Να το πω απλά .Δες τα παιχνίδια με Μακάμπι ξανά και βρες τι ελειπε απο εσένα σ αυτο το ματς απ.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
Οπως κάθε ομάδα κ ο ΠΑΟ πρέπει να δει απέναντι σε ποιες ομάδες και σε τι καταστάσεις δυσκολεύτηκε για να λύσει οποία θέματα έχει .ΠΟΤΕ δεν μπορεις να κανεις τικ σε όλα τα κουτάκια υπάρχουν πάντα συνθήκες που δεν μπορεις να ελέγξεις πχ τραυματισμοί.Στα Γκαρντ με Μπραουν έκανε τη θεωρητικά καλύτερη δυνατή προσθήκη.Στο τρία ο φιλότιμος Γκριγκονις έδωσε πόντους επιθετικά κυρίως κ βοήθησε την ομάδα στην κανονική διάρκεια αλλα στο τέλος χρειάστηκε το στεπαπ Παπί με τα…μούσκουλα του αλλα κ αποφασιστική επιθετική συνεισφορά (και μπραβο πραγματικά στο παιδί γιατι έχει περάσει πολλά κ έδειξε αξιοθαύμαστη πνευματική ισορροπία και διαύγεια για μένα για ήταν πράγματι ατομικά δύσκολη χρονια Γι αυτόν ).Ενταξει στο 5 κατανοητό οτι ο Λεσορτ ….τρεφεται απο 30λεπτα αλλα δεύτερη συνεχόμενη χρονια να πας με αλλαγή Κωστακουμπο ειναι κριμα απο το Θεό.
Να το πω απλά .Δες τα παιχνίδια με Μακάμπι ξανά και βρες τι ελειπε απο εσένα σ αυτο το ματς απ.
3
3

-
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 89
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέτοια πληροφορία μονο από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μπορεί να προέκυπτε… περίμενε… ούπς…tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 8:10 pmΝαι οντως ακουγεται τραβηγμενο. Μονο αν εχεις προεδρο τον κυριο δημητρη μπορουν να γινουν τετοια πραγματα... ουπς..![]()
3
3

-
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
3
Είπαμε δεν κάνει τέτοια πράγματα ο dpg δεν έχει δώσει δείγματα..DEJAN21 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 8:16 pmΤέτοια πληροφορία μονο από ρεπόρτερ του Ολυμπιακού μπορεί να προέκυπτε… περίμενε… ούπς…tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 8:10 pm
Ναι οντως ακουγεται τραβηγμενο. Μονο αν εχεις προεδρο τον κυριο δημητρη μπορουν να γινουν τετοια πραγματα... ουπς..![]()
Κύριε καβαλιερατο είστε κακεντρεχης, θα περάσετε ενα γρήγορο σεμινάριο με μπόλικο sdna να δείτε πως γίνεται η σωστή δημοσιογραφία

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λοιπόν καλή η πλακίτσα αλλά ο DPG πήρε πέρσι τον Μπαλτσεροφσκι και το Γκαι που ζήτησε ο Αταμαν και δεν είχαν παίξει Ευρωλίγκα χωρίς να τους κόψει ο DPG. Επίσης επειδή έχω διαβάσει αρθρογραφία Καβαλιερετου και τον έχω ακούσει είναι τόσο αντικειμενικός όσο ο ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ από την ανάποδη όμως… Μην δουλευόμαστε μεταξύ μας…tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 8:38 pmΕίπαμε δεν κάνει τέτοια πράγματα ο dpg δεν έχει δώσει δείγματα..
Κύριε καβαλιερατο είστε κακεντρεχης, θα περάσετε ενα γρήγορο σεμινάριο με μπόλικο sdna να δείτε πως γίνεται η σωστή δημοσιογραφία![]()
2
2

Καλά χαρά στο κουράγιο σας να πλακώνεστε για μια πληροφορία λες κ έχει σημασία ….μπορει να είναι αλήθεια μπορεί όχι…who cares…
Δύσκολα θα έλεγε όχι ο ντιπιτζις στον Αταμαν ,σίγουρα θα ήθελε κάτι πιο …λουσατο …
Δεν έχει σημασία δεν ξέρουμε τι θέλει ο κοουτς κ βιαζόμαστε …
Προσωπικα εγώ απόρησα που άφησες Πουαριε κ Νιμπο αν κάτι μπορώ να συμπεράνω ότι δεν θέλει τέτοιου τύπου Σέντερ;
Πάντως περσυ κ ο Γκαι είχε παρουσιαστεί σαν αδίστακτος κιλερ κ ο Μπαλτσε δε νεξτμπιγκθιγκ(εμείς έχουμε την άνεση να κρίνουμε ΜΕΤΑ κ είναι άδικο τότε δεν παρουσιαζόντουσαν κ δεν φαίνονταν κακές κινήσεις )
Είμαστε σίγουροι ότι πχ δεν θα πάρει κάτι στο 2,3 η 3,4;
Χρόνο έχει …
Δύσκολα θα έλεγε όχι ο ντιπιτζις στον Αταμαν ,σίγουρα θα ήθελε κάτι πιο …λουσατο …
Δεν έχει σημασία δεν ξέρουμε τι θέλει ο κοουτς κ βιαζόμαστε …
Προσωπικα εγώ απόρησα που άφησες Πουαριε κ Νιμπο αν κάτι μπορώ να συμπεράνω ότι δεν θέλει τέτοιου τύπου Σέντερ;
Πάντως περσυ κ ο Γκαι είχε παρουσιαστεί σαν αδίστακτος κιλερ κ ο Μπαλτσε δε νεξτμπιγκθιγκ(εμείς έχουμε την άνεση να κρίνουμε ΜΕΤΑ κ είναι άδικο τότε δεν παρουσιαζόντουσαν κ δεν φαίνονταν κακές κινήσεις )
Είμαστε σίγουροι ότι πχ δεν θα πάρει κάτι στο 2,3 η 3,4;
Χρόνο έχει …
1
1

Άρθρο πριν από 10 χρονια, τι κάρμα είναι αυτό?!
https://www.panathinaikospress.com/2014 ... c.html?m=1

2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που το ανακάλυψες αυτό ρε θηρίο!!!vaslag έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 9:23 pmΆρθρο πριν από 10 χρονια, τι κάρμα είναι αυτό?!![]()
0
Γελάτε αλλά μη σας κάνει εντύπωση αν πάρει στο 5 έναν πιο έμπειρο ποιοτικό ρολιστα αντί Μπαλτσε και δώσει λεφτά σε κάτι κλασατο στο 3 προς 4 που θα εμφανιστεί μπροστά του.Ξεχνατε ότι μιλάμε για τύπο κοουτς που πήρε Ευρωλίγκα μ ένα πεντάρι στην ουσία …και έδωσε οκ στη χρονια για Ναν όταν όλοι φώναζαν για πεντάρι …
Για να δούμε έχω την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει προσθήκη μέχρι κ Οκτώβριο ασχέτως του τι θα γίνει τώρα ….
Για να δούμε έχω την εντύπωση ότι μπορεί να γίνει προσθήκη μέχρι κ Οκτώβριο ασχέτως του τι θα γίνει τώρα ….
0
- montechristo
- Reactions: 1903
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Χωρίς να θέλω να ειρωνευτώ, νομίζω πως αν ο Ολυμπιακός πάρει Βεζε-Φουρνιέ (ή μόνο έναν από τους δύο) θα του τα "περάσει" τα ψυχολογικά με τη μία ο ΔΠΓ (και καλά θα κάνει).τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 05, 2024 12:15 pmελπιζω να ταρακουνηθουν στην ομαδα και πιο πολυ ο δγ με αταμαν να αφησουν τα παπατζηλικια οτι θα θυμωσει ο λεσορ και θα εχει ψυχολογικα αν παρουμε καλο παιχτη οπως επισης να σταματησουν να χαλανε λεφτα σε αηδιες οπως Glass floor deluxe ας βαλουν την απλη εκδοση που εχει 2 εκατ λιγοτερο με τα περιστρεφομενα λεντ και τα καθισματα απο οικολογικο υλικο νεας γενιας γιατι τις κουπες δεν τις παιρνουν τα γηπεδα αλλα οι παιχτες που παιζουν σε αυτα
οπως φετος το γηπεδο γεμισε και κονομησαν ετσι πολυ ευκολα αδειαζει και μενουν με το Glass floor στο χερι
0