BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 18, 2025 4:05 pm
Θυμηθήκατε να κράξετε όλοι, σαν κλασικοί Έλληνες οπαδοί που κάνουν τη μία κωλοτούμπα μετά την άλλη. Όπως ο συμπαθής κατά τα άλλα JohnnyPao, που θεωρούσε περιττό τον Οσμάν γιατί έχουμε τον Παπαπέτρου. Ο οποίος βέβαια Παπαπέτρου, με εξαίρεση τη σειρά με τη Μακάμπι ήταν επιεικώς μετριότατος. Μια χαρά παίκτες είναι και ο Γιουρτσεβέν και ο Μπράουν, απλά έχουμε την ατυχία να λείπουν με τραυματισμούς σημαντικές μονάδες του ρόστερ μας. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Λεσόρ, αλλά η απουσία του θα φαινόταν ακόμα και αν είχαμε άλλο σέντερ αντί για τον Γιουρτσεβέν. Γενικά δεν είναι να παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά που γράφονται, γιατί οι περισσότεροι αλλάζετε άποψη από αγώνα σε αγώνα.
Όσα έλεγα το καλοκαίρι, τα λέω μέχρι σήμερα, οχι ότι έχω το αλάθητο και αν με διαψεύσει ο Αταμαν θα βγω εννοείται να το πω. Το καλοκαίρι λοιπόν έλεγα πως ο Οσμαν αν και εννοείται εξαιρετικός παίχτης, είναι περιττός και υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει τη χημεία της ομαδας. Το καλοκαίρι όμως δεν ήξερα ότι ο Γκριγκονις θα χάσει 5 μήνες από τραυματισμο στη πλάτη. Από τη στιγμή που ο Γκριγκο είναι εκτός τόσο καιρό, πλέον ο Οσμαν εννοείται είναι απαραίτητος και αν δεν τον είχαμε πάρει θα έπρεπε εννοείται να πάρουμε κάποιον αντίστοιχο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά δεν μπορείς να παίρνεις παίχτες το καλοκαίρι για να είσαι καλυμμένος σε ενδεχόμενο τραυματισμων. Αντικειμενικά μόλις επιστρέψει ο Λιθουανός δεν θα χωράνε όλοι.
Για τον Μπράουν τι μου το λες οτι είναι μια χαρά παίχτης? Το ξέρω, όχι απλά μια χαρά, αλλά εξαιρετικός, με τον Αταμαν είναι το πρόβλημα μου που δεν τον βάζει αρκετά και του συμπεριφερεται λες και είναι ο Μωραΐτης.
Ο Παπαπέτρου δεν ήταν καλός σε τυχαία 5 παιχνίδια, αλλά στα πιο σημαντικά της σεζόν, εσύ μηδενιζεις τους παιχτες μας, όχι εγώ.
Ο Γιουρτσεβεν είναι ΧΑΛΙΑ, το έλεγα όταν έπαιζε 5 λεπτά ανά ματς, το λέω και τώρα που μετράει 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά ματς.