Το συμβόλαιο δόθηκε το περασμένο καλοκαίρι με βάση από την καριέρα που έχει κάνει ο παίκτης μέχρι τώρα, όχι το πώς παίζει φέτος. Εκτός και αν νομίζεις ότι τα συμβόλαια δίνονται με βάση το πώς θα παίξει ο παίκτης. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε δικαιολογείται το κράξιμο που δέχεται ο Χολμς από άτομα σαν και σένα, αν σκεφτεί κανείς ότι 1η φορά παίζει στην Ευρώπη και πέρασε και έναν τραυματισμό που τον εμπόδισε να βρει ρυθμό πιο γρήγορα.
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Εγω στο γηπεδο βλεπω το scouting τι το εχω να μου κανει τι?οχι θα χανω απο το κολοσσο κ θα χειροκροτω το γιουρτσεβεν κ το μητογλου κ θα λεω τα στατιστικα τους για να πειθω τον εαυτο μ ποσο καλοι ειναι!ας μην επερνα τον χειζ κ θα σου ελεγα εγω μετα!δικαιωθηκαμε ποσα ατομα που φωναζαμε για ψηλο!κατσε εσυ που σου το δεχεσαι να χανεις απο τους τελευταιους με τετοιο ροστερ κ μπατζετ!
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά ισχύει για πολλούς πως ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που ΘΑ έρθει.
Εγώ προσωπικά το hype για τον Τζόουνς δε το ασπάζομαι το έχω ξαναγράψει.Μια μέτρια χρόνια στην Εφες έχει και 2 καλές ατομικά αλλά τραγικές ομαδικά στη τραγικη αμυνα της Παρτιζαν (με πολλά άσχημα να ακούγονται για το ρόλο του στα αποδυτήρια)
Hint .Η καλύτερη του εμφάνιση στη χρονια του στην εφες ήταν με εμάς στον εκτός έδρας στη Τουρκία.Αξιζει να δει κανείς τι γραφόταν εκείνη τη μέρα για τον ...Λεσορτ (το τι έγινε στο τέλος της σεζόν το ξερουμε)
Ο Χολμς έως τώρα μετριος με εκλάμψεις είναι.Βασικα το θέμα του είναι κυρίως στην αμυνα (τοποθέτηση, περιστροφές κλπ) μπροστά τα τελειώματα του είναι μια χαρα(είναι στο τοπ 3 στους πικ Ν ρολ finishers νομίζω).Αλλά να λες ποιος είναι ο Χολμς και ποια η καριέρα του οκ...είναι κάπως.
Υγ Stelios έχεις αντιληφθεί πως οι μεταγραφες της ομάδας δεν εξαρτώνται από το τι γράφεις στο φορουμ ε?
Εκτός αν νομίζεις πως το front office μπαινει στο φορουμ και λέει "για να δούμε τι λέει ο Stelios"!
Xαλαρωσε λίγο το υφος σου στο έχω ξαναπεί
Εγώ προσωπικά το hype για τον Τζόουνς δε το ασπάζομαι το έχω ξαναγράψει.Μια μέτρια χρόνια στην Εφες έχει και 2 καλές ατομικά αλλά τραγικές ομαδικά στη τραγικη αμυνα της Παρτιζαν (με πολλά άσχημα να ακούγονται για το ρόλο του στα αποδυτήρια)
Hint .Η καλύτερη του εμφάνιση στη χρονια του στην εφες ήταν με εμάς στον εκτός έδρας στη Τουρκία.Αξιζει να δει κανείς τι γραφόταν εκείνη τη μέρα για τον ...Λεσορτ (το τι έγινε στο τέλος της σεζόν το ξερουμε)
Ο Χολμς έως τώρα μετριος με εκλάμψεις είναι.Βασικα το θέμα του είναι κυρίως στην αμυνα (τοποθέτηση, περιστροφές κλπ) μπροστά τα τελειώματα του είναι μια χαρα(είναι στο τοπ 3 στους πικ Ν ρολ finishers νομίζω).Αλλά να λες ποιος είναι ο Χολμς και ποια η καριέρα του οκ...είναι κάπως.
Υγ Stelios έχεις αντιληφθεί πως οι μεταγραφες της ομάδας δεν εξαρτώνται από το τι γράφεις στο φορουμ ε?
Εκτός αν νομίζεις πως το front office μπαινει στο φορουμ και λέει "για να δούμε τι λέει ο Stelios"!
Xαλαρωσε λίγο το υφος σου στο έχω ξαναπεί
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Λέγατε πως η frontline μας δεν μπορεί απέναντι στον Ολυμπιακό και εκτέθηκατε παταγωδώς στον τελικό, επομένως σε τίποτα δεν δικαιωθήκατε.Stelios97 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 5:49 pmΕγω στο γηπεδο βλεπω το scouting τι το εχω να μου κανει τι?οχι θα χανω απο το κολοσσο κ θα χειροκροτω το γιουρτσεβεν κ το μητογλου κ θα λεω τα στατιστικα τους για να πειθω τον εαυτο μ ποσο καλοι ειναι!ας μην επερνα τον χειζ κ θα σου ελεγα εγω μετα!δικαιωθηκαμε ποσα ατομα που φωναζαμε για ψηλο!κατσε εσυ που σου το δεχεσαι να χανεις απο τους τελευταιους με τετοιο ροστερ κ μπατζετ!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κάποιοι πάντα γκρινιάζουν και πάντα θεωρούν "παικταράδες" όσους έχουν οι αντίπαλοι, ότι "θα μας κάνουν πλάκα" κλπ... και μετά φυσικά τους ψάχνουμε.big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 5:52 pmΓενικά ισχύει για πολλούς πως ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που ΘΑ έρθει.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σχετικά με τον Χολμς και την σύγκριση με τον ταιρικ (που τον πάω σαν παίχτη) ας έχουμε κιγο μέτρο σε αυτά που γράφουμε, γιατί τα γραπτά μένουν και κάποιοι εκτίθεστε. Ο Χολμς πριν έρθει εδώ έγινε νταφτ από την Φιλαδέλφεια και έμεινε εκεί τρεις σεζόν. Συνολικά έπαιξε δέκα χρόνια, σχεδόν 500 ματς, με ποσοστό εντός πεδιας 60% και κάτι ψιλά ! Πήρε καλά συμβόλαια και επίσης είχε ρόλο στις ομάδες. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς τελευταία δεν θα κοίταζε καν την Ευρώπη. Εξαιρετικός πικ εν ρολερ ψηλός με εξαιρετικό νταιβ τελείωμα και σήμα κατατεθέν το σουτακι push που τον έκανε κυρίαρχο στο επιθετικό κομμάτι και πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Για όσους δεν παρακολουθούν ΝΒΑ, κάντε ένα σερτς στο ΥΤ και θα δείτε για τι ποιότητα παίχτη μιλάμε.
Ο ταιρικ αυτή τη στιγμή είναι πιο αποδοτικός και ίσως να ταίριαζε γάντι σε εμάς, η διαφορά στα χρήματα είναι απόλυτα λογική με βάση το ταλέντο τους την καριέρα, την μπασκετική παιδεία και το δυνητικό ταβανι τους. Ο ταιρικ δεν έγινε καν ντραφτ, έφυγε Ασία και ποτε δεν θα έβρισκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, γιατί τέτοιου είδους παίχτες βρίσκεις με το κιλό εκεί. Τώρα ναι προσφέρει περισσότερα αλλά είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μην λεμε ανυπόστατα πράγματα.
Ο ταιρικ αυτή τη στιγμή είναι πιο αποδοτικός και ίσως να ταίριαζε γάντι σε εμάς, η διαφορά στα χρήματα είναι απόλυτα λογική με βάση το ταλέντο τους την καριέρα, την μπασκετική παιδεία και το δυνητικό ταβανι τους. Ο ταιρικ δεν έγινε καν ντραφτ, έφυγε Ασία και ποτε δεν θα έβρισκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, γιατί τέτοιου είδους παίχτες βρίσκεις με το κιλό εκεί. Τώρα ναι προσφέρει περισσότερα αλλά είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Μην λεμε ανυπόστατα πράγματα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ευτυχώς που είσαι και εσύ και γράφεις τα αυτονόητα που κάποιοι δε λένε να καταλάβουν...kein έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 6:08 pmΣχετικά με τον Χολμς και την σύγκριση με τον ταιρικ (που τον πάω σαν παίχτη) ας έχουμε κιγο μέτρο σε αυτά που γράφουμε, γιατί τα γραπτά μένουν και κάποιοι εκτίθεστε. Ο Χολμς πριν έρθει εδώ έγινε νταφτ από την Φιλαδέλφεια και έμεινε εκεί τρεις σεζόν. Συνολικά έπαιξε δέκα χρόνια, σχεδόν 500 ματς, με ποσοστό εντός πεδιας 60% και κάτι ψιλά ! Πήρε καλά συμβόλαια και επίσης είχε ρόλο στις ομάδες. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς τελευταία δεν θα κοίταζε καν την Ευρώπη. Εξαιρετικός πικ εν ρολερ ψηλός με εξαιρετικό νταιβ τελείωμα και σήμα κατατεθέν το σουτακι push που τον έκανε κυρίαρχο στο επιθετικό κομμάτι και πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Για όσους δεν παρακολουθούν ΝΒΑ, κάντε ένα σερτς στο ΥΤ και θα δείτε για τι ποιότητα παίχτη μιλάμε.
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Γιατι τι εχει το υφος μου!επειδη δεν συμφωνω με καποιον που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν συμφωνουν!το οτι οτι μολις πουμε κατι κ καθε φορα θα ερθει σε αντιπαραθεση επειδη δεν του αρσεουν αυτα που λεμε?αυτο το προσπεραμε που γινεται συνεχεια αλλα πειραζει που λεμε για ψηλο κ οτι δεν κανει ο γιουρτσεβεν ουτε ο χολμς μεχρι τωρα
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είπες την σωστή λέξη : αυτονόηταBillyPao έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 6:12 pmΕυτυχώς που είσαι και εσύ και γράφεις τα αυτονόητα που κάποιοι δε λένε να καταλάβουν...kein έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 6:08 pmΣχετικά με τον Χολμς και την σύγκριση με τον ταιρικ (που τον πάω σαν παίχτη) ας έχουμε κιγο μέτρο σε αυτά που γράφουμε, γιατί τα γραπτά μένουν και κάποιοι εκτίθεστε. Ο Χολμς πριν έρθει εδώ έγινε νταφτ από την Φιλαδέλφεια και έμεινε εκεί τρεις σεζόν. Συνολικά έπαιξε δέκα χρόνια, σχεδόν 500 ματς, με ποσοστό εντός πεδιας 60% και κάτι ψιλά ! Πήρε καλά συμβόλαια και επίσης είχε ρόλο στις ομάδες. Αν δεν είχε τους τραυματισμούς τελευταία δεν θα κοίταζε καν την Ευρώπη. Εξαιρετικός πικ εν ρολερ ψηλός με εξαιρετικό νταιβ τελείωμα και σήμα κατατεθέν το σουτακι push που τον έκανε κυρίαρχο στο επιθετικό κομμάτι και πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Για όσους δεν παρακολουθούν ΝΒΑ, κάντε ένα σερτς στο ΥΤ και θα δείτε για τι ποιότητα παίχτη μιλάμε.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι διαρκώς flame και προσβλητικό για τον συνομιλητή σου .Έχεις παρατηρηθεί για αυτό κι έχεις πάρει φάουλ αλλά δεν λες να το καταλάβειςStelios97 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 6:15 pmΓιατι τι εχει το υφος μου!επειδη δεν συμφωνω με καποιον που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν συμφωνουν!το οτι οτι μολις πουμε κατι κ καθε φορα θα ερθει σε αντιπαραθεση επειδη δεν του αρσεουν αυτα που λεμε?αυτο το προσπεραμε που γινεται συνεχεια αλλα πειραζει που λεμε για ψηλο κ οτι δεν κανει ο γιουρτσεβεν ουτε ο χολμς μεχρι τωρα
Εδώ είναι μπασκετικό φορουμ κι ανταλλάσουμε απόψεις,αν θέλει κάποιος να πει πως του κάνει ο Γιουρτσεβεν η ο Χολμς και δε θέλει άλλον πχ έχει κάθε δικαιωμα να το πει και να το τεκμηριώσει χωρίς "τι ακούμε θεέ μου" και "τι λες ρε φιλε".Δημιουργείς μόνιμα προσωπική αντιπαράθεση λόγω διαφορετικής άποψης.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να στο υπενθυμίσω παλι
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Κανεις λαθος σε αυτο αλλα δεν γινεται μονιμως να λεμε κατι κ συνεχεια να απανταει κ να δημιουργειται θεμα!εγω ποτε δε θα προσβαλω καποιον καταρχας αλλα συνεχεια οτι πω δεν του αρεσει κ απο εκει ξεκινανε ολα!δεν σου αρεσει κατι που λεω δεν απαντας το προσπερνας!αφου οι αποψεις μας δεν ταιριαζουν τι απαντας στον αλλον να κανεις τι!δεν μπορουν να συμφωνουν ολοι
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω αν το χεις καταλάβει αλλά είσαι σε φόρουμ
Έχει κάθε δικαιωμσ να σου απαντήσει ο οποιοσδήποτε (ευπρεπως,με επιχειρήματα,εντός των κανόνων δλδ).Αν δε μπορείς να αντέξεις τη διαφωνία δεν είναι το θέμα σε αυτόν που διαφωνεί.Οφειλεις να απαντάς αναλογως
Επειδή είμαστε οφ τοπικ ο,τι άλλο θες να τα πούμε pm
Έχει κάθε δικαιωμσ να σου απαντήσει ο οποιοσδήποτε (ευπρεπως,με επιχειρήματα,εντός των κανόνων δλδ).Αν δε μπορείς να αντέξεις τη διαφωνία δεν είναι το θέμα σε αυτόν που διαφωνεί.Οφειλεις να απαντάς αναλογως
Επειδή είμαστε οφ τοπικ ο,τι άλλο θες να τα πούμε pm
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Περίεργες συγκρίσεις. Δε νομίζω να παίρνει 2,5 εκατομμύρια ο Ταϊρίκ. Το υπέρογκο ποσό που σπαταλήθηκε για τον Χολμς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί λελογισμένα. Επίσης, άλλο Ευρωλίγκα, άλλο ΝΒΑ. Ειδικά όταν πρόκειται για καλούς μεν παίκτες, αλλά που δεν είναι κάτι φοβερό (πόσα ματς πλέι οφ έχει παίξει ο συμπαθής Ρισόν;), υπάρχει πάντα ρίσκο σε τέτοιες κινήσεις. Μακάρι να ανέβει ο Χολμς, αλλά αυτός που εισηγήθηκε ότι άξιζε 2,5 μέχρι στιγμής δεν δικαιώνεται.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά αυτός που αποφάσισε να δώσει 2,5 εκατομμύρια σε ένα παίκτη που δε προσφέρει ούτε όσα ο Κώστας Αντετοκούμπο είναι για χρυσό βατόμουρο, κι αν δεν υπάρχει αυτή η κατηγορία βραβείων πρέπει να φτιαχτεί μόνο για πάρτη τουΑλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 8:23 pmΠερίεργες συγκρίσεις. Δε νομίζω να παίρνει 2,5 εκατομμύρια ο Ταϊρίκ. Το υπέρογκο ποσό που σπαταλήθηκε για τον Χολμς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί λελογισμένα. Επίσης, άλλο Ευρωλίγκα, άλλο ΝΒΑ. Ειδικά όταν πρόκειται για καλούς μεν παίκτες, αλλά που δεν είναι κάτι φοβερό (πόσα ματς πλέι οφ έχει παίξει ο συμπαθής Ρισόν;), υπάρχει πάντα ρίσκο σε τέτοιες κινήσεις. Μακάρι να ανέβει ο Χολμς, αλλά αυτός που εισηγήθηκε ότι άξιζε 2,5 μέχρι στιγμής δεν δικαιώνεται.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο