Πολύ γουστάρω να βλέπω σε αυτή τη κατάσταση τον Χουαντο, από πέρσι το χω πει πως αυτός ο παίχτης είναι το πουλέν μου. Περα απο το σουτ, έχει αρχίσει να βάζει και τη μπάλα κάτω, αν συνεχίσει έτσι θα μπει εύκολα στη συζήτηση για τοπ 3 τεσσάρι στην Ευρώπη. Χθες μετά από ένα κακό 4λεπτο του Ντίνου μπαίνει και στη πρώτη πάσα που παίρνει στη κορυφή κάνει προσποίηση για σουτ και μετά το εύκολο close out που καταλήγει σε layup. Αμέσως μετά τρίποντο στον αιφνιδιασμό και μάλιστα μετά από ντρίμπλα, μιλάμε κ@υλα!!! Έβαλε αλλά τρία 3ποντακια νομίζω και κάποια από αυτά αρκετά καλά μαρκαρισμένα (από όλα τα σημεία του παρκέ και ένα από τα 7,5 μέτρα μάλιστα) και φυσικά ένα ακόμη layup μετά από close out πάνω στην μούρη του Tavares. Έχασε κι ένα εύκολο λεϊαπ στον αιφνιδιασμό (άτσαλο τελείωμα) αλλά εκεί έφταιγε κι ο σλουκας που του έδωσε νωρίς τη πάσα + το χαμένο fadeaway σουτ απτο ποστ. Αμυντικά δεν ειναι στα καλύτερα του αλλά οκ!
Νομίζω πλέον πρέπει να ξεκινάει και όσο παίζει έτσι να έχει τα 25 λεπτά ανά αγώνα στη τσέπη. Με τον Ντίνο να παίρνει τα υπόλοιπα 15'. Το πρόβλημα με τον Μήτογλου πάντως δεν είναι τα αργά του πόδια, αργά πόδια είχε και πέρσι, αλλά η τρομερή αστοχία του επιθετικά. Όταν ο Χουαντο δεν ειναι καλά θα περιορίζεται στα 15-20 λεπτά (αλλά 15 ο Ντίνος όπως είπαμε) και τα υπόλοιπα ο Οσμαν που φαίνεται να βρίσκει ρυθμό. Στο "5" ο Λεσσορ καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 25 λεπτά για να είναι φρέσκος στο τέλος, τα υπόλοιπα 15' μια χαρά μπορεί να τα παίξει ο Γιουρτσεβεν (εμένα χθες δεν μου φάνηκε χειρότερος του Ιμπακα για τον οποίο είχατε φαγωθεί όλοι) και όποτε ο Τούρκος δεν ειναι καλά, θα θελα να βλέπει εκεί τον Μήτογλου για κάποια λεπτά.
Στα γκαρντ τώρα, όσον αφορά τον ασο εκεί πρέπει να παίρνει 5 λεπτά ο Γκραντ, ενώ οι Μπράουν & Σλουκας να παίρνουν 20' και 15' εναλλάξ, αναλόγως ποιος είναι σε καλύτερη μέρα. Στο "2" ο Ναν με 25 λεπτά είναι κομπλέ, ούτε αυτός χρειάζεται να ξεζουμιζεται γιατί μετά ξεκινάει τις ταρζανιές και τα υπόλοιπα να τα παίρνει ο Γκραντ. Το πιο δύσκολο είναι το rotary στη θεση "3", δύσκολο να τους έχεις και τους 3 με ρυθμό, κάποιος πρέπει να θυσιαστεί.
ΥΓ. Συγκεκριμένα για το ματς με την Ρεαλ το πρόβλημα ήταν οι κακές περιστροφές μετά τις βοήθειες στο πικ εν ρολ, έδινε μια έξτρα πάσα ο Ταβαρες και κάθε φορά προέκυπτε ελεύθερο σουτ. Μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο της περσινής περιφερειακής Άμυνας ας μην δίνουμε τόσες πολλές βοήθειες στον ψηλό, καλύτερα 2ποντο παρά 3ποντο. Τα χαμένα ριμπάουντ είναι θέμα θέλησης, κατά τα άλλα δεν εντόπισα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην ομάδα, πλην της αξιοποίησης του Μπραουν που την αναφέραμε όλοι. Ο Λορενζο έχει συνηθίσει να είναι σταρ, αν του δώσεις ρόλο Βιλντοζα δεν πρόκειται να αποδώσει.