Ο Ντορσει στον Ολυμπιακό του Μπαρτζωκα έπαιξε αρκετά Οφ μπολ. Αν δεν γίνεται να έρθει, καλυμμένος είμαι Τομας, απλά ο Ντορσει μαζί με τον Παπαγιαννη είναι οι καλύτεροι Έλληνες, χωρίς να βάζω Σλουκα και Γιάννη. Σε βοηθανε πολύ στο σχεδιασμό ενώ λύνεις μια και καλή το πρόβλημα με τους ΈλληνεςTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 4:19 pmΕνας απο τους ψηλους που θα παρουμε μπορει και να ποσταρει σε καποιες περιπτωσεις, οποτε να εχουμε αλλον εναν που θα παιζει 1vs1, συν τον Παπαπετρου αν αποκτηθει, θα πηγαινει στο ποστ και θα παιρνει μπαλες.
Η 4αδα στα γκαρντ που εβαλες, θελουν ολοι την μπαλα στα χερια τους και αυτο ειναι δυσλειτουργικο. Σχεδον καθολου δεν παιζουν off ball οποτε ολο θα θεωρουν οτι δεν παιρνουν προσπαθειες και οταν μπαινουν μεσα θα την ξεφλουδιζουν την μπαλα. Σαν αποτελεσμα οι γυρω γυρω δεν θα παιρνουν μπαλες. Προτιμω 3 ballers και εναν στυλ Τομας για off ball. Συν Παπι στο 3 στο ποστ, ενω ισως ενας απο τους ψηλους να μπορει να ποσταρει.
Με λιγα λογια 3 γκαρντ, 1 3αρι και 1 5αρι δυνητικα θα παιζουν με την μπαλα στα χερια, καποιοι πολυ (Παντερ-Βιλντοζα) καποιοι αρκετα (Εξουμ) καποιοι λιγο (παπι) εως πολυ λιγο (σεντερ). Με 4 τετοια γκαρντ θα γινει χαμος.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
0
-
- Reactions: 1754
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εννοειται πως λογιζεται ως τοπ παιχτης ο Βιλντοζα........σε μια χαρα επιπεδο ηταν και φετος.......στους 5-6 καλυτερους κοντους της διοργαανωσης που κυκλοφορουν ελευθεροι......shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 2:49 pmοι παναθηναικοι εχουν παθει με τον βιλντοζα οτι εμεις με τον μιλου..επειδη τον ειχαμε δεδομενο εδω και κατι μηνες δεν μας εκανε αισθηση.. Εδω ακουω τα τρελα για το αν λογιζεται σταρ η οχι,ενω θα παρει και 1,7-1,8..Τρελα πραγματα..
Αν δεν ειχε τραυματισμους θα εκανε παραπανω απο τον παντερ σιγουρα..Δεν ξερω ποσοι τον θυμουνται στην μπασκονια και τι παικταρας ηταν(δεν τον εχω δει πολυ φετος να ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο).
Αν ερθει και παντερ και λεσσορ εγω μετα δεν θα περιμενα αλλο τοσο ακριβο συμβολαιο αλλα παικτες οπως ο παπαπετρου,κανας καλαθης.. για να δενουν την ομαδα..Ο αταμαν παντα βαζει και αρκετους ρολιστες μεσα,αντε να φερει αλλο εναν σταρ στο 4 μπροστα απο μαντζουκα.
Μου κανει βεβαια καποια εντυπωση που δεν ανακοινωνεται.....
1
1

- shaq7
- Reactions: 7261
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εγω τον ντορσει στον ολυμπιακο δεν τον θυμαμαι ποτε οφ μπολ,ειδικα κιολας να επαιξε πολυ..ολο νταπα ντουπα ηταν μπουκαρε ,επαιζε πολυ με την μπαλα στα χερια ενω ειχε και τον σλουκα διπλα..ο κανααν παιζει οφ μπολ σε μας ο ντορσει αντε αμα του εβγαινε να παρει την παρει σε καμια γωνια ελευθερος και να σουταρει αλλα γενικα δεν επαιζε ετσι.
3
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το ροστερ σου φιλε για ακομα μια φορα ειναι πολυ καλο και πολυ ισορροπημενο απο πλευρας ονοματων........ειναι ομως δυσκολα υλοποιησιμο(θα πρεπει να περιμενεις καιρο μεχρι αυτα τα ΄΄αμερικανακια΄΄ ν αποφασισουν να φυγουν απ το ΝΒΑ)και εμπεριεχει και μπολικο ρισκο..........αν το να φερεις εναν παιχτη που δεν εχει ξαναπαιξει ευρωλιγκα ειναι στοιχημα,το να φερεις τρεις ειναι τζοκερ.........+++++Εξουμ που τωρα αρχιζει σιγα-σιγα να προσαρμοζεται στα απο δω δεδομενα........JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 3:13 pmExum - Vildoza - Moraitis
Dorsey - Thomas
Mykhailiuk - Papapetrou
Mamukelashvili - Matzoukas
Lessort - Eubanks - Adetokubo
Αυτή η 12αδα θα χε ελπίδες για φαιναλ 4? Εγώ πιστεύω ναι. Ο Eubanks παρεμπιπτόντως είναι ίσως ο μόνος σεντερ που θα μπορούσε να βγάλει άμυνες σε Ταβαρες-Φαλ-Μιλουτινοφ, αυτός και ο Nebo. Καλος ο Lessort, καλος o Davies, καλος ο Bidatze, καλος και ο Garza, αλλά όλοι τους είναι επιθετικογενεις παιχτες κυρίως. Στο 5 θες κι εναν να μασάει σίδερα.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 4:31 pmΕννοειται πως λογιζεται ως τοπ παιχτης ο Βιλντοζα........σε μια χαρα επιπεδο ηταν και φετος.......στους 5-6 καλυτερους κοντους της διοργαανωσης που κυκλοφορουν ελευθεροι......shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 2:49 pmοι παναθηναικοι εχουν παθει με τον βιλντοζα οτι εμεις με τον μιλου..επειδη τον ειχαμε δεδομενο εδω και κατι μηνες δεν μας εκανε αισθηση.. Εδω ακουω τα τρελα για το αν λογιζεται σταρ η οχι,ενω θα παρει και 1,7-1,8..Τρελα πραγματα..
Αν δεν ειχε τραυματισμους θα εκανε παραπανω απο τον παντερ σιγουρα..Δεν ξερω ποσοι τον θυμουνται στην μπασκονια και τι παικταρας ηταν(δεν τον εχω δει πολυ φετος να ξερω αν ειναι στο ιδιο επιπεδο).
Αν ερθει και παντερ και λεσσορ εγω μετα δεν θα περιμενα αλλο τοσο ακριβο συμβολαιο αλλα παικτες οπως ο παπαπετρου,κανας καλαθης.. για να δενουν την ομαδα..Ο αταμαν παντα βαζει και αρκετους ρολιστες μεσα,αντε να φερει αλλο εναν σταρ στο 4 μπροστα απο μαντζουκα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
χαχαχχαχα...........εγω κι ο Νοστραδαμος ειμαστε...............assistant77 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 4:31 pmΕννοειται πως λογιζεται ως τοπ παιχτης ο Βιλντοζα........σε μια χαρα επιπεδο ηταν και φετος.......στους 5-6 καλυτερους κοντους της διοργαανωσης που κυκλοφορουν ελευθεροι......shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 2:49 pmοι παναθηναικοι εχουν παθει με τον βιλντοζα οτι εμεις με τον μιλου..επειδη τον ειχαμε δεδομενο εδω και κατι μηνες δεν μας εκανε αισθηση.. Εδω ακουω τα τρελα για το αν λογιζεται σταρ η οχι,ενω θα παρει και 1,7-1,8..Τρελα πραγματα..
Μπραβο σας.........πολυ ωραιος παιχτης ο Βιλντοζα..........
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με Βιλντοζα τωρα, χρειαζομαστε εναν σκορερ 2 (Παντερ), εναν αθλητικο ασσο defensive stopper-penetrator (Εξουμ) και εναν off ball σουτερ (Τομας). Και θεωρω μαζι και με Μωραιτη θα ειμαστε πολυ καλα καλυμμένοι στους κοντους. Παντερ-Εξουμ ηδη λενε ειναι πρωτοι στοχοι με Παντερ να ναι κοντα, ενω για Τομας πιο πολυ εχει ακουστει οτι θα φυγει.
Οπως και να εχει κινουμαστε στο σωστο στοχο, αλλα εξαρτιονται παρα πολλα απο την απαντηση του Παντερ. Και φυσικα και του Παπαγιαννη, καθως αν φυγει ισως ο Εξουμ πρεπει να γινει Καλαθης, εκτος αν παρουμε Παπαπετρου βασικο 3αρι, μαζι με Π. Καλαιτζακη, ενω αντι Τομας, παρουμε ενα καθαρο 2-3αρι στυλ Ριβερς.
1. Λουκας-Εξουμ-Μωραιτης
2. Παντερ
2-3. στυλ Ριβερς
3. Παπαπετρου-Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4. Καμποκλο-Χουγκαζ
4. Μπιτατζε-Νιμπο-Κωστας
Φυσικα στους ψηλους υπαρχουν επιλογες για πολλα διδυμα. Π.χ αν ερθει ο Λεσορτ, τοτε μπορουμε να παρουμε καποιον πιο ψηλο και θηριο για να κοντραρει τους Ταβαρες-Μιλου-Φαλ
Οπως και να εχει κινουμαστε στο σωστο στοχο, αλλα εξαρτιονται παρα πολλα απο την απαντηση του Παντερ. Και φυσικα και του Παπαγιαννη, καθως αν φυγει ισως ο Εξουμ πρεπει να γινει Καλαθης, εκτος αν παρουμε Παπαπετρου βασικο 3αρι, μαζι με Π. Καλαιτζακη, ενω αντι Τομας, παρουμε ενα καθαρο 2-3αρι στυλ Ριβερς.
1. Λουκας-Εξουμ-Μωραιτης
2. Παντερ
2-3. στυλ Ριβερς
3. Παπαπετρου-Π. Καλαιτζακης
3-4. Μαντζουκας
4. Καμποκλο-Χουγκαζ
4. Μπιτατζε-Νιμπο-Κωστας
Φυσικα στους ψηλους υπαρχουν επιλογες για πολλα διδυμα. Π.χ αν ερθει ο Λεσορτ, τοτε μπορουμε να παρουμε καποιον πιο ψηλο και θηριο για να κοντραρει τους Ταβαρες-Μιλου-Φαλ
1
1

Καλορίζικος ο Βιλντόζα, πρώτο μεταγραφικό δείγμα θετικό. Παίκτης σε καλή ηλικία, 28 χρονών, μετά από καλή χρονιά με τριετές συμβόλαιο.
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... za/007947/
Τώρα πρέπει να κλείσει ο Πάντερ. Είναι κομβική σημασία.
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... za/007947/
Τώρα πρέπει να κλείσει ο Πάντερ. Είναι κομβική σημασία.
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισως να εχει ηδη υπογραψει ομως ο Παντερ σε εμας, μεχρι να κλεισει η Μπαρτσα προπονητη. Επισης ποιον να κλεισει; Μονο ο σφαιροπουλος ειναι ελευθερος απο γνωστους, καθως ο Τσαβι θα μεινει Ζενιτ, εκτος αν αλλαξει κατι.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 5:43 pmτον διωξανε τον σαρας απο την μπαρτσα οποτε αυτο ισως αλλαζει τα δεδομενα με τον παντερ..ο νεος προπονητης ισως καιγεται για αυτον η δεν τον θελει και σας αδειασει το πεδιο..Οπως και να χει σιγουρα αλλαζει τα δεδομενα γιατι αν βγει η μπαρτσα και ψαχνει παικτες εχει το πανω χερι.
Ισως να ειναι καλο για εμας που εγινε αυτο, καθως μπορουμε να πιεσουμε τωρα τον Παντερ, αφου στο κολπο εμεις και Παρτιζαν ειμαστε.
0
- shaq7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γραψανε και την ρεαλ αλλα ο τριγκας οποτε δεν ξερω αν ισχυει..επισης ο σαρας αν παει μονακο ισως τον θελει και εκει?βεβαια σαρας και παντερ εγω το βλεπω τερμα αταιριαστο διδυμο..Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 5:45 pmΙσως να εχει ηδη υπογραψει ομως ο Παντερ σε εμας, μεχρι να κλεισει η Μπαρτσα προπονητη. Επισης ποιον να κλεισει; Μονο ο σφαιροπουλος ειναι ελευθερος απο γνωστους, καθως ο Τσαβι θα μεινει Ζενιτ, εκτος αν αλλαξει κατι.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 5:43 pmτον διωξανε τον σαρας απο την μπαρτσα οποτε αυτο ισως αλλαζει τα δεδομενα με τον παντερ..ο νεος προπονητης ισως καιγεται για αυτον η δεν τον θελει και σας αδειασει το πεδιο..Οπως και να χει σιγουρα αλλαζει τα δεδομενα γιατι αν βγει η μπαρτσα και ψαχνει παικτες εχει το πανω χερι.
Ισως να ειναι καλο για εμας που εγινε αυτο, καθως μπορουμε να πιεσουμε τωρα τον Παντερ, αφου στο κολπο εμεις και Παρτιζαν ειμαστε.
Η μπαρτσα επισης κανει μεταγραφες και χωρις προπονητη πολλες φορες..
Ποιος ξερει..ισως σας βγει σε καλο ..πιστευω αν δεν κλεισει αμεσα παντως ο παντερ μπλεξατε.
0