Παναθηναϊκός - Αγωνιστικά 2023-2024 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2434
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 23, 2023 10:55 pm

Τα φιλικά δεν προσφέρονται για να κρίνεις δυναμικότητα ομάδων αφού όλοι κάνουν δοκιμές και παίζουν με απουσίες.
Σε εμάς πχ έλειπε ο Βιλντόζα, η Μπάγερν χωρίς Ιμπάκα-Λούσιτς έπαιζε χωρίς βασικό 3 και βασικό ψηλό.

Όμως μπορείς να δεις πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού, τι δουλεύει και τι οχι, ατομική κατάσταση παικτών κλπ.

Φαίνεται ότι στην επίθεση μπορούμε να πετάμε φωτιές ειδικά όταν μπαίνουν τα σουτ.
Επίσης ότι είμαστε πολύ καλά στους ψηλούς.

Στην άμυνα φαίνεται το θεματάκι, ιδίως περιφερειακά.
Είμαι περίεργος για τον ρόλο του Γκραντ όταν επιστρέψει ο Βιλντόζα.
Ο Γκραντ δείχνει στα φιλικά αλλά και πριν στην Αρμάνι ότι είναι πολύ καλός αμυντικός, οχι αρκετά καλός οργανωτής για αυτό το επίπεδο και μετριοκακός σουτέρ. Ως τώρα στα φιλικά παίζει ως δεύτερος άσσος όταν ο Σλούκας είναι έξω.
Θέλω να δω τι ρόλο θα έχει στην επίθεση όταν παίζει και ο Βιλντόζα, που λογικά εκείνος θα αναλαμβάνει την οργάνωση όταν είναι έξω ο Σλούκας.

Μάλλον θα μας λείπει κάποιος σκόρερ με προσωπική φάση.
Η περιφέρεια μας δεν με πείθει ακόμα, έχουμε αρκετά ερωτηματικά εκεί

Κώστας-Μαντζούκας φαίνεται ότι δεν υπάρχουν για τον Αταμάν, αν δεν παίζουν ούτε στα φιλικά...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Σάβ Σεπ 23, 2023 11:40 pm

Ποιος πίστευε πως ο Μαντζουκας θα είχε θέση σε αυτή την ομάδα? Σοβαρά δηλαδή..

Ο Κώστας δεν έχω καταλάβει αν είναι τραυματίας τελικά η όχι.

Εγώ πιστεύω πως είναι ευκαιρία τώρα που άδειασε θέση στη Ζαλγκιρις, να στείλουμε Γκριγκονις εκεί και να πάρουμε έναν σκόρερ που θα έχει και προσωπική φάση και δε θα περιμένει στημένος.

Ο Γκραντ έχει συμπαθητικό σουτακι από μέση απόσταση και δε φοβάται να πάρει προσπάθειες.

Μητογλου είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πραγματικά αυτή τη στιγμή δείχνει ισάξιος του Χουαντσο.

Παπαπέτρου ούτε κρύο ούτε ζέστη, θα κάνει κάποια καλά ματς αλλά δε περιμένω κάτι τρομερό.

Λεσορτ απλά αποδεικνύει πως η περσινή χρονιά δεν ήταν τυχαία, πολύ δυνατός και σχετικά καλές κινήσεις αν και έχασε μερικά εύκολα.

Καλαϊτζακης θα είναι καμικάζι σε ρόλο αμυντικού φέτος.

Ο Γκαι αρκετά καλύτερος απ τα προηγούμενα, πήρε και κρίσιμο σουτ στο τέλος.

Αυτός ο Έντουαρντς πόσα παίρνει? Μας έκανε πλάκα σήμερα.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Σεπ 23, 2023 11:46 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Σεπ 23, 2023 10:40 pm

Η κακή μας θεση είναι το "3" και η καλή μας θέση είναι το "4", δεν ξέρω ποια ομάδα στη γιουρολιγκ έχει καλύτερη σύνθεση στη συγκεκριμένη θέση : Juancho - Mitoglou - Mantzoukas. Πείτε μου εσείς μία.
Η Αρμάνι

0
Μέχρι φέτος
thory

euroleague
Reactions: 665
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 23, 2023 11:52 pm

Offtopic αλλά ενα μπράβο στο action24 γιατί είχα χρόνια (από Τάσο μαγουλα σε ενα ντέρμπι οσφπ παο στο ποδόσφαιρο) να ακούσω οπαδούς στο σπικαζ.
Μπράβο action24!

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Σεπ 24, 2023 12:25 am

άσχετο αλλά το καινούριο παρκέ του ΟΑΚΑ μου φαίνεται το ομορφότερο της Ευρώπης.

εγώ μπορώ να καταλάβω γιατί δε παίζουν Κώστας και Μαντζούκας. μιλάμε για ολοκαίνουρια ομάδα με ολοκαίνουριο προπονητή και ελάχιστο χρόνο μέχρι να ξεκινήσει η χρονιά, η οποία να μη ξεχνάμε ότι έχει και μαζεμένα ντέρμπι. είναι λογικό ο Αταμάν να θέλει να δέσουν πρώτα οι δέκα που θα τραβήξουν το κουπί όλη τη σεζόν και μετά να ασχοληθεί με τους "μικρούς".

αν παίξουν τώρα οι συγκεκριμένοι χάνεται αγωνιστικός χρόνος από τη βασική τετράδα ψηλών.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Σεπ 24, 2023 4:54 am

Ποιος τη σκέφτηκε για μασκότ αυτή? Είχαμε το γοριλα που ήταν σαν τον ΕΤ πιο τριχωτο σε χρώμα βιοχλαπατσας τώρα άλλαξαν το Mr Green και τον έκαναν σα μάσκα από θρίλερ. Μόνο για να τρομάζει κανένα παιδάκι για να φάει τις μπαμιες του κάνει.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Σεπ 24, 2023 6:53 am

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 24, 2023 10:10 am

Ο μαντζουκας θα έπρεπε να ζητήσει να πάει δανεικός. Στη καλύτερη περιπτώση θα παίζει σκορπια πενταλεπτα στην ευρολιγκα, σε τελειωμένα ματς. Τα ματς της Ελλάδας ,εκεί που έχει ξεπέσει το επίπεδο, μικρή ωφέλεια εχουν

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3973
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Σεπ 24, 2023 10:23 am

Dedalos έγραψε:
Ο μαντζουκας θα έπρεπε να ζητήσει να πάει δανεικός. Στη καλύτερη περιπτώση θα παίζει σκορπια πενταλεπτα στην ευρολιγκα, σε τελειωμένα ματς. Τα ματς της Ελλάδας ,εκεί που έχει ξεπέσει το επίπεδο, μικρή ωφέλεια εχουν
γιατι αν παει δανεικος σε ομαδα της α1 δεν θα παει?παλι σε τετοια παιχνιδια θα παιζει ετσι και αλλιως

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Σεπ 24, 2023 11:07 am

Έκπληξη μου προκαλεί ο χρόνος του Καλαϊτζάκη. Η επιστροφή του Βιλντοζα είναι πιο πιθανό να βγάλει εκτός δωδεκάδας το Μωραιτη παρά τον Καλαϊτζάκη, ο οποίος αυτή τη στιγμή φαντάζει ως ο 11ος παίχτης της ομάδας.

Ο ρόλος του είναι πολύ συγκεκριμένος και αυτό τον βοηθάει να έχει συμμετοχή.

Μένει να δούμε αν για τις Ευρωπαϊκές δωδεκάδες θα συνεχίσει με Μωραιτη η θα θέλει καβατζα ψηλό.

Παίζει βέβαια να μην έχει καμμία σημασία αυτό και να παίζει με τους 10 συν τον Καλαϊτζάκη όταν θέλει πίεση στη μπάλα. Και ο 12ατος να αράζει εκτός αν βγει κανείς με 5 φάουλ.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Κυρ Σεπ 24, 2023 11:11 am

AO DAFNIS έγραψε:
Σάβ Σεπ 23, 2023 10:35 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Σεπ 23, 2023 10:24 pm

Συμφωνώ, θεωρώ ότι η προηγούμενη εμφάνιση του ήταν πιο όμορφη.
Πιο ωραίος ήταν ο γορίλας.
Χρόνια τώρα θεωρώ ότι ιδανική μασκότ για την ομάδα μας θα ήταν μια γαζέλα που να τη λένε Βαζελα

1
1 Εικόνα
Lapro13

senior
Reactions: 253

Κυρ Σεπ 24, 2023 11:17 am

Ο Γκριγκονις ξεκαθαρα ειναι ο αδυνατος κρικος, ελπιζω να βρουμε κατι καλητερο γιατι στην περιφερειακη αμυνα ειμαστε κακοι. Αν καποιος ειναι τρυπα στην αμυνα πρεπει να εξισορροπει την λειτουργεια επιθετικα οπως θα κανουν οι Σλουκας-Βιλντοζα. Τριτος δεν χωρει, ασε που επιθετικα δεν ειναι και κατι φοβερο.

Μου αρεσε πολυ ο Γκραντ, μετρημενος στις προσπαθειες του και καλος πισω. Ο Γκαι σε ρολο Καρολ επισης.

Κατιτις λειπει απ την περιφερεια, ενα 3-2. Ενδιαφερον ομαδα χτιζει ο Λασο παντως.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2465
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Σεπ 24, 2023 11:23 am

Δεν ξέρω πόσο αιρετικό ακούγεται αυτό αλλά προτιμούσα το σήμα μας όταν ήταν σκέτο τριφύλλι, παρά αυτό που εμφανίστηκε κάπου μετά το Βερολίνο με μπάλα μπάσκετ *και* τριφύλλι. Μη σας πω ότι προτιμώ την αισθητική του '60-'70 που δεν είχε συγκεκριμένο logo σαν σφραγίδα, αλλά ήταν απλά ένα τριφύλλι.

0
Εικόνα
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644

Κυρ Σεπ 24, 2023 11:25 am

τουλουμπα έγραψε:
Dedalos έγραψε:
γιατι αν παει δανεικος σε ομαδα της α1 δεν θα παει?παλι σε τετοια παιχνιδια θα παιζει ετσι και αλλιως
Ναι μεν σε τέτοια παιχνίδια θα παίζει αλλά θα έχει ρόλο σοβαρό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση του. Είναι άλλο να παίρνει χρόνο σε τέτοια παιχνίδια που στον Παο που θα είναι «αγγαρεία» και παίξει δεν παίξει καλά θα κερδίσει σβηστά και άλλο σε ομάδα που θα πρέπει να βγει μπροστά και να βοηθήσει για το αποτέλεσμα. Ιδανικό θα ήταν να πήγαινε σε κανέναν Άρη πχ που θα παίζει και στο eurocup. Σε αυτόν το Παο νομίζω θα χαθεί.

ΥΓ: Το παιχνίδι με την Εφές σήμερα τι ώρα είναι;

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Κυρ Σεπ 24, 2023 11:37 am

AO DAFNIS έγραψε:
Κυρ Σεπ 24, 2023 11:25 am
τουλουμπα έγραψε:

Ναι μεν σε τέτοια παιχνίδια θα παίζει αλλά θα έχει ρόλο σοβαρό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και για την ψυχολογία αλλά και την αυτοπεποίθηση του. Είναι άλλο να παίρνει χρόνο σε τέτοια παιχνίδια που στον Παο που θα είναι «αγγαρεία» και παίξει δεν παίξει καλά θα κερδίσει σβηστά και άλλο σε ομάδα που θα πρέπει να βγει μπροστά και να βοηθήσει για το αποτέλεσμα. Ιδανικό θα ήταν να πήγαινε σε κανέναν Άρη πχ που θα παίζει και στο eurocup. Σε αυτόν το Παο νομίζω θα χαθεί.

ΥΓ: Το παιχνίδι με την Εφές σήμερα τι ώρα είναι;
Στις 8

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”