Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 5)
Συντονιστής: Captains
- Sluka Magic
- Reactions: 165
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
4
3
1

Soupamantar ο Μέγας

- montechristo
- Reactions: 1665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1. Πολύ ωραίο παιχνίδι!
2. Πολύ ωραίο παιχνίδι!
3. Χάσαμε στις λεπτομέρειες.
4. Λυπάμαι για τους φίλους που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφόριζαν την ομάδα, γιατί έχασαν αυτό το μοναδικό συναίσθημα να φτάνεις να αγωνιάς για τη νίκη της ομάδας σου.
5. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για την ωραία χρονιά και ιδιαίτερα για το αποψινό παιχνίδι.
6. Αύριο είναι μια άλλη μέρα!
2. Πολύ ωραίο παιχνίδι!
3. Χάσαμε στις λεπτομέρειες.
4. Λυπάμαι για τους φίλους που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφόριζαν την ομάδα, γιατί έχασαν αυτό το μοναδικό συναίσθημα να φτάνεις να αγωνιάς για τη νίκη της ομάδας σου.
5. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα για την ωραία χρονιά και ιδιαίτερα για το αποψινό παιχνίδι.
6. Αύριο είναι μια άλλη μέρα!
3
3

- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απίστευτη επιστροφή από το 0-2. Ομολογώ ότι μετά την EL δεν με ένοιαζε και τόσο πολύ το πρωτάθλημα αλλά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε δεν μπορώ πάρα να ξαναπώ πόσο με βούλωσε ο Αταμάν φέτος. Συγχαρητήρια στην ομάδα και μπράβο και στον Ολυμπιακό για τη σειρά.
Άντε τώρα στο αγαπημένο σπορ όλων μας...τις μεταγραφές. Νομίζω μετά από πολύ καιρό ο Παο θα έχει ένα σχετικά ήσυχο καλοκαίρι (εκτός από την υπόθεση Ναν) ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολλά ερωτήματα να απαντήσει σχετικά με το πως θα πορευτεί.
Καλό καλοκαίρι σε όλους
Άντε τώρα στο αγαπημένο σπορ όλων μας...τις μεταγραφές. Νομίζω μετά από πολύ καιρό ο Παο θα έχει ένα σχετικά ήσυχο καλοκαίρι (εκτός από την υπόθεση Ναν) ενώ ο Ολυμπιακός έχει πολλά ερωτήματα να απαντήσει σχετικά με το πως θα πορευτεί.
Καλό καλοκαίρι σε όλους

6
6

- plo koon
- Reactions: 725
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νταξει, εγώ είμαι οκ. Είδαμε 5 πολύ καλά ματς και η διαφορά δεν ήταν χαώδης. Ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι παίζαμε με 1/3 των πενταριών μας και ουσιαστικά σήμερα χάσαμε στο σουτ. Μπράβο στον ΠΑΟ, ειδικά για το break. Σήμερα δεν έπαιξε καλά και παραλίγο να το πάρουμε.
Τεσπα, του χρόνου ελπίζω να έχουμε έναν παίκτη που να μπορεί να ξεκολλήσει την ομάδα στο 4ο δεκάλεπτο, γιατί έχουμε χάσει πάρα πολλά παιχνίδια για αυτό το λόγο.
Τεσπα, του χρόνου ελπίζω να έχουμε έναν παίκτη που να μπορεί να ξεκολλήσει την ομάδα στο 4ο δεκάλεπτο, γιατί έχουμε χάσει πάρα πολλά παιχνίδια για αυτό το λόγο.
4
4

- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις δίκιο σε αυτό. Έχουμε αναλύσει πολλές φορές το πως παίζει ο Αταμάν και δεν έχει καμία σχέση με hero ball.Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:33 pmΌπα μισό, παρ’το αλλιώς. Μπασκετική δικαιοσύνη δεν είναι να επιβραβεύεται το hero ball και το μπάσκετ ενστίκτου. Αυτό το γράφω πέρα από οπαδικές προτιμήσεις να ξέρουμε και τι γράφουμε.
2
2

- Sluka Magic
- Reactions: 165
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
- τουλουμπα
- Reactions: 3966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ε καλα δεν συζηταμε οτι τα 2 που πηραμε ειναι πολυ πιο σημαντικα αλλα και το κυπελλο δεν θα πρεπει να το σνομπαρει,οχι οτι θα παρουμε σιγουρα αλλα πρεπει να το παιζουμε σαν τελικοSluka Magic έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:36 pmΔικαιώθηκε πάντως ο κοουτς που έδωσε αλλού το βάρος !
0
-
- Reactions: 139
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω λόγια...Πολύ κρίμα. Και μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιοι δήθεν οπαδοί της ομάδας θα νιώθουνε δικαίωση για την πρόωρη καταδίκη της ομάδας, μου γυρίζει το μάτι. Παλέψαμε ρε γαμώτο και μας άξιζε αυτός ο τίτλος. Αλλά δεν ήθελε. Απλά δεν ήθελε. Δεν είμαι ρομαντική, αλλά νοιώθω περήφανη για την ομάδα και τη φετινή της πορεία. Λάθη έγιναν πολλά από όλες τις πλευρές, αλλά δώσαμε μάχη κόντρα σε θηρία και ήμασταν εκεί. Να διεκδικούμε τίτλους για ακόμα μια χρονιά. Κρίμα.
6
6

- kojito
- Reactions: 2556
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ίσως η καλύτερη σειρά τελικών που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια. Μπράβο και στις δύο ομάδες για το θέαμα, ειδικά στον Παναθηναϊκό για την δίκαιη κατάκτηση του τίτλου.
Η ομάδα μου το πάλεψε, γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ δεν το περίμενα, αλλά δυστυχώς πάλι της έλειπε κάτι στο τέλος. Ο Μπαρτζώκας πήρε το ρίσκο με το κοντό σχήμα, του βγήκε πάλι αλλά μάλλον άργησε να αντιδράσει. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
Πάμε ήρεμα τώρα για την Εθνική την άλλη εβδομάδα και σε ελπίσουμε του χρόνου να έχουμε παρόμοιο θέαμα και λιγότερη τοξικότητα εκατέρωθεν.
Η ομάδα μου το πάλεψε, γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο ενώ δεν το περίμενα, αλλά δυστυχώς πάλι της έλειπε κάτι στο τέλος. Ο Μπαρτζώκας πήρε το ρίσκο με το κοντό σχήμα, του βγήκε πάλι αλλά μάλλον άργησε να αντιδράσει. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.
Πάμε ήρεμα τώρα για την Εθνική την άλλη εβδομάδα και σε ελπίσουμε του χρόνου να έχουμε παρόμοιο θέαμα και λιγότερη τοξικότητα εκατέρωθεν.
3
3

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Σεβαστό αλλά agree to disagree. Απόψε ο Ολυμπιακός είχε υπερδιπλάσιες ασίστ.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:35 pmΔεν έχεις δίκιο σε αυτό. Έχουμε αναλύσει πολλές φορές το πως παίζει ο Αταμάν και δεν έχει καμία σχέση με hero ball.Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:33 pm
Όπα μισό, παρ’το αλλιώς. Μπασκετική δικαιοσύνη δεν είναι να επιβραβεύεται το hero ball και το μπάσκετ ενστίκτου. Αυτό το γράφω πέρα από οπαδικές προτιμήσεις να ξέρουμε και τι γράφουμε.
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- antonispgs
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλύτερα να είχα σταματήσει να το βλέπω στο -9 γιατί με αυτά που έγιναν στο τελος, ελπίζω ο γκος να μην πάρει ούτε τα πράγματα του από το ΣΕΦ.montechristo1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:34 pm4. Λυπάμαι για τους φίλους που σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αφόριζαν την ομάδα, γιατί έχασαν αυτό το μοναδικό συναίσθημα να φτάνεις να αγωνιάς για τη νίκη της ομάδας σου.
1
1