2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Beetle13

sophomore
Reactions: 25
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Αγαπημένη ομάδα: Παναθηναϊκός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:02 pm

Πήραμε Γκάιλ, η μεγάλη μου καψούρα πριν καν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος. Ανακηρύσσεται ως το προσωπικό μου πουλέν για τη νέα χρονιά! :dribble:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beetle13 την Παρ Ιούλ 14, 2023 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1585
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:03 pm

Δεν λες και ιδιαίτερα αμυντική την γραμμή των γκαρντ,άλλα επιθετικά μπορεί να κάνει σημεία και τέρατα...Πιστεύω πως η απόκτηση Γκάι σχετίζεται και με την δυσκολία στην υπόθεση Ντόρσεϊ, εξασφαλίζουμε ότι θα έχουμε έναν γκαρντ με εξαιρετικο σουτ και ικανό σκόρερ, και βλέπουμε για τον βασικό στο 2.Ιδανικα δεν θα ήθελα τον Ντόρσεϊ,αλλά κάποιον που να μπορεί να παίξει και άμυνα.

0
austerity_blues
Reactions:

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:03 pm

manj13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 6:35 pm
austerity_blues έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 6:17 pm

είπε τέτοια ψέμματα; :D
1)Κανεις δεν εχασε τα λεφτα του και
2)Δουλεια του βοηθου προπονητη ειναι να μιλαει για συμβολαια και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ή να προπονει την ομαδα?..Αλλιως να κατεβαινε ο ΔΓ στον παγκο να του λεγε κανα συστημα του βοηθου....Ειχε τιποτε μετοχες της ομαδας ο βοηθος του Ζοτς και ηταν στο ΔΣ μετοχος ??...Που και παλι ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ενημερωνει γι αυτα....Το αληθεια ή ψεμματα ειναι το ζητουμενο ή οτι μια ομαδα εμεινε με τεσσερις ανθρωπους εν μεσω μεταγραφων απο το κλιμα που δημιουργησε ο εν λογω "κυριος" με το "κυρος του" σε χρονο dt και ο οποιος ειχε ηδη καβατζωσει το γαιδαρο του??😒
ο Ιτούδης μου είναι ο πιο αντιπαθής άνθρωπος του μπάσκετ με διαφορά από το δεύτερο και δεν έχω κανένα καημό να τον υπερασπιστώ αλλά ναι είναι ζητούμενο το αλήθεια ή ψέμματα. όντως έφυγε ο Ζοτς και όντως έπεσε το μπάτζετ και φαντάζομαι για αυτό έφυγαν οι περισσότεροι, όχι επειδή το είπε ο Ιτούδης.

Άβαταρ μέλους
irving

euroleague
Reactions: 112

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:09 pm

καιλ γκαι λοιπον. καλοριζικος, βγαζει φοβερα γουστα στο σουτ.

οποτε η backcourt μεχρι τωρα διαμορφωνεται ως εξης:
γκραντ, σλουκας, βιλντοζα, γκαι

νομιζω αυτο που κανει μπαμ ειναι ενας defensive stopper ειδικα αμα λαβουμε υποψη οτι δε ξερουμε κατα ποσο θα ανταποκριθει σε αυτο ο γκραντ.
εναν τυπου χιλιαρντ εχω στο μυαλο μου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 424

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:12 pm

Καιλ Γκαι ! 🔥🔥🔥

Να πάρουμε και κανένα αμυντικό τώρα, αλλιώς όσα φάμε και όσα βάλουμε! 😅

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Παρ Ιούλ 14, 2023 7:13 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:13 pm

Τωρα με Γκαι πρεπει να παρουμε παικτη 2-3αρι σλασερ και αθλητικο, στυλ Μακισικ δηλαδη. Ισως με καλυτερο σουτ ομως. Αν δεν παρουμε εναν τετοιο θα εχουμε θεμα στην αμυνα καθως μονο ο Γκραντ θα παιζει καλη περιφερειακή αμυνα (ο Παπι δεν ειναι τοσο καλος στα ποδια, πιο καλα μαρκαρει 3αρια τυπου παπ και 4αρια).

Να πω την αληθεια προτιμουσα Τομας που ειναι πιο συνεπης παικτης και πιο μεστος και σταθερος απο τον Γκαι, ο οποιος ειναι πιο τρελος. Δεν ξερω αν θα πιασει ο Γκαι αλλα δεν εχω καλο προαισθημα.

Βεβαια για το πως θα κλεισει το ροστερ, ολα εξαρτώνται απο τον σεντερ που θα κλεισεις. Αν παρεις σοφτ ψηλο που σουταρει, θες οπωσδηποτε καθαρο 4αρι με size και δυναμη, ενω αναγκαστικο ειναι να παρεις και αθλητικο 2-3αρι καλο αμυντικο. Αν παρεις θηριο 5αρι τοτε δεν ειναι και τοσο αναγκη και οι 2 παικτες στο 3/4 και 2/3 να ειναι τοπ αθλητικοι και αμυντικοι.

1. Σλουκας-Γκραντ-Μωραιτης
1-2. Βιλντοζα
2. Γκαι
2-3. Μεταγραφη-Π.Καλαιτζακης
3. Παπι
3-4. Μεταγραφη
4. Μητο-Μαντζου
5. Λεσορτ-Μεταγραφη-Κωστας

14 παικτες 7 ελληνες-7 ξενοι. Ισως ο Καλαιτζακης να παει δανεικος και μεινει ο Χουγκαζ π.χ, οποτε ουσιαστικα θα εχουμε 6 ελληνες.

0
BrianPlakourakis

Reactions: 9
Αγαπημένος παίκτης: Κλαιντ Ντρεξλερ
Αγαπημένη ομάδα: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:22 pm

Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: O Καιλ Γκαι, επειδή δε τον έχω παρακολουθησει, είναι όντως τόσο καλός σουτερ; Γιατί απο μια πρόχειρη ματια στο proballers τα ποσοστά του δε λες οτι βγαζουν και μάτι.
Πάντως κατά τη διάρκεια της χρονιάς όντως ακούγονταν καλά πράγματα γι αυτόν...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:23 pm

καλοριζικος ο μπομπερ
παντως εμενα κατι μου λεει οτι τελικα θα παρουμε και ντορσει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:27 pm

Κάιλ μόνο Χάινς.
Γκάι μόνο Ρίτσι.

:D

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:27 pm

Καλορίζικος ο Γκαι. Φοβερός σουτερ, άπειρος σε υψηλό επίπεδο και φτερό στην άμυνα, αλλά έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί σε τοπ ευρωλιγκάτο επιθετικό όπλο. Ο Αταμαν ξέρει να χειρίζεται τέτοιους παίχτες. Θεωρώ δεδομένο ότι θα πάει και για ένα γκαρντ με αμυντικό προσανατολισμό. Νομίζω θα βρει καλό παίχτη ο Παναθηναϊκός, δίνει χρήματα, υπάρχουν σκληροτραχηλοι γκαρντ. Overall , πολύ ενδιαφέρον το παζλ που φτιάχνει ο Παναθηναϊκός στα γκαρντ φέτος.

Εκεί που πρέπει να κινηθεί άμεσα είναι ο ψηλός δίδυμο του Λεσορ. Λιγοστοί οι διαθέσιμοι, ακόμα λιγότεροι οι ικανοί. Αν δεν πάει σε επιλογή κομμενων ΝΒΑ, δεν βλέπω κάποιο διαθεσιμο τοπ όνομα από ευρωλιγκα για να διαλέξει ο Αταμαν.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2787
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:29 pm

BrianPlakourakis έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 7:22 pm
Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση: O Καιλ Γκαι, επειδή δε τον έχω παρακολουθησει, είναι όντως τόσο καλός σουτερ; Γιατί απο μια πρόχειρη ματια στο proballers τα ποσοστά του δε λες οτι βγαζουν και μάτι.
Πάντως κατά τη διάρκεια της χρονιάς όντως ακούγονταν καλά πράγματα γι αυτόν...
Ναι είναι βρωμόχερος. Το shot selection του δεν είναι και το καλύτερο, ίσως γι'αυτό να έχει πιο meh ποσοστά. Νομίζω σε μία ομάδα που θα έχει χαλινάρι θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 224
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:31 pm

Καλωσόρισε ο Sniper :shot:
Αταμάναρε πάρε κάνα δυο "σκιάχτρα" τώρα να δέσει το γλυκό :dribble:

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:32 pm

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 7:23 pm
καλοριζικος ο μπομπερ
παντως εμενα κατι μου λεει οτι τελικα θα παρουμε και ντορσει
Ρε συγκρατουμενε επειδη τετοια χαρα καλοκαιρι εχω να δω απο το...2013 που γραφτηκα δηλαδη 10 χρονια πριν....λεω να αυτομπαναριστω μην ξαναχαρω ετσι το...2033!!!🤪😝

3
3 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:38 pm

Ο Λεσορτ πάντως πέρυσι έβγαλε όλη τη θέση μόνος του με μβπικα νούμερα και αξιοπρόσεκτη σταθερότητα. Ίσως να μην είναι αναγκαία η ποιοτική ενίσχυση εκεί, αλλά ένα αμυντικός ψηλός του 10λεπτου να αρκεί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3963

Παρ Ιούλ 14, 2023 7:42 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 7:38 pm
Ο Λεσορτ πάντως πέρυσι έβγαλε όλη τη θέση μόνος του με μβπικα νούμερα και αξιοπρόσεκτη σταθερότητα. Ίσως να μην είναι αναγκαία η ποιοτική ενίσχυση εκεί, αλλά ένα αμυντικός ψηλός του 10λεπτου να αρκεί.
οπως εχεις παρατηρησει οι παναθηναικοι δεν πολυαγχωνομαστε ουτε πολυγραφουμε ονοματα στο 5
ο λογος?επειδη οποιον και να φερουν θα ειναι αναβαθμιση,ακομα και να κανουν δευτερο σεντερ τον αντεντ και φερουν εναν τεσσαροπενταρι παλι καλυτερα απο πριν θα ειναι τα πραγματα

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”