Του χρόνου δε θα έχετε την ίδια δίψα με φέτος. Το κίνητρο δεν θα είναι το ίδιο ισχυρό. Ο κοουτς Αταμάν συνηθίζει τη 2η χρόνια να κάνει μέτριο κοουτσινκ με μια εξαίρεση σε όλη τη καριέρα του. Ο μπαρτζωκας τον αντιμετώπισε φέτος χωρίς φαλ και ραιτ και στην Ευρωλίγκα ήταν τυχερός που δε πέρασε ο Ολυμπιακός στον τελικό, τον είχε σε νίκες ήττες. Με Βεζενκοφ τώρα θα είναι ισορροπημένα τα ματς αλλά θαρρώ πως θα έχουμε επιπλέον κίνητρο τα 100 χρόνια. Βάζω πρώτο φαβορί για Ευρωλίγκα Ολυμπιακό και μετά φενερAirman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:04 pmΜα και φέτος δεν ματσάραμε καλά με τους πάντες στην frontline και εν τέλει σήκωσα τη βασικότερη κούπα.... Και με τη Ρεάλ δεν "μάτσαρα" καλά, αλλά βάλαμε 95 πόντους, κάτι τέτοιο...Εσείς ματσάρατε καλά με τη Ρεάλ με όλα αυτά τα υπερόπλα που μου περιγράφεις, αλλά δεν πήγε πχ πολύ καλά...Sa7Sa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 11:55 am
Ο Μιλου είναι nba Material, αρέσκεται στην εξωγηπεδική ζωή, αλλιώς είναι ανώτερος του Βαλανσιουνας σε επίπεδο ταλέντου. Του λείπει το Work Ethic. Ο Wright είναι επιπέδου Χαινς, Χαντερ και Ντανστον, έχουμε μάτι σε αυτό, θα γίνει απ τους καλύτερους Σέντερ, είναι ύλη υπό πλάση. Ο Φαλ είναι υψηλό iq που με βεζε ανοίγει χώρους και πασάρει σε σωστό Timing είτε στο τρίποντο είτε σε κατ καταστάσεις. Πως θα τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά με Λεσορ ; Τον βλέπω να κάνει μέτρια χρονιά λόγω επιβαρυμένου προγράμματος που είχε φέτος, αν δε κάνετε γερή μεταγραφή θα έχετε μεγάλο μειονέκτημα απέναντι μας
Ο Μίλου είναι πολύ καλός παίχτης και συμπαθέστατος χαρακτήρας, αλλά σίγουρα δεν είναι ΝΒΑ material...Αν ήταν, θα έπαιζε στο ΝΒΑ... Δεν ταιριάζουν όλοι στην εκεί λίγκα για πολλούς λόγους..Ο Βαλαντσιούνας δεν θα έβλεπε κανέναν στην Ευρώπη σε αυτό το είδος ψηλού...Γενικά, είδαμε φέτος ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε.. έχουμε τον κόουτς που κέρδισε τις 3 από τις τελευταίες 4 λίγκες...ξέρει ακριβώς τι, πώς και πότε πρέπει να το κάνει, αγαπητέ... Θα κάνουμε σίγουρα μεταγραφή και στο 5, αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι και αλλιώς θα τους ματσάρουμε όλους του χρόνου όπως τους ματσάραμε και φέτος......
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- Airman
- Reactions: 903
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου, το μόνο έξοδο που δεν πρέπει να λυπάσαι είναι το glass floor... τα έσοδα που μπορεί να προσδώσει είναι σημαντικότατα σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο διαφημίσεων... επίσης, απαλλάσσεσαι από χαζούς τραυματισμούς τουλάχστον εντός έδρας με αυτήν την αηδία των αυτοκόλλητων που μαστίζει τα γήπεδα.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:15 pmελπιζω να ταρακουνηθουν στην ομαδα και πιο πολυ ο δγ με αταμαν να αφησουν τα παπατζηλικια οτι θα θυμωσει ο λεσορ και θα εχει ψυχολογικα αν παρουμε καλο παιχτη οπως επισης να σταματησουν να χαλανε λεφτα σε αηδιες οπως Glass floor deluxe ας βαλουν την απλη εκδοση που εχει 2 εκατ λιγοτερο με τα περιστρεφομενα λεντ και τα καθισματα απο οικολογικο υλικο νεας γενιας γιατι τις κουπες δεν τις παιρνουν τα γηπεδα αλλα οι παιχτες που παιζουν σε αυτα
οπως φετος το γηπεδο γεμισε και κονομησαν ετσι πολυ ευκολα αδειαζει και μενουν με το Glass floor στο χερι
5
4
1

- pan24
- Reactions: 2559
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρουμε τι θέλει και τι πιστεύει ο Αταμάν οπότε ότι και να συζητάμε εδώ είναι στον αέρα.
Πχ πιστεύει ότι είναι βιώσιμο να υπολογίζει τον Μήτογλου στο 5 για κανονικά λεπτά ή τον υπολογίζει για το 5 μόνο ως λύση ανάγκης;
Συνέπεια αυτού είναι αν ψάχνουμε 4αρι, 5αρι ή 4-5αρι.
Μετά είναι τι τύπο παίκτη θέλουμε. Πολύ καλό αμυντικό για να παίζει όταν ο αντίπαλος χτυπάει στην άμυνα τον Λεσόρ ή καλό σκόρερ για να έχουμε σκορ από το 5 και όταν βγαίνει ο Λεσόρ;
Επίσης ψάχνουμε παίκτη των 15 λεπτών για να ξεκουράζει τον Λεσόρ όπως ελπίζαμε να είναι ο Πολωνός ή για μεγάλο όνομα;
Αν διάλεγα εγώ θα έπαιρνα ένα 5αρι καλό αμυντικό ας μην είναι μεγάλο όνομα ας την πιάνει και από το κοτσάνι.
Κάτι σαν τον Ταιρίκ Τζόουνς της Εφές που πήρε ο Παρτίζαν ή τον Κουέτα που είχε ακουστεί πέρσι αλλά έμεινε nba και πριν λίγες μέρες υπέγραψε 3ετες.
Αν ο Μήτογλου είναι κακός αμυντικός στο 4 είναι 2 φορές χειρότερος στο 5.
Πέρα από το ότι δεν θα μπορεί απέναντι σε δεινόσαυρους τύπου Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ταβάρες κλπ θα έχει και στο πικ εν ρολ θέμα.
Όπως είναι αργός στα πόδια πως θα παίξει άμυνα στο πικ εν ρολ απέναντι σε γρήγορους και αθλητικούς ΜΑΠ τύπου Νίμπο; Θα περνάνε από πάνω του.
Πχ πιστεύει ότι είναι βιώσιμο να υπολογίζει τον Μήτογλου στο 5 για κανονικά λεπτά ή τον υπολογίζει για το 5 μόνο ως λύση ανάγκης;
Συνέπεια αυτού είναι αν ψάχνουμε 4αρι, 5αρι ή 4-5αρι.
Μετά είναι τι τύπο παίκτη θέλουμε. Πολύ καλό αμυντικό για να παίζει όταν ο αντίπαλος χτυπάει στην άμυνα τον Λεσόρ ή καλό σκόρερ για να έχουμε σκορ από το 5 και όταν βγαίνει ο Λεσόρ;
Επίσης ψάχνουμε παίκτη των 15 λεπτών για να ξεκουράζει τον Λεσόρ όπως ελπίζαμε να είναι ο Πολωνός ή για μεγάλο όνομα;
Αν διάλεγα εγώ θα έπαιρνα ένα 5αρι καλό αμυντικό ας μην είναι μεγάλο όνομα ας την πιάνει και από το κοτσάνι.
Κάτι σαν τον Ταιρίκ Τζόουνς της Εφές που πήρε ο Παρτίζαν ή τον Κουέτα που είχε ακουστεί πέρσι αλλά έμεινε nba και πριν λίγες μέρες υπέγραψε 3ετες.
Πέρα από το ότι δεν θα μπορεί απέναντι σε δεινόσαυρους τύπου Φαλ, Μιλουτίνοφ, Ταβάρες κλπ θα έχει και στο πικ εν ρολ θέμα.
Όπως είναι αργός στα πόδια πως θα παίξει άμυνα στο πικ εν ρολ απέναντι σε γρήγορους και αθλητικούς ΜΑΠ τύπου Νίμπο; Θα περνάνε από πάνω του.
0
- Airman
- Reactions: 903
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Sa7Sa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:15 pmΤου χρόνου δε θα έχετε την ίδια δίψα με φέτος. Το κίνητρο δεν θα είναι το ίδιο ισχυρό. Ο κοουτς Αταμάν συνηθίζει τη 2η χρόνια να κάνει μέτριο κοουτσινκ με μια εξαίρεση σε όλη τη καριέρα του. Ο μπαρτζωκας τον αντιμετώπισε φέτος χωρίς φαλ και ραιτ και στην Ευρωλίγκα ήταν τυχερός που δε πέρασε ο Ολυμπιακός στον τελικό, τον είχε σε νίκες ήττες. Με Βεζενκοφ τώρα θα είναι ισορροπημένα τα ματς αλλά θαρρώ πως θα έχουμε επιπλέον κίνητρο τα 100 χρόνια. Βάζω πρώτο φαβορί για Ευρωλίγκα Ολυμπιακό και μετά φενερAirman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:04 pm
Μα και φέτος δεν ματσάραμε καλά με τους πάντες στην frontline και εν τέλει σήκωσα τη βασικότερη κούπα.... Και με τη Ρεάλ δεν "μάτσαρα" καλά, αλλά βάλαμε 95 πόντους, κάτι τέτοιο...Εσείς ματσάρατε καλά με τη Ρεάλ με όλα αυτά τα υπερόπλα που μου περιγράφεις, αλλά δεν πήγε πχ πολύ καλά...
Ο Μίλου είναι πολύ καλός παίχτης και συμπαθέστατος χαρακτήρας, αλλά σίγουρα δεν είναι ΝΒΑ material...Αν ήταν, θα έπαιζε στο ΝΒΑ... Δεν ταιριάζουν όλοι στην εκεί λίγκα για πολλούς λόγους..Ο Βαλαντσιούνας δεν θα έβλεπε κανέναν στην Ευρώπη σε αυτό το είδος ψηλού...Γενικά, είδαμε φέτος ότι δεν πρέπει να αγχωνόμαστε.. έχουμε τον κόουτς που κέρδισε τις 3 από τις τελευταίες 4 λίγκες...ξέρει ακριβώς τι, πώς και πότε πρέπει να το κάνει, αγαπητέ... Θα κάνουμε σίγουρα μεταγραφή και στο 5, αλλά κάτι μου λέει ότι έτσι και αλλιώς θα τους ματσάρουμε όλους του χρόνου όπως τους ματσάραμε και φέτος......
Φίλε μου, εσύ είσαι οπαδός και μπορείς να βάλεις φαβορί όποιον θες..Μπορείς να πεις θα πάρω ευρωλίγκα με τον Βιλνόζα στα γκαρντ που έχει κατακτήσει ήδη μία..ΟΚ.... εγώ είμαι φίλαθλος και δεν μπορώ να δω φαβορί κάποιον... Αν σε ευχαριστεί να γράψω ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει τον Κόουτς Αταμάν στο σκάκι, μπάσκετ, τάβλι και ότι δεν θα έχουμε κίνητρο, θα παίζουμε τις κουμπάρες κτλ, ενώ πχ ο Ράιτ θα σεβαστεί τα 100 χρόνα ιστορίας του ΟΣΦΠ και θα θυμίζει Σακίλ Ονίλ , εγώ δεν έχω θέμα...να στο γράψω για να πάμε παρακάτω και να μιλήσουμε και για μπάσκετ...

Γενικά, έχεις μία τάση, έχουμε μία τάση οι Ελληνες να θεωρούμε ότι οι 2 αιώνιοι είναι το κέντρο του πλανήτη και ότι ολες υπόλοιπες ομάδες παίζουν ποδοβόλευ αντί για μπάσκετ... Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι τα ματσαρίσματα που έχεις στο κεφάλι σου δεν έχουν κανένα νόημα γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας και επειδή αποδείχτηκε ότι και φέτος δεν μάτσαρα πολλούς, είχα έλλειμα παιχτών, αλλά πήγε καλά...

2
2

- τουλουμπα
- Reactions: 4482
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν δεν κοβουν λεφτα απτο μπατζετ παιχτων ας κανουν οτι θελουν ας βαλουν και ιπταμενο δισκο να κατεβαινει στην αρχη του παιχνιδωνAirman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:17 pm
Φίλε μου, το μόνο έξοδο που δεν πρέπει να λυπάσαι είναι το glass floor... τα έσοδα που μπορεί να προσδώσει είναι σημαντικότατα σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο διαφημίσεων... επίσης, απαλλάσσεσαι από χαζούς τραυματισμούς τουλάχστον εντός έδρας με αυτήν την αηδία των αυτοκόλλητων που μαστίζει τα γήπεδα.
προεχει το μπατζετ παιχτων,ελεγε ο κομισαριος οτι φετος θα ειναι μεγαλυτερο πανω απο 20 εκατ
πουντο
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 45441.html
Για να δούμε. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να πάρουμε Ντάριο Σαριτς.
Για να δούμε. Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να πάρουμε Ντάριο Σαριτς.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4482
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αν ειναι τοσο κακος ο μητογλου οσο περιγραφεις τοτε να παρουμε και 4αρι και 5αρι και αυτος να μεινει σαν 3η επιλογη και για τις 2 θεσειςpan24 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:22 pm
με τους εργατες γης της αιγυπτου η παρουσια του μητογλου ηταν για λυπηση
πιο αργος και απτο ριπλευ
ο περσινος μητογλου μεχρι τα πλευ οφ ηταν οκ υποφερτος,ο τωρινος εδω και 3 μηνες δεν βλεπεται
1
1

-
- Reactions: 1361
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 2457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Συμφωνώ πως το 5αρι που ξέρουμε πρέπει να είναι και δυνατό αμυντικά, αλλά και να χει και σουτακι, ιδανικά να μπορεί να ανεβαίνει και στο "4" όποτε χρειάζεται. Με βάση αυτό νομίζω οι καλύτερες επιλογές είναι ο Theis, o Saric και... ο Caboclo, οκευ έχει θέματα με τον χαρακτήρα του αλλά είναι παιχταράς. Εμένα υπο αυτή την άποψη μαρεσε και ο Melli, απορώ που δεν ασχοληθήκαμε καθόλου.
0
-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι το θα στεναχωρηθεί ο Λεσορ απλά δεν το έχει επικοινωνήσει καλά ο οργανισμός του ΠΑΟ και οι γύρω δημοσιογράφοι. Δε θεωρώ ότι είναι ψυχολογικό το θέμα αλλά πρακτικό. Αν μειώσεις δραματικά το ρόλο του
Λεσορ νομίζω θα δεις εντελώς άλλο παίχτη (προς το χειρότερο). Είναι παίχτης που θέλει πολύ χρόνο συμμετοχής για να προσφέρει αυτά που προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους πιστεύω :1) Δεν είναι και ο πιο ευφυής παίχτης στον κόσμο και προσαρμόζεται στο παιχνίδι όσο περνάει ο χρόνος. 2) Επειδή είναι τέρας αθλητικά και τις περισσότερες φορές λόγω φυσικής κατάστασης αποκτούσε πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους ψηλούς όσο περνούσε η ώρα γιατί οι άλλοι κουραζόντουσαν πιο νωρίς ακόμα και αν είχαν παίξει λιγότερο. Αλλά σίγουρα δε μπορείς να ρισκάρεις να βγει η χρονιά με τον Λεσορ 30+ λεπτα. Αν όμως τον βάλεις να παίζει 20λεπτα ή και λιγότερο νομίζω θα είναι η δυσαρεστη έκπληξη της χρονιάς. Είναι δύσκολη εξίσωση ο παίχτης που θα πάρει ο ΠΑΟ για εκεί και καλά κάνουν και το ψάχνουν όσο δεν πάει.
Τώρα να συζητάμε για τον Βαλαντσιούνας είναι αστειότητες προφανώς και αν ερχόταν Ευρώπη θα ήταν βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα και θα έκανε πλάκα με μο νταμπλ νταμπλ. Δε θα ενδιέφερε και κανέναν που θα μπορούσε να τον φέρει αν θα στεναχωρηθεί ο Λεσορ , ο Φαλ ή ο Ταβαρες. Είναι απλά καλύτερος παίχτης και θα γινόταν ο άλλος δεύτερος αυτόματα, πιστεύω ούτε οι ίδιοι οι παίχτες δε θα γκρίνιαζαν το παιδί είναι σε διαφορετικό επίπεδο θα το καταλάβαιναν στις προπονήσεις!
Προφανώς όσοι ακούγονται ή ακούστηκαν (Ταις, Σαριτς, Ιμπάκα κτλ) είναι παιχταράδες αλλά πιστεύοντας ότι ο Λεσορ με μειωμένο χρόνο δε θα είναι ο ιδιος παίχτης εγω δε μπορώ να πω ποιος είναι καλό φιτ για εσας!
Κατα τη γνώμη μου ο ΠΑΟ θέλει έναν παίχτη που να αποδέχεται το ρόλο των 15 λεπτών , ώστε τα 25 του Λεσορ να μείνουν και να καλύπτει με επάρκεια τη θέση μαζί με Μήτογλου και Κώστα αν λείψει το κτήνος.
Λεσορ νομίζω θα δεις εντελώς άλλο παίχτη (προς το χειρότερο). Είναι παίχτης που θέλει πολύ χρόνο συμμετοχής για να προσφέρει αυτά που προσφέρει αυτά τα δύο χρόνια. Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους πιστεύω :1) Δεν είναι και ο πιο ευφυής παίχτης στον κόσμο και προσαρμόζεται στο παιχνίδι όσο περνάει ο χρόνος. 2) Επειδή είναι τέρας αθλητικά και τις περισσότερες φορές λόγω φυσικής κατάστασης αποκτούσε πλεονέκτημα απέναντι στους άλλους ψηλούς όσο περνούσε η ώρα γιατί οι άλλοι κουραζόντουσαν πιο νωρίς ακόμα και αν είχαν παίξει λιγότερο. Αλλά σίγουρα δε μπορείς να ρισκάρεις να βγει η χρονιά με τον Λεσορ 30+ λεπτα. Αν όμως τον βάλεις να παίζει 20λεπτα ή και λιγότερο νομίζω θα είναι η δυσαρεστη έκπληξη της χρονιάς. Είναι δύσκολη εξίσωση ο παίχτης που θα πάρει ο ΠΑΟ για εκεί και καλά κάνουν και το ψάχνουν όσο δεν πάει.
Τώρα να συζητάμε για τον Βαλαντσιούνας είναι αστειότητες προφανώς και αν ερχόταν Ευρώπη θα ήταν βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα και θα έκανε πλάκα με μο νταμπλ νταμπλ. Δε θα ενδιέφερε και κανέναν που θα μπορούσε να τον φέρει αν θα στεναχωρηθεί ο Λεσορ , ο Φαλ ή ο Ταβαρες. Είναι απλά καλύτερος παίχτης και θα γινόταν ο άλλος δεύτερος αυτόματα, πιστεύω ούτε οι ίδιοι οι παίχτες δε θα γκρίνιαζαν το παιδί είναι σε διαφορετικό επίπεδο θα το καταλάβαιναν στις προπονήσεις!
Προφανώς όσοι ακούγονται ή ακούστηκαν (Ταις, Σαριτς, Ιμπάκα κτλ) είναι παιχταράδες αλλά πιστεύοντας ότι ο Λεσορ με μειωμένο χρόνο δε θα είναι ο ιδιος παίχτης εγω δε μπορώ να πω ποιος είναι καλό φιτ για εσας!
Κατα τη γνώμη μου ο ΠΑΟ θέλει έναν παίχτη που να αποδέχεται το ρόλο των 15 λεπτών , ώστε τα 25 του Λεσορ να μείνουν και να καλύπτει με επάρκεια τη θέση μαζί με Μήτογλου και Κώστα αν λείψει το κτήνος.
0
-
- Reactions: 1361
- Προειδοποιήσεις:
3
ποσο ειναι το buy out του βιλντοζα απο τον ολυμπιακο?tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:47 pmΠολύ πιθανό τότε να ψάχνει και για γκαρντ ο Παναθηναϊκός γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει πρόταση από ομάδα του nba
3
3

Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού και φίλαθλος του αθλήματος. Το κέντρο της γης δεν είμαστε. Παίζουμε όμως 16+ παιχνίδια το χρόνο μεταξύ μας. Γιατί να με ενδιαφέρουν τα 2 παιχνίδια που θα παίξω με το μιλανο παραπάνω ;Airman έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:26 pmSa7Sa έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:15 pm
Του χρόνου δε θα έχετε την ίδια δίψα με φέτος. Το κίνητρο δεν θα είναι το ίδιο ισχυρό. Ο κοουτς Αταμάν συνηθίζει τη 2η χρόνια να κάνει μέτριο κοουτσινκ με μια εξαίρεση σε όλη τη καριέρα του. Ο μπαρτζωκας τον αντιμετώπισε φέτος χωρίς φαλ και ραιτ και στην Ευρωλίγκα ήταν τυχερός που δε πέρασε ο Ολυμπιακός στον τελικό, τον είχε σε νίκες ήττες. Με Βεζενκοφ τώρα θα είναι ισορροπημένα τα ματς αλλά θαρρώ πως θα έχουμε επιπλέον κίνητρο τα 100 χρόνια. Βάζω πρώτο φαβορί για Ευρωλίγκα Ολυμπιακό και μετά φενερ
Φίλε μου, εσύ είσαι οπαδός και μπορείς να βάλεις φαβορί όποιον θες..Μπορείς να πεις θα πάρω ευρωλίγκα με τον Βιλνόζα στα γκαρντ που έχει κατακτήσει ήδη μία..ΟΚ.... εγώ είμαι φίλαθλος και δεν μπορώ να δω φαβορί κάποιον... Αν σε ευχαριστεί να γράψω ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει τον Κόουτς Αταμάν στο σκάκι, μπάσκετ, τάβλι και ότι δεν θα έχουμε κίνητρο, θα παίζουμε τις κουμπάρες κτλ, ενώ πχ ο Ράιτ θα σεβαστεί τα 100 χρόνα ιστορίας του ΟΣΦΠ και θα θυμίζει Σακίλ Ονίλ , εγώ δεν έχω θέμα...να στο γράψω για να πάμε παρακάτω και να μιλήσουμε και για μπάσκετ...![]()
Γενικά, έχεις μία τάση, έχουμε μία τάση οι Ελληνες να θεωρούμε ότι οι 2 αιώνιοι είναι το κέντρο του πλανήτη και ότι ολες υπόλοιπες ομάδες παίζουν ποδοβόλευ αντί για μπάσκετ... Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι τα ματσαρίσματα που έχεις στο κεφάλι σου δεν έχουν κανένα νόημα γιατί δεν παίζουμε μόνοι μας και επειδή αποδείχτηκε ότι και φέτος δεν μάτσαρα πολλούς, είχα έλλειμα παιχτών, αλλά πήγε καλά...![]()
Έχουν νόημα γιατί οι αδυναμίες δε κρύβονται εύκολα. Ο Ολυμπιακός με Βεζε έχει ύψος, όγκο, πικ εν ποπ, κατ και πλάτη. Σε ρωτησα πως πιστεύεις θα ματσαρει Frontline σας ;
Αν ισχύει αυτό, ίσως πάρουν τον μισιτς που ακούγεται από χθεςtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:47 pmΠολύ πιθανό τότε να ψάχνει και για γκαρντ ο Παναθηναϊκός γιατί οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει πρόταση από ομάδα του nba