pan24 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 23, 2023 11:54 am
Phys87 έγραψε: ↑Τρί Μάιος 23, 2023 9:52 am
Τζεημς-Λι
Βιλντοζα
Παντερ-Πονιτκα
Χεζονια
Λεσορ
Μωραιτης
Καλαιτζακης Παναγιώτης
Καλαιτζακης Γιώργος
Μαντζουκας-Αγραβάνης
Παπαγιαννης
Κώστας
Αυτοί πως μας φαίνονται ;
Λίγο θεματάκι φαίνεται να έχει αμυντικά στην περιφέρεια αλλά το ακούω.
Το βασικό πρόβλημα είναι ότι ο Λεσόρ γράφεται πως είναι κοντά στην ανανέωση και ο Χεζόνια έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.
Με τα πλέι οφ και final 4 που έκανε δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τον αφήσει η Ρεαλ.
Ο Τζέιμς από την άλλη αν και έχει συμβόλαιο πιθανό να φύγει, φαίνεται να τα έχει σπάσει με τον Ομπράντοβιτς και είχε και πειθαρχικό μέσα στην σεζόν.
Αν είναι να κάνω πρόβλεψη για τους ξένους στο 1-3 μας, με βάση και το πρόσφατο άρθρο του gazzetta και άλλα αντίστοιχα, θα είναι Βιλντόζα, Λι και 3 εκ των Τζέιμς, Μπομπουά, Μπράιαντ, Πονίτκα.
Η προσπάθεια για Πάντερ βλέπω να μένει προσπάθεια όπως με τον Καμπάτσο, γιατί και αυτόν αν δεν ανανεώσει στην Παρτίζαν θα τον θέλουν όλοι οι φραγκάτοι.
Στους ψηλούς είναι πιο ανοιχτά τα πράγματα, μπορείς να δοκιμάσεις και παίκτη από nba και σίγουρα δεν κινείται τίποτα μέχρι να κλείσει θετικά ή αρνητικά το θέμα Παπαγιάννη.
Το ρόστερ το έγραψα με βάση όσα ακούγονται. Τον Τζεημς προσωπικά δεν τον θέλω καθώς έχει χάσει το πρώτο βήμα που είχε. Θα προτιμούσα μάλιστα τον Μπραιαντ από τον Παντερ καθώς θα γίνουμε μονοδιάστατοι με τον Παντερ, και θα ήθελα Κουματζε σίγουρα καθώς είναι ο επόμενος Ταβαρες. Στον άσο θα παηγαινα στο άσο της Μπασκονια θα πλήρωνα τον Κερεχετα και θα τον έπαιρνα.
Η δίκη μου εκτόξευση με βάση όσων έχουν ακουστεί ξέροντας ότι ο Αταμαν λατρεύει το πικ εν ρολ,
Τόμσον, Καλαθης για κάνα 15΄
Βιλντοζα,Τομας ή Γκριγκονις ή Λι, Μωραΐτης
Μπραιαντ,Πονιτκα Π & Γ Καλαιτζακης
Χεζονια, Μαντζουκας, Αγραβάνης
Κουματζε,Παπαγιαννης, Κώστας
Ρεαλιστικό και καλό. Αυτό μαρεσει αρκετά.