Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 08, 2024 7:43 pm

Sa7Sa έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 7:36 pm
Δε λειτουργεί έτσι η αγορά, τα επίσημα ματς ξεκινάνε Οκτώβριο..
Συνέχεια προκύπτουν νέα δεδομένα, νέες προτάσεις.
Είναι δυνατόν αρχές Ιουλίου να ρίχνετε κλάμα και εσείς και οι δικοί μου ;
Έχω μια καλή πληροφορία για έναν παίκτη που ενδεχομένως θα κλείσει, αλλά επειδή κοροϊδεύετε δε θα τον αναφέρω
Ο ήλιος από πού θα ανατείλει αύριο? Ρωτάω για έναν φίλο.

0
Lapro13

senior
Reactions: 268
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 08, 2024 7:46 pm

Ο Ιμπακα εχει κλεισει στανταρ στη Ρεαλ;;

Εμενα μου αρεσε πολυ και ο Ταρικ Τζοουνς της Εφες, κι αυτος Παρτιζαν πηγε; Ιδιο στυλ με Λεσορ αλλα σκυλι!

Πιστευω χασαμε χρονο με Βεζενκοφ, και αρχισαν να κλεινουν αλλοι. Δεν νομιζω θελημενα ο Αταμαν να θελει απο ΝΒΑ, προτιμαει Ευρωπαικη εμπειρια.

0
Sa7Sa
Reactions:

Δευ Ιούλ 08, 2024 7:47 pm

brandon_roy έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 7:43 pm
Sa7Sa έγραψε:
Έχω μια καλή πληροφορία για έναν παίκτη που ενδεχομένως θα κλείσει, αλλά επειδή κοροϊδεύετε δε θα τον αναφέρω
Ο ήλιος από πού θα ανατείλει αύριο? Ρωτάω για έναν φίλο.
Ο πράσινος ήλιος δε το βλέπω σύντομα ..του χρόνου μόνο ερυθρό

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:04 pm

Εμένα μου κάνει εντύπωση που ενώ έχεις λεφτά να ρίξεις ψάχνοντας για κατι επικοινωνιακά εντυπωσιακό ,τον….αναπληρωματικο του Λεζορτ,προσπέρασες τόσες λύσεις απο Ευρώπη που ένας ένας κλείνουν .Στο ΝΒΑ αντίθετα με Γκαρντ που υπάρχουν με τις….χουφτες η έλλειψη (λέμε τώρα σχετικά όμως)ειναι στους ψηλούς .Οποτε ιδιαίτερα οι εστω και …μέτριο καλοί ψηλοί ενα καλό έως πολύ καλό συμβόλαιο θα βρουν που εσυ δεν θα μπορεις να χτυπήσεις.Ετσι οπως το πάει ο ΠΑΟ θα πρέπει να διαλέξει απο έμπειρους τύπου Τιμαν η στοιχήματα τύπου Ραιτ που και τα δυο μπορει να βγουν η οχι(δεν έχεις την εστω θεωρητική σιγουριά πχ του Μπραουν που μοιάζει το ιδανικό φιτ).Και στις δυο περιπτώσεις λόγω του τρόπου που έχεις κ ο ίδιος επικοινωνήσει τι ψάχνεις θα υπάρξει αναπόφευκτη γκρίνια.Και θα πας μετά για ενα ….λουσατο 3,4 οταν κάτσει η μπίλια απο Αμερικα.
Οτι και να λέμε το αντίστοιχο ιδανικό φιτ ήταν ο Ιμπακα που κάνει τικ σε όλα τα κουτάκια.(σαν Σέντερ )

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:06 pm

Lapro13 έγραψε:

Εμενα μου αρεσε πολυ και ο Ταρικ Τζοουνς της Εφες, κι αυτος Παρτιζαν πηγε; Ιδιο στυλ με Λεσορ αλλα σκυλι!

Πιστευω χασαμε χρονο με Βεζενκοφ, και αρχισαν να κλεινουν αλλοι. Δεν νομιζω θελημενα ο Αταμαν να θελει απο ΝΒΑ, προτιμαει Ευρωπαικη εμπειρια.
Δεν νομίζω ότι είναι οριστικό του Ιμπακα. Μακάρι να έχουμε πιθανότητες.

Δεν νομίζω ότι ο Βεζενκοφ επηρέασε τίποτα. Εξ αρχής ακουγόταν ότι το θέμα του ψηλού θα τραβήξει.

Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Καμποκλο.

Νομίζω μόνο ο Ιμπακα έχει μείνει από το πρώτο ράφι (που για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να ήταν ποτέ στις επιλογές μας).

Μετά έχουμε Σενγκελια (αν φύγει τελικά) και Καμποκλο. Άντε και Μαμουκελασβιλι που δεν τον ξέρω τον κύριο.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:10 pm

xomitsious έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 8:06 pm
Lapro13 έγραψε:

Δεν νομίζω ότι είναι οριστικό του Ιμπακα. Μακάρι να έχουμε πιθανότητες.

Δεν νομίζω ότι ο Βεζενκοφ επηρέασε τίποτα. Εξ αρχής ακουγόταν ότι το θέμα του ψηλού θα τραβήξει.

Ούτε εγώ τρελαίνομαι για Καμποκλο.

Νομίζω μόνο ο Ιμπακα έχει μείνει από το πρώτο ράφι (που για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να ήταν ποτέ στις επιλογές μας).

Μετά έχουμε Σενγκελια (αν φύγει τελικά) και Καμποκλο. Άντε και Μαμουκελασβιλι που δεν τον ξέρω τον κύριο.
Ακριβώς! Ελπίζω να γίνει του Ιμπακα! Κάποιο 4 ή 5 που θα μπορούσε να έρθει να είναι μπαμ, και να μην έχει ακουστεί υπάρχει;

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:14 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 7:25 pm
Λογικό είναι ότι παίκτες όπως ο Τάις και ο Σάριτς που είναι τόσα χρόνια στο nba και με ρόλο προτιμάνε να μείνουν εκεί ακόμα και αν σε εμάς έπαιρναν περισσότερα λεφτά.

Που δεν θα ήταν και περισσότερα,ο Σάριτς δεν θα έπαιρνε περισσότερα καθαρά από όσα αντιστοιχούν στα λίγο πάνω από 5εκ μεικτά το χρόνο που βρήκε εκει.

Ο Τάις θα μπορούσε σε εμας να πάρει περισσότερα αν υπέγραψε με το μίνιμουμ εκει.

Δεν συζητάω καν για περιπτώσεις Βαλαντσιούνας που Ευρώπη θα έρθουν αν έρθουν μόνο για σύνταξη στα 35+.

Πιστεύω δεν θα βιαστούμε. Από την στιγμή που δεν έκατσαν οι στόχοι που θέλαμε θα περιμένουμε τα κοψίματα του φθινοπώρου.

Εξάλλου και πέρσι η σεζόν πρακτικά με Λεσόρ-Κώστα βγήκε,δεν θα πάθουμε τίποτα αν περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβρη για να πάρουμε παίκτη.
Εε όχι κι έτσι ρε pan! Πρωταθλητής Ευρώπης είσαι και θα περιμένεις παιχτη μέχρι τον Νοέμβριο? Δεν γίνονται αυτά, οκ δεν λέω ότι θα τον κλείσουμε αύριο, αλλά το ιδανικό είναι ο παίχτης να ρθει πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομαδας για να μπορεί να αποδώσει νωρίς μέσα στη σεζόν και να γνωριστεί με την ομαδα, αν δεν μας βγει υπάρχει και το περιθώριο αλλαγής του αργότερα, εννοείται αυτό.

Επίσης μην υπολογίζεις και πολύ στον Κώστα γιατί το sdna είπε ότι έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα τον αφήσει για καιρό εκτός.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:22 pm

Βασικά σα έχει πιάσει ένας πανικός που δεν έχει εξήγηση ! Σαν να μην εμπιστεύεστε το τιμ που πήρε την προτελευταία ομάδα της λίγκας και την πήγε στο Φ4 και το σήκωσε με 2 εμφατικές νίκες, που βρέθηκε στο 0-2 και έκανε ανάποδη σκούπα στον Ολυμπιακό. Δηλαδή αυτοί δεν ξέρουν ; δεν έχουν πλάνο και κοιμούνται ; Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, κάτι παραπάνω θα ξέρουν, ίσως περιμένουν κάτι καλό ίσως παίζει κάτι με κάποιον Έλληνα (πχ Ρόγκα) και κοιτάνε τι θα γίνει για να επηρεάσει τις άλλες θέσεις, ίσως ακόμα να υπάρχει θέμα με τον Ναν και να μη το ξέρουμε για αυτό δεν γίνονται κινήσεις, ή μάλλον για αυτό δεν ακούγονται κινήσεις αλλά γίνονται και δεν τις ξέρουμε. Ίσως έχει αλλάξει ακόμα και η λειτουργία στις μεταγραφές, γιατί δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι ανανεώσεις, και μπορεί να θέλουν να τις κάνουν όλες μαζί.
Όπως και να χει η ομάδα είναι σχεδόν έτοιμη, το τιμ ξέρει τι κάνει και θα βρει την λύση, λεφτά υπάρχουν διαθέσιμα και δεν νομίζω η διοίκηση να πει όχι στον Αταμάν αν θέλει κάποιον παίχτη, τον ξέρουμε τον ΔΠΓ πως ψοφάει" για τέτοια ! Προφανώς και θα βρουν την λύση αν δουν ότι πρέπει να δράσουν άμεσα για κάτι, όπως πχ την περίπτωση του Λορέντζο που ήταν ο μόνος διαθέσιμος τέτοιου επιπέδου στην ευρωλίγκα και τα έσκασε με συνοπτικές διαδικασίες πριν πάει στον αιώνιο αντίπαλο και τον ανάγκασε να πάρει τον παίχτη που δεν χώραγε στην δική μας περιφέρεια. Δείξτε λίγη εμπιστοσύνη και καλή πίστη, την αξίζει το τιμ με όσα πέτυχε φέτος, ιδίως με τις συνθήκες που επικρατούσαν !

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:26 pm

Sa7Sa έγραψε:
Πες μας ρε συ, για να ξέρουμε ποιόν να μην έχουμε στην λίστα...

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:29 pm

JohnnyPao έγραψε:
pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 7:25 pm
Λογικό είναι ότι παίκτες όπως ο Τάις και ο Σάριτς που είναι τόσα χρόνια στο nba και με ρόλο προτιμάνε να μείνουν εκεί ακόμα και αν σε εμάς έπαιρναν περισσότερα λεφτά.

Που δεν θα ήταν και περισσότερα,ο Σάριτς δεν θα έπαιρνε περισσότερα καθαρά από όσα αντιστοιχούν στα λίγο πάνω από 5εκ μεικτά το χρόνο που βρήκε εκει.

Ο Τάις θα μπορούσε σε εμας να πάρει περισσότερα αν υπέγραψε με το μίνιμουμ εκει.

Δεν συζητάω καν για περιπτώσεις Βαλαντσιούνας που Ευρώπη θα έρθουν αν έρθουν μόνο για σύνταξη στα 35+.

Πιστεύω δεν θα βιαστούμε. Από την στιγμή που δεν έκατσαν οι στόχοι που θέλαμε θα περιμένουμε τα κοψίματα του φθινοπώρου.

Εξάλλου και πέρσι η σεζόν πρακτικά με Λεσόρ-Κώστα βγήκε,δεν θα πάθουμε τίποτα αν περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβρη για να πάρουμε παίκτη.
Εε όχι κι έτσι ρε pan! Πρωταθλητής Ευρώπης είσαι και θα περιμένεις παιχτη μέχρι τον Νοέμβριο? Δεν γίνονται αυτά, οκ δεν λέω ότι θα τον κλείσουμε αύριο, αλλά το ιδανικό είναι ο παίχτης να ρθει πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομαδας για να μπορεί να αποδώσει νωρίς μέσα στη σεζόν και να γνωριστεί με την ομαδα, αν δεν μας βγει υπάρχει και το περιθώριο αλλαγής του αργότερα, εννοείται αυτό.

Επίσης μην υπολογίζεις και πολύ στον Κώστα γιατί το sdna είπε ότι έχει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα τον αφήσει για καιρό εκτός.
Έχουμε το περιθώριο γιατί η ανάγκη μας είναι για δεύτερο σέντερ πίσω από έναν ψηλό των 25-30 λεπτών. Αν κάτσει κάτι καλύτερο οκ αλλά αυτό είναι που πραγματικά έχουμε ανάγκη.

Το ιδανικό δεν διαφωνώ είναι να τον έχεις από την αρχή αλλά συμβαίνει το εξής.

Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που θέλουμε οι οποίοι για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν έκατσαν. Αν υπάρχουν και άλλοι που συζητάμε οκ,αν οχι αυτό το pool μας τελείωσε.

Μετά οι επιλογές είναι είτε να πάρεις κάτι πολύ τίμιο που δεν θα είναι το μπαμ αλλά θα είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει όπως ο Τίμαν της Άλμπα είτε να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη για κάποιον πολύ καλό που θα ξεμείνει χωρίς ομάδα.

Εδώ μάλλον παίζει ρόλο και το επικοινωνιακό γιατί φαίνεται ότι πέραν του ψηλού δεν θα γίνει άλλη κίνηση και ψάχνουν κάποιο όνομα να κάνει γκελ.

0
Lapro13

senior

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:35 pm

Μαγκες τα συμβολαια σπανε οπως ειδαμε και με τον Λορεντζο, αρκει να τα σκασεις.

Δεν αποκλειω τιποτα, ουτε Γουιλι, ουτε Μιλουτινοφ ουτε Ιμπακα ουτε Ταιρικ Τζοουνς.

Υπομονη, ειμαστε σε καλα χερια!

1
1 Εικόνα
Lapro13

senior

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:39 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 8:29 pm
JohnnyPao έγραψε:

Έχουμε το περιθώριο γιατί η ανάγκη μας είναι για δεύτερο σέντερ πίσω από έναν ψηλό των 25-30 λεπτών. Αν κάτσει κάτι καλύτερο οκ αλλά αυτό είναι που πραγματικά έχουμε ανάγκη.

Το ιδανικό δεν διαφωνώ είναι να τον έχεις από την αρχή αλλά συμβαίνει το εξής.

Υπάρχουν κάποιοι στόχοι που θέλουμε οι οποίοι για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν έκατσαν. Αν υπάρχουν και άλλοι που συζητάμε οκ,αν οχι αυτό το pool μας τελείωσε.

Μετά οι επιλογές είναι είτε να πάρεις κάτι πολύ τίμιο που δεν θα είναι το μπαμ αλλά θα είναι καλός παίκτης και θα βοηθήσει όπως ο Τίμαν της Άλμπα είτε να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη για κάποιον πολύ καλό που θα ξεμείνει χωρίς ομάδα.

Εδώ μάλλον παίζει ρόλο και το επικοινωνιακό γιατί φαίνεται ότι πέραν του ψηλού δεν θα γίνει άλλη κίνηση και ψάχνουν κάποιο όνομα να κάνει γκελ.
Δεν νομιζω να παιζει ρολο το επικοινωνιακο. Οι απεναντι απετυχαν, λογικο να κανουν καλητερες κινησεις φετος. Δεν μας αφορα. Ειμαστε ετοιμη ομαδα στο 90%. Λορεντο αντι Βιλντοζα ειναι απιστευτη αναβαθμιση. Οπως προειπε καποιος και συμφωνω, θα εχουμε κανει τα κουμαντα μας. Περιμενουμε 15/07 μην φυγει ο Ναν, και θα ανακοινωθει το δευτερο 5αρι.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:47 pm

Α ναι! Τον Μπλακ του Ολυμπιακου!

Ταμαμ για μπακαπ του Λεσορ, δε στεναχωριεται κανενας!

0
Leo_98

a1greece
Reactions: 537
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Ιούλ 08, 2024 8:54 pm

Ο Πλάις, που είναι και γνώριμος του Αταμάν, δεν θα σας έκανε;
Σίγουρα μετά τα φανταχτερά ονόματα που ακούστηκαν μπορεί να μην σας κάνει κλικ, αλλά έχει εμπειρία, έχει σουτ και θα αποδεχθεί άνετα το ρόλο του πίσω από τον Λεσόρ .
Εκεί που μάλλον υστερεί είναι η άμυνα.

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 570

Δευ Ιούλ 08, 2024 9:01 pm

Leo_98 έγραψε:
Δευ Ιούλ 08, 2024 8:54 pm
Ο Πλάις, που είναι και γνώριμος του Αταμάν, δεν θα σας έκανε;
....
Εκεί που μάλλον υστερεί είναι η άμυνα.
Και αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει κλεισει...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”