Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 24, 2026 11:17 pm

Εδώ ο Φαλ του Ολυμπιακού έπαιρνε 1.800.000 και ήταν άφαντος στα Final 4. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά με αυτά που γράφετε δημιουργείτε την εντύπωση ότι μόνο εμείς πληρώνουμε υπεραξίες.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 24, 2026 11:25 pm

BillyPao έγραψε:
Εδώ ο Φαλ του Ολυμπιακού έπαιρνε 1.800.000 και ήταν άφαντος στα Final 4. Όχι και τίποτα άλλο, αλλά με αυτά που γράφετε δημιουργείτε την εντύπωση ότι μόνο εμείς πληρώνουμε υπεραξίες.
Μα δε με νοιάζει αν θέλουν να δώσουν και 10εκ στον Σαμοντούροφ δε βγαίνουν από τη τσέπη μου.

Ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή το καλοκαίρι; Αυτό είναι το θέμα της συζήτησης.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:28 pm

pan24 έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Μα δε με νοιάζει αν θέλουν να δώσουν και 10εκ στον Σαμοντούροφ δε βγαίνουν από τη τσέπη μου.

Αφού στην Ελλάδα πάντα ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν έχουμε...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:31 pm

BillyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Κάποιοι αυτά που γράφουμε τώρα τα γράφαμε και το καλοκαίρι αλλά μας έλεγες ότι στην ομάδα ξέρουν καλύτερα... Ενώ τα αρνητικά του Χολμς που βλέπουμε τώρα τα έβρισκες ακόμα και αν δεν τον είχες δει ποτέ να παίζει με ένα απλό google.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:33 pm

pan24 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Κάποιοι αυτά που γράφουμε τώρα τα γράφαμε και το καλοκαίρι αλλά μας έλεγες ότι στην ομάδα ξέρουν καλύτερα... Ενώ τα αρνητικά του Χολμς που βλέπουμε τώρα τα έβρισκες ακόμα και αν δεν τον είχες δει ποτέ να παίζει με ένα απλό google.
Στην ομάδα σίγουρα ξέρουν καλύτερα, δε χρειάζεται να το πω εγώ. Άλλο που επειδή γράφουμε σε ένα φόρουμ, μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα. Και αν αυτά που γράφατε είναι ότι "ο Χολμς δεν κάνει" κλπ. βγάζοντας συμπεράσματα μετά από 2-3 παιχνίδια, κακώς τα γράφατε.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Φεβ 24, 2026 11:45 pm

Η μιση χρονια κ βαλε περασε κ ο χολμς των 2.5εκ αγνοειται!να δουμε στη συνεχεια κ αν θα τη πατησουμε!

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:48 pm

BillyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Στην ομάδα σίγουρα ξέρουν καλύτερα, δε χρειάζεται να το πω εγώ. Άλλο που επειδή γράφουμε σε ένα φόρουμ, μπορεί μερικοί να νομίζουν ότι ξέρουν καλύτερα. Και αν αυτά που γράφατε είναι ότι "ο Χολμς δεν κάνει" κλπ. βγάζοντας συμπεράσματα μετά από 2-3 παιχνίδια, κακώς τα γράφατε.
Προσωπικά είχα επιφυλάξεις για το αν κάνει από πριν ανακοινωθεί, γνωρίζοντας την ιστορία του τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και τον χαρακτήριζα στοίχημα και θυμάμαι να διαφωνούμε ότι δε μπορεί να είναι στοίχημα και λαχείο παίκτης με τέτοια καριέρα. Μια από τα ίδια και με τον Φαρίντ.

Αφού πήραμε τον Χόλμς είπα υπομονή να προσαρμοστεί να δούμε δεν είπα ότι δε κάνει μετά από 2-3 παιχνίδια. Αλλά πόσο άλλο χρόνο θες,να τον κρίνουμε...του χρόνου;

Ο χρόνος τελειώνει, 3 μήνες έμειναν ακόμα για να τελειώσει η χρονιά.

Στη τελική δεν έχει καμία σημασία τι λέμε εμείς και όποιος άλλος.

Ο ένας μπορεί να λέει ότι είναι ο Γόντικας ο άλλος ότι φέραμε τον Εμπίντ.
Στο παρκέ φαίνεται τι είναι ο καθένας και αν κάνει ή οχι.

Όπως και με τον Γιουρτσεβέν (δεν τους συγκρίνω παικτικά καμία σχέση μεταξύ τους) που είχε γίνει φανερό από πέρσι το αν κάνει ή οχι.

Άβαταρ μέλους
Geks13

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson

Τρί Φεβ 24, 2026 11:50 pm

brandon_roy έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 9:20 pm
pan24 έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 9:05 pm
Το βιογραφικό του Χόλμς δικαιολογεί τα 2,5εκ και την προσδοκία να είναι ο καλύτερος ψηλός της Ευρώπης και άλλα τέτοια που γράφονταν.

Ωστόσο οι άνθρωποι που πληρώνονται για αυτή τη δουλειά (πρέπει να) κοιτάνε και πολύ πιο βαθιά από αυτό πχ την κατάσταση τους τα τελευταία χρόνια και αν υπήρξε πτώση γιατί πέρα από τα στατιστικά.

Γιατί στη τελική δε σε νοιάζει τι έκανε στην καριέρα του σε μέσο όρο 10 χρόνων αλλά τι μπορεί να κάνει για εσένα τα επόμενα 1-2 χρόνια.

Δεν μιλάμε για κάποιο απόκρυφο μυστικό, είχαν γραφτεί από πολλούς εδώ αυτές οι ανησυχίες το καλοκαίρι.

Οπότε εκ των πραγμάτων και πλην κάποιας εντυπωσιακής μεταμόρφωσης του Χόλμς τον επόμενο μήνα, όποιος αποφάσισε Χόλμς και μάλιστα με 2,5εκ έναντι λιγότερο εντυπωσιακών ονομάτων που κυκλοφορούσαν διαθέσιμοι με Ευρωπαϊκή εμπειρία και μικρότερο κασέ έκανε λάθος.

Και να ξαναπώ ότι δε θεωρώ κακό να πάρεις ένα ρίσκο στη λογική ότι ξέρεις τους κινδύνους αλλά αν σου βγει σου βγήκε. Το κακό είναι όταν έχεις δυο στοιχήματα στην ίδια θέση γιατί το πότε και πως θα επιστρέψει ο Λεσόρ ήταν στοίχημα και το καλοκαίρι.
Καλά εδώ ακούσαμε ότι ήταν και καλύτερο φιτ απο τον Βαλαντσιούνας :mrgreen:

Μια μετριάτζα ήταν σε όλη την καριέρα του ο Χολμς που δεν είχε παίξει ποτέ σε ομάδα με στόχους (τις περισσότερες φορές κιόλας σε ομάδες που κάνανε tanking) και έκανε stat padding όπως πολλοί άλλοι τέτοιοι στο ΝΒΑ. Πολύ χαμηλού μπασκετικού IQ με ανύπαρκτη άμυνα, αυτά ειναι προφανή αν τον έχεις δει τον παίκτη να παίζει κ όχι μόνο βιντεάκια με τα highlights του στο youtube που και του Ντόντα Χολ να βάλεις φαίνεται Χακίμ. Βάλε και ότι ήταν σε δύο χρόνια τραυματισμών και αγωνιστικής πτώσης, χάνοντας την αθλητικότητα με την οποία έβγαλε το παντεσπάνι του.

Για να δικαιολογήσει τα λεφτά του θα πρέπει να κάνει την υπόλοιπη σεζον σε επίπεδο Λεσόρ και αν το κάνει μαγκιά του και εδώ θα μαστε να τον παραδεχτούμε και να κωλοτουμπιάσουμε.
Τα είπες άψογα, συμφωνούμε μέχρι τελείας! Μακάρι να μας βάλει τα γυαλιά ο Χόλμς στο τέλος της χρονιάς και να το ράψουμε, αλλά μέχρι τώρα δεν κάνει για βασικός στον Παναθηναϊκό που έχει στόχο F4.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:51 pm

pan24 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Προσωπικά είχα επιφυλάξεις για το αν κάνει από πριν ανακοινωθεί, γνωρίζοντας την ιστορία του τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και τον χαρακτήριζα στοίχημα και θυμάμαι να διαφωνούμε ότι δε μπορεί να είναι στοίχημα και λαχείο παίκτης με τέτοια καριέρα.

Αφού τον πήραμε είπα υπομονή να προσαρμοστεί να δούμε δεν είπα ότι δε κάνει μετά από 2-3 παιχνίδια. Αλλά πόσο άλλο χρόνο θες,να τον κρίνουμε...του χρόνου;

Όπως και με τον Γιουρτσεβέν (δεν τους συγκρίνω παικτικά καμία σχέση μεταξύ τους) που είχε γίνει φανερό από πέρσι το αν κάνει ή οχι.
Δε νομίζω ότι είναι "στοίχημα" ο παίκτης, τώρα αν κάποιος περίμενε να κάνει double double σε κάθε παιχνίδι αυτό δεν είναι θέμα του Χολμς.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:53 pm

Ναι στην ομάδα ξέρουν καλύτερα, όπως ήξεραν και πέρσι που αφήσανε την ομάδα ξεκρέμαστη στα σέντερ και χάσανε τους 2 σημαντικούς τίτλους (το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας και reverse-sweep), και για κερασάκι στην τούρτα σακατέψανε και τον Λεσόρ παραπάνω. :welcome:

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:54 pm

Stelios97 έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 11:45 pm
Η μιση χρονια κ βαλε περασε κ ο χολμς των 2.5εκ αγνοειται!να δουμε στη συνεχεια κ αν θα τη πατησουμε!
Αυτό το λες εσύ, άσε τον Σλούκα και όσους είναι μέσα στην ομάδα να ξέρουν κάτι παραπάνω από σένα:

"Επίσης νομίζω ότι το στεπ απ που έχει κάνει ο Χολμς είναι φανταστικό. Έχει καταλάβει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σήμερα ήταν πάρα πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση".

Άβαταρ μέλους
Geks13

junior
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:55 pm

BillyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:

Προσωπικά είχα επιφυλάξεις για το αν κάνει από πριν ανακοινωθεί, γνωρίζοντας την ιστορία του τα τελευταία χρόνια. Για αυτό και τον χαρακτήριζα στοίχημα και θυμάμαι να διαφωνούμε ότι δε μπορεί να είναι στοίχημα και λαχείο παίκτης με τέτοια καριέρα.

Αφού τον πήραμε είπα υπομονή να προσαρμοστεί να δούμε δεν είπα ότι δε κάνει μετά από 2-3 παιχνίδια. Αλλά πόσο άλλο χρόνο θες,να τον κρίνουμε...του χρόνου;

Δε νομίζω ότι είναι "στοίχημα" ο παίκτης, τώρα αν κάποιος περίμενε να κάνει double double σε κάθε παιχνίδι αυτό δεν είναι θέμα του Χολμς.
Καλό θα ήταν ο βασικός σέντερ σου, που εχει έρθει για να καλύψει το κενό του Λεσορτ, να πλησιάζει όμως το double double και όχι να κοιμάται στην άμυνα, δε συμφωνείς;

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:56 pm

Geks13 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Καλό θα ήταν ο βασικός σέντερ σου, που εχει έρθει για να καλύψει το κενό του Λεσορτ, να πλησιάζει όμως το double double και όχι να κοιμάται στην άμυνα, δε συμφωνείς;
O Χολμς κοιμάται στην άμυνα ενώ ο Τζόουνς είναι αμυντικούρα... :roofl: :roofl: :roofl:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τρί Φεβ 24, 2026 11:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 24, 2026 11:57 pm

brandon_roy έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 11:53 pm
Ναι στην ομάδα ξέρουν καλύτερα, όπως ήξεραν και πέρσι που αφήσανε την ομάδα ξεκρέμαστη στα σέντερ και χάσανε τους 2 σημαντικούς τίτλους, και για κερασάκι στην τούρτα σακατέψανε και τον Λεσόρ παραπάνω. :welcome:
Ναι ξέρουν καλύτερα από εσένα, από εμένα και κάθε άλλον που γράφει εδώ μέσα. Αυτό είναι αυτονόητο. Ωστόσο δεν σημαίνει ότι έχουν και συμβόλαιο με την επιτυχία ή ότι δεν έχουν δικαίωμα στο λάθος. Το ότι ξέρουν καλύτερα είναι αδιαμφισβήτητο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Geks13

junior
Reactions:

Τετ Φεβ 25, 2026 12:04 am

BillyPao έγραψε:
Τρί Φεβ 24, 2026 11:56 pm
Geks13 έγραψε:

O Χολμς κοιμάται στην άμυνα ενώ ο Τζόουνς είναι αμυντικούρα... :roofl: :roofl: :roofl:
Δε νομίζω ότι είπα κάπου ότι ο Τζόουνς είναι αμυντικός ογκόλιθος και δε με απασχολεί κιόλας αν ειναι, κοιτάω μόνο την ομάδα μου. Όσο για το αν κοιμάται ή όχι, επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη έχοντας δει στο γήπεδο σχεδόν όλους τους αγώνες που έχει παίξει, στις περιστροφές είναι μονίμως χαμένος, όταν βγαίνει χαϊ ποστ τα χέρια κάτω, νομίζω κάποιος έχει ποσταρει και τον NHD να του δίνει οδηγίες περί αυτού και γενικά αλλού για αλλού. Καλός, φιλότιμος, μπορεί να δουλεύει δέκα φορές παραπάνω από ότι εγώ στη δουλειά μου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ειναι ψηλός που μπορείς να βασιστείς ως ομάδα με στόχους. Μακάρι να αλλάξει η κατάσταση και πρώτος θα βγω και θα πω μου τα λέγατε και δεν τα πίστευα!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”