Euroleague Round 23, Baskonia vs Panathinaikos

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιαν 18, 2025 3:25 pm

kein έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 3:12 pm

Με όλους τους προαναφερόμενους μαζί σου είμαι, αλλά εντάξει ειλικρινά με τον Λεσόρ έχεις σκαλώσει άσχημα και είναι άδικο. Ο τύπος πέρσι "κατάπιε" όλα τα σέντερ της λίγκας στην επίθεση και στην άμυνα οκ δεν ήταν πού "ζωηρός" στην ρέγκιουλαρ σίζον, ωστόσο, στα πλευ-οφ και στο Φ4 ανέβασε στροφές και ήταν καλός , πολύ καλός. Δεν γίνεται ρε συ να παίζει 35 λεπτά όλη η σεζόν μόνος του την θέση και να πετάει φωτιές στην άμυνα. Δεν είναι ανθρώπινο.
φιλε μου ακριβως τα ιδια για σκαλωματα εμπαθειες κτλ μου ελεγαν και τοτε

οσο για τα λεπτα της συμμετοχης ειναι επιλογη της ομαδας να παιζει 30,και να μπορει να τον βαλει λιγοτερα ο αταμαν ΘΕΛΕΙ να παιζει τοσο,τα εχει εξηγησει ο κομισαριος δηλαδη η φωνη της ομαδας ,ο αταμαν θεωρει οτι αν παιζει λιγοτερο δεν ειναι αποδοτικος οσο του χρειαζεται,δεν του κανει δηλαδη αν ειναι για να παιζει λιγοτερο απο 30 λεπτα

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 18, 2025 3:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 3:25 pm
kein έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 3:12 pm

Με όλους τους προαναφερόμενους μαζί σου είμαι, αλλά εντάξει ειλικρινά με τον Λεσόρ έχεις σκαλώσει άσχημα και είναι άδικο. Ο τύπος πέρσι "κατάπιε" όλα τα σέντερ της λίγκας στην επίθεση και στην άμυνα οκ δεν ήταν πού "ζωηρός" στην ρέγκιουλαρ σίζον, ωστόσο, στα πλευ-οφ και στο Φ4 ανέβασε στροφές και ήταν καλός , πολύ καλός. Δεν γίνεται ρε συ να παίζει 35 λεπτά όλη η σεζόν μόνος του την θέση και να πετάει φωτιές στην άμυνα. Δεν είναι ανθρώπινο.
φιλε μου ακριβως τα ιδια για σκαλωματα εμπαθειες κτλ μου ελεγαν και τοτε

οσο για τα λεπτα της συμμετοχης ειναι επιλογη της ομαδας να παιζει 30,και να μπορει να τον βαλει λιγοτερα ο αταμαν ΘΕΛΕΙ να παιζει τοσο,τα εχει εξηγησει ο κομισαριος δηλαδη η φωνη της ομαδας ,ο αταμαν θεωρει οτι αν παιζει λιγοτερο δεν ειναι αποδοτικος οσο του χρειαζεται,δεν του κανει δηλαδη αν ειναι για να παιζει λιγοτερο απο 30 λεπτα
Σε αυτό δεν φταίει ο Λεσόρ, αφού ο κόουτς τον βάζει να παίζει τόση ώρα. Και η δικαιολογία ότι δεν είναι καλός στο 1vs1 στο ποστ δεν ισχύει, στο Φ4 και σε στα τελειώματα των αγώνων όπου χρειάστηκε έβγαλε τρομερές άμυνες, αλλά δεν γίνεται ρε συ να παίζει δυναμικά 35 λεπτά στην άμυνα και στην επίθεση να γαζώνει, δεν είναι ρομπότ, άνθρωπος είναι. Άσε που πρέπει να προφυλαχτεί από τα φάουλ, γιατί αν βγει από νωρίς ... χαιρέτα μου το πλάτανο.
Αν θες να σου ρίξω δίκιο ότι θα έπρεπε αν είχαμε ενα καλύτερο 2ο σέντερ για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο , ναι μαζί σου 100%, σε αυτό φταίνε από το τιμ, και το πληρώνουμε τώρα. Όμως μην το ισοπεδώνουμε όλα ρε συ, πέρσι πλάκα έκανε σε όλους ο Ματίας.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 18, 2025 3:40 pm

Πάντως παίδες... o Yurtseven στα τελευταία 4 ματς μπορεί να μετράει 17,5 πόντους και 7,5 ριμπάουντ ανά αγώνα αλλά εγώ ακόμη είμαι πλήρως αρνητικός απέναντι του. Δεν μαρεσει καθόλου αυτός ο παίχτης. Ο Omer είναι ένας Willy Hernangomez junior, κι αυτόν λοιπόν αν τον έβαζες 25 λεπτά θα έγραφε σούπερ νούμερα αλλά η ομάδα του θα έχανε, για αυτο τον εχει παρκάρει πλεον ο Penaroya. Αυτό συμβαίνει και με τον Τούρκο, γράφει νούμερα αλλά για την ομάδα είναι επιζήμιος, στις 2 νίκες που κάναμε οι συμπαίκτες του μπόρεσαν να τον καλύψουν αμυντικά λόγω της τρελής ενέργειας που έχουν μετά και τη συσπείρωση τους λόγω του τραυματισμού του Lessort, αυτο όμως δεν θα διαρκούσε για πάντα. Οι αμυντικές τοποθετήσεις του Τούρκου είναι εγκληματικές και αντε οκευ να καταλάβω πως έχει αργά πόδια και δεν μπορεί να αμυνθεί στο pick & roll, αλλά εδώ δεν μπορεί να προσφέρει ούτε ένα στοιχειώδες rim protection όσο βρίσκεται κάτω από τη μπασκετα. Μου έχει μείνει η φάση χαραγμένη στο μυαλό με τη πάσα πίσω από τη πλάτη του Cabarrot στον Moneke, o Yurtseven στο μεταξυ ήταν ακριβώς δίπλα του και δεν προσπάθησε καν να τον σταματήσει. Παράλληλα αν και τα νούμερα λένε πως είναι καλός rebounder εγώ την ώρα του ματς δεν βλέπω κάτι τέτοιο, παίρνει κάποια επιθετικά, αλλά στο αμυντικό ριμπάουντ έχει θέμα, εδώ του το πήραν μετά από βολή και γενικά του παίρνουν αρκετά επιθετικά οι αντιπαλοι. Και να πεις ότι επιθετικά ήταν κάτι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ? Ούτε καν! Έχει ένα εξαιρετικό soft touch αλλά πρέπει να του τη δώσει το γκαρντ ακριβώς στο σωστό σημείο για να τη τελειώσει, δεν μπορεί να φτιάξει μια φάση μόνος του στο low post, όπως έκανε ο Lessort πχ. Ούτε χώρους ανοίγει με το σώμα του για να μπουκάρουν τα γκαρντ όπως έκανε ο Γάλλος (με το Gortat screen), ούτε κανα κάρφωμα μπορεί να κάνει για να δωσει λίγη ενέργεια στους συμπαίκτες του, γενικά νερόβραστος και μας μπερδεύει επειδή γράφει νούμερα. Καλύτερα να παίζουμε με 5αρι τον Παπαπέτρου θα πω εγώ.

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 3:44 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1274916_lor ... xoyme-oloi

O Brown είπε όλη την αλήθεια στη συνέντευξη του. No Nunn - No Party. Είπε χαρακτηριστικά: "πρέπει να θυμηθούμε ότι είμαστε και εμείς οι υπόλοιποι καλοί παίχτες και μπορούμε να σκοράρουμε". Έχει πολύ σοβαρές ευθύνες για αυτο ο κόουτς. Έχει τον Lorenzo που του δίνει 2 εκατ τον χρόνο λες και είναι ο Μωραΐτης. Δεν κάνει καμία προσπάθεια για να ξεκλειδώσει τους Μήτογλου και Παπαπέτρου που τόσο μας βοήθησαν πέρσι, βλέπει πόσο απαραίτητος είναι ο Καλαϊτζάκης αλλά με τη Μπαρτσα πχ τον ξέχασε. Γενικώς έχει επαναπαυθεί στο ότι έχει έναν ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ και έχει σταματήσει να δουλεύει την υπόλοιποι ομάδα, ορίστε λοιπόν που και οι υπερπαιχτες έχουν κακές μέρες και να τι συμβαίνει αν δεν έχεις δουλέψει το ΣΥΝΟΛΟ.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Σάβ Ιαν 18, 2025 3:46 pm

Ομαδα που θελει να παρει την Ευρωλίγκα και δεν εχει φροντίσει να έχει δευτερο 5αρι παιζει με τη τυχη της.

Δε μπορει να συμβαίνει καθε χρόνο αυτο.

1
1 Εικόνα
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιαν 18, 2025 4:05 pm

Θυμηθήκατε να κράξετε όλοι, σαν κλασικοί Έλληνες οπαδοί που κάνουν τη μία κωλοτούμπα μετά την άλλη. Όπως ο συμπαθής κατά τα άλλα JohnnyPao, που θεωρούσε περιττό τον Οσμάν γιατί έχουμε τον Παπαπέτρου. Ο οποίος βέβαια Παπαπέτρου, με εξαίρεση τη σειρά με τη Μακάμπι ήταν επιεικώς μετριότατος. Μια χαρά παίκτες είναι και ο Γιουρτσεβέν και ο Μπράουν, απλά έχουμε την ατυχία να λείπουν με τραυματισμούς σημαντικές μονάδες του ρόστερ μας. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Λεσόρ, αλλά η απουσία του θα φαινόταν ακόμα και αν είχαμε άλλο σέντερ αντί για τον Γιουρτσεβέν. Γενικά δεν είναι να παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά που γράφονται, γιατί οι περισσότεροι αλλάζετε άποψη από αγώνα σε αγώνα.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 4:15 pm

BillyPao έγραψε:
Θυμηθήκατε να κράξετε όλοι, σαν κλασικοί Έλληνες οπαδοί που κάνουν τη μία κωλοτούμπα μετά την άλλη. Όπως ο συμπαθής κατά τα άλλα JohnnyPao, που θεωρούσε περιττό τον Οσμάν γιατί έχουμε τον Παπαπέτρου. Ο οποίος βέβαια Παπαπέτρου, με εξαίρεση τη σειρά με τη Μακάμπι ήταν επιεικώς μετριότατος. Μια χαρά παίκτες είναι και ο Γιουρτσεβέν και ο Μπράουν, απλά έχουμε την ατυχία να λείπουν με τραυματισμούς σημαντικές μονάδες του ρόστερ μας. Προφανώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Λεσόρ, αλλά η απουσία του θα φαινόταν ακόμα και αν είχαμε άλλο σέντερ αντί για τον Γιουρτσεβέν. Γενικά δεν είναι να παίρνει κανείς στα σοβαρά αυτά που γράφονται, γιατί οι περισσότεροι αλλάζετε άποψη από αγώνα σε αγώνα.
Όσα έλεγα το καλοκαίρι, τα λέω μέχρι σήμερα, οχι ότι έχω το αλάθητο και αν με διαψεύσει ο Αταμαν θα βγω εννοείται να το πω. Το καλοκαίρι λοιπόν έλεγα πως ο Οσμαν αν και εννοείται εξαιρετικός παίχτης, είναι περιττός και υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει τη χημεία της ομαδας. Το καλοκαίρι όμως δεν ήξερα ότι ο Γκριγκονις θα χάσει 5 μήνες από τραυματισμο στη πλάτη. Από τη στιγμή που ο Γκριγκο είναι εκτός τόσο καιρό, πλέον ο Οσμαν εννοείται είναι απαραίτητος και αν δεν τον είχαμε πάρει θα έπρεπε εννοείται να πάρουμε κάποιον αντίστοιχο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά δεν μπορείς να παίρνεις παίχτες το καλοκαίρι για να είσαι καλυμμένος σε ενδεχόμενο τραυματισμων. Αντικειμενικά μόλις επιστρέψει ο Λιθουανός δεν θα χωράνε όλοι.

Για τον Μπράουν τι μου το λες οτι είναι μια χαρά παίχτης? Το ξέρω, όχι απλά μια χαρά, αλλά εξαιρετικός, με τον Αταμαν είναι το πρόβλημα μου που δεν τον βάζει αρκετά και του συμπεριφερεται λες και είναι ο Μωραΐτης.

Ο Παπαπέτρου δεν ήταν καλός σε τυχαία 5 παιχνίδια, αλλά στα πιο σημαντικά της σεζόν, εσύ μηδενιζεις τους παιχτες μας, όχι εγώ.

Ο Γιουρτσεβεν είναι ΧΑΛΙΑ, το έλεγα όταν έπαιζε 5 λεπτά ανά ματς, το λέω και τώρα που μετράει 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά ματς.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 4:20 pm

Επίσης επειδή κάποιοι συζητούσατε πριν για ενδεχόμενες διασταυρωσεις στους "8", εγώ θεωρώ πως το πλεονέκτημα έδρας θα το έχουν : ο ΟΣΦΠ ως 1ος και οι ΠΑΟ, ΦΕΝΕΡ, ΜΟΝΑΚΟ (η σειρά θα κριθεί στα μεταξύ τους ματς). Άρα οι πιθανοί αντίπαλοι μας θα είναι οι εξής 4 : ΜΠΑΡΤΣΑ, ΡΕΑΛ, ΠΑΡΙ, ΕΡΥΘΡΟΣ.

Υπάρχουν αρκετοί διεκδικητές μιας θέσης στην 8αδα όπως η Παρτιζαν, η Αρμανι, η Μπαγερν, η Εφες, αλλά δεν ξέρω ποια θα καταφέρει μέσα από τα Play In να πετάξει εκτός 8αδας μια από τις 4 παραπάνω. Περα απο τη Ρεαλ που ανέφερε και ο Τουλουμπας εγώ φοβάμαι και την Μπαρτσα αρκετά, όπως και τη Παρτιζαν (λόγω Ζοτς), ίσως και την Εφες (λόγω του μεταξύ μας παιχνιδιού φέτος).

0
BillyPao

allstar

Σάβ Ιαν 18, 2025 4:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 4:15 pm
BillyPao έγραψε:
Όσα έλεγα το καλοκαίρι, τα λέω μέχρι σήμερα, οχι ότι έχω το αλάθητο και αν με διαψεύσει ο Αταμαν θα βγω εννοείται να το πω. Το καλοκαίρι λοιπόν έλεγα πως ο Οσμαν αν και εννοείται εξαιρετικός παίχτης, είναι περιττός και υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει τη χημεία της ομαδας. Το καλοκαίρι όμως δεν ήξερα ότι ο Γκριγκονις θα χάσει 5 μήνες από τραυματισμο στη πλάτη. Από τη στιγμή που ο Γκριγκο είναι εκτός τόσο καιρό, πλέον ο Οσμαν εννοείται είναι απαραίτητος και αν δεν τον είχαμε πάρει θα έπρεπε εννοείται να πάρουμε κάποιον αντίστοιχο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αλλά δεν μπορείς να παίρνεις παίχτες το καλοκαίρι για να είσαι καλυμμένος σε ενδεχόμενο τραυματισμων. Αντικειμενικά μόλις επιστρέψει ο Λιθουανός δεν θα χωράνε όλοι.

Για τον Μπράουν τι μου το λες οτι είναι μια χαρά παίχτης? Το ξέρω, όχι απλά μια χαρά, αλλά εξαιρετικός, με τον Αταμαν είναι το πρόβλημα μου που δεν τον βάζει αρκετά και του συμπεριφερεται λες και είναι ο Μωραΐτης.

Ο Παπαπέτρου δεν ήταν καλός σε τυχαία 5 παιχνίδια, αλλά στα πιο σημαντικά της σεζόν, εσύ μηδενιζεις τους παιχτες μας, όχι εγώ.

Ο Γιουρτσεβεν είναι ΧΑΛΙΑ, το έλεγα όταν έπαιζε 5 λεπτά ανά ματς, το λέω και τώρα που μετράει 17 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά ματς.
Ο Παπαπέτρου ήταν καλός σε 5 παιχνίδια όλη τη σεζόν, δε φτάνουν όμως 5 παιχνίδια για να πούμε για έναν παίκτη γενικά ότι "ήταν καλός". Ο Μπράουν προέρχεται από τραυματισμό, και προφανώς ο Αταμάν έχει τους λόγους του που επιλέγει να τον βάζει να παίξει τόσο. Βέβαια αν τον έβαζε περισσότερο, θα λεγατε "δεν μπορεί να παίζει τόσο ενώ είναι κακός στην άμυνα". Και ο Γιουρτσεβέν είναι μια χαρά για 2ος σέντερ, το πρόβλημα δεν είναι ο Γιουρτσεβέν, είναι ότι λείπει ο Λεσόρ. Γιατί απέναντι στην Παρτίζαν ο Γιουρτσεβέν είχε +14, απέναντι στη Βίρτους +24, απέναντι στην Αρμάνι +18. Όταν δηλαδή είναι καλός ο Γιουρτσεβέν, βάζει περισσότερους πόντους από όσους δέχεται, άρα πάει και το αφήγημα ότι πάντα τρώει περισσότερους από όσους βάζει. Δες τους πίνακες του forest79, φαίνονται αυτά που λέω.

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Σάβ Ιαν 18, 2025 4:33 pm

Ο μπιλυ από πάνω ακριβώς γράφει τα αυτονόητα.
Νομίζω ότι η γκρίνια δεν συνεισφέρει σε κάτι. Αυτή η ομάδα (και φέτος ει αι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι) πήρε πριν κάτι μήνες το ευρωπαϊκό με εμφατικό τρόπο. Φορμαρίστηκε όταν έπρεπε και πάλι είμασταν εδώ και γράφαμε τα ίδια για υπομονή γιατί η ομάδα είναι καινούργια κλπ κλπ. Δυστυχώς φέτος είμαστε ποκυ άτυχοι με τους τραυματισμούς. Ο λεσορ ήταν ο μόνος παίχτης μαζί με τον ναν που δεν υπάρχει αντικαταστάτης. Και πολύ περισσότερο γιατί τα εναπομείναντα πεντάρια δεν μπορούν να κάνουν αυτά που κάνει. Και είναι πολύ συγκεκριμένα πράγματα που εξυπηρετούν το πλάνο της ομάδας. Δηλαδή να δημιουργήσει σκορ από μόνος του όταν κολαει η μπάλα και το σημαντικότερο, να ανοίγει χώρους για τα Γκαρντ τραβώντας πάνω του δυο παίχτες κάθε φορά. Είναι εμφανές ποσό έχει επιδράσει στα σουτ τριών πόντων και από μέση απόσταση. Αν δείτε τα ποσοστά θα καταλάβετε. Επίσης τώρα είναι πολύ πιο εύκολο στον άλλο προπονητή να στείλει δυο, ακόμα και τρεις παίχτες πάνω στον ναν μια και λείπει το θηρίο απ τη ρακέτα. Το έγραφα και χθες μετά την ήττα, ότι δεν είναι τυχαίο που έχουν οκά τα Γκαρντ μας πτώση στην απόδοση. Και αν βάλεις την μεγάλη ατυχία με τον Γκριγκονις είναι εντελώς λογικό να μην ρολάρει η ομάδα. Έχουμε περάσει στο ντούκου την απουσία του λίθουανου και αυτό κρύβει πολλές αλήθειες από πίσω. Ο γκριγκο άνοιγε χώρους, απασχολούσε πάντα παίχτη πάνω του και ΟΤΑ ήταν μέσα και ο λεσορ τα Γκαρντ έβρισκαν αεροδιαδρόμους για ντραιβ, χώρους ανοιχτούς για μακρινά σουτ και μέσης απόστασης. Ο γκριγκο και ο λεσορ άνοιγαν χώρους για τους κοντούς : αυτό ακριβώς είναι το πλάνο του κοουτς , πάντα σε όλες τις ομάδες του αυτό έκανε και σήκωνε Κούπες. Δυστυχώς μέχρι να γυρίσουν αυτοί θα έχουμε θέμα. Επίσης ο Λιθουανός στην άμυνα παρότι δεν του φαίνεται ήταν πολύ συνεπής πέρσι.
Ας χαλαρώσουμε λίγο, δεν είναι τυχαίος ο κοουτς ούτε οι παίχτες είναι για πέταμα. Θα βρουν το τρόπο και αν δεν τον βρουν δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν έχεις συμβόλαιο με την επιτυχία επειδή πήρες ένα ευρωπαϊκό. Παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, η τύχη, οι αντίπαλοι κλπ κλπ. Φέτος ειδικά δείτε την βαθμολογία, ο τρίτος έχει 13 νίκες και ο δέκατος 12 !

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1444
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 18, 2025 4:49 pm

Τον ΠΑΟ αν επιστρέψουν Λεσόρτ και Γκριγκόνις υγιής και ο Λεσόρτ επανέλθει μέχρι τα σημαντικά ματς, θεωρώ μπορεί να τον κερδίσει μόνο ο Ολυμπιακός.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 5:47 pm

BillyPao έγραψε:
καταρχην δεν μπορει να υπαρχει καν συγκριση οσμαν παπαπετρου
ο οσμαν σε μια καλη κατασταση τον παπι τον εχει για να του κουβαλαει τις πετσετες

ο παπαπετρου περυσι το μονο σημαντικο που εκανε ηταν η σειρα με την μακαμπι που οντως εκει εκανε την διαφορα και ηταν απτους πιο σημαντικους παιχτες να περασουμε ,στα υπολοιπα παιχνιδια ηταν στην καλυτερη μετριος,συνηθως κακος
βεβαια υπαρχει το παραδοξο να θεωρειται πετυχημενος ενας παιχτης επειδη επαιξε 5 παιχνιδια και επισης να θεωρειται πετυχημενος και ενας αλλος που στην ιδια σειρα παιχνιδιων ηταν το αντιθετο δηλαδη ο βασικος λογος που μπορει να μην ειχαμε παει φ4 ο γκριγκονις που αποθεωνεται εχοντας την παγκοσμια πρωτοτυπια παιχτη που σε σειρα αγωνων μια ομαδα τον εβγαλε εκτος συνολικου ροτεισον

αντε βγαλε ακρη δηλαδη

και οταν πας να εξηγησεις οτι η ελευση οσμαν εγινε μονο και μονο για να μην ξαναζησουμε τα ρεζιλικια του γκριγκονις και φετος σε λενε εμπαθη

3
3 Εικόνα
BillyPao

allstar

Σάβ Ιαν 18, 2025 5:51 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 5:47 pm
BillyPao έγραψε:
καταρχην δεν μπορει να υπαρχει καν συγκριση οσμαν παπαπετρου
ο οσμαν σε μια καλη κατασταση τον παπι τον εχει για να του κουβαλαει τις πετσετες

ο παπαπετρου περυσι το μονο σημαντικο που εκανε ηταν η σειρα με την μακαμπι που οντως εκει εκανε την διαφορα και ηταν απτους πιο σημαντικους παιχτες να περασουμε ,στα υπολοιπα παιχνιδια ηταν στην καλυτερη μετριος,συνηθως κακος
βεβαια υπαρχει το παραδοξο να θεωρειται πετυχημενος ενας παιχτης επειδη επαιξε 5 παιχνιδια και επισης να θεωρειται πετυχημενος και ενας αλλος που στην ιδια σειρα παιχνιδιων ηταν το αντιθετο δηλαδη ο βασικος λογος που μπορει να μην ειχαμε παει φ4 ο γκριγκονις που αποθεωνεται εχοντας την παγκοσμια πρωτοτυπια παιχτη που σε σειρα αγωνων μια ομαδα τον εβγαλε εκτος συνολικου ροτεισον

αντε βγαλε ακρη δηλαδη

και οταν πας να εξηγησεις οτι η ελευση οσμαν εγινε μονο και μονο για να μην ξαναζησουμε τα ρεζιλικια του γκριγκονις και φετος σε λενε εμπαθη
Ο Γκριγκόνις "κουβάλησε" όλη τη σεζόν ως 3άρι πέρυσι, δε γίνεται να μπαίνει στην ίδια πρόταση με τον Παπαπέτρου. Απλά ήταν κακός στη σειρά με τη Μακάμπι, γιατί δε μάτσαρε καλά με τον Κόλσον.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 5:54 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 4:24 pm

Όταν δηλαδή είναι καλός ο Γιουρτσεβέν, βάζει περισσότερους πόντους από όσους δέχεται, άρα πάει και το αφήγημα ότι πάντα τρώει περισσότερους από όσους βάζει. Δες τους πίνακες του forest79, φαίνονται αυτά που λέω.
δεν εχει σημασια τι θα κανει ο τουρκος το αφηγημα ειναι συγκεκριμενο και αυτο θα παιζει ως
το καλοκαιρι που θα φυγει
την θεση του αναλωσιμου για του χρονου θα την αναλαβει ο γκεμπριελ η αν φυγει και αυτος ο επομενος αναλωσιμος που θα ερθει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιαν 18, 2025 6:02 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Ιαν 18, 2025 5:51 pm

Ο Γκριγκόνις "κουβάλησε" όλη τη σεζόν ως 3άρι πέρυσι, δε γίνεται να μπαίνει στην ίδια πρόταση με τον Παπαπέτρου. Απλά ήταν κακός στη σειρά με τη Μακάμπι, γιατί δε μάτσαρε καλά με τον Κόλσον.
τιποτα δεν κουβαλησε ενα μπαζερ μπιτερ με την μονακο εβαλε και ενα παρομοιο στην α1 δεν θυμαμαι με ποια ομαδα
εκανε τα τυπικα που πρεπει να κανει ενας παιχτης που θελει να παιξει ευρωλιγκα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”