2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1588
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενας παικτης που αξιζει να γινει κινηση ειναι ο Ιμπακα,αν του κανεις μια καλη υψηλη προταση,δεν νομιζω οτι θα βρει αντιστοιχη στο νβα,περυσι ειδα οτι πηρε 2.9 , οποτε με ενα ποσο στα 2 και πανω μυρια,μπορει να το σκεφτει. Ειναι και παικτης που ξεκινησε απο Ευρωπη, ενδεχομενως να μην εχει την "αρνητικοτητα" αλλων απο το Nba να αγωνιστουν εδω.
1
1

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν ξερω αν για την ομαδα είναι καλή ή κακή εξέλιξη η φυγή του Παπαγιαννη, αλλά για τον ίδιο τον παιχτη νιώθω πως είναι λάθος επιλογή. Αφήνει εναν ΠΑΟ του Σλουκα και του Βιλντοζα που θα τον ταΐζαν και οπου θα μοιραζοταν τη θέση 5 με Λεσσορ και Κωστάκη, υπό τις οδηγίες του Αταμαν που έχει φτιάξει πολλούς ψηλους του στυλ του Παπαγιαννη για να πάει στη φενερ του Γουιλμπεκιν και του Μανταρ στον ασο, να μοιράζεται τη θέση με τον Μοτλει και τον Σανλι και να παίζει υπο τις οδηγίες του Ιτουδη που έχει κάψει ένα σωρό Έλληνες μέχρι τώρα.
Καλή συνέχεια του εύχομαι όπως και να χει, τον ευχαριστούμε για τη προσφορά του και τον αναμένουμε πίσω σε μια 3ετια αν έχει βελτιωθεί. Θα απογοητευτώ πολύ πάντως αν καταλήξει στον ΟΣΦΠ σε λίγα χρόνια.
ΥΓ. Αν δεν βρούμε κάποιο θηρίο ξενο σεντερ που να τρώει παιδάκια, εγώ επιμένω στο σχήμα με Μητογλου στο 5. Ο Λεσσορ όπως λένε θα παιζει 25-27 λεπτά, για τα 13-15 που απομένουν μια χαρά είναι ο Ντίνος, στρετς-5αρι που θελει ο Αταμαν, πιο σκληρός από Παπαγιαννη και τοπ ριμπάουντερ.
Καλή συνέχεια του εύχομαι όπως και να χει, τον ευχαριστούμε για τη προσφορά του και τον αναμένουμε πίσω σε μια 3ετια αν έχει βελτιωθεί. Θα απογοητευτώ πολύ πάντως αν καταλήξει στον ΟΣΦΠ σε λίγα χρόνια.
ΥΓ. Αν δεν βρούμε κάποιο θηρίο ξενο σεντερ που να τρώει παιδάκια, εγώ επιμένω στο σχήμα με Μητογλου στο 5. Ο Λεσσορ όπως λένε θα παιζει 25-27 λεπτά, για τα 13-15 που απομένουν μια χαρά είναι ο Ντίνος, στρετς-5αρι που θελει ο Αταμαν, πιο σκληρός από Παπαγιαννη και τοπ ριμπάουντερ.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Μακριά από πρώην ΝΒΑερς σε ηλικία πάνω από 32 ετών, θα ρχονται Ευρώπη και θα το παίζουν ντίβες του στυλ "ξέρεις ποιος είμαι εγώ που θα μου πεις να παίξω αμυνα?". Ο Τζόνσον θα φαντάζει νιάτο μπροστά στον Ιμπακα, δεν εχουν κίνητρο αυτοί παιχτες, ούτε καν να παίξουν καλά μπας και προλάβουν να επιστρέψουν στο Νβα.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:40 amΕνας παικτης που αξιζει να γινει κινηση ειναι ο Ιμπακα,αν του κανεις μια καλη υψηλη προταση,δεν νομιζω οτι θα βρει αντιστοιχη στο νβα,περυσι ειδα οτι πηρε 2.9 , οποτε με ενα ποσο στα 2 και πανω μυρια,μπορει να το σκεφτει. Ειναι και παικτης που ξεκινησε απο Ευρωπη, ενδεχομενως να μην εχει την "αρνητικοτητα" αλλων απο το Nba να αγωνιστουν εδω.
0
Ναι, το καλο ειναι οτι θα μπορουν ολοι να δηλωθουν και θα εναλλασονται ανά ματς.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:26 amβιλντοζα γκαι γκραντ λεσορ μεταγραφη 5 μεταγραφη 3 η 4 αυτες ειναι οι σιγουρεςchainsaw έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:22 amΠάντως με τη φυγη Παπαγιαννη ζοριζει λίγο το πράγμα και όσο αφορά τον αριθμό ξένων. Ο 4ος θα είναι ο αντικαταστατης του Πάπα. Επομενως ή θα έχετε ακόμα 2 γκαρντ ή 1 γκαρντ και ενα φόργουορντ. Θα μπορούν να δηλωθούν όλοι, αλλά ανά ματς θα παίζουν 6.
Δηλαδή το ροστερ για ματς στην ελλαδα ενδεικτικα. Εκτος αν μένει εξω ο Γκραντ για να χωρέσουν όλοι:
Σλουκας-Γκραντ-Μωραΐτης
Βιλντοζα-Γκάι- Μεταγραφή 2/3
Παπαπετρου
Μητογλου-Μαντζουκας
Λεσορ-Μεταγραφη-Κωστας
ή
Σλουκας-Γκραντ-Μωραοτης
Βιλντοζα-Γκάι
Παπαπετρου
Μεταγραφη-Μητογλου-Μαντζουκας
Λεσορ-Μεταγραφη-Κωστας
πολυ πιθανο να παμε με 7 ξενους δηλαδη να γινει μεταγραφη και στο 3 και στο 4
Αριθμητικά είστε στα ίδια με τον Ολυμπιακο σχεδόν οσο αφορα τους Έλληνες. Σλουκας/Γουοκαπ. Παπανικολαου/Παπαπετρου . Η διαφορά είναι ότι εσείς έχετε Μητογλου και Μαντζουκα που καλύπτουν το 4 κάπως και εμείς τον Λαρεντζακη στα γκαρντ. Μπορεί να είναι λιγο ο,τι να'ναι αλλά σίγουρα πολύ πιο ταλαντούχος και έμπειρος από άλλους Έλληνες γκαρντ.
0
-
- Reactions: 138
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο πατέρας του μπούλη ΠαπαγιάννηJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:48 amΠοιος είναι αυτός ο Κανελλος που αναφέρει ο DPG? Μάλλον έκλεισε με αυτό το στορυ κάθε πιθανότητα επιστροφής του παιχτη στην ομαδα. Απίστευτο το backstage αν ισχύει που δείχνει και αχαριστία εκ μέρους του παιχτη. Απορώ τι περιμένει να βρει στη φενερ πέρα από ένα καλύτερο συμβόλαιο.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνω, δεν νομιζω πως ο Ιμπακα εχει επιδειξει χαρακτηρα ντιβας στην καριερα του,καθε αλλο,εχει δειξει οτι ειναι ενας σοβαρος επαγγελματιας.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:43 amΜακριά από πρώην ΝΒΑερς σε ηλικία πάνω από 32 ετών, θα ρχονται Ευρώπη και θα το παίζουν ντίβες του στυλ "ξέρεις ποιος είμαι εγώ που θα μου πεις να παίξω αμυνα?". Ο Τζόνσον θα φαντάζει νιάτο μπροστά στον Ιμπακα, δεν εχουν κίνητρο αυτοί παιχτες, ούτε καν να παίξουν καλά μπας και προλάβουν να επιστρέψουν στο Νβα.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:40 amΕνας παικτης που αξιζει να γινει κινηση ειναι ο Ιμπακα,αν του κανεις μια καλη υψηλη προταση,δεν νομιζω οτι θα βρει αντιστοιχη στο νβα,περυσι ειδα οτι πηρε 2.9 , οποτε με ενα ποσο στα 2 και πανω μυρια,μπορει να το σκεφτει. Ειναι και παικτης που ξεκινησε απο Ευρωπη, ενδεχομενως να μην εχει την "αρνητικοτητα" αλλων απο το Nba να αγωνιστουν εδω.
Πιστευω πως αν τον πεισεις να ερθει,δεν θα ερθει για τουρισμο.
0
- j-kidd13
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με την φυγη Παπαγιαννη βλεπω να μενει καποιος Ελληνας,ο Παναγιωτης Καλαιτζακης κυριως, η ο Αγραβανης.
Παντως τα λεφτα που δινει ο Ιτουδης ειναι παρα πολλα, δεν τα αξιζει ο παικτης,ειδικα εκει που θα πληρωθει σαν ξενος.Εμεις πες ειναι γηγενης,υπαρχει ελλειψη καλων Ελληνων,θα του δωσεις μια υπεραξια.Παντως αν ηταν να του δωσουμε 1,3 και 1,7 , οχι...
Παντως τα λεφτα που δινει ο Ιτουδης ειναι παρα πολλα, δεν τα αξιζει ο παικτης,ειδικα εκει που θα πληρωθει σαν ξενος.Εμεις πες ειναι γηγενης,υπαρχει ελλειψη καλων Ελληνων,θα του δωσεις μια υπεραξια.Παντως αν ηταν να του δωσουμε 1,3 και 1,7 , οχι...
1
1

Συμφωνω έχει δείξει επαγγελματισμο ο Ιμπακα στη καριέρα του και πιστεύω πως ότι έχει θα το δώσει χωρίς να το παίξει ντίβα. Η μόνη μου ένσταση είναι οτι μοιάζει αρκετά ξεζουμισμένος, δεν ξέρω σωματικά πως είναι.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:50 amΔιαφωνω, δεν νομιζω πως ο Ιμπακα εχει επιδειξει χαρακτηρα ντιβας στην καριερα του,καθε αλλο,εχει δειξει οτι ειναι ενας σοβαρος επαγγελματιας.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:43 am
Μακριά από πρώην ΝΒΑερς σε ηλικία πάνω από 32 ετών, θα ρχονται Ευρώπη και θα το παίζουν ντίβες του στυλ "ξέρεις ποιος είμαι εγώ που θα μου πεις να παίξω αμυνα?". Ο Τζόνσον θα φαντάζει νιάτο μπροστά στον Ιμπακα, δεν εχουν κίνητρο αυτοί παιχτες, ούτε καν να παίξουν καλά μπας και προλάβουν να επιστρέψουν στο Νβα.
Πιστευω πως αν τον πεισεις να ερθει,δεν θα ερθει για τουρισμο.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Είπε ο ΔΠΓ πως ο Παπαγιάννης είχε προταση από εμάς για 1,3 και απτον Ιτουδη 1,6. Η αμέσως επόμενη μετα απο εμας ήταν 700χιλ.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:56 amΜε την φυγη Παπαγιαννη βλεπω να μενει καποιος Ελληνας,ο Παναγιωτης Καλαιτζακης κυριως, η ο Αγραβανης.
0
- pan24
- Reactions: 2436
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έπαιξε 16 παιχνίδια πέρσι, 34 τον Σεπτέμβρη συν κάτι φήμες από παλιά ότι κρύβει μερικά χρονάκια από την ηλικία του όπως αρκετοί Αφρικανικής καταγωγής.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:40 amΕνας παικτης που αξιζει να γινει κινηση ειναι ο Ιμπακα,αν του κανεις μια καλη υψηλη προταση,δεν νομιζω οτι θα βρει αντιστοιχη στο νβα,περυσι ειδα οτι πηρε 2.9 , οποτε με ενα ποσο στα 2 και πανω μυρια,μπορει να το σκεφτει. Ειναι και παικτης που ξεκινησε απο Ευρωπη, ενδεχομενως να μην εχει την "αρνητικοτητα" αλλων απο το Nba να αγωνιστουν εδω.
Δεν πιστεύω ότι θα έβρισκε κάποιο κίνητρο να παίξει...
Υποθέτω ο πατέρας του.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:48 amΠοιος είναι αυτός ο Κανελλος που αναφέρει ο DPG? Μάλλον έκλεισε με αυτό το στορυ κάθε πιθανότητα επιστροφής του παιχτη στην ομαδα. Απίστευτο το backstage αν ισχύει που δείχνει και αχαριστία εκ μέρους του παιχτη. Απορώ τι περιμένει να βρει στη φενερ πέρα από ένα καλύτερο συμβόλαιο.
Το λάθος του Παπαγιάννη είναι ότι το έκανε σίριαλ. Χρειαζόταν μια αλλαγή σκηνικού και αυτός και η ομάδα.
Στην Φενέρ έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί και να δείξει ότι αξίζει να θεωρηθεί τοπ χωρίς να έχει εγγυημένη θέση.
Μπορεί να βρεθεί να παίζει όσο ο Κώστας αλλά μπορεί μέχρι και βασικός, τον Μότλει και τον Σανλί έχει να ανταγωνιστεί όχι τον Ταβάρες και τον Πουαριέ.
Το κακό του ΔΓ είναι ότι κόβει γέφυρες χωρίς λόγο.
Γιατί να κράζεις δημόσια Παπαγιάννη, την μάνα του και τον πατέρα του, τον Ιτούδη κλπ.
Ποτέ δεν ξέρεις πως έρχεται η ιστορία, μπορεί σε 1-2 χρόνια να φύγει ο Αταμάν και να είναι ελεύθερος ο Ιτούδης ή ο Παπαγιάννης να έχει γίνει από τα καλύτερα 5αρια στην Ευρώπη. Γιατί να μην έχεις την επιλογή να κάνεις κίνηση.
2
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3967
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
παο 1.3+1.7j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 10:56 amΜε την φυγη Παπαγιαννη βλεπω να μενει καποιος Ελληνας,ο Παναγιωτης Καλαιτζακης κυριως, η ο Αγραβανης.
φενερ 1.6+1.6
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει, το επόμενο βήμα είναι να πάει σε εκπομπή τύπου Πάμε Πακέτο για να δει το πανελλήνιο αυτήν τη σπαραξικαρδια ιστορία αγάπης μίσους.
Anyway, o Mike Tobey είναι περίπτωση που θα ενδιέφερε τον Αταμαν ; Στρετς 5αρι με αξιόλογο σουτ αλλά και ποστ παιχνίδι. Σοφτ αλλά όχι και βουτυράτος. Χάθηκε στη φετινή Μπαρτσελονα και μου φαίνεται ελεύθερος είναι.
Anyway, o Mike Tobey είναι περίπτωση που θα ενδιέφερε τον Αταμαν ; Στρετς 5αρι με αξιόλογο σουτ αλλά και ποστ παιχνίδι. Σοφτ αλλά όχι και βουτυράτος. Χάθηκε στη φετινή Μπαρτσελονα και μου φαίνεται ελεύθερος είναι.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος old boy την Παρ Ιούλ 14, 2023 11:12 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.