Εγω θα προτεινα να γινει συμφωνια μεταξυ των αιωνιων οτι θα εχουν 8-9 ξενους..θα ψοφανε λιγο οι ξενοι που θα παιζουν στους τελικους ακοποι αλλα στην ευρωλιγκα θα ανεβουμε επιπεδο και δεν θα σπαταλαμε λεφτα σε λαρετζακηδες κωστακουμπους και μητογλους..
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στο γιουροχουπς λεγαν οτι ο αταμαν θελει 8ξενους τουλαχιστον παντως και απο την ομαδα του λενε να παρει και καναν ελληνα
Εγω θα προτεινα να γινει συμφωνια μεταξυ των αιωνιων οτι θα εχουν 8-9 ξενους..θα ψοφανε λιγο οι ξενοι που θα παιζουν στους τελικους ακοποι αλλα στην ευρωλιγκα θα ανεβουμε επιπεδο και δεν θα σπαταλαμε λεφτα σε λαρετζακηδες κωστακουμπους και μητογλους..
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
AlexD

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ καλά τα λες, ο Αταμάναρος όμως που είναι μερακλής πιστεύει το ίδιο;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 2:44 amΠαιχταράς για Ευρώπη αλλά εκτός του ότι έδειρε την κοπέλα του όπως αναφέρεται, είχε και μεγάλη δικαστική διαμάχη για τα 2 του παιδιά (τα οποία είχε παρει χωρίς άδεια στο Τέξας εντωμεταξύ σε κάποια φάση). Γενικά καλό να μένουμε μακριά από τέτοιες περιπτώσεις κατ’εμε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο