2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2292
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 19, 2023 11:26 am

AlexD έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 11:15 am
Όχι ίσα ίσα εδώ μέσα πιο πολύ απαισιοδοξία που έρχεται από τα προηγούμενα χρόνια βλέπω, παρά τρελές προσδοκίες.

Ακούγεται καιρό πάντως ότι έχει απλώσει δίχτυα και απέναντι για παίχτες. Εκτός από Μπιρτς που ίσως γυρίσει, έχετε υπόψιν κάποιον άλλον που ίσως να είναι φευγάτος από απέναντι το καλοκαίρι;
https://www.spotrac.com/nba/free-agents/

Saric ?

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Fitz

euroleague
Reactions: 406
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Δευ Ιουν 19, 2023 12:58 pm

AlexD έγραψε:
Όχι ίσα ίσα εδώ μέσα πιο πολύ απαισιοδοξία που έρχεται από τα προηγούμενα χρόνια βλέπω, παρά τρελές προσδοκίες.

Ακούγεται καιρό πάντως ότι έχει απλώσει δίχτυα και απέναντι για παίχτες. Εκτός από Μπιρτς που ίσως γυρίσει, έχετε υπόψιν κάποιον άλλον που ίσως να είναι φευγάτος από απέναντι το καλοκαίρι;
Εγώ από διαίσθηση και μόνο λίγες μέρες πριν είχα αναφέρει ως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τους Maledon, Ntilikina, Schroder. Με τις δυσκολιες τους φυσικα, αλλά ως ευρωπαίοι και με τον όγκο των παικτών να αυξάνεται κάθε χρόνο, δεν ξέρω πόσα λεπτά μπορούν να βρουν απέναντι. Εγώ με οποιονδήποτε από τους 3 θα ήμουν υπερευχαριστημένος (αν είναι υγιείς εννοείται).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1777
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιουν 19, 2023 1:27 pm

Fitz έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 12:58 pm
AlexD έγραψε:

Εγώ από διαίσθηση και μόνο λίγες μέρες πριν είχα αναφέρει ως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τους Maledon, Ntilikina, Schroder. Με τις δυσκολιες τους φυσικα, αλλά ως ευρωπαίοι και με τον όγκο των παικτών να αυξάνεται κάθε χρόνο, δεν ξέρω πόσα λεπτά μπορούν να βρουν απέναντι. Εγώ με οποιονδήποτε από τους 3 θα ήμουν υπερευχαριστημένος (αν είναι υγιείς εννοείται).
Ο Schroder εκλεισε την τελευταια σεζον με 30 λεπτα και 12.6 ποντους μο, δεν υπαρχει περιπτωση για Ευρωπη...

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 19, 2023 1:30 pm

Τον Σρέντερ τον ήθελα πολύ. Αλλά αποτι καταλαβαίνω είναι παίχτης ΝΒΑ ακόμα, βέβαια ο Μιροτιτς όταν ήρθε τους ίδιους αριθμούς είχε.

Τον Μισιτς επίσης θα τον ήθελα παρά πολύ.

Αν δεν γίνονται αυτοί οι δυο αμέσως μετά τον Εξουμ!

Τζεημς ούτε ζωγραφιστό. Ούτε Καμπατσο απο τότε με τον ΔΔ.

Πανγκος Μαρεσει αλλά έχει ρίσκο.

Αυτά

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Δευ Ιουν 19, 2023 2:47 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Δευ Ιουν 19, 2023 1:21 am
Θα μπορούσε κάλλιστα να κάμει πρόταση στον Σλούκα ο Ataman!
Πήγε «αθρήνητο» το παραγάδι... :lol:

1
1 Εικόνα
papatzas13

Reactions: 8

Δευ Ιουν 19, 2023 2:52 pm

Απο αυτα που ακουγονται για τους παιχτες που θελουμε να παρουμε σκοπος μας ειναι να παρουμε σχεδον ολους τους παιχτες της Παρτιζαν.
2-4 παιχτες της. Θα καταφερουν λοιπον αυτοι παιχτες στα χερια του Αταμαν να καταφερουν κατι καλυτερο απο τα paly off που πετυχαν με τον κοουτς Ζελικο? Δυσκολο
Οποτε στοχος μας ειναι max η 8αδα για του χρονου σωστα? Αν χτυπουσαμε 2-4 βασικους παιχτες της Πρωταθλητριας Ρεαλ θα ηταν αλλιως φανταζομαι.
Το λεω απλα για να ειμαστε λιγο ρεαλιστες και να μην κανουμε ονειρα ξαφνικα για final four η' κουπες αμεσα .
Βημα βημα λοιπον και μην περιμενουμε παπαδες με το καλημερα . Το σημαντικο ειναι οτι χτυπαμε τοπ παιχτες και οχι απο το καλαθι των εκτπωσεων.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιουν 19, 2023 3:28 pm

Νομίζω έχοντας Βιλντοζα καλά έκανε και πήγε για βασικό στόχο Καμπάτσο, απόλυτα λογικό.
Και αν του είχε κάτσει και ο Μπομπουα με Παντερ ή Ντορσει, μιλάμε για αρρωστημένη γραμμή γκαρντ.

Αλλά και ένα

Πάνγκος, Γκος, Μωραιτης
Βιλντοζα, Ντορσει

Δεν το λες και άσχημο. Μπορεί να μην είναι σαν το προηγούμενο που είναι καθαρά υλικό 4τραδας, αλλά και με αυτό αν σου κάτσει και το πας καλά γίνεται.

Ειδικά εφόσον ένα 3αρι θα παίζει και το 2 (Γκριγκονις πχ).

Αν συμφωνεί ο Αταμαν, λογικά στο 3 προσπαθεί με όλα για Χεζονια σαν πρώτο στόχο γιατί θέλει να τον κάνει και δώρο να ζεσταθεί το ΟΑΚΑ με την μία. Ίσως την ψάχνει και για κανέναν Καλινιτς ή κάποιον άλλον που να καλύπτει και το 4.

Τωρα που είπα Καλινιτς, εφόσον ισχύει ότι πέφτει ψαλίδι στην Μπαρτσα και ίσως ότι θέλει να πάει ο Ρουμπιο, δεν θα επηρεάσει λογικά και τον Χιγκινς, αν όχι τον Σατορανσκι;
Μόνο ο Μίροτιτς και ο Καλινιτς θα φύγουν (αν ο 2ος); κάποια αντιπάθεια για τα ιτς, τι φάση;

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5053
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιουν 19, 2023 3:33 pm

papatzas13 έγραψε:
Απο αυτα που ακουγονται για τους παιχτες που θελουμε να παρουμε σκοπος μας ειναι να παρουμε σχεδον ολους τους παιχτες της Παρτιζαν.
2-4 παιχτες της. Θα καταφερουν λοιπον αυτοι παιχτες στα χερια του Αταμαν να καταφερουν κατι καλυτερο απο τα paly off που πετυχαν με τον κοουτς Ζελικο? Δυσκολο
Οποτε στοχος μας ειναι max η 8αδα για του χρονου σωστα?
Γιατι να μην το καταφερουν με τον αταμαν? τι ειναι ο αταμαν σερελης η βοβορας
δηλαδη οι παιχτες παιζουν μονο με τον ζελικο προπονητη?τι λογικη ειναι αυτη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5053

Δευ Ιουν 19, 2023 3:44 pm

Μπαρτζώκας: «Τεράστια τα ποσά για ΠΑΟ

Τα ποσά είναι τεράστια γιατί τα ακούω από ατζέντηδες που έχω επικοινωνία σαφώς και όχι από τα ΜΜΕ.

ο αλητης ο ταραντουλας κοροιδευει οχι μονο τους οπαδους του παο και τον αταμαν αλλα και τους αντζετηδες :drunk:

0
papatzas13

Δευ Ιουν 19, 2023 4:23 pm

τουλουμπα έγραψε:
papatzas13 έγραψε:
Οποτε στοχος μας ειναι max η 8αδα για του χρονου σωστα?
Θα ξεκινησουμε μεγαλη κουβεντα αν το παμε εκει ποιος ειναι καλυτερος προπονητης.
Το σιγουρο ειναι οτι ο Ζοτς με την χ προπονητικη ικανοτητα που εχει τους εφτασε στους 8 , οι ιδιοι παιχτες σε νεο προτζεκτ με νεο προπονητη στον παγκο τον Αταμαν της ψ προπονητικης ικανοτητας θα μπορεσουν αμεσα να αποδοσουν καλυτερα? Αυτο θεωρω δυσκολο εγω.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2616
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Δευ Ιουν 19, 2023 4:50 pm

papatzas13 έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Θα ξεκινησουμε μεγαλη κουβεντα αν το παμε εκει ποιος ειναι καλυτερος προπονητης.
Το σιγουρο ειναι οτι ο Ζοτς με την χ προπονητικη ικανοτητα που εχει τους εφτασε στους 8 , οι ιδιοι παιχτες σε νεο προτζεκτ με νεο προπονητη στον παγκο τον Αταμαν της ψ προπονητικης ικανοτητας θα μπορεσουν αμεσα να αποδοσουν καλυτερα? Αυτο θεωρω δυσκολο εγω.
Mα σκέψου πως ο ο Εξουμ πίσω του δεν θα έχει τον Μανταρ, θα έχει τον Βιλντοζα. Ο Παντερ δεν θα έχει πίσω του τον Αντζουσιτς, θα έχει τον Ντορσει ή τον Τομας. Ο Παπαπετρου μπροστά του θα χει κάποιον αντίστοιχα καλό του Ναναλι και ο Λεσσορτ για μπακαπ του θα χει σίγουρα κάτι καλύτερο του Σμαιλαγκιτς. Αλλα και δίπλα του θα ψάξουμε κάτι καλύτερο απτον Λεντει.

Για μένα καλώς είναι ο στόχος μια φαιναλφοράτη 12αδα αλλά αν δεν φτάσουμε ως έχει και χάσουμε με ένα 3-2 στους τελικούς ας πουμε, δεν θα μου φανεί καθόλου αποτυχία.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 19, 2023 5:11 pm

Μιας και η Παρτιζαν απ οτι φαινεται το κλεινει το μαγαζι λεω να παρουμε κι εμεις απεναντι τον Σμαιλαγκιτς......

Βεζε--Πητερς
Σμαιλαγκιτς
Φαλ-Μιλου

Καθολου δε θα μου κακοπεφτε το Σερβακι..........

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1930
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Ιουν 19, 2023 5:15 pm

JohnnyPao έγραψε:
papatzas13 έγραψε:

Mα σκέψου πως ο ο Εξουμ πίσω του δεν θα έχει τον Μανταρ, θα έχει τον Βιλντοζα. Ο Παντερ δεν θα έχει πίσω του τον Αντζουσιτς, θα έχει τον Ντορσει ή τον Τομας. Ο Παπαπετρου μπροστά του θα χει κάποιον αντίστοιχα καλό του Ναναλι και ο Λεσσορτ για μπακαπ του θα χει σίγουρα κάτι καλύτερο του Σμαιλαγκιτς. Αλλα και δίπλα του θα ψάξουμε κάτι καλύτερο απτον Λεντει.

Για μένα καλώς είναι ο στόχος μια φαιναλφοράτη 12αδα αλλά αν δεν φτάσουμε ως έχει και χάσουμε με ένα 3-2 στους τελικούς ας πουμε, δεν θα μου φανεί καθόλου αποτυχία.
Αυτό έχει διπλή ανάγνωση φίλτατε. Σε ορισμένους παίκτες αυτό λειτουργεί αρνητικά. Επίσης στον πάγκο θα έχουν τον Αταμάν όχι τον Ομπράντοβιτς. Είναι πολύ σημαντικό το τελευταίο.

0
papatzas13

Δευ Ιουν 19, 2023 5:17 pm

JohnnyPao έγραψε:
papatzas13 έγραψε:

Ok δεν εχεις αδικο σε αυτο και προφανως με ποιους πλαισιωνεις καποιους παιχτες ειναι εξισου σημαντικο.
Και σιγουρα μακαρι να ερθουν οι παιχτες αυτοι και ειναι ολοι τους παιχταραδες δεν γκρινιαζω για αυτο προς θεου.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7291
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 19, 2023 5:26 pm

Ειπε ο μπαρτζωκας οτι ακουει οτι θα δαπανησει τρομερο ποσο ο παο για να επανερθει και εχει κλεισει ηδη καλους παικτες..μαλιστα αν καταλαβα καλα οτι αυτο θα αναγκασει και τον ολυμπιακο να ανεβασει το μπατζετ αφου ειπε οτι ο ενας τραβαει τον αλλο και αυτο μονο καλο κανει στο ελ. μπασκετ.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”