα να σχολιασω. Η ομαδα θα ανεβει, κι οταν παιξει και την διψασμενη αμυνα που επαιζε περσυ, τα αποτελεσματα θα ερθουν.
Το Ροκυ 3 μου ερχεται συνεχεια στο μυαλο με τον φετινο ΠΑΟ.
Εχει ακομα το eye of the tiger? Θα το ξαναβρει?
Αυτο του λειπει.
Δεν υπαρχει λογος για γκρινια απο τοσο νωρις κι απεναντι σε μια τοσο διψασμενη Ρεαλ στην εδρα της.
Η ομαδα πιστευω θα ξυπνησει συντομα.
Ο ΠΑΟ, αν και ακομα δεν ειναι σε καλη κατασταση αφου εχει θεματα προσαρμογης των νεων παιχτων, καθως και θεματα φορμας βασικων του, εχασε μονον 4 απο μια Ρεαλ που επαιζε την υπαρξη της απεναντι στον κοσμο της που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ την νικη!
Περσυ, μη ξεχναμε, ειχε χασει και στον τελικο αλλα και πριν στην εδρα της απο τον ΠΑΟ.
Ο ΠΑΟ απο την αλλη δεν τα εδωσε ολα. Ειναι εμφανως οχι στην καλυτερη του, θελει χρονο αλλα:
Απεναντι στην βασικη - κατα πως φαινεται και παλι φετος - αντιπαλο του, δεν αφησε ποτε το παιχνιδι, εμεινε μεσα μεχρι τελους εστω κι αν ηταν πισω στο σκορ, διεκδηκησε τη νικη.
Περσυ ας πουμε, αν εχανε μονον 4 στη Μαδριτη ο ΠΑΟ, ολοι θα ηταν ευχαριστημενοι.
Φετος εχουν ολοι πεσει να φανε την ομαδα. Η διαφορα ειναι πως οι προσδοκιες εχουν μεγαλωσει. Αρα αν φετος βγει ο ΠΑΟ 2ος, θα ειναι αποτυχια για τους περισσοτερους.
Ο,τι και να λεμε τωρα, η Ευρωλιγκα εχει μεγαλο βαθος και ειμαστε ακομα στην πολυ αρχη...
Οι 2 ομαδες προσφεραν πολυ καλο θεαμα εχτες, αυτο ειναι το κερδος για το αθλημα, και το επιπεδο τους ειναι παρα πολυ υψηλο.
Η μονη αδυναμια της ομαδας που διακρινεται ευκολα και ισως υπαρχει αδυναμια να διορθωσει ειναι η αμυνα μεσα στη ρακετα. Υπαρχει θεμα εκει. Υπηρχε το ιδιο και περσυ. Οταν δεσουν οι νεοι παιχτες και γυρισει ο Κωστας που παιζει αμυνα της προκοπης μεσα στο ζωγραφιστο, τα πραγματα θα αλλαξουν καπως.
Ο Αταμαν θα κανει τις σωστες αλλαγες, και σε παιχνιδια που πραγματικα χρειαζεται θωρακιση της ρακετας ειδικα απο αθλητικους κι ευκηνιτους παιχτες (οπως της Παρι) ο Αντετοκουμπο θα παρει χρονο παραπανω απο οτι ο Τουρκος.
Το προβλημα χημειας στους ψηλους ειναι οτι ουτε ο Λεσορ αλλα ουτε ο Γιουρτσεβεν παιζουν καλη αμυνα (μεχρι τωρα). Ισως θα επρεπε ο 2ος ψηλος που αλλαζει τον Λεσορ να ειναι κατι αλλο. Απο την αλλη, ο Τουρκος εχει δυνατοτητες και μπορει να τις εξελιξει στο μελλον.
Ηδη εδειξε βελτιωμενος αμυντικα, επιθετικα εχει καλες θεσεις αλλα επεσε στο διδυμο Ταβαρες και Ιμπακα οπου, φυσιολογικα, δεν μπορεσε να σκοραρει καθολου ευκολα.
Και παλι παλεψε... Το προβλημα του ειναι η ταχυτητα, οχι το μποι. Ειναι ποιοτικοτερος παιχτης απο τον Αντετοκουμπο, αν και ο τελευταιος δινει την αθλητικοτητα, την εκρηξη και την ταχυτητα αντιδρασης που χρειαζεται μεσα στο καλαθι. Αλλα ειναι ασταθης επιθετικα και επιρρεπης στους τραυματισμους.
Τους αλλους παιχτες δεν εχει νοημα να σχολιασω. Η ομαδα θα ανεβει, κι οταν παιξει και την διψασμενη αμυνα που επαιζε περσυ, τα αποτελεσματα θα ερθουν.
Αυτο του λειπει.
Δεν υπαρχει λογος για γκρινια απο τοσο νωρις κι απεναντι σε μια τοσο διψασμενη Ρεαλ στην εδρα της.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμενα ως ουδετερο θεατη( μπορω να πω οτι για καποιο λογο αντιπαθω τη ρεαλ πολυ περισσοτερο απο οτι τον Παο και αυτο πηγαζει 11 χρονια και πλεον πριν που καθισε και εχασε τελευταια αγωνιστικη για να αντιμετωπισει τον δις πρωταθλητη ολυμπιακο σε σειρα αγωνων με πλεονεκτημα εδρας) αυτο που δεν μου χτύπησε ωραια στο ματι ηταν οτι η ρεαλ νικησε πολυ πιο ευκολα απο οτι δειχνει το σκορ και αν ηταν πιο συγκεντρωμενοι στο τελος θα ηταν μεγαλυτερη η διαφορα. Το ρσοτερ του Παο για μενα ειναι απειρως καλυτερο απο της Ρεαλ φετος και πιστευω οτι και με μειονεκτημα εδρας να την αντιμετωπισει ισως και να την σκουπισει. Θεωρω οτι αν ειχε ανακατεψει την τραπουλα λιγο παραπανω ο Αταμαν με τους γκαρντ και την καλη μερα που ειχαν τα φοργουορντ θα το επαιρνε το ματσακι και ας μην το πιστευα πριν τον αγωνα. Ηταν λιγο τσαμπα ηττα τελικάqspock έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 7:13 pmΣτα του αγωνα:
Η μονη αδυναμια της ομαδας που διακρινεται και δυσκολευει να διορθωσει ειναι η αμυνα μεσα στη ρακετα. Υπαρχει θεμα εκει. Υπηρχε το ιδιο και περσυ. Οταν δεσουν οι νεοι παιχτες και γυρισει ο Κωστας που παιζει αμυνα της προκοπης μεσα στο ζωγραφιστο, τα πραγματα θα αλλαξουν.
Και παλι παλεψε... Το προβλημα του ειναι η ταχυτητα, οχι το μποι.
Αυτο του λειπει.
0
-
- Reactions: 430
- Προειδοποιήσεις:
2
Φίλε σόρρι αλλά αυτά είναι καφενειακου επιπέδου. Οκ δεν ήρθε η καταστροφή με αυτή την ήττα αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε και το άσπρο μαύρο. Ο ΠΑΟ ερχόταν από εκτός προγράμματος ήττα και προφανώς ήθελε φουλ να κάνει μια ρελανς, απλώς τη δεδομένη στιγμη δε μπόρεσε. Οι 4 πόντοι δε λένε την αλήθεια, ότι η Ρεάλ δηλαδή έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Το κοινό μπορεί να απαιτεί όσο θέλει, οι παίκτες παίζουν. Στη τελική αυτό το σκεπτικό το γυρνάω ανάποδα και σου λέω ότι τη πίεση την είχε η Ρεάλ. Πάμε παρακάτω, είναι νωρίς για ολουςqspock έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 7:13 pmΣτα του αγωνα:
εχασε μονον 4 απο μια Ρεαλ που επαιζε την υπαρξη της απεναντι στον κοσμο της που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ την νικη!
Ο ΠΑΟ απο την αλλη δεν τα εδωσε ολα.
1
1

- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καθολου ασπρο μαυρο δεν ειναι, γεγονος ειναι αυτο που αναφερει ο qspock.Η Ρεαλ εχασε με διαφορα στην εδρα της στην regular,και εχασε στον τελικο με διασυρμο στο δευτερο ημιχρονο. Εννοειται πως για βαθμολογικους λογους ηταν και για τις 2 ομαδες ενα σημαντικο παιχνιδι, αλλα για την Ρεαλ ηταν πολλα παραπανω,και κυριως θεμα γοητρου,οταν το κλαμπ με τα περισσοτερα ευρωπαικα.glenrice90 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 7:31 pmΦίλε σόρρι αλλά αυτά είναι καφενειακου επιπέδου. Οκ δεν ήρθε η καταστροφή με αυτή την ήττα αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε και το άσπρο μαύρο. Ο ΠΑΟ ερχόταν από εκτός προγράμματος ήττα και προφανώς ήθελε φουλ να κάνει μια ρελανς, απλώς τη δεδομένη στιγμη δε μπόρεσε. Οι 4 πόντοι δε λένε την αλήθεια, ότι η Ρεάλ δηλαδή έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Το κοινό μπορεί να απαιτεί όσο θέλει, οι παίκτες παίζουν. Στη τελική αυτό το σκεπτικό το γυρνάω ανάποδα και σου λέω ότι τη πίεση την είχε η Ρεάλ. Πάμε παρακάτω, είναι νωρίς για ολουςqspock έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 7:13 pmΣτα του αγωνα:
εχασε μονον 4 απο μια Ρεαλ που επαιζε την υπαρξη της απεναντι στον κοσμο της που ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ την νικη!
Ο ΠΑΟ απο την αλλη δεν τα εδωσε ολα.
Η ηττα δεν λεει κατι,με στην Μαδριτη αυτη θα ειναι η εικονα με τις περισσοτερες ομαδες πιθανοτατα, ακομα και ομαδες επιπεδου f4.H Ρεαλ θα ειναι καταιγιστικη. Η εμφανιση τιθεται υπο συζητηση,αλλα τι να συζητησεις οταν η διοργανωση εχεις 3 εβδομαδες που εχει αρχισει.
0
-
- Reactions: 430
- Προειδοποιήσεις:
2
Η Ρεάλ έπαιξε σε τέμπο και ένταση Ρεάλ στην έδρα της, δεν είδα κάτι σπέσιαλ από μεριάς τους (οκ προφανώς μπήκαν ψυλλιασμενοι, όχι όπως θα μπαίναμε με τη Μούρθια). Η διαφορά δεν ήταν στο κίνητρο, ηταν οτι παίκτες κλειδιά του ΠΑΟ δεν είναι σε φεγγάρι, κι αυτό είναι fact. Τα περί εκδίκησης / "το θέλαν περισσότερο" είναι λίγο οπαδικο χρυσωμα χαπιού και μετά Χριστόνj-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 7:55 pmΚαθολου ασπρο μαυρο δεν ειναι, γεγονος ειναι αυτο που αναφερει ο qspock.Η Ρεαλ εχασε με διαφορα στην εδρα της στην regular,και εχασε στον τελικο με διασυρμο στο δευτερο ημιχρονο. Εννοειται πως για βαθμολογικους λογους ηταν και για τις 2 ομαδες ενα σημαντικο παιχνιδι, αλλα για την Ρεαλ ηταν πολλα παραπανω,και κυριως θεμα γοητρου,οταν το κλαμπ με τα περισσοτερα ευρωπαικα.glenrice90 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 18, 2024 7:31 pm
Φίλε σόρρι αλλά αυτά είναι καφενειακου επιπέδου. Οκ δεν ήρθε η καταστροφή με αυτή την ήττα αλλά δε χρειάζεται να κάνουμε και το άσπρο μαύρο. Ο ΠΑΟ ερχόταν από εκτός προγράμματος ήττα και προφανώς ήθελε φουλ να κάνει μια ρελανς, απλώς τη δεδομένη στιγμη δε μπόρεσε. Οι 4 πόντοι δε λένε την αλήθεια, ότι η Ρεάλ δηλαδή έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Το κοινό μπορεί να απαιτεί όσο θέλει, οι παίκτες παίζουν. Στη τελική αυτό το σκεπτικό το γυρνάω ανάποδα και σου λέω ότι τη πίεση την είχε η Ρεάλ. Πάμε παρακάτω, είναι νωρίς για ολους
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4663
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
οι ομαδες του αταμαν σχεδον παντα δεν ξεκιναν καλα και ανεβαζουν στροφες απο φεβρουαριο και μετα αυτο ειναι γεγονος
ο παο δινει την εντυπωση οτι οι παιχτες νοιωθουν οτι εκαναν το χρεος τους περυσι δεν παιζουν με κινητρο
αν εχεις καλη ομαδα για φ4 ειτε τερματισεις πρωτος η 8ος θα πας αλλα οσο να ειναι καλο ειναι να εχεις και την εδρα στα πλευ οφ
και φυσικα για να γινουν ολα αυτα θα πρεπει να μπεις στα πλευ οφ
ο παο δινει την εντυπωση οτι οι παιχτες νοιωθουν οτι εκαναν το χρεος τους περυσι δεν παιζουν με κινητρο
αν εχεις καλη ομαδα για φ4 ειτε τερματισεις πρωτος η 8ος θα πας αλλα οσο να ειναι καλο ειναι να εχεις και την εδρα στα πλευ οφ
και φυσικα για να γινουν ολα αυτα θα πρεπει να μπεις στα πλευ οφ
0