2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιουν 26, 2023 4:28 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιουν 26, 2023 4:19 pm
Phys87 έγραψε:
Δευ Ιουν 26, 2023 4:10 pm

Στο 3 στο 4 και στο 5 θα βάλεις παίχτες που δεν θα χρειάζονται την μπάλα, θα είναι of ball. Ο Ντορσει μπορεί να παίξει και ως τέτοιος. Λίγες επιθέσεις θα έχει την μπάλα στα χέρια.
Ενας απο τους ψηλους που θα παρουμε μπορει και να ποσταρει σε καποιες περιπτωσεις, οποτε να εχουμε αλλον εναν που θα παιζει 1vs1, συν τον Παπαπετρου αν αποκτηθει, θα πηγαινει στο ποστ και θα παιρνει μπαλες.

Η 4αδα στα γκαρντ που εβαλες, θελουν ολοι την μπαλα στα χερια τους και αυτο ειναι δυσλειτουργικο. Σχεδον καθολου δεν παιζουν off ball οποτε ολο θα θεωρουν οτι δεν παιρνουν προσπαθειες και οταν μπαινουν μεσα θα την ξεφλουδιζουν την μπαλα. Σαν αποτελεσμα οι γυρω γυρω δεν θα παιρνουν μπαλες. Προτιμω 3 ballers και εναν στυλ Τομας για off ball. Συν Παπι στο 3 στο ποστ, ενω ισως ενας απο τους ψηλους να μπορει να ποσταρει.

Με λιγα λογια 3 γκαρντ, 1 3αρι και 1 5αρι δυνητικα θα παιζουν με την μπαλα στα χερια, καποιοι πολυ (Παντερ-Βιλντοζα) καποιοι αρκετα (Εξουμ) καποιοι λιγο (παπι) εως πολυ λιγο (σεντερ). Με 4 τετοια γκαρντ θα γινει χαμος.
Ο Ντορσει στον Ολυμπιακό του Μπαρτζωκα έπαιξε αρκετά Οφ μπολ. Αν δεν γίνεται να έρθει, καλυμμένος είμαι Τομας, απλά ο Ντορσει μαζί με τον Παπαγιαννη είναι οι καλύτεροι Έλληνες, χωρίς να βάζω Σλουκα και Γιάννη. Σε βοηθανε πολύ στο σχεδιασμό ενώ λύνεις μια και καλή το πρόβλημα με τους Έλληνες

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιουν 26, 2023 4:31 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Ιουν 26, 2023 2:49 pm
οι παναθηναικοι εχουν παθει με τον βιλντοζα οτι εμεις με τον μιλου..επειδη τον ειχαμε δεδομενο εδω και κατι μηνες δεν μας εκανε αισθηση.. Εδω ακουω τα τρελα για το αν λογιζεται σταρ η οχι,ενω θα παρει και 1,7-1,8..Τρελα πραγματα..
Αν δεν ειχε τραυματισμους θα εκανε παραπανω απο τον παντερ σιγουρα..Δεν ξερω ποσοι τον θυμουνται στην μπασκονια και τι παικταρας ηταν(δεν τον εχω δει πολυ φετος να ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο).

Αν ερθει και παντερ και λεσσορ εγω μετα δεν θα περιμενα αλλο τοσο ακριβο συμβολαιο αλλα παικτες οπως ο παπαπετρου,κανας καλαθης.. για να δενουν την ομαδα..Ο αταμαν παντα βαζει και αρκετους ρολιστες μεσα,αντε να φερει αλλο εναν σταρ στο 4 μπροστα απο μαντζουκα.
Εννοειται πως λογιζεται ως τοπ παιχτης ο Βιλντοζα........σε μια χαρα επιπεδο ηταν και φετος.......στους 5-6 καλυτερους κοντους της διοργαανωσης που κυκλοφορουν ελευθεροι......
Μου κανει βεβαια καποια εντυπωση που δεν ανακοινωνεται.....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7261
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιουν 26, 2023 4:32 pm

εγω τον ντορσει στον ολυμπιακο δεν τον θυμαμαι ποτε οφ μπολ,ειδικα κιολας να επαιξε πολυ..ολο νταπα ντουπα ηταν μπουκαρε ,επαιζε πολυ με την μπαλα στα χερια ενω ειχε και τον σλουκα διπλα..ο κανααν παιζει οφ μπολ σε μας ο ντορσει αντε αμα του εβγαινε να παρει την παρει σε καμια γωνια ελευθερος και να σουταρει αλλα γενικα δεν επαιζε ετσι.

3
3 Εικόνα
assistant

nba

Δευ Ιουν 26, 2023 4:43 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Ιουν 26, 2023 3:13 pm
Exum - Vildoza - Moraitis
Dorsey - Thomas
Mykhailiuk - Papapetrou
Mamukelashvili - Matzoukas
Lessort - Eubanks - Adetokubo

Αυτή η 12αδα θα χε ελπίδες για φαιναλ 4? Εγώ πιστεύω ναι. Ο Eubanks παρεμπιπτόντως είναι ίσως ο μόνος σεντερ που θα μπορούσε να βγάλει άμυνες σε Ταβαρες-Φαλ-Μιλουτινοφ, αυτός και ο Nebo. Καλος ο Lessort, καλος o Davies, καλος ο Bidatze, καλος και ο Garza, αλλά όλοι τους είναι επιθετικογενεις παιχτες κυρίως. Στο 5 θες κι εναν να μασάει σίδερα.
Το ροστερ σου φιλε για ακομα μια φορα ειναι πολυ καλο και πολυ ισορροπημενο απο πλευρας ονοματων........ειναι ομως δυσκολα υλοποιησιμο(θα πρεπει να περιμενεις καιρο μεχρι αυτα τα ΄΄αμερικανακια΄΄ ν αποφασισουν να φυγουν απ το ΝΒΑ)και εμπεριεχει και μπολικο ρισκο..........αν το να φερεις εναν παιχτη που δεν εχει ξαναπαιξει ευρωλιγκα ειναι στοιχημα,το να φερεις τρεις ειναι τζοκερ.........+++++Εξουμ που τωρα αρχιζει σιγα-σιγα να προσαρμοζεται στα απο δω δεδομενα........

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 26, 2023 4:51 pm

assistant77 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
οι παναθηναικοι εχουν παθει με τον βιλντοζα οτι εμεις με τον μιλου..επειδη τον ειχαμε δεδομενο εδω και κατι μηνες δεν μας εκανε αισθηση.. Εδω ακουω τα τρελα για το αν λογιζεται σταρ η οχι,ενω θα παρει και 1,7-1,8..Τρελα πραγματα..
Αν δεν ειχε τραυματισμους θα εκανε παραπανω απο τον παντερ σιγουρα..Δεν ξερω ποσοι τον θυμουνται στην μπασκονια και τι παικταρας ηταν(δεν τον εχω δει πολυ φετος να ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο).

Αν ερθει και παντερ και λεσσορ εγω μετα δεν θα περιμενα αλλο τοσο ακριβο συμβολαιο αλλα παικτες οπως ο παπαπετρου,κανας καλαθης.. για να δενουν την ομαδα..Ο αταμαν παντα βαζει και αρκετους ρολιστες μεσα,αντε να φερει αλλο εναν σταρ στο 4 μπροστα απο μαντζουκα.
Εννοειται πως λογιζεται ως τοπ παιχτης ο Βιλντοζα........σε μια χαρα επιπεδο ηταν και φετος.......στους 5-6 καλυτερους κοντους της διοργαανωσης που κυκλοφορουν ελευθεροι......

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1767
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιουν 26, 2023 4:52 pm

Καλορίζικος ο παικταρας.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Δευ Ιουν 26, 2023 4:53 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1097054_esk ... o-bilntoza

Καλοριζικος ο παιχταράς! Τριετές!

0
assistant

nba

Δευ Ιουν 26, 2023 5:07 pm

assistant77 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

χαχαχχαχα...........εγω κι ο Νοστραδαμος ειμαστε...............

Μπραβο σας.........πολυ ωραιος παιχτης ο Βιλντοζα..........

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Ιουν 26, 2023 5:16 pm

Με Βιλντοζα τωρα, χρειαζομαστε εναν σκορερ 2 (Παντερ), εναν αθλητικο ασσο defensive stopper-penetrator (Εξουμ) και εναν off ball σουτερ (Τομας). Και θεωρω μαζι και με Μωραιτη θα ειμαστε πολυ καλα καλυμμένοι στους κοντους. Παντερ-Εξουμ ηδη λενε ειναι πρωτοι στοχοι με Παντερ να ναι κοντα, ενω για Τομας πιο πολυ εχει ακουστει οτι θα φυγει.

Οπως και να εχει κινουμαστε στο σωστο στοχο, αλλα εξαρτιονται παρα πολλα απο την απαντηση του Παντερ. Και φυσικα και του Παπαγιαννη, καθως αν φυγει ισως ο Εξουμ πρεπει να γινει Καλαθης, εκτος αν παρουμε Παπαπετρου βασικο 3αρι, μαζι με Π. Καλαιτζακη, ενω αντι Τομας, παρουμε ενα καθαρο 2-3αρι στυλ Ριβερς.

1. Λουκας-Εξουμ-Μωραιτης
2. Παντερ
2-3. στυλ Ριβερς
3. Παπαπετρου-Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4. Καμποκλο-Χουγκαζ
4. Μπιτατζε-Νιμπο-Κωστας

Φυσικα στους ψηλους υπαρχουν επιλογες για πολλα διδυμα. Π.χ αν ερθει ο Λεσορτ, τοτε μπορουμε να παρουμε καποιον πιο ψηλο και θηριο για να κοντραρει τους Ταβαρες-Μιλου-Φαλ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιουν 26, 2023 5:20 pm

Καλορίζικος ο Βιλντόζα, πρώτο μεταγραφικό δείγμα θετικό. Παίκτης σε καλή ηλικία, 28 χρονών, μετά από καλή χρονιά με τριετές συμβόλαιο.

https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... za/007947/

Τώρα πρέπει να κλείσει ο Πάντερ. Είναι κομβική σημασία.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιουν 26, 2023 5:26 pm

:wave: Μπράβο για Βιλντοζα!

Είμαι αισιόδοξος και για Παντερ ενώ το Βιλντοζα-Εξουμ-Παντερ-Τομας μου φαίνεται εκπληκτικό.

Ο Εξουμ βέβαια περιμένει να δει μήπως κάτι απέναντι και άρα θα θέλει λίγο χρόνο φαντάζομαι, αλλά ας κλείσει ο πάντα από παντού και όλα θα γίνουν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 26, 2023 5:43 pm

τον διωξανε τον σαρας απο την μπαρτσα οποτε αυτο ισως αλλαζει τα δεδομενα με τον παντερ..ο νεος προπονητης ισως καιγεται για αυτον η δεν τον θελει και σας αδειασει το πεδιο..Οπως και να χει σιγουρα αλλαζει τα δεδομενα γιατι αν βγει η μπαρτσα και ψαχνει παικτες εχει το πανω χερι.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Δευ Ιουν 26, 2023 5:45 pm

shaq7 έγραψε:
τον διωξανε τον σαρας απο την μπαρτσα οποτε αυτο ισως αλλαζει τα δεδομενα με τον παντερ..ο νεος προπονητης ισως καιγεται για αυτον η δεν τον θελει και σας αδειασει το πεδιο..Οπως και να χει σιγουρα αλλαζει τα δεδομενα γιατι αν βγει η μπαρτσα και ψαχνει παικτες εχει το πανω χερι.
Ισως να εχει ηδη υπογραψει ομως ο Παντερ σε εμας, μεχρι να κλεισει η Μπαρτσα προπονητη. Επισης ποιον να κλεισει; Μονο ο σφαιροπουλος ειναι ελευθερος απο γνωστους, καθως ο Τσαβι θα μεινει Ζενιτ, εκτος αν αλλαξει κατι.

Ισως να ειναι καλο για εμας που εγινε αυτο, καθως μπορουμε να πιεσουμε τωρα τον Παντερ, αφου στο κολπο εμεις και Παρτιζαν ειμαστε.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Ιουν 26, 2023 5:50 pm

Tracy Mac έγραψε:
Δευ Ιουν 26, 2023 5:45 pm
shaq7 έγραψε:
Ισως να εχει ηδη υπογραψει ομως ο Παντερ σε εμας, μεχρι να κλεισει η Μπαρτσα προπονητη. Επισης ποιον να κλεισει; Μονο ο σφαιροπουλος ειναι ελευθερος απο γνωστους, καθως ο Τσαβι θα μεινει Ζενιτ, εκτος αν αλλαξει κατι.

Ισως να ειναι καλο για εμας που εγινε αυτο, καθως μπορουμε να πιεσουμε τωρα τον Παντερ, αφου στο κολπο εμεις και Παρτιζαν ειμαστε.
Γραψανε και την ρεαλ αλλα ο τριγκας οποτε δεν ξερω αν ισχυει..επισης ο σαρας αν παει μονακο ισως τον θελει και εκει?βεβαια σαρας και παντερ εγω το βλεπω τερμα αταιριαστο διδυμο..
Η μπαρτσα επισης κανει μεταγραφες και χωρις προπονητη πολλες φορες..

Ποιος ξερει..ισως σας βγει σε καλο ..πιστευω αν δεν κλεισει αμεσα παντως ο παντερ μπλεξατε.

0
assistant

nba

Δευ Ιουν 26, 2023 6:42 pm

το Sport24 γραφει οτι ο Γκριμαου θα ειναι ο νεος προπονητης της Μπαρτσα.......

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”