Τσα!!!!!

Να μαι και εγώ πίσω μετά από έναν μήνα "φυλάκισης" από τους δυνάστες του νεοταξισμου lol για τις ντιπιτζικες μου θέσεις.
διψασμένος περισσοτερο να δώσω τα φώτα μου lol για τις μπασκετικές 15αδες της νέας σεζόν.
Συγχαρητήρια καταρχήν στην πράσινη αρμάδα του Αταμαναρου αλλά και στους τυχερούς χτίστες lol του λιμανιού για την πρόκριση στο Βερολίνο.
Μετά την ψυχρολουσια απο Ταβαρες και Χεζονια αλλάζει το πλάνο και πιθανώς να έχουμε μενού με Λορέντζο Μπράουν,(Ντόρσευ ?) ,Παπατζων( και Γκριγκονις μόνιμα στο 3)Για να στηρίξουμε τον Έλληνα δεινόσαυρο χρειαζόμαστε πολύ καλό πασέρ άσσο κλάσης....επομένως θα" χτυπήσουμε" Λορέντζο.Αν δεν" κατσει" του τελευταίου μας βλέπω για ΜακΙνταιερ +Παντερ
Ο Παπαπέτρου κέρδισε την παραμονή του μετά τα παιχνίδια με Μακάμπι
Παπατζον ....γιατί αρχίζει να εκφράζεται ολοένα και περισσοτερο η αποψη στα συστημικά που θέλει τον σέντερ που θα αποκτηθεί να παίζει 10-15 λεπτά.Μακαρι να κανώ λάθος και να αποκτηθεί κάτι καλό κυρίως σε σκληραδα ,άμυνα,ριμπάουντ.Αν δεν κυνηγησαμε Ταβαρες ,Βεσελυ,Πουατιέ θα πάρουμε κάποιον ένα επίπεδο πιο κάτω ενώ μπορούμε να έχουμε Έλληνα δεινόσαυρο και φαιναλφοριστα;
Δυστυχώς βλέπω να θέλουν να μείνει και ο Ισπανός. Τουλάχιστον αυτο αφήνουν να βγει παραεξω.Ποιο αλλο σοβαρό 4αρι θα ήθελε μονοετές αν στοχεύουμε του χρόνου σε Βεζε;;; κανένα. Όλοι θέλουν 2 και πάνω χρόνια συμβολαίου.Επομενως θα μείνει ο Ισπανός.
Οι μόνοι φευγατοι αίσθηση μου είναι οι Βιλντοζα ,Μπαλτσε και Μαντζουκας.