τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 12:39 pm
Tracy Mac έγραψε: ↑Παρ Ιουν 23, 2023 11:10 am
Με το κιλο βρισκεις παικτες σαν τον Ματ Τομας? Γουατ??????
Βρες μου 5 τετοιους στην Ευρωπη τωρα που ειναι οχι καλυτεροι ή ιδιου επιπεδου με τον Ματ Τομας, αλλα με ιδια χαρακτηριστηκα και να μπορουν να παιξουν Ευρωλιγκα! Προσεξε θελω πεντε (5) παικτες οχι 5 κιλα.
μονο 5? 18 θα σου πω
παρε τα δυαρια ολων των ομαδων της ευρωλιγκας
Φιλαράκι μονά ζυγά δικά σου τα θες και μάλιστα κουράζεις που μιλάς μόνιμα με ύφος...
Δεν σου πε κανείς πως ο Τόμας είναι καλύτερος απτον Χιγκινς, τον Λοιντ ή τον Μούσα, για μπακαπ 2αρι (του 15λεπτου) τον προτείναμε και 4ο γκαρντ.
Άλλωστε στα γκαρντ με 22 λεπτά λεπτά Βιλντοζα, 22 λεπτά του βασικού άσου (πχ Εξουμ), 26 λεπτά του Παντερ => σύνολο 70 λεπτά, 10 λεπτά, αντε πες 15' θα μένουν για το 4ο γκαρντ (είτε αυτό είναι ο Τόμας, είτε ο Καλαθης).
Δες τα μπακαπ 2αρια των ομάδων γιουρολιγκ και πες μου ποια έχουν καλύτερο σουτ απτον Τομας (και παίζουν και λίγο αμυνα).
Λαρεντζάκης
Κουρικ (33χρ)
Κοζερ (36χρ)
Ουατταρα
Χολινς
Αντζουσιτς
Ντιμσα
Ντόρσεϊ
Μαρινκοβιτς
Λαζιτς
Μπομπουα (35χρ)
Χολ
Σου έβαλα των 12 πρώτων ομάδων το μπακαπ 2αρι, νομίζω το πιασες το νόημα. Όλες οι ομάδες για τη θέση αυτή επιλέγουν καθαρό σουτερ και από όλους όσους έγραψα παραπάνω, οι μόνοι καλύτεροι απτον Τομας είναι ο Ντορσει και ο Μπομπουα, βγάλε τα συμπεράσματα σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
JohnnyPao την Παρ Ιουν 23, 2023 1:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.