Δεν έχει τοπ δημιουργικές ικανότητες ο Βιλντοζα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι μεγαλο πουλεν μου από εποχές Μπασκόνια. Νομίζω ότι θα πάρει καθαρό άσο ο Παναθηναϊκός, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει, παίχτη των 6-7 ασίστ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 8:21 pm
Έχω την εντύπωση ότι ο βασικός άσσος θα είναι ο Βιλντόζα. Αυτό δείχνει και το συμβόλαιο του.
Αν ισχύουν τα νούμερα και παίρνει 1,7 τον χρόνο δεν βγαίνει να δώσεις άλλο τέτοιο ή μεγαλύτερο συμβόλαιο για παίκτη καθαρό άσσο όπως ο Τόμπσον πχ.
Δηλαδή πιστεύω οι 3 βασικοί στο ροτέισον του 1-2 θα είναι ο Βιλντόζα, ένα 2αρι σκόρερ στο στυλ του Πάντερ και ένας πιο δυνατός σκληρός παίκτης που θα μπορεί να παίζει 1-2 ή ακομα και 3 στο στυλ του Έξουμ.
Ο 4ος εξαρτάται τι θα γίνει με τις άλλες περιπτώσεις και ποιοί θα έρθουν από όσους θέλουμε.
Τώρα για 2αρι σκόρερ από κομμένους nba οκ, ίσως είναι αναγκαστικό πλέον γιατί τα τοπ 2αρια έχουν συμβόλαιο.
Έχει ένα ρίσκο βέβαια όπως και να το κάνεις.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- pan24
- Reactions: 2563
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω, γιατί και στην Εφές κυρίως ατομική φάση και σκορ ήθελε από τους κοντούς του.jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 8:57 pmΔεν έχει τοπ δημιουργικές ικανότητες ο Βιλντοζα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είναι μεγαλο πουλεν μου από εποχές Μπασκόνια. Νομίζω ότι θα πάρει καθαρό άσο ο Παναθηναϊκός, ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει, παίχτη των 6-7 ασίστ.pan24 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 8:21 pm
Έχω την εντύπωση ότι ο βασικός άσσος θα είναι ο Βιλντόζα. Αυτό δείχνει και το συμβόλαιο του.
Αν ισχύουν τα νούμερα και παίρνει 1,7 τον χρόνο δεν βγαίνει να δώσεις άλλο τέτοιο ή μεγαλύτερο συμβόλαιο για παίκτη καθαρό άσσο όπως ο Τόμπσον πχ.
Δηλαδή πιστεύω οι 3 βασικοί στο ροτέισον του 1-2 θα είναι ο Βιλντόζα, ένα 2αρι σκόρερ στο στυλ του Πάντερ και ένας πιο δυνατός σκληρός παίκτης που θα μπορεί να παίζει 1-2 ή ακομα και 3 στο στυλ του Έξουμ.
Ο 4ος εξαρτάται τι θα γίνει με τις άλλες περιπτώσεις και ποιοί θα έρθουν από όσους θέλουμε.
Τώρα για 2αρι σκόρερ από κομμένους nba οκ, ίσως είναι αναγκαστικό πλέον γιατί τα τοπ 2αρια έχουν συμβόλαιο.
Έχει ένα ρίσκο βέβαια όπως και να το κάνεις.
Το ιδανικό είναι να βρεις κάποιον που θα σου δίνει και σκορ και δημιουργία αλλά πόσοι Μίσιτς, Λάρκιν, Καμπάτσο υπάρχουν.
Είναι τέτοια η έλλειψη που έχει κασέ γύρω στα 2 μυρια ο Τόμπσον μετά από μόνο μια χρονιά στην Ευρωλίγκα. Πολύ καλή χρονιά αλλά σε ομάδα που έμεινε εκτός 8αδας.
0
-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Το Φαλ-Μιλουτινοφ τέτοιο δίδυμο θέλει. Ερναγκομεθ-Λεσορτ και ο Κώστας μπόνους
2
2

2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμφανώς η επιλογή λογίζεται ως ισάξια όχι επειδή οι δύο παίχτες έχουν την ίδια μπασκετική αξία, αλλά επειδή ο ένας έχει διαβατήριο και άρα σου επιτρέπει να πάρεις έναν Βιλι Μπίλι σε άλλη θέση.
Και ναι, έτσι θα του πούνε. Θα του κάνουνε και νια νια νια νια και θα του κλείσουν και το τηλέφωνο στα μούτρα.
0