2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 25
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Παναθηναϊκός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beetle13 την Παρ Ιούλ 14, 2023 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- j-kidd13
- Reactions: 1585
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν λες και ιδιαίτερα αμυντική την γραμμή των γκαρντ,άλλα επιθετικά μπορεί να κάνει σημεία και τέρατα...Πιστεύω πως η απόκτηση Γκάι σχετίζεται και με την δυσκολία στην υπόθεση Ντόρσεϊ, εξασφαλίζουμε ότι θα έχουμε έναν γκαρντ με εξαιρετικο σουτ και ικανό σκόρερ, και βλέπουμε για τον βασικό στο 2.Ιδανικα δεν θα ήθελα τον Ντόρσεϊ,αλλά κάποιον που να μπορεί να παίξει και άμυνα.
0
ο Ιτούδης μου είναι ο πιο αντιπαθής άνθρωπος του μπάσκετ με διαφορά από το δεύτερο και δεν έχω κανένα καημό να τον υπερασπιστώ αλλά ναι είναι ζητούμενο το αλήθεια ή ψέμματα. όντως έφυγε ο Ζοτς και όντως έπεσε το μπάτζετ και φαντάζομαι για αυτό έφυγαν οι περισσότεροι, όχι επειδή το είπε ο Ιτούδης.manj13 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 6:35 pm1)Κανεις δεν εχασε τα λεφτα του και
2)Δουλεια του βοηθου προπονητη ειναι να μιλαει για συμβολαια και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ή να προπονει την ομαδα?..Αλλιως να κατεβαινε ο ΔΓ στον παγκο να του λεγε κανα συστημα του βοηθου....Ειχε τιποτε μετοχες της ομαδας ο βοηθος του Ζοτς και ηταν στο ΔΣ μετοχος ??...Που και παλι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ενημερωνει γι αυτα....Το αληθεια ή ψεμματα ειναι το ζητουμενο ή οτι μια ομαδα εμεινε με τεσσερις ανθρωπους εν μεσω μεταγραφων απο το κλιμα που δημιουργησε ο εν λογω "κυριος" με το "κυρος του" σε χρονο dt και ο οποιος ειχε ηδη καβατζωσει το γαιδαρο του??![]()
καιλ γκαι λοιπον. καλοριζικος, βγαζει φοβερα γουστα στο σουτ.
οποτε η backcourt μεχρι τωρα διαμορφωνεται ως εξης:
γκραντ, σλουκας, βιλντοζα, γκαι
νομιζω αυτο που κανει μπαμ ειναι ενας defensive stopper ειδικα αμα λαβουμε υποψη οτι δε ξερουμε κατα ποσο θα ανταποκριθει σε αυτο ο γκραντ.
εναν τυπου χιλιαρντ εχω στο μυαλο μου.
οποτε η backcourt μεχρι τωρα διαμορφωνεται ως εξης:
γκραντ, σλουκας, βιλντοζα, γκαι
νομιζω αυτο που κανει μπαμ ειναι ενας defensive stopper ειδικα αμα λαβουμε υποψη οτι δε ξερουμε κατα ποσο θα ανταποκριθει σε αυτο ο γκραντ.
εναν τυπου χιλιαρντ εχω στο μυαλο μου.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τωρα με Γκαι πρεπει να παρουμε παικτη 2-3αρι σλασερ και αθλητικο, στυλ Μακισικ δηλαδη. Ισως με καλυτερο σουτ ομως. Αν δεν παρουμε εναν τετοιο θα εχουμε θεμα στην αμυνα καθως μονο ο Γκραντ θα παιζει καλη περιφερειακή αμυνα (ο Παπι δεν ειναι τοσο καλος στα ποδια, πιο καλα μαρκαρει 3αρια τυπου παπ και 4αρια).
Να πω την αληθεια προτιμουσα Τομας που ειναι πιο συνεπης παικτης και πιο μεστος και σταθερος απο τον Γκαι, ο οποιος ειναι πιο τρελος. Δεν ξερω αν θα πιασει ο Γκαι αλλα δεν εχω καλο προαισθημα.
Βεβαια για το πως θα κλεισει το ροστερ, ολα εξαρτώνται απο τον σεντερ που θα κλεισεις. Αν παρεις σοφτ ψηλο που σουταρει, θες οπωσδηποτε καθαρο 4αρι με size και δυναμη, ενω αναγκαστικο ειναι να παρεις και αθλητικο 2-3αρι καλο αμυντικο. Αν παρεις θηριο 5αρι τοτε δεν ειναι και τοσο αναγκη και οι 2 παικτες στο 3/4 και 2/3 να ειναι τοπ αθλητικοι και αμυντικοι.
1. Σλουκας-Γκραντ-Μωραιτης
1-2. Βιλντοζα
2. Γκαι
2-3. Μεταγραφη-Π.Καλαιτζακης
3. Παπι
3-4. Μεταγραφη
4. Μητο-Μαντζου
5. Λεσορτ-Μεταγραφη-Κωστας
14 παικτες 7 ελληνες-7 ξενοι. Ισως ο Καλαιτζακης να παει δανεικος και μεινει ο Χουγκαζ π.χ, οποτε ουσιαστικα θα εχουμε 6 ελληνες.
Να πω την αληθεια προτιμουσα Τομας που ειναι πιο συνεπης παικτης και πιο μεστος και σταθερος απο τον Γκαι, ο οποιος ειναι πιο τρελος. Δεν ξερω αν θα πιασει ο Γκαι αλλα δεν εχω καλο προαισθημα.
Βεβαια για το πως θα κλεισει το ροστερ, ολα εξαρτώνται απο τον σεντερ που θα κλεισεις. Αν παρεις σοφτ ψηλο που σουταρει, θες οπωσδηποτε καθαρο 4αρι με size και δυναμη, ενω αναγκαστικο ειναι να παρεις και αθλητικο 2-3αρι καλο αμυντικο. Αν παρεις θηριο 5αρι τοτε δεν ειναι και τοσο αναγκη και οι 2 παικτες στο 3/4 και 2/3 να ειναι τοπ αθλητικοι και αμυντικοι.
1. Σλουκας-Γκραντ-Μωραιτης
1-2. Βιλντοζα
2. Γκαι
2-3. Μεταγραφη-Π.Καλαιτζακης
3. Παπι
3-4. Μεταγραφη
4. Μητο-Μαντζου
5. Λεσορτ-Μεταγραφη-Κωστας
14 παικτες 7 ελληνες-7 ξενοι. Ισως ο Καλαιτζακης να παει δανεικος και μεινει ο Χουγκαζ π.χ, οποτε ουσιαστικα θα εχουμε 6 ελληνες.
0
-
- Reactions: 9
- Αγαπημένος παίκτης: Κλαιντ Ντρεξλερ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλορίζικος ο Γκαι. Φοβερός σουτερ, άπειρος σε υψηλό επίπεδο και φτερό στην άμυνα, αλλά έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί σε τοπ ευρωλιγκάτο επιθετικό όπλο. Ο Αταμαν ξέρει να χειρίζεται τέτοιους παίχτες. Θεωρώ δεδομένο ότι θα πάει και για ένα γκαρντ με αμυντικό προσανατολισμό. Νομίζω θα βρει καλό παίχτη ο Παναθηναϊκός, δίνει χρήματα, υπάρχουν σκληροτραχηλοι γκαρντ. Overall , πολύ ενδιαφέρον το παζλ που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός στα γκαρντ φέτος.
Εκεί που πρέπει να κινηθεί άμεσα είναι ο ψηλός δίδυμο του Λεσορ. Λιγοστοί οι διαθέσιμοι, ακόμα λιγότεροι οι ικανοί. Αν δεν πάει σε επιλογή κομμενων ΝΒΑ, δεν βλέπω κάποιο διαθεσιμο τοπ όνομα από ευρωλιγκα για να διαλέξει ο Αταμαν.
Εκεί που πρέπει να κινηθεί άμεσα είναι ο ψηλός δίδυμο του Λεσορ. Λιγοστοί οι διαθέσιμοι, ακόμα λιγότεροι οι ικανοί. Αν δεν πάει σε επιλογή κομμενων ΝΒΑ, δεν βλέπω κάποιο διαθεσιμο τοπ όνομα από ευρωλιγκα για να διαλέξει ο Αταμαν.
- nikolas_asteri
- Reactions: 2787
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι είναι βρωμόχερος. Το shot selection του δεν είναι και το καλύτερο, ίσως γι'αυτό να έχει πιο meh ποσοστά. Νομίζω σε μία ομάδα που θα έχει χαλινάρι θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό.BrianPlakourakis έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 7:22 pmΚαλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: O Καιλ Γκαι, επειδή δε τον έχω παρακολουθησει, είναι όντως τόσο καλός σουτερ; Γιατί απο μια πρόχειρη ματια στο proballers τα ποσοστά του δε λες οτι βγαζουν και μάτι.
Πάντως κατά τη διάρκεια της χρονιάς όντως ακούγονταν καλά πράγματα γι αυτόν...
0

- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0