Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 3)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 11, 2024 1:18 am

reignman έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 1:04 am
απαραδεκτος ο Goss. Ειναι φορτσατος ετοιμος για ντου.

Σιωπηλο πειθαρχικο θα παει αυτο.
Καλά άραγε τι δεν ξέρουμε; Δεν γίνεται στα καλά καθούμενα να πήγε να του χιμήξει έτσι. Και άλλοι είναι δυσαρεστημένοι, κλωτσάνε μπουκάλια κλπ Αυτό δεν ξέρω αν το έχω δει πρόσφατα πουθενά.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 11, 2024 1:20 am

nikolas_asteri έγραψε:
reignman έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 1:04 am
απαραδεκτος ο Goss. Ειναι φορτσατος ετοιμος για ντου.

Σιωπηλο πειθαρχικο θα παει αυτο.
Καλά άραγε τι δεν ξέρουμε; Δεν γίνεται στα καλά καθούμενα να πήγε να του χιμήξει έτσι. Και άλλοι είναι δυσαρεστημένοι, κλωτσάνε μπουκάλια κλπ Αυτό δεν ξέρω αν το έχω δει πρόσφατα πουθενά.
Τους βρίζει πολύ γενικά σε κάθε λάθος. Αν ήξεραν ελληνικά θα τσίτωναν παραπάνω.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2771
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Ιουν 11, 2024 1:27 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δεν μπορεί να είναι αυτό. Ούτε στην ΕΣΚΑ δεν τα βλέπεις αυτά. Ούτε ο Γκος έχει δώσει τέτοια δείγματα. Πιστεύω πως είτε απλά ήταν μια κακή στιγμή (μπορεί να συμβεί) ή έχει παιχτεί κάποιο παρασκήνιο που δεν ξέρουμε.

Εντωμεταξύ, τι ζώα στο γήπεδο θεε μου να βρίζουν όταν αφήνει ο Ολυμπιακός λουλούδια για τον Πάρη. Μυαλό πορτατιφ, είναι απίστευτο. Ούτε τα στοιχειώδη. Περίμενε δυο λεπτά, βάρα δυο ψεύτικα παλαμάκια για όνομα, μην είσαι τόσο αμοιβάδα.

5
4 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Ιουν 11, 2024 1:44 am

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 1:27 am
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Δεν μπορεί να είναι αυτό. Ούτε στην ΕΣΚΑ δεν τα βλέπεις αυτά. Ούτε ο Γκος έχει δώσει τέτοια δείγματα. Πιστεύω πως είτε απλά ήταν μια κακή στιγμή (μπορεί να συμβεί) ή έχει παιχτεί κάποιο παρασκήνιο που δεν ξέρουμε.

Εντωμεταξύ, τι ζώα στο γήπεδο θεε μου να βρίζουν όταν αφήνει ο Ολυμπιακός λουλούδια για τον Πάρη. Μυαλό πορτατιφ, είναι απίστευτο. Ούτε τα στοιχειώδη. Περίμενε δυο λεπτά, βάρα δυο ψεύτικα παλαμάκια για όνομα, μην είσαι τόσο αμοιβάδα.
Νομίζω είναι απλό. Ο γκος δεν παίζει καλά, το ξέρει και εκεί που θέλει ο προπονητής να τον στηρίξει ακούει καντήλια. Και όλα αυτά σε ένα κολαστήριο. Ε, παρότι έχει δίκιο ο μπαρτζω, εκεί πρέπει να μυριστεί την ψυχολογία και να προστατέψει τον παίκτη, όχι να τον βγάλει στη σέντρα.

Προφανώς ο γκος είναι απαράδεκτος, αλλά είναι και δουλειά του προπονητή να μπορεί να καταλάβει την ψυχολογία των παικτών του.

Αν μεταξύ τους το έχουν λήξει είναι λήξαν, απλά θέλουν ατσάλινη πειθαρχία αυτές οι καταστάσεις.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
zafvagos

sophomore
Reactions: 6
Αγαπημένος παίκτης: Sir Hines

Τρί Ιουν 11, 2024 1:57 am

Νομίζω ότι εκεί στον Ολυμπιακό πρεπει να ριξουν λίγη προσοχή στην συμπεριφορά του προπονητή του κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Χρειάζεται ένα στοιχειώδη έλεγχο των συναισθημάτων του, ειδικά σε τόσο καθοριστικά ματς θεωρώ πως η αντιμετώπιση του Μπαρτζώκα επιβαρύνει ψυχολογικά την ομάδα.

Σε ο, τι αφορά τα αγωνιστικά, κέρδος για τον Ολυμπιακό η επιστροφή από το -16 σε μια τέτοια έδρα. Θα παίξει ρόλο στην συνέχεια της σειράς αν χρειαστεί θα έχει την πίστη να το ξανακάνει.
Έμεινε από καθαρό μυαλό και closer στα τελευταία λεπτά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Ιουν 11, 2024 2:10 am

zafvagos έγραψε:
Νομίζω ότι εκεί στον Ολυμπιακό πρεπει να ριξουν λίγη προσοχή στην συμπεριφορά του προπονητή του κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Χρειάζεται ένα στοιχειώδη έλεγχο των συναισθημάτων του, ειδικά σε τόσο καθοριστικά ματς θεωρώ πως η αντιμετώπιση του Μπαρτζώκα επιβαρύνει ψυχολογικά την ομάδα.

Σε ο, τι αφορά τα αγωνιστικά, κέρδος για τον Ολυμπιακό η επιστροφή από το -16 σε μια τέτοια έδρα. Θα παίξει ρόλο στην συνέχεια της σειράς αν χρειαστεί θα έχει την πίστη να το ξανακάνει.
Έξυπνος άνθρωπος είναι στο χέρι του είναι να το ισορροπήσει. Για παράδειγμα έχει βελτιώσει παρά πολύ τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές.

1
1 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
zafvagos

sophomore
Reactions: 6
Αγαπημένος παίκτης: Sir Hines

Τρί Ιουν 11, 2024 2:23 am

plo koon έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 2:10 am
zafvagos έγραψε:

Έξυπνος άνθρωπος είναι στο χέρι του είναι να το ισορροπήσει. Για παράδειγμα έχει βελτιώσει παρά πολύ τις διαμαρτυρίες προς τους διαιτητές.
Θα συμφωνήσω για την στάση ως προς τους διαιτητές.
Είμαστε συνηθισμένοι σε αντιδράσεις προπονητών μετά από μια κακή άμυνα, μια λάθος επιλογή στην επίθεση, ή όταν ο παίκτης δεν ακολουθεί τις ακριβείς οδηγίες π.χ over/under στο screen.
Ο coach έχει επεκτείνει τις αντιδράσεις του και μετά από χαμένες βολές, σουτ, ή απλά άμυνες που δεν βγαίνουν και σκοράρει ο αντίπαλος.
Η εικόνα που εξελίσσεται ο αγώνας και ο Παπανικολάου πηγαίνει να ηρεμήσει τον μαινομενο Μπαρτζώκα (νομίζω ήταν στο 4ο δεκάλεπτο) είναι προβληματική.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιουν 11, 2024 2:37 am

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

χμμμ... θυμασαι τον ζελικο? οχι μονο τους εβριζε... τους εκανε ρομπα στον παγκο και εναν εναν. κουβεντα δεν ελεγε κανεις.
για κερασακι στην τουρτα τους εκανε και ξεφτιλα δημοσια μετα στις συνεντευξεις τυπου.
δεν θυμαμαι κανεναν παιχτη του να του κανει ντου.

ALL OF YOUR LIFE YOU WAIT FOR ME.
F U luigi datome , SHAME ON YOU κτλ ... απειρα πραγματα απλα αυτα ειναι τα πιο εντονα χαραγμενα στη μνημη μου.
Η εικόνα που εξελίσσεται ο αγώνας και ο Παπανικολάου πηγαίνει να ηρεμήσει τον μαινομενο Μπαρτζώκα (νομίζω ήταν στο 4ο δεκάλεπτο) είναι προβληματική.
και ξαναπαμε στα παραπανω παραδειγματα (και ο αταμαν λιγο πολυ εχει τετοιες εκρηξεις προς τους παιχτες του και αδειασματα).

Το προβληματικο ειναι να βλεπεις παιχτες να νουθετουν τον προπονητη λες και ειναι ο ζουρος στην πρωτη του θητεια στον ολυμπιακο, και οχι προπονητης με κατακτηση και πολλαπλες εισοδους στο final 4, και κατοχος multiple coach of the year awards.

Αυτο ειναι το προβληματικο imho.

1
1 Εικόνα
Atenejin

junior
Reactions: 63
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδος

Τρί Ιουν 11, 2024 4:32 am

reignman έγραψε:
χμμμ... θυμασαι τον ζελικο? οχι μονο τους εβριζε... τους εκανε ρομπα στον παγκο και εναν εναν. κουβεντα δεν ελεγε κανεις.
για κερασακι στην τουρτα τους εκανε και ξεφτιλα δημοσια μετα στις συνεντευξεις τυπου.

F U luigi datome , SHAME ON YOU κτλ ... απειρα πραγματα απλα αυτα ειναι τα πιο εντονα χαραγμενα στη μνημη μου.
Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το παρουσιαστικο και την "αύρα" του προπονητή. Ο μαινόμενος Ομπραντοβιτς έμοιαζε με μπαρουτοκαπνισμενο φορτηγατζή που ήταν έτοιμος να ρίξει δυο-τρεις, ενώ ο coach B με αυτόν τον γενικά ήρεμο καθηγητή Αλγεβρας Β' λυκείου που ξαφνικά γίνεται πυρ και μανία και αρχίζει να βρίζει την μιση τάξη όταν τον έχουν πεθάνει στις φάρσες. :D

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιουν 11, 2024 5:42 am

Atenejin έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 4:32 am
reignman έγραψε:

Νομίζω ότι έχει να κάνει και με το παρουσιαστικο και την "αύρα" του προπονητή. Ο μαινόμενος Ομπραντοβιτς έμοιαζε με μπαρουτοκαπνισμενο φορτηγατζή που ήταν έτοιμος να ρίξει δυο-τρεις, ενώ ο coach B με αυτόν τον γενικά ήρεμο καθηγητή Αλγεβρας Β' λυκείου που ξαφνικά γίνεται πυρ και μανία και αρχίζει να βρίζει την μιση τάξη όταν τον έχουν πεθάνει στις φάρσες. :D
τον σεβασμο θα επρεπε να στον εμπνεει το body of work του προπονητη σου και τα αποτελεσματα οσο βρισκεσαι και εσυ στην ιδια ομαδα και τα ζεις.
αν ο σεβασμος ειναι κατι που να σε εμπνευσει πρεπει ο αλλος να δειχνει σαν war veteran... τοτε κατι δεν παει καλα με εσενα (οχι εσενα Aten :P )

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τρί Ιουν 11, 2024 7:29 am

Πολύ κακό για το τίποτα

Τα έχουμε ξαναδεί και ξαναδιαβάσει αυτά και η ομάδα στα 2 πρώτα ματς φαίνεται συσπειρωμένη και χθες αν είχαν θέματα δεν θα είχαν μυαλό να παλέψουν για ανατροπή

Υπομονή, θα φανούν πολλά σε πολλούς τομείς την Τετάρτη

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τρί Ιουν 11, 2024 8:51 am

Την Τετάρτη δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει. Αλλά σίγουρα θα έχουμε πολλές ομορφιές. Έχει δυμανιστεί πολύ το κλίμα με Σλούκα ,Κάναν,δηλώσεις ,Μπαρτζω, Αταμάν,Dpg.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Ιουν 11, 2024 8:54 am

Πολυ τοξικοτητα και οι δυο προπονητες , αυτο εχω να πω.

Απο την αλλη , ποσο εχει προχωρησει το μπασκετ ρε παιδια. Μερικα χρονια πριν τετοιοι αγωνες με το ζορι περναγαν τους 55-60 ποντους. Τωρα οι 80αρες ειναι αχαστες οσο κακο και να ειναι το ματς.

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τρί Ιουν 11, 2024 9:07 am

slok έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 8:54 am
Πολυ τοξικοτητα και οι δυο προπονητες , αυτο εχω να πω.

Απο την αλλη , ποσο εχει προχωρησει το μπασκετ ρε παιδια. Μερικα χρονια πριν τετοιοι αγωνες με το ζορι περναγαν τους 55-60 ποντους. Τωρα οι 80αρες ειναι αχαστες οσο κακο και να ειναι το ματς.
Και μετά του κακοφαίνεται σε ορισμένους που λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα :hammer:

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τρί Ιουν 11, 2024 9:20 am

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”