2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 28, 2020 7:58 pm

Παίδες ούτε εγώ (που θεωρώ τον Καλάθη σημαντικά κατώτερο του Διαμαντίδη κι κάτα κάτι χειρότερο του Καμπάσο) δεν συμφωνώ με τον φίλο Saras. Τρολ όμως δεν είναι σε καμιά περίπτωση, φαίνεται ότι ξέρει μπάσκετ κι ότι παραθέτει με υπομονή τα επιχειρήματά του, χωρίς να προσβάλει.

Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 28, 2020 8:19 pm

Η αληθεια ειναι οτι δεχτηκα τρελο μπουλιγκ :boxing: αλλα δε κραταω κακιες. Η αληθεια παντως ειναι οτι μου ειναι δυσκολο εχοντας ζησει ολη τη χρυση εποχη της ομαδας μεσα απο το γηπεδο να συμβιβαστω με αυτα που συμβαινουν στην ομαδα επι δγ.

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 28, 2020 8:33 pm

Να σε ρωτησω κατι basket72 δε σου ερχοταν να σπασεις την τηλεοραση με την αμυνα στα δυο μετρα που επαιζε ο δδ στον μιστερ 7εκ$ josh childress; ε καπως ετσι αισθάνομαι και εγω για καλαθη. :sorry:

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 28, 2020 8:46 pm

Επειδη εδω και πολλα χρονια το...τρολλ του φορουμ ειμαι ΕΓΩ!! :D να αφησετε τον SARAS ησυχο!! :D...Κι αν τελικα παει ο Καλαθης στην Μπαρτσα δηλωνω απο τωρα οτι ο Καμπατσο θα τον κανει γιογιο οπου τον πετυχει και εμαθε κι ο Καρολ οτι πηγαινει και πανω που αποσυροταν ανανεωσε!!....Και το λεω πριν καν υπογραψει ωστε να με περασετε πριονοκορδελλα ολο το φορουμ αν συμβει το αντιθετο....Ειδα και κατι ποστ οτι δεν χρειαζεται απαραιτητα σουτ λεει κι οτι θα κανει lay up και floater στην Ισπανια...Να περιοριστει θα τον συμβουλευα στα εδω...Αμυνα και ασσιστ....γιατι εκει απο την 1η μεχρι την 8η ομαδα δεν εχει Πανιωνιους,Κολοσσους Ροδου κι Απολλωνες Πατρων...Θα κατεβαινουν σαν τσεκουρια τα χερια αλα Φελιπε Ρεγιες και Ρουντι...Σκορδιληδες εκει δεν εχει....Θα βγαλει μαλλια ξανα ο Νικ στην Ισπανια....

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2020 10:14 pm

SARAS1989 έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 8:33 pm
Να σε ρωτησω κατι basket72 δε σου ερχοταν να σπασεις την τηλεοραση με την αμυνα στα δυο μετρα που επαιζε ο δδ στον μιστερ 7εκ$ josh childress; ε καπως ετσι αισθάνομαι και εγω για καλαθη. :sorry:
Στην περίπτωση του Καλάθη το λάθος είναι επικοινωνιακής μορφής αλλά και της άποψης που έχει ο Δ.Γ για τον ρόλο των προπονητών και των GM. Αν είχε μείνει ένας προπονητής για μια 3τία με παίκτες που να κόλλαγαν με τον Νικ και την ίδια στιγμή δεν είχαμε διασπάθιση τζάμπα χρήματος σε παίκτες που γουστάρει ο πρόεδρος (π.χ Παππάς κοντά στο 1εκ και Γκιστ της τελευταίας 2ετίας με συμβόλαιο επίσης κοντά στο 1εκ) το ρόστερ θα μπορούσε να είναι πολύ πιο συμβατό με τις δεξιότητες που αναντίρρητα έχει ο Καλάθης. Ο οποίος φόρεσε έναν ρόλο που ποτέ δεν μπορεί να του κάνει. Όχι μόνο γιατί έχει πολύ κακό 3π και ακόμα χειρότερες βολές για κοντό (ενδεχομένως τον χειρότερο συνδυασμό σε αυτά τα 2 για PG, στη σύγχρονη ιστορία της Ευρωλίγκας, στο κορυφαίο επίπεδο) αλλά και γιατί "¨χαλάει" το μυαλό του με το under και συνεχίζει να τουβλάρει. Κυρίως στα παιχνίδια που κρίνονται όλα. Στους "8".
Το να έχει αυτόν τον κάκιστο συνδυασμό σε βολές και 3π, δεν είναι διόλου αμελητέο. Από τις βολές του Καλάθη σε τελευταίο λεπτό του έχει πάρει βαθμολογικό αβαντάζ στην Κανονική Περίοδο Ευρωλίγκας, ο Σφαίροπουλος στο ΟΑΚΑ.
Μέχρι εκεί η κριτική μου, όμως. Είναι τόσα άλλα που κάνει σε κορυφαίο επίπεδο (διαχρονικά κιόλας) που το μπαλάντζο τον καθιστά έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης που θα μπορούσε κι αυτός να έχει θέση στην ομάδα της δεκαετίας της Ευρωλίγκας. Όπως κι ο Σλούκας, εξάλλου.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2599
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Μάιος 28, 2020 11:12 pm

manj13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 8:46 pm
Επειδη εδω και πολλα χρονια το...τρολλ του φορουμ ειμαι ΕΓΩ!! :D να αφησετε τον SARAS ησυχο!! :D...Κι αν τελικα παει ο Καλαθης στην Μπαρτσα δηλωνω απο τωρα οτι ο Καμπατσο θα τον κανει γιογιο οπου τον πετυχει και εμαθε κι ο Καρολ οτι πηγαινει και πανω που αποσυροταν ανανεωσε!!....Και το λεω πριν καν υπογραψει ωστε να με περασετε πριονοκορδελλα ολο το φορουμ αν συμβει το αντιθετο....Ειδα και κατι ποστ οτι δεν χρειαζεται απαραιτητα σουτ λεει κι οτι θα κανει lay up και floater στην Ισπανια...Να περιοριστει θα τον συμβουλευα στα εδω...Αμυνα και ασσιστ....γιατι εκει απο την 1η μεχρι την 8η ομαδα δεν εχει Πανιωνιους,Κολοσσους Ροδου κι Απολλωνες Πατρων...Θα κατεβαινουν σαν τσεκουρια τα χερια αλα Φελιπε Ρεγιες και Ρουντι...Σκορδιληδες εκει δεν εχει....Θα βγαλει μαλλια ξανα ο Νικ στην Ισπανια....
Σημασία δεν έχει το τι λες , ο καθενας μπορει να εκφράζει την άποψή του κομψά και με επιχειρήματα και έχει το δικαίωμα να μην αλλάζει την οπτική γωνια με την οποια βλέπει τα πράγματα ότι κι αν του πουν οι συνομιλητές του . Το ζήτημα όμως είναι το ΠΩΣ το λες και στη περίπτωση σου , είσαι πολλες φορες αρκετά προκλητικος όπως εξισου προκλητικα είναι και τα όσα λες στο συγκεκριμένο ποστ, ισως για αυτό κάποιοι ξεσπούν λέγοντάς ότι εισαι τρολ , κάτι που προφανως είναι λάθος σαν κίνηση.

Όσο για τον Σάρας.. νομιζω ότι τόσο εκεινος οσο και καποιοι αλλοι παραθεσαμε αναλυτικα τη γνωμη μας για τον Νικ, κάτι που συζητιέται στο φόρουμ (και πλεον και σε λαθος τοπικ) εδώ και αρκετές μέρες και συνεπως έχει γίνει κάπως κουραστικό, για αυτό και ειπα πως απο τη στιγμή που κανεις δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να αλλάξει γνώμη και να πειστεί (ας πουμε) ότι το καλύτερο είναι η συγκεκριμενη κουβεντα να λήξει ή τουλάχιστον να μεταφερθεί στο ανάλογο τοπικ.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Μάιος 28, 2020 11:51 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Μάιος 28, 2020 11:12 pm
..
Όσο για τον Σάρας.. νομιζω ότι τόσο εκεινος οσο και καποιοι αλλοι παραθεσαμε αναλυτικα τη γνωμη μας για τον Νικ, κάτι που συζητιέται στο φόρουμ (και πλεον και σε λαθος τοπικ) εδώ και αρκετές μέρες και συνεπως έχει γίνει κάπως κουραστικό, για αυτό και ειπα πως απο τη στιγμή που κανεις δεν φαίνεται να έχει τη διάθεση να αλλάξει γνώμη και να πειστεί (ας πουμε) ότι το καλύτερο είναι η συγκεκριμενη κουβεντα να λήξει ή τουλάχιστον να μεταφερθεί στο ανάλογο τοπικ.
Έχεις δίκιο JohnhyPao.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Παρ Μάιος 29, 2020 12:24 am

ξενερωμενος και εγω με την φασουλα για τον αχρηστο ..Καλαθη
ποσταρω καινουργιο ροστερακι ,μπας και ξανα ρθει το τοπικ στα ισα του

Παπαγιαννης,Ννοκο,Ιαν
Χικς(προταση basket72 8-) ) ,Μητογλου,Βεζενκοφ(pf-sf)
Παπαπετρου,Αλεξ Αντετοκουμπο (θεση αγνωστη :P )
Χιλιαρντ(sg-sf),Μποχατσικ
Λορεντζο,Χερμανσον,Μαντζαρης

Παππα ειπα να αφησω εκτος !οσο δεν ανακοινωνεται η ανανεωση ..ας ζουμε με την ελπιδα :roll:

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μάιος 29, 2020 12:46 am

Σε ένα κοσμο επιστημονικης φαντασιας , που αν και ο κορωνοιος συνεβη , ο δπγ αποφασισε να μην μειωσει το μπατζετ απτη μια λογω της φοροελαφρυνσης , απτην άλλη λογω των αρκετα μεγαλων εσοδων της φαρμακευτικης του και φυσικα επειδή ειδε πως ολοι θα ειχαν μειωμένα μπατζετ και για αυτό αρπαξε την ευκαρια απτα μαλλια!!

Με αφορμή τη συνεντευξη του σιγκλετον (που δεν ξερουμε αν θα τον κρατησει η εφες) , που ειπε ότι αν εμεναν ο ιδιος μαζι με τον Τζειμς (που κι αυτόν δεν ξερουμε αν θα τον κρατησει η τσσκα) και τον νικ (που θα εμενε με μια νορμαλ προσφορα , εστω λιγο χαμηλοτερη από αυτή της μπαρτσα) θα είχαμε παρει μια κουπα.

Το φετινο καθαρο μπατζετ ηταν στα 9,1 εκατ και δεν βαζω τα ποσα του coaching staff μεσα (αργυρης,πιτινο) , με ένα μπατζετ γυρω στα 9 εκατ θεωρω πως θα είμασταν για μεγαλα πραγματα..

Καλαθης(1,7)
Τζειμς(1,5) , Μποχωριδης(100)
Παπαπέτρου(800)
Σιγκλετον(1,5) , Μητογλου(500)
Παπαγιάννης(500) , Ιαν(100)

Αυτά μαζι με έναν μπακαπ ασο των 200χιλ πχ Λανγκστον Χολ (που ούτως ή αλλως ακούγεται) , ένα μπακαπ 2αρι με σουτ (πχ φοστερ των 400χιλ) , ένα μπακαπ 3αρι με σουτ και αμυνα των 300χιλ (μαλκολμ χιλ ή Τζειμς γιαγκ) και τελος ενας καλος σεντερ σε τιμη ευκαιριας , εκει γυρω στα 400χιλ (μαικλ ερικ , ματιας λεσορ , κενταβιους χειζ κλπ) φτιαχναμε ΡΟΣΤΕΡΑΡΑ !!!

Ωραιες κι αυτές οι σκεψεις αν και εντελως ουτοπικες , δειχνει παντως τι ομαδα θα μπορούσαμε να χουμε αν δεν εκανε τις μεταγραφες ο δπγ. Στα 9 εκατ εβγαινε αυτό το μπατζετ , και αντι των σιγκλετον και Τζειμς είχαμε φετος τους φριντετ , ουαιλι , τομας , τζονσον κλπ. Ποσο κριμα…

ΥΓ. Για το ροστερ του πορτοκαλοπιτα , απαιτω τα δικαιώματα του Isaiah Hicks :P :D :P χαχαχαχ (αν λεμε τον ιδιο) της αστανα , τον βαζω στα ροστερ μου εδώ και κανα 3βδομαδο , εχω ποσταρει και τα χαιλαιτς του αρκετες σελιδες πιο πισω , βαριέμαι να το ψαξω όμως. Εξαιρετικη περιπτωση 4/5αριου , μου θυμιζει λιγο Ανθονι Γκιλ αλλα δεν ξερω αν θα την εβγαζε με μητογλου και βεζενκοφ στο 4. Εγω τον ηθελα για αντι μπεντιλ (κοστιζουν το ιδιο αλλα ο Χικς εχει πολύ μεγαλυτερο ταβανι) αλλα και εμενα ακομα 3/4αρι λιγο πιο ολοκληρωμενο από τον βεζενκοφ.

Μαρεσε παντως που δεν εβαλες Παππα ενώ οι πιο πολλοι τον εχουμε καταπιει αμασητο και τον βαζουμε στα ροστερ μας με κλειστα ματια..

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Μάιος 29, 2020 12:56 am

κατι Ιταλοι γραφουν για Λοιντ οτι ενδιαφερομαστε !
καποιες σημειωσεις απο μενα με + - για τα οσα ειδαμε περσι ως διαπιστευτηρια στην el
στα + η ποιοτητα του που ηταν εμφανης
&το καλο τριποντο με ενα οβερ 40ρι να γραφει συνολικα
κ χρειαζομαστε οπως+δηποτε εναν τετοιο sg ,αν αποκτηθει Λορεντζο στο 1

στα πλην το οτι εχασε την μιση σεζον περσι και η Βαλενθια το σουπερ της διαστημα χωρις αυτον..
οπως επισης κ η ασταθεια που εδειξε !αξιοσημειωτο οτι εμας εμας πηγε να μας σκοτωσει στο οακα..με 40ρι pir :shock:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Μάιος 29, 2020 12:59 am

JohnnyPao έγραψε:

ΥΓ. Για το ροστερ του πορτοκαλοπιτα , απαιτω τα δικαιώματα του Isaiah Hicks :P :D :P χαχαχαχ (αν λεμε τον ιδιο) της αστανα , τον βαζω στα ροστερ μου εδώ και κανα 3βδομαδο , εχω ποσταρει και τα χαιλαιτς του αρκετες σελιδες πιο πισω , βαριέμαι να το ψαξω όμως.
αν δεν θυμασαι λαθος την ομαδα..τοτεαυτος ειναι ! Αιζαια ,αλλα Σαρατοφ,οχι Αστανα..! απο Αστανα ενας που κυκλοφορει απο δω κ απο εκει σε προτασεις και ισως εχεις προτεινει κ εσυ ειναι το 3ρι της ,ο Μαλκομ Χιλ

0
JohnnyPao

champion

Παρ Μάιος 29, 2020 1:09 am

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 12:59 am
JohnnyPao έγραψε:

ΥΓ. Για το ροστερ του πορτοκαλοπιτα , απαιτω τα δικαιώματα του Isaiah Hicks :P :D :P χαχαχαχ (αν λεμε τον ιδιο) της αστανα , τον βαζω στα ροστερ μου εδώ και κανα 3βδομαδο , εχω ποσταρει και τα χαιλαιτς του αρκετες σελιδες πιο πισω , βαριέμαι να το ψαξω όμως.
αν δεν θυμασαι λαθος την ομαδα..τοτεαυτος ειναι ! Αιζαια ,αλλα Σαρατοφ,οχι Αστανα..! απο Αστανα ενας που κυκλοφορει απο δω κ απο εκει σε προτασεις και ισως εχεις προτεινει κ εσυ ειναι το 3ρι της ,ο Μαλκομ Χιλ
Σωστος!! Γλωσσα λανθανουσα..

Ναι της σαρατοφ είναι , της αστανα είναι ο μαλκολμ χιλ ισχυει και μαλιστα ειχα κατσει τις προαλλες να παρακολουθησω σε επανάλειψη ένα φετινο ματς αστανα-σαρατοφ(αβτοντορ) για να τους τσεκαρω και τους 2. Όπως προσπαθουσα να θυμηθώ την ομαδα του Χικς ωστόσο μου ρθε πρωτα στο μυαλο το πιο ευκολο (από ρωσικες 2/3ης ταχυτητας) και ειπα αστανα , εχεις δικιο λοιπον.

ΥΓ. Μιας κι εγραψα για επιστροφες πανω (ηθελα να ανεβασω και μια φωτο που είναι μαζι οι Τζειμς και Σιγκλετον αλλα δεν ξερω πως) θα σας εψηνε μηπως και επιστροφή μαικ μπραμου για το 2/3 με 300χιλ ξερω γω ετσι ώστε ναναι περιττος και ο παππας? Με Λορενζο στο 1 θα χρειαστούμε σουτ και ελληνικο στοιχειο (κι ο μπραμος είναι 2 σε 1)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Μάιος 29, 2020 1:23 am

ωραιος Τζονι ! σε εκτιμησα περισσοτερο τωρα!!εισαι μερακλης αν καθεσαι και βλεπεις ολοκληρα σαρατοφ-αστανα 8-) !!
οσο για Μπραμο ,εγω ειμαι εν μερει θετικος αυτο το καλοκαιρι!μαλιστα τον ποσταρα αυτες τις μερες κ σε ενα ροστερ !Πρεπει να το δουμε,γιατι ενδεχομενως να χρειαστει να αποφυγουμε θεση ξενου εκει !δεν βγαινουν τοσο ευκολα τα κουκια..με 6 ξενους !
εχει το σουτ που θα χρειαστουμε .περα απ αυτο δεν νομιζω να χρειαστουμε κατι αρκετα ποιοτικοτερο για πισω απο Παπαπετρου,σε ροστερ 6μυριων !
μεσα απο μενα λοιπον,αν και αποφευγω το ξαναζεσταμενο..φαγητο,οπως επισης και τις επιστροφες-καταστροφες :oops:

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 1:29 am

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Μάιος 29, 2020 12:24 am
ξενερωμενος και εγω με την φασουλα για τον αχρηστο ..Καλαθη
ποσταρω καινουργιο ροστερακι ,μπας και ξανα ρθει το τοπικ στα ισα του

Παπαγιαννης,Ννοκο,Ιαν
Χικς(προταση basket72 8-) ) ,Μητογλου,Βεζενκοφ(pf-sf)
Παπαπετρου,Αλεξ Αντετοκουμπο (θεση αγνωστη :P )
Χιλιαρντ(sg-sf),Μποχατσικ
Λορεντζο,Χερμανσον,Μαντζαρης

Παππα ειπα να αφησω εκτος !οσο δεν ανακοινωνεται η ανανεωση ..ας ζουμε με την ελπιδα :roll:
Γεια σου φίλε μου.Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου- έτσι κουβέντα να γίνεται.
Η πεντάδα Μπράουν, Χίλιαρντ, Παπαπέτρου, Χικς, Ενόκο θα παίρνει κεφάλια μιλάμε.
Μαζί σου για αυτούς.
Είναι όλοι τους αθλητικοί/δυνατοί με έφεση στν άμυνα. Κι ο Χίλιαρντ το ίδιο κι ας είναι ταλαντούχος μπροστά.
Τον Μάντζαρη δεν τον θέλετε θα έλεγα :P . Πάρτε τον Καλαϊτζάκη, κρατήστε και τον Αθηναϊου και θα σας κοστίσουν τα μισά λεφτά του Ευάγγελου.
Στη θέση του Τσέχου που δεν τον ξέρω, θα έπαιρνα Νόρις Κόουλ με τα άλλα μισά λεφτά που θα κόστιζε ο Μάντζαρης.
Και στη θέση του Άλεξ Αντετοκούμπο* τον Μπράντον Πολ ως 7ο ξένο- να εναλλάσσεται ενδεχομένως με τον Χικς στην Α1.

Kαι στη θέση του Χέρμανσον εγώ θα έπαιρνα τον Μπριάντε Γουέμπερ με ένα 400ρι αντί το 600ρι που κόβω τον Ισλανδό.
Με Μπράουν, Γουέμπερ, Κόουλ, και Χίλιαρντ, Πολ έχετε πολύ καλή εώς τοπ περιφερειακή άμυνα, ενώ πέραν του τουβλαδόρου Μπράουν οι άλλοι σουτάρουν κοντά στο 40%, (0 Γουέμπερ στο 38%) ενώ έχουν και πολύ καλό σουτ από τα 5-6μέτρα που επίσης ανοίγει χώρους.

Για δες αυτό και μου λες:
1) Μπράουν, Γουέμπερ, Καλαϊτζάκης, Αθηναίου
1-2) Κόουλ,
2-3)Χίλιαρντ, Πολ
3) Παπαπέτρου
4) Βεζένκοφ, Μήτογλου-
4-5) Χικς
5) Ενόκο, Παπαγιάννης, Βουγιούκας.

Τέτοιες ομάδες πρέπει να παίρνουν ενέργεια από την άμυνα. Τσεκαρισμένο στην Ευρωλίγκα, μόνο έτσι έχεις ελπίδες.
Αν ένας από τα αδέλφια Αντετοκούμπο έχει ενδιαφέρον και ψηλό ταβάνι για Ευρώπη, είναι ο Κώστας με ένα 3τες συμβόλαιο.

basket72
Reactions:

Παρ Μάιος 29, 2020 1:49 am

Τώρα που το σκέφτομαι στο παραπάνω ρόστερ δεν χωράει ο Βουγιούκας. Τζάμπα λεφτά και χώρο πιάνει. Αν έχετε Μήτογλου- Βεζένκοφ είστε ψιλοκαλυμμένοι στο 4. Ο Χικς θα μπορούσε να έρθει ως τρίτο πεντάρι πιο πολύ και σε δεύτερη φάση για τρίτο 4αρι, όταν δεν βγαίνουν οι άμυνες κλπ.

Edit: Μια κίνηση πολύ ιντριγκαδόρικη θα ήταν να πηγαίνατε για Νάναλι κυρίως για το 2 σας. Έχει πεσμένο κασέ, έχει κίνητρο, είναι σκόρερ αν χρειαστεί και τοπ αμυντικός, ενώ παίζει προφανώς και το 3, δίνοντας άλλα στοιχεία από τον Πάπι.

Αν ερχόταν σε σας, θα ήταν ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ σας, κατευθείαν για πρώτος σκόρερ σας. Με ένα 800αρι δεδομένης της κακής χρονιάς (σε μια Φενέρ που οι παίκτες της δεν είναι και τόσο ασφαλές να κριθούν) και δεδομένης κ της συγκυρίας, είναι ότι πρέπει. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πιο ακριβός από τον Χίλιαρντ κι αν είναι η διαφορά τους θα είναι κάπου στο 100ρι με τον Νάναλι να είναι σημαντικά καλύτερος του Χίλιαρντ σε όλα.

* Κι για να βγει το μπάτζετ στη θέση του Πολ. τον Ν.Γουόκερ της Ανδόρα με ένα 300ρι. Νομίζω ότι βγαίνει κάπου στο 6εκ το ρόστερ αυτό:

Μπράουν, Γουέμπερ, Καλαϊτζάκης, Αθηναίου
Ν. Κόουλ
Νάναλι, Γουόκερ
Παπαπέτρου
Βεζένκοφ, Μήτογλου
Χικς
Ενόκο, Παπαγιάννης.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”