2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 03, 2020 2:08 am

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 1:58 am

ΘΑ χάσετε σε σουτ από το 3 και κάτω, αλλά έχετε Πάνγκος/Χάρισσον να είναι καλοί σουτέρ.

Κατά τ' αλλά είναι πολύ καλό το ρόστερ σου. Ένα σχήμα με Τιτάνα (ή Ματσέτε), Χικς, Θανάση και Χάρισσον, θα φέρει Πιτινικά ντεφλεξιόνια. :P

Eπειδή όμως ο Θανάσης είναι μετριο-κακός σουτέρ, ο Μήτογλου μέτριος το ίδιο κιο Χικς ενώ κι ο Παπαπέτρου σουτέρ ημέρας, καλύτερα είναι στη θέση του επίσης μέτριου σουτέρ Μπέντιλ να πάτε για τον Ντ. Γουίλις της Ουλμ. Τον προτιμώ στον Ολυμπιακό :smile: , αλλά ας τον προτείνουμε κι εδώ. Είναι φθηνός, καλή ηλικία, ξέρει καλά τα βασικά, αέρινος και πολύ καλός σουτέρ.
Κι από σπίτι, κλασσικά.
δεκτη η παρατηρηση ;) ναι σε σουτ ηθελα λιγο να την βελτιωσω την ομαδα,απλα ειπα να μην μην ξεφυγω απο τα 6.5-7 m ! ηθελα να φτιαξω ενα συνολο με σκυλια του πολεμου και τον Πανγκος (στα καλα του) να γινεται ο μαεστρος τους 8-) !
Μπεντιλ τον εβαλα ως λυση του 200ρικου ! περιμενω να τον δω πιο απελευθερωμενο την επομενη σεζον (ο Βοβορας μοιαζει να τον πιστευει,οπως ειχε φανει και ο ρολος που του ειχε δωσει στο Μοναχο και ο Γκανεζος εγινε εκεινο το βραδυ ο Χ factor..) ! διαθετει καλουτσικο τριποντο,οπως εδειξε στο Περιστερι! για να μην πω πραγματικα καλο ! την πρωτη χρονια δεν το ειδαμε,παρα μονο κατι τουβλα :P !ισως να ηταν σφιγμενος σε αυτο !πιθανον του χρονου να το προσθεσει στο ρεπερτοριο του και να δουμε μια πλ πιο βελτιωμενη εκδοση ! θελω να ελπιζω δηλαδη..

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2020 2:34 am

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 2:08 am
basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 1:58 am

ΘΑ χάσετε σε σουτ από το 3 και κάτω, αλλά έχετε Πάνγκος/Χάρισσον να είναι καλοί σουτέρ.

Κατά τ' αλλά είναι πολύ καλό το ρόστερ σου. Ένα σχήμα με Τιτάνα (ή Ματσέτε), Χικς, Θανάση και Χάρισσον, θα φέρει Πιτινικά ντεφλεξιόνια. :P

Eπειδή όμως ο Θανάσης είναι μετριο-κακός σουτέρ, ο Μήτογλου μέτριος το ίδιο κιο Χικς ενώ κι ο Παπαπέτρου σουτέρ ημέρας, καλύτερα είναι στη θέση του επίσης μέτριου σουτέρ Μπέντιλ να πάτε για τον Ντ. Γουίλις της Ουλμ. Τον προτιμώ στον Ολυμπιακό :smile: , αλλά ας τον προτείνουμε κι εδώ. Είναι φθηνός, καλή ηλικία, ξέρει καλά τα βασικά, αέρινος και πολύ καλός σουτέρ.
Κι από σπίτι, κλασσικά.
δεκτη η παρατηρηση ;) ναι σε σουτ ηθελα λιγο να την βελτιωσω την ομαδα,απλα ειπα να μην μην ξεφυγω απο τα 6.5-7 m ! ηθελα να φτιαξω ενα συνολο με σκυλια του πολεμου και τον Πανγκος (στα καλα του) να γινεται ο μαεστρος τους 8-) !
Μπεντιλ τον εβαλα ως λυση του 200ρικου ! περιμενω να τον δω πιο απελευθερωμενο την επομενη σεζον (ο Βοβορας μοιαζει να τον πιστευει,οπως ειχε φανει και ο ρολος που του ειχε δωσει στο Μοναχο και ο Γκανεζος εγινε εκεινο το βραδυ ο Χ factor..) ! διαθετει καλουτσικο τριποντο,οπως εδειξε στο Περιστερι! για να μην πω πραγματικα καλο ! την πρωτη χρονια δεν το ειδαμε,παρα μονο κατι τουβλα :P !ισως να ηταν σφιγμενος σε αυτο !πιθανον του χρονου να το προσθεσει στο ρεπερτοριο του και να δουμε μια πλ πιο βελτιωμενη εκδοση ! θελω να ελπιζω δηλαδη..
Για -σχετικά πάντα- ασφαλή συμπεράσματα για το σουτ, χρειάζονται 2 -3 χρονιές. Ο Μπέντιλ δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλός σουτέρ. Το μοναδικό του καλό στατιστικό είναι τα 5/10 τρίποντα στην Α1, φέτος που έπαιζε σε παιχνίδια που τα παίρνατε με 20 και 30 πόντους διαφορά. Στο χαλαρό δηλαδή. Δεν πιάνεται ως στατιστικό, αν θες τη γνώμη μου. Σαν σε προπόνηση κάτι.
Ο Γουίλις με 150-200χιλ. έρχεται. Κι αν όχι αυτός, κάποιος άλλος που να σουτάρει σταθερά με +40.
Κοίτα σταστιτικά φέτος και στατιστικά καριέρας του Μπέντιλ: https://www.euroleague.net/competition/ ... areerstats

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 10:38 am

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 2:34 am

Για -σχετικά πάντα- ασφαλή συμπεράσματα για το σουτ, χρειάζονται 2 -3 χρονιές. Ο Μπέντιλ δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλός σουτέρ.
επειδη τον εχω δει καλα τον Μπεντιλ 2 χρονιες επισης επετρεψε μου να θεωρω οτι εχει σχετικα καλη επαφη με το τριποντο ! το καλος σουτερ εχει μια διαφορα !καλοι σουτερ απο το 4 δεν ειναι πολλοι ! διαχωριζω το σουταρει καλα-με το καλος σουτερ
7/22 ειχε φετος ευρωλιγκα.32 % ! που εγω οπως εγραψα τον βρηκα αρκετα σφιγμενο.ε νομιζω μου αφηνει μια χαραμαδα ελπιδας να πιστευω οτι του χρονου μπορει το ποσοστο του να προσεγγισει το 40 ,με τον παικτη να ειναι πιο απελευθερωμενος

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 11:40 am

ελευθερος απο σημερα ο Ντεκερ,απο την Κουμπαν
ας φτιαξω λοιπον ενα ροστερακι κ με αυτον,μιας και εχει γραφτει οτι απασχολει..

Παπαγιαννης,Ννοκο,Ιαν
Ντεκερ,Μητογλου,Κασελακης
Παπαπετρου,Τουπαν
Πρεπελιτς,Παππας
Λορεντζο,Χερμανσον,Μποχωριδης

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2020 11:50 am

portokalopita13 έγραψε:

επειδη τον εχω δει καλα τον Μπεντιλ 2 χρονιες επισης επετρεψε μου να θεωρω οτι εχει σχετικα καλη επαφη με το τριποντο ! το καλος σουτερ εχει μια διαφορα !καλοι σουτερ απο το 4 δεν ειναι πολλοι ! διαχωριζω το σουταρει καλα-με το καλος σουτερ
7/22 ειχε φετος ευρωλιγκα.32 % ! που εγω οπως εγραψα τον βρηκα αρκετα σφιγμενο.ε νομιζω μου αφηνει μια χαραμαδα ελπιδας να πιστευω οτι του χρονου μπορει το ποσοστο του να προσεγγισει το 40 ,με τον παικτη να ειναι πιο απελευθερωμενος
Εγώ δεν τον έχω δει τον Μπέντιλ παρά ελάχιστο, οπότε εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Τα στατιστικά είναι μια μέθοδος όπου στο μπάσκετ λέει πολλά, αλλά δεν τα λέει όλα. Στο τρίποντο όμως τα λέει (σχεδόν)* όλα. ΚΑι τα στατιστικά του Μπέντιλ τόσα χρόνια και σε τόσες λίγκες, δεν νομίζω βρε συ, ότι μας επιτρέπουν να λέμε ότι του χρόνου θα πάει στο 40% στην Ευρωλίγκα.
Το αν θα είναι συνολικά, δύο και τρεις φορές καλύτερος είναι άλλη υπόθεση. Εκεί να το κουβεντιάσουμε και να σε ακούσω κι εσένα που έχεις καλύτερη απόψη από μένα, επ' αυτού.

* Αφήνω μια ελάχιστη χαραμάδα περί στατιστικών και ποσοστών ευστοχίας, για τον ποιοτικό χρόνο που πήρε ο Χ παίκτης. Αν γράφει στατιστικά σε τελειωμένα παιχνίδια με μηδέν άγχος, τότε ναι θα το λάβω υπόψην μου και δεν θα κάνω αυτόματη αναγωγή σε άλλου επιπέδου λίγκες κι αγώνες.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 11:56 am

basket72 έγραψε:

Εγώ δεν τον έχω δει τον Μπέντιλ παρά ελάχιστο, οπότε εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Τα στατιστικά είναι μια μέθοδος όπου στο μπάσκετ λέει πολλά, αλλά δεν τα λέει όλα. Στο τρίποντο όμως τα λέει όλα. ΚΑι τα στατιστικά του Μπέντιλ τόσα χρόνια και σε τόσες λίγκες, δεν νομίζω βρε συ, ότι μας επιτρέπουν να λέμε ότι του χρόνου θα πάει στο 40% στην Ευρωλίγκα.
Το αν θα είναι συνολικά, δύο και τρεις φορές καλύτερος είναι άλλη υπόθεση. Εκεί να το κουβεντιάσουμε και να σε ακούσω κι εσένα που έχεις καλύτερη απόψη από μένα, επ' αυτού.
παρακολουθω αρκετα α1 (απολαμβανοντας βαγγελα ιωαννου :D ) τον ειδα αρκετα στην χρονια του στο Περιστερι! οποτε βλεποντας την μηχανικη,αλλα και το οτι ο Γκανεζος επιχειρει και απο την κορυφη-και απο τις 45 μοιρες-αλλα και απο τις γωνιες,ειμαι πεπεισμενος πως εχει μια καλη επαφη με το τριποντο για 4ρι ! ξαναλεω: δεν τον θεωρω καλο σουτερ,αλλα θεωρω πως σουταρει σχετικα καλα για 4ρι ! φαινεται πως εχει δουλεψει αρκετα σε αυτο,τα τελευταια 2-3 χρονια.
κι επαναλλαμβανω,οτι εφοσον σε μια σεζον ευρωλιγκα που εδειχνε σφιγμενος στην επιθεση εβγαλε κουτσα στραβα αυτο το 32 % ,δεν βλεπω γιατι να μην μπορει να προσεγγισει το 40 % του χρονου (σε οχι μεγαλο δειγμα φυσικα,ως τριτο 4ρι και παιρνοντας βασικα σουτ επιλογης)

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 03, 2020 11:57 am

basket72 έγραψε:
portokalopita13 έγραψε:

Εγώ δεν τον έχω δει τον Μπέντιλ παρά ελάχιστο, οπότε εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Τα στατιστικά είναι μια μέθοδος όπου στο μπάσκετ λέει πολλά, αλλά δεν τα λέει όλα. Στο τρίποντο όμως τα λέει (σχεδόν)* όλα. ΚΑι τα στατιστικά του Μπέντιλ τόσα χρόνια και σε τόσες λίγκες, δεν νομίζω βρε συ, ότι μας επιτρέπουν να λέμε ότι του χρόνου θα πάει στο 40% στην Ευρωλίγκα.

* Αφήνω μια ελάχιστη χαραμάδα περί στατιστικών και ποσοστών ευστοχίας, για τον ποιοτικό χρόνο που πήρε ο Χ παίκτης. Αν γράφει στατιστικά σε τελειωμένα παιχνίδια με μηδέν άγχος, τότε ναι θα το λάβω υπόψην μου και δεν θα κάνω αυτόματη αναγωγή σε άλλου επιπέδου λίγκες κι αγώνες.
για μπεντιλ εχεις σχεδον δικιο. ειναι παικτης που αν ειναι μονος του θα το παρει το σουτ, χωρις ομως να λες οτι θα τα βαλει κιολας. μετριος σουτερ που δειχνει να εχει οχι πολυ εμπιστοσυνη στο σουτ του. αλλα δεν εχει ασχημη μηχανικη και φυσικα μπορει και να στο παστελωσει.

το πιο ωραιο με αυτον ομως, ειναι οτι εχει πραγματικη προοπτικη να το βελτιωσει. οχι κατι τρελο, αλλα τοσο ωστε να ανοιγει χωρους στο πικ εν ρολ και αν τον αφηνουν να τα βαζει. εμενα μου αρεσει ο μπεντιλ καθως ειναι και πολυ δυνατος και στο ποστ. γενικα αν βελτιωσει λιγο τα τελειωματα του θα ειναι για 10-15 λεπτα.

δεν ειναι τυχαιο που περσυ οταν εβαζε διδυμο μητο-μπεντιλ ριμπαουντ-αμυνα-σκληραδα ηταν σε τοπ επιπεδο. πραγματικα τους κλειδωναμε με αυτους τους 2 ολους. απλως μπροστα δεν βαζαμε, για αυτο σου λεω οτι αν παρουν λιγο βελτιωση στα τελειωματα και στο σουτ και οι 2, θα παιζουν πολυ ωρα μεσα μαζι.

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2020 11:58 am

portokalopita13 έγραψε:
[

παρακολουθω αρκετα α1 (απολαμβανοντας βαγγελα ιωαννου :D ) τον ειδα αρκετα στην χρονια του στο Περιστερι! οποτε βλεποντας την μηχανικη,αλλα και το οτι ο Γκανεζος επιχειρει και απο την κορυφη-και απο τις 45 μοιρες-αλλα και απο τις γωνιες,ειμαι πεπεισμενος πως εχει μια καλη επαφη με το τριποντο για 4ρι ! ξαναλεω: δεν τον θεωρω καλο σουτερ,αλλα θεωρω πως σουταρει σχετικα καλα για 4ρι ! φαινεται πως εχει δουλεψει αρκετα σε αυτο,τα τελευταια 2-3 χρονια.
κι επαναλλαμβανω,οτι εφοσον σε μια σεζον ευρωλιγκα που εδειχνε σφιγμενος στην επιθεση εβγαλε κουτσα στραβα αυτο το 32 % ,δεν βλεπω γιατι να μην μπορει να προσεγγισει το 40 % του χρονου (σε οχι μεγαλο δειγμα φυσικα,ως τριτο 4ρι και παιρνοντας βασικα σουτ επιλογης)
Να μην στο χαλάσω, φίλε μου. ΈΤσι και αλλιώς μιλάμε για εντελώς συμπληρωματικό παίκτη.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 12:06 pm

basket72 έγραψε:

Να μην στο χαλάσω, φίλε μου. ΈΤσι και αλλιώς μιλάμε για εντελώς συμπληρωματικό παίκτη.
ναι συμπληρωματικου ,οποτε οχι μεγαλη σημασια τα οσα λεμε !
απ εκει και περα,εχουμε την περιπτωση Παπαπετρου να μας διδασκει οτι σε τετοια ηλικια ,ενα καλοκαιρι με στοχευμενη δουλεια στο τριποντο-αλλαγη ψυχολογιας & καλυτερη προσαρμογη ,ενα ποσοστο του 30 εκτινασσεται στο 40 ακομα και απο μετριους σουτερ !
εγω καποια στιγμη περιμενω και τον Μητογλου να δω να το βρισκει (αυτος σουταρε στο κολλεγιο καλα ,αλλα δειχνει να το χει παρατησει κ να χει χασει κ την ψυχολογια του σουτ) εχει αντιστροφη πορεια με Παπαπετρου. πιθανοτατα να εχουν επηρεασει τα πολλα βαρη στην αλλοιωση της μηχανικης που ειχε

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Τετ Ιουν 03, 2020 12:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2020 12:10 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 12:06 pm
basket72 έγραψε:

ναι συμπληρωματικου ,οποτε οχι μεγαλη σημασια τα οσα λεμε !
απ εκει και περα,εχουμε την περιπτωση Παπαπετρου μας διδασκει οτι σε τετοια ηλικια ,ενα καλοκαιρι με στοχευμενη δουλεια στο τριποντο-αλλαγη ψυχολογιας & καλυτερη προσαρμογη ,ενα ποσοστο του 30 εκτινασσεται στο 40 ακομα και απο μετριους σουτερ !
εγω καποια στιγμη περιμενω και τον Μητογλου να δω να το βρισκει (αυτος σουταρε στο κολλεγιο,αλλα δειχνει να το χει παρατησει) εχει αντιστροφη πορεια με Παπαπετρου. πιθανοτατα να εχουν επηρεασει τα πολλα βαρυ στην αλλοιωση της μηχανικης που ειχε
Εδώ θα διαφωνήσω. Ο Παπαπέτρου δεν άλλαξε πολλά στα ποσοστά του και δεν είχε 40% φέτος αλλά 36.7%. ΘΕς 37%; :D 37%.
ΈΧει χρονιές στον Ολυμπιακό με 40%+ και χρονιές με 30%. Ποσοστά καριέρας; 34.8%. Μέτριος προς το ¨"κανονικός" να το πούμε.
Να και τα ποσοστά του Πάπι.

https://www.euroleague.net/competition/ ... areerstats

* Για τον Μήτογλου, ας περιμένουμε και φέτος. Λογικά θα ανέβει, γιατί έχει καλύτερες βάσεις από τον Παπαπέτρου. Δεν νομίζω ότι τον επηρέασαν τα βάρη. Έχει πάρει πολύ σωστό όγκο με μακρούς μυς, οπότε δεν βρίσκω εκεί το πρόβλημα. Την ταχύτητά του να δουλέψει κι άλλο. Το σουτ θα το βελτιώσει, όταν αισθανθεί περισσότερο έτοιμος, όταν μάθει να διαχειρίζεται σωστά τις ανάσες του σε άμυνα κι επίθεση. Έχει τις προδιαγραφές να σταθεροποιηθεί ανάμεσα στο 35% και το 40%.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 12:20 pm

basket72 έγραψε:
[

Εδώ θα διαφωνήσω. Ο Παπαπέτρου δεν άλλαξε πολλά στα ποσοστά του και δεν είχε 40% φέτος αλλά 36.7%. ΘΕς 37%; :D 37%.
ΈΧει χρονιές στον Ολυμπιακό με 40%+ και χρονιές με 30%. Ποσοστά καριέρας; 34.8%. Μέτριος προς το ¨"κανονικός" να το πούμε.

μετριος προς το κανονικος ναι !για μενα ποτε δεν ηταν κακος ,ουτε τωρα εγινε καλος τριποντος !
αλλα αν παραμερησουμε τα στατιστικα θα δουμε κατι διαφορετικο.
κι αν ρωτησουμε 9/10 συμφορουμιτες(5 Παπαθηναικους +5 Ολυμπιακους) για τον Παπαπετρου πριν Παναθηναικου ,θα σου πουν για εναν ασουτο Παπαπετρου ,που επαιρνε μονο στημενος καποια σουτ και στην καλυτερη ηταν του 35 % ! χωρις καμπυλη,ενω τωρα σουταρει εμφανως καλυτερα.εχει βαλει καμπυλη στο σουτ του και παιρνει και πιο δυσκολα σουτ (οχι μονο στημενος )

0
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 03, 2020 12:30 pm

portokalopita13 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 12:20 pm
basket72 έγραψε:
[

μετριος προς το κανονικος ναι !για μενα ποτε δεν ηταν κακος ,ουτε τωρα εγινε καλος τριποντος !
αλλα αν παραμερησουμε τα στατιστικα θα δουμε κατι διαφορετικο.
κι αν ρωτησουμε 9/10 συμφορουμιτες(5 Παπαθηναικους +5 Ολυμπιακους) για τον Παπαπετρου πριν Παναθηναικου ,θα σου πουν για εναν ασουτο Παπαπετρου ,που επαιρνε μονο στημενος καποια σουτ και στην καλυτερη ηταν του 35 % ! χωρις καμπυλη,ενω τωρα σουταρει εμφανως καλυτερα.εχει βαλει καμπυλη στο σουτ του και παιρνει και πιο δυσκολα σουτ (οχι μονο στημενος )
Τα περισσότερα σουτ τα παίρνει από ασίστ του Νικ.
Σχετικά με την καμπύλη, έβαλα τώρα να δω βίντεο του από φέτος και βίντεο του από παλιότερα.
Απειροελάχιστη διαφορά. Νομίζω ότι του έχεις αδυναμία. ΚΑι δεν θα επιμείνω άλλο, γιατί αλλιώς θα χρειαστεί κι άλλο ειδικό νήμα επ' αυτού. :smile:

Γιατί όμως παρακάμπτεις τα στατιστικά που σου παραθέτω; Θα δεις 40ρια με τον Ολυμπιακό, όπως και πιο πάνω με τον Μπέντιλ θα δεις από 18% μέχρι 32%.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 12:36 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 12:30 pm

Τα περισσότερα σουτ τα παίρνει από ασίστ του Νικ.
Σχετικά με την καμπύλη, έβαλα τώρα να δω βίντεο του από φέτος και βίντεο του από παλιότερα.
Απειροελάχιστη διαφορά. Νομίζω ότι του έχεις αδυναμία. ΚΑι δεν θα επιμείνω άλλο, γιατί αλλιώς θα χρειαστεί κι άλλο ειδικό νήμα επ' αυτού. :smile:
ε δεν νομιζω να του εχουν αδυναμια ολοι οσοι λενε οτι εχει βελτιωσει αισθητα το σουτ του !
και ειναι παρα πολλοι αυτοι !
που δεν του εχω κιολας ,πιστεψε με!με πασα ειλικρινια !πιο πολυ αδυναμια εχω στον Γκανεζο 8-)
(τον οποιο αφηνω στα περισσοτερα ροστερ εκτος..)
δεν κρινω παικτικα με βαση συμπαθειες,στο εχω ξαναπει φιλε μου ;)

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Ιουν 03, 2020 12:39 pm

portokalopita13 έγραψε:
basket72 έγραψε:

Εγώ δεν τον έχω δει τον Μπέντιλ παρά ελάχιστο, οπότε εσύ τον ξέρεις καλύτερα. Τα στατιστικά είναι μια μέθοδος όπου στο μπάσκετ λέει πολλά, αλλά δεν τα λέει όλα. Στο τρίποντο όμως τα λέει όλα. ΚΑι τα στατιστικά του Μπέντιλ τόσα χρόνια και σε τόσες λίγκες, δεν νομίζω βρε συ, ότι μας επιτρέπουν να λέμε ότι του χρόνου θα πάει στο 40% στην Ευρωλίγκα.
Με τον Μπέντιλ όμως έχεις ότι αν αισθανθεί πιο άνετα/παίζει περισσότερο θα παίρνει και περισσότερα σουτ οπότε μια η άλλη θα έρχεται. 40% μου φαίνεται ακραίο αλλά οκ, ένα 35% μπορεί να το φτάσει του χρόνου. Που δεν μας πειράζει κιόλας, κι ο Τόμας στο 35-36% ήταν.

Για Παπαπέτρου θέλω άλλη μια χρονιά για να δω ότι όντως βελτιώθηκε. Σουτέρ του 34,8% καριέρας μπορεί να κάνει μια χρονιά με 36,7% όπως έκανε φέτος και μια με 33,3% όπως έκανε πέρσι, στο +/- 2% από τον μέσο όρο του είναι. Αν σταθεροποιηθεί γύρω στο 37% είναι κάτι άλλο αλλά πρέπει να δούμε και την επόμενη σεζόν για να το πούμε.
Μην ξεχνάμε κι ότι φέτος μετά την κακή αρχή έκανε ένα σούπερ διάστημα που πήγαιναν όλα μέσα και μετά όσο προχώραγε η σεζόν έπεφτε το ποσοστό σχεδόν κάθε αγωνιστική(στα τελευταία 5 είχε 3/14 τρίποντα) κι άγνωστο που θα κατέληγε αν συνέχιζε

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Τετ Ιουν 03, 2020 12:45 pm

pan24 έγραψε:
Τετ Ιουν 03, 2020 12:39 pm

Με τον Μπέντιλ όμως έχεις ότι αν αισθανθεί πιο άνετα/παίζει περισσότερο θα παίρνει και περισσότερα σουτ οπότε μια η άλλη θα έρχεται. 40% μου φαίνεται ακραίο αλλά οκ, ένα 35% μπορεί να το φτάσει του χρόνου. Που δεν μας πειράζει κιόλας, κι ο Τόμας στο 35-36% ήταν.

ειναι και θεμα μεγεθους δειγματος ! ενας παικτης του 35 % σε ολοκληρωμενο δειγμα,το 40ρι μπορει να το κανει σε ενα μικροτερο,ως αναπληρωματικος! (ας πουμε ενα μεσαιο δειγμα για μια σεζον, των 50 σουτ ) ! αν ηταν ο Μπεντιλ βασικο 4ρι που θα επρεπε να παιρνει σταθερα καποια τριποντα ,οπως ο Τομας που αναφερεις,δεν υπηρχε περιπτωση να πω για 40ρι

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”