Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 3)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 11, 2024 11:26 am

karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 11:08 am
Atenejin έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 10:38 am

Τον Vip οπαδό του Παναθηναϊκού να κάνει ρατσιστική χειρονομία απέναντι στον Κάναν. (και καλά κίνηση χιμπατζή με τους ώμους), και τον Κάναν να απαντάει με χειροκρότημα.
Παιδιά δεν θέλω να μιλήσω για ατμόσφαιρα, επίπεδο οπαδών κλπ, άλλα πραγματικά αυτοί οι τύποι/VIP δίπλα στο παρκέ δεν μπορεί κάποιος να τους μαζέψει? Ειδικά στο ΟΑΚΑ είναι τουλάχιστον προσβλητικό αυτό που γίνεται συνεχώς, αυτός ο τύπςο π.χ. με τον Χιμπατζή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα του είχαν κόψει το γήπεδο μαχαίρι, εδώ πως τους ανεχόμαστε?? Τα ίδια γίνονται και στο Σεφ...πραγματικά ήμαρτον, πάνε στο γήπεδο για να βρίσουν?? Αν δεν το αντέχουν ας κάτσουν σπίτι τους....αηδία πραγματικά...καλύτερα να πηγαίνουν παιδάκια και οικογένειες παρά οι ούγκανοι και ας μην έχουμε ατμόσφαιρα στα γήπεδα...
Τα ιδια γινονται και στο σεφ , τα ιδια και στο Οακα, τα ιδια και στο παιχνιδι που εβλεπα φενερ-μονακο. Ειδικα στις πρωτες σειρες ειναι τραγικο.

Στο χερι των ομαδων να τους βρει (ευκολακι αν θελουν) και δια παντως αποβολη απο το γηπεδο. Οτιδηποτε λιγοτερο δεν ειναι ανεκτο

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 893
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 11, 2024 11:35 am

Προσωπικά απορώ με τον εαυτό μου που μπαίνω στην διαδικασία να παρακολουθήσω μια σειρά αγώνων βουτηγμένη σε ατέλειωτη τοξικότητα χειρίστου είδους.
Μάλιστα έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξεφεύγει συναισθηματικά και ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Δυστυχώς βέβαια η αγάπη μου για το άθλημα και την ομάδα αντιστέκονται ακόμα στην λογική που λέει ότι αυτό που προβάλουν αξίζει μόνο γύρισμα της πλάτης.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω ποιος την έχει μεγαλύτερη , την ευθύνη , αλλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς σε βαθμό που ακόμα και οι παίκτες αντιδρούν σε βαθμό μη αποδεκτό και όλα αυτά λίγο πριν τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Τρέχα γύρευε.......

7
6 Εικόνα 1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1454
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 11, 2024 11:42 am

Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην μπούμε πάλι νωθροί! Έχουμε δει πολλά από την ομάδα. Είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο!

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 11, 2024 11:49 am

https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 31135.html

Σε μερικές μέρες θα πανε να παιξουνε με την εθνική. Ωραία θα πάει και αυτό

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τρί Ιουν 11, 2024 12:27 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 11:49 am
https://www.sport24.gr/basket/panathina ... 31135.html

Σε μερικές μέρες θα πανε να παιξουνε με την εθνική. Ωραία θα πάει και αυτό
Αρχικα ο Σπαν μπορει να κοψει Ουοκαπ και να προτιμησει Ντορσει.....ετσι κι αλλιως με Σλουκα--Καλαθη playmaker εχουμε,ενα σουτερ χρειαζομαστε να ανοιγει το γηπεδο στο Γιαννη.....(και θα ξεκουραστει ο Θωμας ενα καλοκαιρι :D ....)

Κατα δευτερον ο Σλουκας ποτε δε φημιζοταν για τις παρεες του στις ομαδες που επαιζε.....και προπερσι με τον Ιτουδη μουτρωμενος και χαλασμενος με ολους και τα παντα ηταν.....οποτε δε θα επηρεαστει καμια χημεια,dont worry.......

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τρί Ιουν 11, 2024 1:06 pm

georbap έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 11:35 am
Προσωπικά απορώ με τον εαυτό μου που μπαίνω στην διαδικασία να παρακολουθήσω μια σειρά αγώνων βουτηγμένη σε ατέλειωτη τοξικότητα χειρίστου είδους.
Μάλιστα έχω πιάσει τον εαυτό μου να ξεφεύγει συναισθηματικά και ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο.
Δυστυχώς βέβαια η αγάπη μου για το άθλημα και την ομάδα αντιστέκονται ακόμα στην λογική που λέει ότι αυτό που προβάλουν αξίζει μόνο γύρισμα της πλάτης.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω ποιος την έχει μεγαλύτερη , την ευθύνη , αλλά τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς σε βαθμό που ακόμα και οι παίκτες αντιδρούν σε βαθμό μη αποδεκτό και όλα αυτά λίγο πριν τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Τρέχα γύρευε.......
Λογικό είναι έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια και με τις βλακείες τόσα χρόνια κάπου γκώσαμε. Δεν είσαι μόνος ξέρω αρκετούς και ολυμπιακούς και παναθηναϊκούς που βαριούνται . Εγώ πάντως το χτεσινό αγώνα τον έβλεπα κάνοντας ζαπινγκ μεταξύ μπάσκετ και στίβου

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 11, 2024 1:20 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 10:16 am
Από ένα φάουλ σε nikolakias και Foti Vlahopoulo για αναφορά σε διαιτησία.
οκ και σορρυ φιλε κιμμεριε αλλα επρεπε για να κοπει η κουβεντα . (τα εξυπνα φαουλ που λεμε) .

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior
Reactions: 165
Αγαπημένη ομάδα: Charlotte-Hornets
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 11, 2024 1:27 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 11:08 am
Atenejin έγραψε:

Τον Vip οπαδό του Παναθηναϊκού να κάνει ρατσιστική χειρονομία απέναντι στον Κάναν. (και καλά κίνηση χιμπατζή με τους ώμους), και τον Κάναν να απαντάει με χειροκρότημα.
Παιδιά δεν θέλω να μιλήσω για ατμόσφαιρα, επίπεδο οπαδών κλπ, άλλα πραγματικά αυτοί οι τύποι/VIP δίπλα στο παρκέ δεν μπορεί κάποιος να τους μαζέψει? Ειδικά στο ΟΑΚΑ είναι τουλάχιστον προσβλητικό αυτό που γίνεται συνεχώς, αυτός ο τύπςο π.χ. με τον Χιμπατζή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα του είχαν κόψει το γήπεδο μαχαίρι, εδώ πως τους ανεχόμαστε?? Τα ίδια γίνονται και στο Σεφ...πραγματικά ήμαρτον, πάνε στο γήπεδο για να βρίσουν?? Αν δεν το αντέχουν ας κάτσουν σπίτι τους....αηδία πραγματικά...καλύτερα να πηγαίνουν παιδάκια και οικογένειες παρά οι ούγκανοι και ας μην έχουμε ατμόσφαιρα στα γήπεδα...
Σωστά, συμφωνώ και επίσης πρέπει να κόψουν το γήπεδο στον τσουκαλά και σε κάθε τσουκαλά που τον έχουν πίσω απ την μπασκέτα του αντιπάλου ..να βρίζει πχ τον καλαθη παλιότερα και τώρα τον σλουκα

1
1 Εικόνα
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Άβαταρ μέλους
Sluka Magic

junior
Reactions: 165
Αγαπημένη ομάδα: Charlotte-Hornets

Τρί Ιουν 11, 2024 1:33 pm

Ανώτερη ομάδα ο Παναθηναϊκός στο 2ο και στο 3ο παιχνίδι. Εκτός της σκληρής άμυνας που μπορεί να ακολουθήσει μέχρι ένα σημείο τον αντίπαλο, είναι σαφώς πιο ντελικάτη ομάδα επιθετικά.
Ο παράγοντας X ήταν ο Κώστας Αντετοκουμπο. Δύναμη, Πάθος, Θέληση έκανε αισθητή τη παρουσία του μέσα στη ρακέτα, άνοιξε χώρους για τους υπόλοιπους.
Αν ο Λεσορ δεν έχανε τόσες βολές το παιχνίδι θα είχε λήξει αρκετά πιο πριν.
Εκτός τόπου και χρόνου ο Μητογλου, ίσως ο χειρότερος παίκτης εχθές στο παρκέ. Τρώει τάπα από walkup!!! Και στην επόμενη φάση χάνει τον αντίπαλο του, συγκέντρωση 0. Ο Γκριγκόνις το ίδιο.

0
Soupamantar ο Μέγας
☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC

Τρί Ιουν 11, 2024 2:01 pm

Rebedierdos έγραψε:
Δευ Ιουν 10, 2024 1:35 pm
Όπως ξαναειπα δεν γίνεται να χάσει τρεις σερί φορές ο ΟΣΦΠ αλλά και να μην κερδίσει ένα ματς ο ΠΑΟ . Βλέπω το 2-1 σήμερα και το άγχος φορτώνεται στους Κοκκίνους
Όπως το προέβλεψα. Στο σεφ θα ξεκαθαρίσουν τα ναυτάκια από τους καπετάνιους.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3329
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 11, 2024 2:10 pm

Sluka Magic έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 1:27 pm

Σωστά, συμφωνώ και επίσης πρέπει να κόψουν το γήπεδο στον τσουκαλά και σε κάθε τσουκαλά που τον έχουν πίσω απ την μπασκέτα του αντιπάλου ..να βρίζει πχ τον καλαθη παλιότερα και τώρα τον σλουκα
Νομίζω όλοι οι λογικοί άνθρωποι @soupamantar αυτό το θέλουμε, δεν είναι θέμα οπαδικής προτίμησης, δεν έχουν ανάγκη οι ομάδες τύπους σαν τον Τσουκαλά ή τον κάθε άλλο τέλοσπάντων να είναι μπροστά και να γκαρίζει (τώρα, γιατί ακόμα παλαιότερα ήταν και πολύ χειρότερα τα πράγματα),
Για τον Κώστα πράγματι δεν τον αναφέραμε ιδιαίτερα, μπήκε για όσο άντεξε, ήταν επιθετικός, έβαλε καλάθια και έδωσε στον Λεσόρτ λίγο παραπάνω χρόνο να ξεκουραστεί.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Τρί Ιουν 11, 2024 2:40 pm

Κακά τα ψέματα τώρα έχουμε το πλεονέκτημα. Είναι ο τελικός για εμάς το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Αν χάσουμε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ σε αυτούς που δεν θα μπορέσουν να σηκώσουν τη φανέλα! Νωθρότητα στο φάιναλ 4 στον ημιτελικό ε αν μπούμε νωθροί και σε αυτό το παιχνίδι τότε σημαίνει ότι κάποιοι δεν μπορούν και θα χρειαστεί ξεσκαρτάρισμα! Θα κριθούν όλοι όταν τελειώσει το ματς για καλό ή για κακό. Προς το παρόν είναι στο απυρόβλητο.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Τρί Ιουν 11, 2024 2:44 pm

Αν χάσουμε χάνουμε από τρεις παίχτες ουσιαστικά. Σλούκα,Λεσόρτ,Ναν. Αν χάσουμε στο ΣΕΦ με εμφανισάρα Σλούκα τότε ο Μπαρτζώκας θα έχει χάσει την προσωπική τους κόντρα για τα καλά και αυτό μπορεί να επηρεάσει και την μελλοντική πορεία του στην ομάδα κυρίως στα ντέρμπι τύπου Ολυμπιακού με Άρτζι..

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3329
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Ιουν 11, 2024 2:54 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 1:20 pm
Conan1982 έγραψε:
Τρί Ιουν 11, 2024 10:16 am
Από ένα φάουλ σε nikolakias και Foti Vlahopoulo για αναφορά σε διαιτησία.
οκ και σορρυ φιλε κιμμεριε αλλα επρεπε για να κοπει η κουβεντα . (τα εξυπνα φαουλ που λεμε) .
Σου έχω στείλει και p m

0
belalik

a1greece
Reactions: 267

Τρί Ιουν 11, 2024 3:35 pm

Atenejin έγραψε:

ΟΚ ναι .. οντως, το ειδα και μετα .. Και δυστυχως φαινεται να ναι παιδακι (?) .. τελοσπαντων, δυστυχως δεν εκπλησσομαι, πολυ συχνα οι συμπεριφορες αυτων που ειναι VIP θεσεις αποδεικνυουν πως για αρκετους απο αυτους, προκειται για ουγκανους - ζωα .. και πιο πισω θα χει, μαλλον δεν φαινονται τοσο πολυ απλως.

Τι να κανεις .. ετσι ειναι εδω, στη τουρκια, στη σερβια κλπ ..

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”