- Χωράνε και Μίσιτς και Χεζονια στην ομάδα;
- Αν ναι, πόσο χρόνο θα πάρει ο κάθε παίκτης;
- Γιατί να πάμε με 7 ξένους και όχι 8 αν αυτό σημαίνει Παπαγιάννη στο 5;
Συντονιστής: Captains
Για τον Μισιτς νομίζω το δείγμα στους Χορνετς έχει ελάχιστη αξία σχετικά με το πως τον βλέπουν στο nba. Πήρε χρόνο σε μια ομάδα που είχε αποκλειστεί από το Φλεβάρη απο τα πλει ιν, εκανε shut down για τη σεζόν λογω τραυματισμού τον Λαμελο Μπολ από το Μάρτιο και έκανε ανελέητο tanking από ένα σημείο και έπειτα. Σχετικά παρόμοια νούμερα με τον Μισιτς είχε και ο Μιχαλιουκ σε ένα πέρασμα του από τους Χορνετς που τους πέτυχε ακριβώς στην ίδια φάση τη σεζόν 22/23 και μετά βίας βρήκε μίνιμουμ συμβολαιο στη Βοστόνη φέτος. Επίσης σύμφωνα με αυτά που ακούγονται οι Χορνετς θα πάνε για γκαρντ στο νούμερο 6 του ντραφτ οπότε μαζί με την επιστροφή του Λαμελο ο Μισιτς θα πάει πολύ πίσω στο ροτεισιον. Προσωπικά θεωρώ πως θα μεινει φέτος στο nba και θα πάρει κάποιες ευκαιρίες στη Σάρλοτ, αν κάνει καλή χρονιά και ξεχωρίσει θα έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει την team option η ομάδα αλλιώς αν εμφανιστεί μέτριος και παιζει ελαχιστα όπως στην Οκλαχόμα το επόμενο καλοκαίρι θα έρθει Ευρώπη.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 12:49 pmΑυτό νομίζω και εγώ.xomitsious έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 9:45 amΤα συμπεράσματα που έβγαλα αυτή την εβδομάδα από όσες πληροφορίες μάζεψα από εδώ και από εκεί.
Χεζονια και ΠΑΟ είναι σε επικοινωνία. Η ομάδα άντε να του δώσει κάτι κοντά σε αυτά που παίρνει ο Σλούκας και ο Ναν. Μάξιμουμ 2.7 δηλαδή.
Ο Χεζονια γουστάρει αλλά αν βρει περισσότερα, θα πάει εκεί.
Αυτή τη στιγμή, ευρωπαϊκή ομάδα χλωμό να του τα δώσει, οπότε περιμένει μπας και τα πάρει από Αμερική.
Ο Παπαγιάννης αν έρθει θα είναι για να χωρέσει ο Χεζονια, ώστε να μην ξεπεράσουμε τους 7 ξένους.
Πολύ απίθανο να ασχοληθούν με άλλο φόργουορντ εκτός του Μάριο. Είναι ειδική περίπτωση. Μονεκε και Κολσον δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους συζητάμε.
Τον Μισιτς τον θέλουμε και μας θέλει. Τώρα το να έρθει είναι κάτι που μπορεί να γίνει ακόμα και μέσα στη χρονιά η και του χρόνου. Είναι ο μόνος που αν έρθει θα πάρει περισσότερα από Σλούκα και Ναν.
Προσωπικά, πιο πολύ από όλα θέλω να μείνουν Ναν και Χουάντσο. Τους θεωρώ σημαντικούς και αναντικαταστατους. Από εκεί και πέρα ότι κάνει στον Αταμάν.
Όσο για το αν χωράνε Γκριγκονις, Χεζονια και Χουάντσο στο ρόστερ θεωρώ άνετα. Τον Μισιτς τον θεωρώ πιο πιθανό για Νοέμβρη ή Φλεβάρη ούτως ή άλλως.
Κανονικά δεν χρειαζόμαστε φόργουορντ, ο Χεζόνια είναι ειδική περίπτωση οπότε αν δούμε ότι γίνεται να έρθει θα προσπαθήσουμε να τους χωρέσουμε και σε αυτό το πλαίσιο ναι ίσως ασχοληθούμε και με Παπαγιάννη στην λογική να παίζει αρκετά ο Μήτογλου στο 5 για να χωρέσουν τα forward και τον Παπαγιάννη να έχει ρόλο λίγο μεγαλύτερο του Κώστα.
Τον Μίσιτς σίγουρα τον θέλουμε(ποιος δεν θα τον ήθελε) και από την στιγμή που μπορούμε να τον πληρώσουμε, είμαστε ψηλά και έχουμε και Αταμάν θα είμαστε στα φαβορί αν μείνει ελεύθερος. Μεγάλο το αν όμως.
Ο Μίσιτς μετά την ανταλλαγή του στην μέση της χρονιάς παίζει βασικός με 27 λεπτά μέσο όρο, 10 πόντους και 6 ασσίστ.
Έχει εγγυημένο συμβόλαιο για το 2024-2025 και team option για το 2025-2026 με 7,7+8,1εκ που είναι πολύ χαμηλά για 5αδατο παίκτη.
Αν συνεχίσει έτσι ο μόνος τρόπος να τον αφήσουν ελεύθερο είναι να το απαιτήσει ο ίδιος. Αλλά τώρα που του έχει δοθεί η ευκαιρία να καθιερωθεί εκεί δύσκολο, αν παίξει την ερχόμενη χρονιά όπως φέτος στο δεύτερο μισό πιο πιθανό να υπογράψει το επόμενο καλοκαίρι επέκταση με περισσότερα λεφτά παρά να επιστρέψει Ευρώπη.
Ευρώπη τον βλέπω κάπου στα 35 για τα τελευταία ένσημα, φαίνεται ότι έχει τα προσόντα να σταθεί εκεί και είχε την τύχη να βρεθεί μετά την ανταλλαγή σε περιβάλλον που του επέτρεψε να βρει χώρο.
Από την άλλη ο Βεζένκοφ, που έχει ίδιας μορφής υπολειπόμενο συμβόλαιο(1+1, με λίγο λιγότερα λεφτά από τον Μίσιτς), αν και του χρόνου δεν βρει χώρο/δεν γίνει ανταλλαγή βλέπω να επιστρέφει το καλοκαίρι ή και μέσα στη χρονιά αν σιχτιρίσει και ζητήσει να φύγει.
ο παπαγιαννης δεν εχει αξιοπρεπεια ουτε μυαλοkojito έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 3:12 pmΤου Παπαγιάννη πάντως μου φαίνεται ψιλοαπίθανο να ισχύει, ειδικά μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μόλις πέρσι το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν τον θέλει πάλι ο Γιαννακόπουλος, θα γυρίσει ο παίκτης σε μια ομάδα που ο ιδιοκτήτης της τον έλεγε δημόσια μαμάκια και ότι τον πούλησε για να πάει στον Ιτούδη;
Μπορεί να το κάνει αυτό όμως σε μια ομάδα που θα παίζει 10-12 λεπτά το πολύ; Γιατί με Λεσορ, Κώστα και Μητογλου, αυτό είναι το ταβάνι του.Rebedierdos έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 01, 2024 3:26 pmΟ Παπαγιάννης θα γυρίσει για να φτιάξει ξανά την καριέρα του. Και θα γυρίσει σχεδόν τσαμπα