Άγαλμα στον Χουάντσο που είναι ο unsung hero του παιχνιδιού, μας κράτησε στο παιχνίδι όλη την 4η.
Γενικά η άμυνα δε στρώνει με τίποτα, δεν νομίζω πλέον να διορθώνεται αυτό τόσο βαθιά μες τη σεζον.
Συντονιστής: Captains
Συμφωνώ, ο χουαντσο ήταν ο MVP. Τα χλατσωσε δίχως έλεος.brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2025 12:01 amΚερδίσαμε μια ομάδα που έκανε περίπατο μες την έδρα του 1ου πριν μιάμιση εβδομάδα, χωρίς 3 σημαντικότατους παίκτες. Για άλλη μια φορά φοβερό μέταλλο σε do-or-die.
Άγαλμα στον Χουάντσο που είναι ο unsung hero του παιχνιδιού, μας κράτησε στο παιχνίδι όλη την 4η.
Γενικά η άμυνα δε στρώνει με τίποτα, δεν νομίζω πλέον να διορθώνεται αυτό τόσο βαθιά μες τη σεζον.
Η Φενέρ δεν είναι Καρδίτσα για να σου βάλει 60 πόντους. Όταν έχεις επιθετικό ταλέντο, εκεί θα πάει το σκορ.brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2025 12:01 amΚερδίσαμε μια ομάδα που έκανε περίπατο μες την έδρα του 1ου πριν μιάμιση εβδομάδα, χωρίς 3 σημαντικότατους παίκτες. Για άλλη μια φορά φοβερό μέταλλο σε do-or-die.
Δεν λεω οτι ηταν αδικο που κερδισε ο Παναθηναικος, το παιχνιδι εφτασε στην κοψη του ξυραφιου,και οι 2 ομαδες ηταν μεσα στην νικη,απλα στο τελος ηταν και τυχερος ο Παναθηναικος.JohnnyPao έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:50 pmΈγραψαν και τα παιδιά ήδη ποσοστά σε βολές, επίσης πόσες καραμπολες και μπάλες που έφυγαν μέσα απτα χέρια του Γκάμπριελ και τους έδωσαν το ελεύθερο σουτ? Συν κάτι περίεργα σφυρίγματα. Θεωρώ την αξίζαμε τη νίκη 100%, χωρίς να λέω ότι κάναμε κάποιο ΣΠΟΥΔΑΙΟ ματς, αλλά είναι καλό να νικάμε τη 2η φενερ όταν ΔΕΝ είμαστε καλοί.j-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 11:40 pmΚουτσα στραβα με δοση τυχης,με ικανοτητα,το πηραμε το παιχνιδι,πολυ σημαντικη νικη.
Δεν μου αρεσε η ομαδα,σε ενα τετοιο ματς την περιμενα καλυτερη,πιο συγκεντρωμενη,η νικη ηρθε και με μεγαλη δοση τυχης,ωστοσο το δεν εχω να πω κατι παραπανω,γιατι το σημερινο ματς δεν επιδεχεται μονο αγωνιστικης κριτικης.
Οπωσδήποτε νίκη με εφες! Είναι καλό ότι νίκησαν την Ρεαλ σήμερα.
Εκτός από κάτι φάσεις στην 4η που έκανε ποικιλίες κάτω απο τη ρακέτα ενώ ήταν 3 ελεύθεροι στο τρίποντο.villiskabas έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2025 12:20 amο Ναν εντωμεταξυ σημερα ειχε και 7 ασιστ...δηλ μπορει να μην εβαλε 25 αλλα εχει αρχισει σε μεγαλα κομματια του παιχνιδιου να βλεπει γηπεδο
ο γιουρτσεβεν θα φυγει το καλοκαιριJohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Φεβ 05, 2025 1:09 amΑρα το καλοκαίρι τρεις επιλογές υπάρχουν για το 5 :
Α) Λεσσορ, μπακαπ σεντερ (Ομέρ ή Γκαμπριελ) και τρίτος σεντερ ο Καραγιαννίδης.
Β) Λεσσορ, Παπαγιάννης (ως 2ος αντι του Ομερ) και Γκάμπριελ (ως 3ος).
Γ) Λεσσορ και Ομέρ και Γκάμπριελ (3 ξένοι και πάμε για Έλληνα σε άλλη θέση, πχ Ρογκα).
Εν τω μεταξύ με την Αρμάνι που τον έβαλε μέσα το παιδί δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Λάθος θέσεις, αργός, μια ταχύτητα κάτω από όλους τους υπόλοιπους παίκτες