2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαι ικανοποιημένος με τον Γκάι (και με το ότι ξανάρθε το ρεύμα μετά από 45 λεπτά blackout).
Λογικά προτιμήθηκε από τον Τόμας λόγω λεφτων συν ότι παίζει pnr και έχει παιχνίδι με μπάλα.
Νομίζω μπορούν να επικεντρωθούν στα φόργουορντ τώρα (και το σέντερ) και να αφήσουν το γκαρντ στην άκρη μέχρι να ξεκαθαρίσει και του Γκριγκονις.
Λογικά προτιμήθηκε από τον Τόμας λόγω λεφτων συν ότι παίζει pnr και έχει παιχνίδι με μπάλα.
Νομίζω μπορούν να επικεντρωθούν στα φόργουορντ τώρα (και το σέντερ) και να αφήσουν το γκαρντ στην άκρη μέχρι να ξεκαθαρίσει και του Γκριγκονις.
2
1
1

Δεν καταλαβαίνω πως και γιατί ο ΠΑΟ να πάρει και άλλο γκαρντ.
Υπάρχουν 80 λεπτά διαθεσιμα για τις δυο θέσεις,αν υποθέσουμε ότι οι χρόνοι θα είναι κάπως έτσι:
Σλούκας 25
Βιλντοσα 25
Γκαι 15
Γκραντ 15
Δεν υπάρχει χρόνος για να αποκτηθεί και να παίξει κάποιος άλλος.Από πίσω υπάρχουν μάλιστα και ο Μωραΐτης και Π.Καλαϊτζάκης.Μόνο αποκτήσητριαριού που να μπορεί αν υπάρχει ανάγκη να παίξει και λίγο στο 2 έχει λογική και μάλιστα υπάρχει ο Γκριγκονις με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει και συμβόλαιο.
Υπάρχουν 80 λεπτά διαθεσιμα για τις δυο θέσεις,αν υποθέσουμε ότι οι χρόνοι θα είναι κάπως έτσι:
Σλούκας 25
Βιλντοσα 25
Γκαι 15
Γκραντ 15
Δεν υπάρχει χρόνος για να αποκτηθεί και να παίξει κάποιος άλλος.Από πίσω υπάρχουν μάλιστα και ο Μωραΐτης και Π.Καλαϊτζάκης.Μόνο αποκτήσητριαριού που να μπορεί αν υπάρχει ανάγκη να παίξει και λίγο στο 2 έχει λογική και μάλιστα υπάρχει ο Γκριγκονις με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει και συμβόλαιο.
1
1

-
- Reactions: 1457
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Προσφορές έγιναν και μεγάλες. Για διάφορους λόγους όμως κάποιοι παίχτες δεν ήρθαν. Το απεριόριστο δε σημαίνει ντε και καλά ότι πρέπει να πληρώνουμε παντού υπεραξίες. Φαντάζομαι ότι όσοι έρθουν θα είναι επιλογή του προπονητή. Μπορεί όχι οι πρώτες του επιλογές σε κάθε θέση αλλά ποιος προπονητής παίρνει οτιδήποτε θελήσει? Ξέρουμε κι εσύ κι εγώ να φτιάξουμε ρόστερ που κατά 90% θα σηκώσει την κούπα, αλλά τα πράγματα είναι αρκετά πιο πολύπλοκα. Έχω κι εγώ τις ανησυχίες μου ως αναφορά τη στελέχωση, αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό. Θα εξαρτηθεί απ' τις εναπομείναντες κινήσεις.
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 3963
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
φερτε τον πισωTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 9:00 pmΗ περιφερειακή άμυνα θα έχει τεράστιο πρόβλημα με αυτούς τους παίχτες. Τα διάφορα αμερικανάκια που θα έρθουν τα ικανά θα γράφουν μεγάλα νούμερα! Θες 3,4,5 σκληρούς αμυντικούς!

1
1

Θλιμμένο βιολί.Μια καρακάξα ξαποσταίνει στην κορυφή ενος μαδημένου κυπαρισσιου καθως γκριζα συννεφα μουγκριζουν, βαρια απο τη βροχη που ερχεται. Ο αερας χτυπα το συρματοσχοινο στον σκουριασμενο στυλο.Τα αδεσποτα σκυλια μυριζουν την καταιγιδα και γρυλιζουν.chainsaw έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 8:50 pmΊσως έρθει 2αρο3αρι. Καθαρό γκαρντ όμως δε χωράει, όντως. Τώρα πάτε για τους ψηλούς.
Εκτόξευση, εκτόξευση αλλά τελικά οι 2 από τους 4 γκαρντ ειναι φτηνοι και χωρις εμπειρία στην ευρωλιγκα...Μάλλον δε θα φτασει η αξία των συμβολαιων ουτε τα 13-14 μύρια από κει που ήταν απεριόριστο το μπατζετ....
7
7

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Πάντως ο chainsaw που τον δουλευατε κιολας με περισσή αυτοπεποίθηση, δεν έπεσε και πολυ έξω σε οσα έλεγε. Εγω αυτο ξερω...shtarkws έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 9:05 pmΘλιμμένο βιολί.Μια καρακάξα ξαποσταίνει στην κορυφή ενος μαδημένου κυπαρισσιου καθως γκριζα συννεφα μουγκριζουν, βαρια απο τη βροχη που ερχεται. Ο αερας χτυπα το συρματοσχοινο στον σκουριασμενο στυλο.Τα αδεσποτα σκυλια μυριζουν την καταιγιδα και γρυλιζουν.chainsaw έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 8:50 pmΊσως έρθει 2αρο3αρι. Καθαρό γκαρντ όμως δε χωράει, όντως. Τώρα πάτε για τους ψηλούς.
Εκτόξευση, εκτόξευση αλλά τελικά οι 2 από τους 4 γκαρντ ειναι φτηνοι και χωρις εμπειρία στην ευρωλιγκα...Μάλλον δε θα φτασει η αξία των συμβολαιων ουτε τα 13-14 μύρια από κει που ήταν απεριόριστο το μπατζετ....
Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γηπεδο
0
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι σήμερα δεν έχω καταλήξει αν φώναζε φατους ή focusτουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 9:01 pmφερτε τον πισωTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 9:00 pmΗ περιφερειακή άμυνα θα έχει τεράστιο πρόβλημα με αυτούς τους παίχτες. Τα διάφορα αμερικανάκια που θα έρθουν τα ικανά θα γράφουν μεγάλα νούμερα! Θες 3,4,5 σκληρούς αμυντικούς!
![]()

0
Μέχρι φέτος