2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1588
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν dominant,τριβαμε τα μάτια μας.Ωστοσο η ερώτηση μου δεν αφορά τον Παπαγιάννη,αλλά το μετά.Ποιος?villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:11 pmΠαρολαυτα δεν τον θυμαμαι τοσο dominant εκεινη την χρονια αλλα μπορει εγω να τον ειχα παντα χαμηλα στην συνειδηση μουj-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:09 pm
Εσύ έχεις μείνει στην περσινή κακή σεζόν,εγώ υπολογίζω και την προπερσινη που ήταν το νο2 μετά τον Ταβαρες και επαιζε στα κόκκινα,και ταπωνε τα απαν ευρωπαϊκό σύμπαν.
Πχ ο Νεμπο,ενώ μου αρέσει,δεν τον βλέπω με τίποτα σαν πιθανή λύση,δεν θέλω άλλον έναν undersized στο 5.
Από τον Παπαγιάννη χάνουμε το ύψος στη ρακέτα που από μόνο του είναι αμυντικό πλεονέκτημα- είσαι δεν είσαι καλός αμυντικός-,σε συνδυασμό με το ότι ήταν γρήγορος για το ύψος του,το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη,και εσχάτως,το μακρινό σουτ. (αντίστοιχα τόσο καιρο χάναμε σε ποστ παιχνίδι που ήταν ανύπαρκτο,και σε άμυνα στο ζωγραφιστο απέναντι σε βαριά κορμιά,που 9 στις 10 ειναι σαν να μην είχαμε ψηλό.)
Αν φύγει λοιπόν,ποιος θα τον αντικαταστήσει?
Ο Πουαριέ,έχει συμβόλαιο,ο Ουίλι πήγε Μπάρτσα.Ελευθερος άλλος,δεν υπάρχει στην Ευρώπη.Θα σπασεις συμβόλαιο? Σοβαρού παίκτη δύσκολο.Θα πας ΝΒΑ?Ποιοι έχουν το υπόβαθρο για να έρθουν και να είναι καλύτεροι?Ο Καμίνσκι είναι σούπερ περίπτωση επιθετικά, γιατί αμυντικα ίσως αναπολούμε τον Παπαγιάννη,αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο ειναι να έρθει Ευρώπη.
1
1

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό το Παπαγιαννης-Σανλι το ήθελα στον Παναθηναϊκό. Να παίζουν ταυτόχρονα. Θα σαρώσει αυτό τον δίδυμο μαζί ταυτόχρονα στο παρκέ. Σημειώστε το. Ταιριάζουν τρομερά. Τεράστιο ύψος, ριμπάουντ. και τριποντο και πικ εν ρολ και πικ εν ποπ.
Δεν θα έπαιρνα άλλο τεσσάρι, στον Παναθηναϊκό, μονάχα αυτούς τους δυο. Κρίμα, θα τους απόλαυση στον Ιτούδη.
Δεν θα έπαιρνα άλλο τεσσάρι, στον Παναθηναϊκό, μονάχα αυτούς τους δυο. Κρίμα, θα τους απόλαυση στον Ιτούδη.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο ανέφικτο να έρθει ο Καμινσκι και θα άρεσε στον κόουτς σίγουρα. Αλλά θα ταίριαζε όντως;j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:19 pmΣτο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν dominant,τριβαμε τα μάτια μας.Ωστοσο η ερώτηση μου δεν αφορά τον Παπαγιάννη,αλλά το μετά.Ποιος?villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:11 pm
Παρολαυτα δεν τον θυμαμαι τοσο dominant εκεινη την χρονια αλλα μπορει εγω να τον ειχα παντα χαμηλα στην συνειδηση μου
Από τον Παπαγιάννη χάνουμε το ύψος στη ρακέτα που από μόνο του είναι αμυντικό πλεονέκτημα- είσαι δεν είσαι καλός αμυντικός-,σε συνδυασμό με το ότι ήταν γρήγορος για το ύψος του,το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη,και εσχάτως,το μακρινό σουτ. (αντίστοιχα τόσο καιρο χάναμε σε ποστ παιχνίδι που ήταν ανύπαρκτο,και σε άμυνα στο ζωγραφιστο απέναντι σε βαριά κορμιά,που 9 στις 10 ειναι σαν να μην είχαμε ψηλό.)
Ο Πουαριέ,έχει συμβόλαιο,ο Ουίλι πήγε Μπάρτσα.Ελευθερος άλλος,δεν υπάρχει στην Ευρώπη.Θα σπασεις συμβόλαιο? Σοβαρού παίκτη δύσκολο.Θα πας ΝΒΑ?Ποιοι έχουν το υπόβαθρο για να έρθουν και να είναι καλύτεροι?Ο Καμίνσκι είναι σούπερ περίπτωση επιθετικά, γιατί αμυντικα ίσως αναπολούμε τον Παπαγιάννη,αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο ειναι να έρθει Ευρώπη.
0
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Συγγνωμη που το βαζω αυτο εδω και ειναι off topic.....-αλλα επειδη με τον συγκεκριμενο ειχε πει ο ΔΓ οτι θα σηκωσει ο Παναθηναικος Ευρωλιγκα-
....Ειναι δυνατον να διαβαζω αυτο που διαβαζω ή δεν ειναι 13 /7 αλλα 1/4?!!!!!!
https://www.sdna.gr/mpasket/1102452_ohi ... ampopoylos

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κ όμως! Έβαλε μυαλό και μένει Ιταλία να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ. Ωραίος.manj13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:25 pmΣυγγνωμη που το βαζω αυτο εδω και ειναι off topic.....-αλλα επειδη με τον συγκεκριμενο ειχε πει ο ΔΓ οτι θα σηκωσει ο Παναθηναικος Ευρωλιγκα-....Ειναι δυνατον να διαβαζω αυτο που διαβαζω ή δεν ειναι 13 /7 αλλα 1/4?!!!!!!
![]()
2
1
1

Στο sdna λένε ότι αν μείνει ελεύθερος ο Ντόρσεϊ θα πάει στον Παναθηναϊκό αλλά είναι πολύ μεγάλο το αν για να μείνει ελεύθερος. Για Γκαι λένε ότι αύριο μπορεί να ανακοινωθεί
Κατά τα άλλα
Ο Παναθηναϊκός πάει για 6 ξένους εκ των οποίων 2 είναι μια χαρά δεν λέω, αλλά οι 2 είναι επιπέδου eurocup αυτή την στιγμή, άλλο αν αλλάξουν επίπεδο
Αν οι υπόλοιπες μεταγραφές δεν είναι από το πολύ πάνω ράφι θα ήμουν πολύ επιφυλακτικος με τους στόχους της επόμενης σεζόν.
Κατά τα άλλα
Ο Παναθηναϊκός πάει για 6 ξένους εκ των οποίων 2 είναι μια χαρά δεν λέω, αλλά οι 2 είναι επιπέδου eurocup αυτή την στιγμή, άλλο αν αλλάξουν επίπεδο
Αν οι υπόλοιπες μεταγραφές δεν είναι από το πολύ πάνω ράφι θα ήμουν πολύ επιφυλακτικος με τους στόχους της επόμενης σεζόν.
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα ήμουν επιφυλακτικός όπως και να χει και θα το πήγαινα βήμα βήμα, αλλά αποκλείεται να μην γίνουν άλλες 2 πολύ καλές μεταγραφές.shtarkws έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:30 pmΣτο sdna λένε ότι αν μείνει ελεύθερος ο Ντόρσεϊ θα πάει στον Παναθηναϊκό αλλά είναι πολύ μεγάλο το αν για να μείνει ελεύθερος. Για Γκαι λένε ότι αύριο μπορεί να ανακοινωθεί
Κατά τα άλλα
1
1

- j-kidd13
- Reactions: 1588
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επιθετικά θα ταίριαζε γιατί και σουτ έχει,και μέσα μπορεί να παίξει.Εχει ποιότητα.Αλλα από άμυνα...AlexD έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:25 pmΔεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο ανέφικτο να έρθει ο Καμινσκι και θα άρεσε στον κόουτς σίγουρα. Αλλά θα ταίριαζε όντως;j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:19 pm
Στο δεύτερο μισό της σεζόν ήταν dominant,τριβαμε τα μάτια μας.Ωστοσο η ερώτηση μου δεν αφορά τον Παπαγιάννη,αλλά το μετά.Ποιος?
1
1

-
- Reactions: 17
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ θα πήγαινα σε Koumadje για 2o ψηλό με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε κάτι καλό στο 4 και θα παίζει και 5-10 ο Μήτογλου σαν 3ος Center αν χρειαστεί..Είναι ακατέργαστο διαμάντι ο τύπος και στα 4-5 χρόνια που παίζει μπάσκετ έχει δείξει μεγάλη βελτίωση..Στα 30 του θα παίζει πρώτος ψηλός σε τοπ ομάδα έτσι όπως τον κόβω..
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα χτίζεται αν όχι από το 0 τότε από το 1. Έχει δείξει ο ΔΠΓ ότι όντως βάζει κάποια λεφτά. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό αν δεν βρίσκει αυτό που θέλει ο προπονητής, να πάει σε λίγο χειρότερες επιλογές (που πάλι μας ανεβάζουν επίπεδο σε σχέση με πέρυσι) ώστε του χρόνου με το καλό να μπορούμε με μεγαλύτερη ευελιξία να κολλήσουμε 1-2 κομμάτια στο παζλ και να είμαστε πολύ δυνατοί.
2
2

θα σαρωσει το παπαγιαννης σανλι?σε τι θα σαρωσει?μηπως το λες ειρωνικα?2 βιταμ μαζι!2 παιχτες γιουροκαπ ενω εχουμε χρημα!ελπιζω να μην ισχυει του γκαι γιατι θα θυμηθουμε ομαδα φριντετ αμυνα οσα φαμε κ οσα βαλουμε!ποσους ξενους θα χουμε?ελπιζω μη γινει κανα αστειο στο 3 κ μεινουμε με παπαπετρου μονο η στο 4 με μητογλου κ ματζουκα γιατι θα τρελαθουμε!!
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Παπαγιάννης πριν 2 χρόνια έκανε ίδια χρονιά με τον Ταβάρες. Πέρυσι έδειξε ότι εχει δουλέψει πολύ το τρίποντο. Ίσως η αλλαγή περιβάλλοντος να βοηθήσει και τον ίδιο να παίξει αυτό που μπορεί.giorgos45 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:36 pmθα σαρωσει το παπαγιαννης σανλι?σε τι θα σαρωσει?μηπως το λες ειρωνικα?2 βιταμ μαζι!2 παιχτες γιουροκαπ ενω εχουμε χρημα!ελπιζω να μην ισχυει του γκαι γιατι θα θυμηθουμε ομαδα φριντετ αμυνα οσα φαμε κ οσα βαλουμε!ποσους ξενους θα χουμε?ελπιζω μη γινει κανα αστειο στο 3 κ μεινουμε με παπαπετρου μονο η στο 4 με μητογλου κ ματζουκα γιατι θα τρελαθουμε!!
0

-
- Reactions: 824
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
1
Εδώ θα είμαι, μην χαθείς τον χειμώνα!giorgos45 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 11:36 pmθα σαρωσει το παπαγιαννης σανλι?σε τι θα σαρωσει?μηπως το λες ειρωνικα?2 βιταμ μαζι!2 παιχτες γιουροκαπ ενω εχουμε χρημα!ελπιζω να μην ισχυει του γκαι γιατι θα θυμηθουμε ομαδα φριντετ αμυνα οσα φαμε κ οσα βαλουμε!ποσους ξενους θα χουμε?ελπιζω μη γινει κανα αστειο στο 3 κ μεινουμε με παπαπετρου μονο η στο 4 με μητογλου κ ματζουκα γιατι θα τρελαθουμε!!
0