2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 04, 2020 12:49 pm

@basket72 τον ειχα προτεινει τις προαλες τον Μοργκαν !αλλα τον υπολογιζα ως 5ρο4ρο ,που να ειχε μαζι του και αλλο σεντερ,οχι ως βασικο 5ρι!δεν ειμαι πεπεισμενος οτι με τα 2.03 του θα κανει στην ευρωλιγκα,οτι σουπερ εκανε φετος με την Καρσιγιακα! ειναι στοιχημα ο παικτης !παντως επειδη ηδη συγκρινεται με Γουαιλι λογω υψους βασικα,να πω οτι δεν βρισκω να χουν πλ σχεση !ο Μοργκαν ειναι πλ πιο δυνατος ! σμπρωχνει παρα πλ αυτος,οποτε την γεμιζει την ρακετα,σε αντιθεση με τον συμπαθη Τζεικομπ!

για Βαλενθια οπως τα λες.συνεχως βγαινει οτι κοιταμε ιδιους παικτες !
εχει ηδη σουπερ συνθεση ψηλων,αν πετυχει και αλλαγη του κακου φετος Μοτουμ με εναν καλο..Ντεκερ,τοτε θα το απογιωσουν !
οσο για Χερμανσον,αναμενομενα αυτα ! κ εδω θα ριξω ευθυνες σε εμας!κακως το καθυστερησαμε επειδη λεει εμεις προσφερουμε 400-450 ενω αυτος ζητουσε 500-550 !δεν καθυστερεις αυτον τον παικτη για 100 χιλιαρικα παραπανω (τα οποια δεδομενα αξιζει) ηταν σχεδον βεβαιο οτι θα εμφανιστουν κ αλλοι ενδιαφερομενοι που θα τα δινουν!οποτε αν τον θες πραγματικα θα αναγκαστεις μετα να δωσεις κ παραπανω..

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 04, 2020 1:24 pm

λιγο που ειδα τον μοργκαν δεν μου πολυαρεσει. τον βαζει και ο hoopfellas πριν λιγες μερες σε αρθρο του οτι ειναι ετοιμος για το επομενο βημα για ευρωλιγκα. και λεει οτι ειναι καταλληλος για να κανει διδυμο με ενα βαρυ κορμι διπλα του, σαν εμας με παπαγιαννη.

αλλα δεν ειναι τοσο γρηγορος και αθλητικος, οσο το σεντερ που θελω. ειναι δυνατο, παιζει και με πλατη και πικ εν ρολ, αλλα τον ειδα λιγο αγουρο και αργο. με παπατζον και ιαν αν βαλουμε και εναν οχι τοσο γρηγορο σεντερ δεν με τρελαινει.

στα θετικα του οτι συνεχως βελτιωνεται, ριχνει πολυ δουλεια λενε, και οτι εχει πολυ καλο σουτ απο τα 5 μετρα. και σιγουρα δεν ειναι ουαιλι που τον σπρωχνουν μεχρι και ασσοι.

ο ντεκερ δεν ειναι κακος. ταιριαζει σε μας και ειναι και ο παικτης ακριβως που ψαχνουμε, δηλαδη ενας σκορερ 4-3αρι. θα προτιμουσα σμιτς βεβαια, που ισως βγει και πιο φθηνος και εχει και καλυτερο σουτ, αλλα δεν με χαλαει και ο ντεκερ.

σιγα σιγα θα πρεπει να κλεινουμε και κανα παικτη, αλλα πριν ανακοινωθει και επισημα οτι ο νικ φευγει, δεν νομιζω να κανουμε τιποτα.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιουν 04, 2020 1:34 pm

ελα ρε φορουμαρα :!: :!: :!:

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Ιουν 04, 2020 4:41 pm

ενας παικτης που θα μου αρεσε πολυ για το 5αρι, αν τελικα δεν παρουμε κανα τζεκιρι, θα ηταν ο Willie Reed που επαιζε περσυ στον οσφπ. καλος σε αμυνα και ριμπαουντ, καλος και σε πικ εν ρολ αμυνα και επιθεση, ενω και λιγο ποστ καποιες φορες παιζει. σωματοδομη πολυ καλη για ευρωλιγκα ενω χωρις να ειναι και ο πιο αθλητικος παικτης του κοσμου για εμας θα ειναι πολυ καλος.

γραφω ενα ροστερ με βαση αυτα που εχουν γραψει και βγαινουν προς τα εξω:

1. λορενζο-χολ-καλαιτζακης
2. πρεπελιτς-παππας
2-3. ρολ ή χαρισσον
3. παπαπετρου
3-4. σμιτς ή ντεκερ
4. μητο
4-5 μπεντιλ
5. Reed-παπαγιαννης-ιαν

βγαινουν γυρω στα 6 μυρια, που θεωρω οτι ειναι μια χαρα μπατζετ και λογικα εκει θα ειμαστε. θα μεινει και κανας αθηναιου και περσιδης και ειμαστε κομπλε.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2020 5:15 pm

Tracy Mac έγραψε:
ενας παικτης που θα μου αρεσε πολυ για το 5αρι, αν τελικα δεν παρουμε κανα τζεκιρι, θα ηταν ο Willie Reed που επαιζε περσυ στον οσφπ. καλος σε αμυνα και ριμπαουντ, καλος και σε πικ εν ρολ αμυνα και επιθεση, ενω και λιγο ποστ καποιες φορες παιζει. σωματοδομη πολυ καλη για ευρωλιγκα ενω χωρις να ειναι και ο πιο αθλητικος παικτης του κοσμου για εμας θα ειναι πολυ καλος.

2. πρεπελιτς-παππας
2-3. ρολ ή χαρισσον
3. παπαπετρου
3-4. σμιτς ή ντεκερ
4. μητο
4-5 μπεντιλ
5. Reed-παπαγιαννης-ιαν

βγαινουν γυρω στα 6 μυρια, που θεωρω οτι ειναι μια χαρα μπατζετ και λογικα εκει θα ειμαστε. θα μεινει και κανας αθηναιου και περσιδης και ειμαστε κομπλε.
Πολύ καλό ρόστερ, εγώ θα έβγαζα μόνο τον Ριντ. Είναι μεν έτσι όπως ακριβώς τον περιγράφεις, αλλά έχει θέματα συγκέντρωσης/νοοτροπίας ή και χαρακτήρα ακόμα. ¨Εχει κι ιστορικό περίεργο συν τοις άλλοις. Που σαν να κούμπωσαν όλα αυτά στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.*
Αν δεν τα είχε όλα αυτά θα ήταν πολύ- πολύ καλή λύση. Είχε φοβερά νούμερα σε πόντους/ριμπς. για τα λεπτά που έπαιζε.
Νομίζω ότι πάτε να κάνετε λάθος με τον Μόργκαν εκεί. Θέλετε καλύτερο/διαφορετικό παίκτη για τα χοντρά λεπτά στο 5..

Εγώ και τον ΈΒανς της Χίμκι θα σκεφτόμουνα. Θα υπήρχανε και σχήματα που θα έπαιζε παρέα με τον Μήτογλου να εναλλάσονται στο 4-5 κι έχει και 2 χρόνια εμπειρία από την Ευρωλίγκα. ;) Ιδανικός για τον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό.

* Προφανώς κι ο φετινο-περσινός Ολυμπιακός δεν είναι σοβαρό δείγμα, αλλά κάποια συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις για κάποιους παίκτες.

austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2020 5:34 pm

ο Ριντ είναι μάλλον ίδια περίπτωση με τον Γουέμπερ. και οι δύο ήρθαν στη μέση της χρονιάς, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, έδεσαν γρήγορα με την ομάδα και έφυγαν μετά από δυο μήνες για μη αγωνιστικούς λόγους.

όσο προβληματική και να ήταν η λειτουργία του Ολυμπιακού τα τελευταία δυο χρόνια, αυτά είναι ασυνήθιστα πράγματα και μάλλον δείχνουν ότι κάτι παίζει με το "κεφάλι" των συγκεκριμένων. δε διώχνεις έτσι εύκολα παίκτη που χρειάζεσαι και που πήρες λίγο καιρό πριν.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5676
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 04, 2020 6:12 pm

Καποιος δημοσιογραφος που δεν μου ερχεται τωρα ειχε πει οτι του θεμα του ριντ ηταν οτι ηθελε να παιζει βασικος και γκρινιαζε συνεχεια γιαυτο τον λογο και οτι πηγε να παιξει ξυλο με τον κεμζουρα :rofl: . Οποτε ο παο αφου θα τον εχει βασικο παιζει να ειναι κομπλε.

Ο γουεμπερ ακουγε πολυ μπομπ μαρλει σαν τον γκιστ και εφυγε ,κριμα γιατι επαιζε καλα.

0
Tracy Mac

allstar

Πέμ Ιουν 04, 2020 6:14 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2020 5:15 pm
Tracy Mac έγραψε:

2. πρεπελιτς-παππας
2-3. ρολ ή χαρισσον
3. παπαπετρου
3-4. σμιτς ή ντεκερ
4. μητο
4-5 μπεντιλ
5. Reed-παπαγιαννης-ιαν

Πολύ καλό ρόστερ, εγώ θα έβγαζα μόνο τον Ριντ. Είναι μεν έτσι όπως ακριβώς τον περιγράφεις, αλλά έχει θέματα συγκέντρωσης/νοοτροπίας ή και χαρακτήρα ακόμα. ¨Εχει κι ιστορικό περίεργο συν τοις άλλοις. Που σαν να κούμπωσαν όλα αυτά στο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.*
Αν δεν τα είχε όλα αυτά θα ήταν πολύ- πολύ καλή λύση. Είχε φοβερά νούμερα σε πόντους/ριμπς. για τα λεπτά που έπαιζε.
Νομίζω ότι πάτε να κάνετε λάθος με τον Μόργκαν εκεί. Θέλετε καλύτερο/διαφορετικό παίκτη για τα χοντρά λεπτά στο 5..

Εγώ και τον ΈΒανς της Χίμκι θα σκεφτόμουνα. Θα υπήρχανε και σχήματα που θα έπαιζε παρέα με τον Μήτογλου να εναλλάσονται στο 4-5 κι έχει και 2 χρόνια εμπειρία από την Ευρωλίγκα. ;) Ιδανικός για τον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό.

* Προφανώς κι ο φετινο-περσινός Ολυμπιακός δεν είναι σοβαρό δείγμα, αλλά κάποια συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις για κάποιους παίκτες.
ακουω πολλα ονοματ οπως μοργκαν, χειζ κλπ που ναι μεν μπορει να βγουν λαχεια, αλλα με παπατζον-μπεντιλ-μητο που ειναι σχετικα νεοι ακομα(για ψηλοι περισσοτερο), ε θες και κατι πιο σιγουρο. τουλαχιστον αν παρουμε κανα για λαχειο ας παρουμε τον χαμιλτον.

για αυτο εγραψα ριντ περισσοτερο. και επιτελους πρεπει να παρουμε και εκει εναν παικτη που θα μπορει να αποδωσει. δεν θελω παλι να βλεπω ιαν-παπαγιαννη και 3ο σεντερ κανα λασμε 366αρη ή κανα ουαλι που δεν σπρωχνει καθολου ή κανα μικρο σε ηλικια παλι χωρις εστω 2-3 χρονια εμπειρια.

ο μοργκαν δεν εχει τα στοιχεια που θελουμε για αυτο απορριπτεται απο μενα. τον εβανς ναι τον εχω προτεινει και εγω και τον παω με τα χιλια αλλα με μητο-μπεντιλ(λογικα θα μεινει) δεν βγαινει νομιζω γιατι ειναι και οι 3 4-5αρια και σιγουρα χρειαζομαστε αλλο ενα 5αρι μαζι με παπ.

ο εβανς θα μου αρεσε αν εφευγε ο μπεντιλ και ερχοταν ο σασα. δηλαδη:

4. μητο-σασα
4-5. εβανς
5. παπαγιαννης- χειζ ή ματιανγκ ή καποιος αλλος φθηνος μαπ

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιουν 04, 2020 7:01 pm

Μοργκαν,Παπαγιαννης,Ιαν
Ντεκερ,Μητογλου,Κασελακης
Παπαπετρου,Ρολ(sf-sg)
Πρεπελιτς,Παππας
Πανγκος,Χολ,Μποχωριδης

0
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιουν 04, 2020 7:10 pm

1. Jovic ή Pangos , Hall , Παπαδάκης

2. Foster , Harrison , Μποχωρίδης

3. Παπί , Jarell Eddie

4. Mήτρογλου , Bendil , Wittingkton

5. Παπαγιάννης , Salomon

Με χαλάει το ύψος του Πάνγκος και του Foster ..... :?

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 04, 2020 7:26 pm

john wick έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2020 7:10 pm
1. Jovic ή Pangos , Hall , Παπαδάκης

2. Foster , Harrison , Μποχωρίδης

3. Παπί , Jarell Eddie

4. Mήτρογλου , Bendil , Wittingkton

5. Παπαγιάννης , Salomon

Με χαλάει το ύψος του Πάνγκος και του Foster ..... :?

Καλό κι ευέλικτο!
Με τον Γιόβιτς είσαι πιο κομπλέ και λόγω άμυνας βασικά.
Αλλά,Salomon? who is he? :smile:

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιουν 04, 2020 7:55 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 04, 2020 7:26 pm

Καλό κι ευέλικτο!
Με τον Γιόβιτς είσαι πιο κομπλέ και λόγω άμυνας βασικά.
Αλλά,Salomon? who is he? :smile:
μαλλον Σολομον ηθελε να πει ! της Ντιζον ! εγω εχω να πω οτι το Γαλλικο πρωταθλημα συνηθως δεν φημιζεται και τοσο για την ποιοτητα των ξενων του,τα τελευταια χρονια ! ακομα και η Γερμανια ειναι πολυ μπροστα. δηλαδη και ο Χορτον που ξεχωρισε και τον εβλεπα να τον προτεινουν πολλοι για εμας ,μεταγγραφη στην Γκραβελιν πετυχε πριν μια βδομαδα..

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2436
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 04, 2020 8:02 pm

portokalopita13 έγραψε:
Μοργκαν,Παπαγιαννης,Ιαν
Παπαπετρου,Ρολ(sf-sg)
Πρεπελιτς,Παππας
Πανγκος,Χολ,Μποχωριδης
Ωραιο αλλα φοβαμαι οτι θα εχουμε το φετινο θεμα που ειτε δεν εμπαινε καλαθι ουτε με αιτηση ειτε δεν κοβαμε ουτε με βαλε.
Πανγκος, Χολ εχουν πολυ καλο τριποντο αλλα ειναι τρυπες αμυντικα
Ρολ, Πρεπελιτς πολυ καλο τριποντο αλλα μετριοι αμυντικοι

Ταυτοχρονα απο το 3 ως το 5 περαν του Ρολ κανενας δεν εχει σταθερο αξιοπιστο τριποντο
Επισης στο 1-3 ο μονος που μπορεις να πεις οτι βαζει την μπαλα στο παρκε να παει προς τα μεσα ειναι ο Παππας που δεν ξερουμε πλεον ποσο μπορει να το κανει και ποσο θα παιζει.

Οποτε θεωρω αρκετα δυσκολο να βγει λειτουργικη 5αδα αν και ολοι που εχεις ειναι αρκετα καλοι ατομικα.
Πχ στην 5αδα που εχεις αν υποθεσουμε οτι ειναι η αρχικη ο οποιος αντιπαλος προπονητης κλεινει Πανγκος-Πρεπελιτς και ρισκαρει το σουτ σε ολους τους υπολοιπους

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιουν 04, 2020 8:13 pm

pan24 έγραψε:
portokalopita13 έγραψε:
Μοργκαν,Παπαγιαννης,Ιαν
Παπαπετρου,Ρολ(sf-sg)
Πρεπελιτς,Παππας
Πανγκος,Χολ,Μποχωριδης
Ωραιο αλλα φοβαμαι οτι θα εχουμε το φετινο θεμα που ειτε δεν εμπαινε καλαθι ουτε με αιτηση ειτε δεν κοβαμε ουτε με βαλε.
Πανγκος, Χολ εχουν πολυ καλο τριποντο αλλα ειναι τρυπες αμυντικα
Ρολ, Πρεπελιτς πολυ καλο τριποντο αλλα μετριοι αμυντικοι

Ταυτοχρονα απο το 3 ως το 5 περαν του Ρολ κανενας δεν εχει σταθερο αξιοπιστο τριποντο
καλα ψαχνοντας σε καθε ροστερ βρισκει κανεις πολλα κενα ! με 6 μυρια μπατζετ το να θες και ψηλους με αξιοπιστο τριποντο ,που να καλυπτουν και τις τρυπες των γκαρντ μοιαζει ανεφικτο !
αντιστροφα να θες γκαρντ ποιοτικα που να διαθετουν και αμυνα επισης ανεφικτo
(μιλαμε με συνθηκη να μην φτανει κανενος το κασε στο 1m )

εγω σε αυτο το ροστερ εχω επιδιωξει να βρω μια ισορροπια αναμεσα σε ψηλους κοντους,με τους βασικους στο 3-5 Μοργκαν-Ντεκερ-Παπαπετρου)να ειναι οι ζορικοι της υποθεσης και με τους κοντους να δημιουργουν και να εκτελουν ! ο Ρολ τα 10λεπτα θα ειναι στο 2 !

υγ : δωσε ενα ροστερ κ εσυ αν θες! ισορροπημενο οπως λες.να εχω μια εικονα πως σκεφτεσαι στην πραξη οσα περιγραφεις σαν προυποθεση

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιουν 04, 2020 8:26 pm

pan24 έγραψε:

Πχ στην 5αδα που εχεις αν υποθεσουμε οτι ειναι η αρχικη ο οποιος αντιπαλος προπονητης κλεινει Πανγκος-Πρεπελιτς και ρισκαρει το σουτ σε ολους τους υπολοιπους
σορι αυτο δεν ειναι υποθεση ! κλεινεις τον Πανγκος και τον Πρεπελιτς τι κανουν οι αλλοι :?:

δεν ειναι μονο το τριποντο για τους ψηλους ! ο Παπαπετρου κοβει συχνα στην ρακετα !
ο Ντεκερ βαζει την μπαλα στο παρκε και επιτιθεται συχνα κατα μετωπο
ακομα και ο Μοργκαν εχει σουτ μεσης αποστασης και παιζει πολυ με προσωπο.
πολυ απλοικη προσεγγιση αυτο το πιανω 2(ειδικα οταν ο ενας ειναι διαολος σαν τον Πανγκος )
και αφηνω τους αλλους να σουταρουν !

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”