Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
αυτος ο οκαρο ηθελε 900?θα τρελαθουμε...χασαμε το χερβει που μας παιζει μονος του για να δωσουμε 700 στον οκαρο οποιος αν δεν ανεβει δεν θα εχεις παιχτη στο 4!σαντρος ουτε ξερω κ εγω που βρισκεται!να δινεις 500 κ φετος ισως κ ναχει κ αυξηση για να μη παιζει ουτε αμυνα καλα για σουτ δεν το συζητω θα εχεις μονο τον παπι ολη τη χρονια να παιζει 30λεπτα!καλα για τους ψηλους τα ξεραμε οτι δεν θα κανουν τπτ αφου δεν εχουμε ασσο!οκ φιλικα ειναι συμφωνω αλλα το πραγμα φαινεται!τι παραπανω θα γινει στα επισημα?θαρθει ο νεντο να μας σωσει?ακομα περιμενουμε!με το πασο σας μη παρετε ασσο αλλωστε η ευρωλιγκα δε μας νοιαζει λογικα!
0
- No Center-No Party
- Reactions: 226
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρι: Βγήκε από την αρχή πιο επιθετικά σήμερα, όπως πρέπει και ήταν πολύ καλός.
Κασέλ:Ένα μεγάλο μπράβο από μένα στο παλικάρι που βελτιώνεται συνεχώς και προσφέρει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.
Παπι: Ηγέτης της ομάδας.
Φλόιντ: Έδειξε καλά στοιχεία σήμερα, μπορεί να αποδειχθεί και η πιο vfm μεταγραφή φέτος.
Ροος: Σταθερός, βοήθησε σήμερα.
Αυτοί ήταν οι διακριθέντες,οι υπόλοιποι η έγραψαν μικρή παρουσία ή είναι σε κακή κατάσταση...
Ελπίζω να αποκτηθεί ένας άσσος καλύτερος από τον Περι που θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τους ετεροφωτους ψηλούς μας.
Κασέλ:Ένα μεγάλο μπράβο από μένα στο παλικάρι που βελτιώνεται συνεχώς και προσφέρει τα μέγιστα των δυνατοτήτων του.
Παπι: Ηγέτης της ομάδας.
Φλόιντ: Έδειξε καλά στοιχεία σήμερα, μπορεί να αποδειχθεί και η πιο vfm μεταγραφή φέτος.
Ροος: Σταθερός, βοήθησε σήμερα.
Αυτοί ήταν οι διακριθέντες,οι υπόλοιποι η έγραψαν μικρή παρουσία ή είναι σε κακή κατάσταση...
Ελπίζω να αποκτηθεί ένας άσσος καλύτερος από τον Περι που θα ανεβάσει την ποιότητα της ομάδας και θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί τους ετεροφωτους ψηλούς μας.
2
2

Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω μόνο να σταθώ στην παρουσία του Κασελακη, πραγματικά είμαι έκπληκτος με την εικόνα του στα 2 τελευταία ματς. Φυσικά, πρόκειται για φιλικά,και δεν θα βγάλω πόρισμα μέσα από 2 φιλικά παιχνίδια, ωστόσο βλέπω τρομερή βελτίωση στο σουτ,οπως και γενικά τον βλέπω πιο ενεργό,και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Μέχρι και το καλοκαίρι τον Κασελακη τον υπολόγιζα σαν παίκτη των 2-3 λεπτων,ή dnp,,η εικόνα που έχει δείξει τώρα, δείχνει έναν διαφορετικό παίκτη.Μακαρι να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα και στα επίσημα.
3
1
2

- A.CAB II
- Reactions: 321
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: 3D
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλική ματσάρα σήμερα.
Θα μπορούσε να είναι σούπερ τελικός... Eurocup.
Κακιούλα.
Πάντως ήταν απολαυστικό. Απ' το δεύτερο ημίχρονο και έπειτα ειδικά. Μπελινέλι vs Παπαπέτρου. Νικητής και ομαδικά και ατομικά ο Ιωάννης. Τα έκανε όλα μα όλα. Μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις και στα επίσημα. Εμφανώς άλλο επίπεδο σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Αμυντικά είχαμε θέματα από την αρχή. Νομίζω καλυτερεύσαμε στα ριμπάουντ και βγάλαμε ενέργεια αλλά όσο πήγαινε το παιχνίδι άλλο τόσο αρχίσαμε να χανόμαστε. Βγήκε και η κούραση από το μικρό ροτέισον του Πρίφτη. Που καλά έκανε με τα χάλια των υπολοίπων.
Με Τεόντοσιτς απ' τη μία και Μεικόν, Νέντοβιτς απ' την άλλη θα ήταν ακόμα πιο ωραίο το θέαμα. Αλλά δεν θα το δούμε αυτό φέτος τουλάχιστον.
Επιθετικά μας μπήκαν τα σουτ γι' αυτό το σκορ βρέθηκε σε καλά επίπεδα. Πέραν του Παπαπέτρου, για άλλη μία φορά ξεχώρισε ο στρατιώτης Κάσελ αλλά και ο ΣαντΡοος που έδωσε λύσεις στο σκορ και στη δημιουργία απ' το δεύτερο ημίχρονο και έπειτα.
Απ' τους καινούργιους πολύ καλός ο Πέρι. Εμένα μ' αρέσει ο τυπάκος. Μια χαρά τα πάει για δεύτερος. Σε καμία περίπτωση τρύπα στην άμυνα. Τον ήθελα πιο δημιουργικό και νομίζω πως τα τελειώματά του είναι λίγο κατσαπλιάδικα. Μια χαρά vfm επιλογή. Ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Φλόιντ. Αυτός θέλει έναν κοντό να τον ταίζει καλά και θα ανέβει επίπεδο. Μακάρι γιατί προσόντα έχει. Λες να μας κάτσει;
Όλοι οι υπόλοιποι από λίγοι έως χάλια. Παπαγιάννης τραγικότατος σαν να κάνει αγγαρία. Έβανς πουθενά και το κερασακι ο Οκάρο που έκανε ματς που αφήνει στίγμα στον κόσμο. Άθλιος.
Γουστάρω Μαντζούκα εν τω μεταξύ. Τακτικά ολόσωστος. Καλό κορμί, ύψος. Βοηθάει στα ριμπάουντ. Χρόνο, εμπιστοσύνη και δουλειά θέλει το παιδί.
υγ. Ο Χέρβει ήθελε κανά δυο Έβανς και Οκάρο μαζί για πρωινό σήμερα. Όπου φτωχός και η μοίρα του.
Θα μπορούσε να είναι σούπερ τελικός... Eurocup.

Πάντως ήταν απολαυστικό. Απ' το δεύτερο ημίχρονο και έπειτα ειδικά. Μπελινέλι vs Παπαπέτρου. Νικητής και ομαδικά και ατομικά ο Ιωάννης. Τα έκανε όλα μα όλα. Μακάρι να δούμε κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις και στα επίσημα. Εμφανώς άλλο επίπεδο σε σχέση με τους υπόλοιπους.
Αμυντικά είχαμε θέματα από την αρχή. Νομίζω καλυτερεύσαμε στα ριμπάουντ και βγάλαμε ενέργεια αλλά όσο πήγαινε το παιχνίδι άλλο τόσο αρχίσαμε να χανόμαστε. Βγήκε και η κούραση από το μικρό ροτέισον του Πρίφτη. Που καλά έκανε με τα χάλια των υπολοίπων.
Με Τεόντοσιτς απ' τη μία και Μεικόν, Νέντοβιτς απ' την άλλη θα ήταν ακόμα πιο ωραίο το θέαμα. Αλλά δεν θα το δούμε αυτό φέτος τουλάχιστον.
Επιθετικά μας μπήκαν τα σουτ γι' αυτό το σκορ βρέθηκε σε καλά επίπεδα. Πέραν του Παπαπέτρου, για άλλη μία φορά ξεχώρισε ο στρατιώτης Κάσελ αλλά και ο ΣαντΡοος που έδωσε λύσεις στο σκορ και στη δημιουργία απ' το δεύτερο ημίχρονο και έπειτα.
Απ' τους καινούργιους πολύ καλός ο Πέρι. Εμένα μ' αρέσει ο τυπάκος. Μια χαρά τα πάει για δεύτερος. Σε καμία περίπτωση τρύπα στην άμυνα. Τον ήθελα πιο δημιουργικό και νομίζω πως τα τελειώματά του είναι λίγο κατσαπλιάδικα. Μια χαρά vfm επιλογή. Ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Φλόιντ. Αυτός θέλει έναν κοντό να τον ταίζει καλά και θα ανέβει επίπεδο. Μακάρι γιατί προσόντα έχει. Λες να μας κάτσει;
Όλοι οι υπόλοιποι από λίγοι έως χάλια. Παπαγιάννης τραγικότατος σαν να κάνει αγγαρία. Έβανς πουθενά και το κερασακι ο Οκάρο που έκανε ματς που αφήνει στίγμα στον κόσμο. Άθλιος.
Γουστάρω Μαντζούκα εν τω μεταξύ. Τακτικά ολόσωστος. Καλό κορμί, ύψος. Βοηθάει στα ριμπάουντ. Χρόνο, εμπιστοσύνη και δουλειά θέλει το παιδί.
υγ. Ο Χέρβει ήθελε κανά δυο Έβανς και Οκάρο μαζί για πρωινό σήμερα. Όπου φτωχός και η μοίρα του.
2
2

-
- Reactions: 539
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χωρίς να έχω δει τα φιλικά σας, παρά μόνο τα highlights, πιστεύω ότι έτσι θα είναι ο Παναθηναϊκός φέτος, δηλαδή ή του ύψους ή του βάθους.
Θα υπάρξουν μεγάλες νίκες σε βραδιές που (ο Παπαπέτρου κυρίως, αλλά και Νεντοβιτς, Πέρι, Μέικον) θα είναι καλοί-εύστοχοι, αλλά και το αντίστροφο.
Ατομικά τώρα, μου αρέσει ο Πέρι και πιστεύω ότι θα σας βγεί, όπως μου αρέσει και ο Μέικον.
Ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής ο Κασελακης και μπράβο του!
Στο "4" λογικά ο Οκαρο θα ανέβει, αλλά πιστεύω ότι θέλατε κάποιον με καλύτερο σουτ εκεί.
Τον Φλόιντ δεν μπορώ να τον κρίνω ακόμα.
Θα υπάρξουν μεγάλες νίκες σε βραδιές που (ο Παπαπέτρου κυρίως, αλλά και Νεντοβιτς, Πέρι, Μέικον) θα είναι καλοί-εύστοχοι, αλλά και το αντίστροφο.
Ατομικά τώρα, μου αρέσει ο Πέρι και πιστεύω ότι θα σας βγεί, όπως μου αρέσει και ο Μέικον.
Ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής ο Κασελακης και μπράβο του!
Στο "4" λογικά ο Οκαρο θα ανέβει, αλλά πιστεύω ότι θέλατε κάποιον με καλύτερο σουτ εκεί.
Τον Φλόιντ δεν μπορώ να τον κρίνω ακόμα.
0
-
- Reactions: 17
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2431
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όχι να κρατούσαμε και τον Όγκαστ, έλεος. Ο Μπέντιλ είχε πρόταση με 550.000 το χρόνο από τη Μπαχτσεσεχίρ και έφυγε, δεν τον διώξαμε, και ο Ουάιτ έφυγε ως ελεύθερος. Συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να είχαμε ένα 4-5άρι με μέτριο προς καλό σουτ. Έχεις κάποιον υπόψη σου;Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 12:47 amποσο καλυτερη θα ηταν η ομαδα αν κραταγαμε τους ιδιους ψηλους με περσυ και διναμε ολα τα λεφτα μας για 2 παικταραδες κοντους συν περι;;
δηλαδη παπαγιαννης-ογκαστ-μπεντιλ-ααρον συν ενα 4-5αρι με καλο σουτακι. αλλα θα ειχαμε βασικο ασσο και βασικο δυαρι καλυτερο απο νεντο και κυριως υγιή.
1
1

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπεντιλ πηρε 500 χιλ δολαρια απο τουρκια (οχι 550, ετσι γραφτηκε τουλαχιστον) οποτε με λιγο πανω απο 400-420 θα εμενε (σιγα μην εχανε θεση ευρωλιγκας για 50 χιλ παραπανω), οπου σιγουρα ειναι καλυτερα απο τα 550 σχεδον που δωσαμε για τον σε πτωτικη πορεια εβανς (και λαιτ και χωρις σουτ). Φυσικα και δεν εφυγε αλλα τον διωξαμε, γιατι ειμαι σιγουρος οτι του ειπαμε παρε 250-μαξ 300 και μεινε, οποτε ναι σιγουρα τον διωξαμε!BillyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 1:43 amΌχι να κρατούσαμε και τον Όγκαστ, έλεος. Ο Μπέντιλ είχε πρόταση με 550.000 το χρόνο από τη Μπαχτσεσεχίρ και έφυγε, δεν τον διώξαμε, και ο Ουάιτ έφυγε ως ελεύθερος. Συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να είχαμε ένα 4-5άρι με μέτριο προς καλό σουτ. Έχεις κάποιον υπόψη σου;Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 12:47 amποσο καλυτερη θα ηταν η ομαδα αν κραταγαμε τους ιδιους ψηλους με περσυ και διναμε ολα τα λεφτα μας για 2 παικταραδες κοντους συν περι;;
δηλαδη παπαγιαννης-ογκαστ-μπεντιλ-ααρον συν ενα 4-5αρι με καλο σουτακι. αλλα θα ειχαμε βασικο ασσο και βασικο δυαρι καλυτερο απο νεντο και κυριως υγιή.
Ο ογκαστ 5ος ψηλος θα ηταν, δηλαδη την θεση του καββαδα, οπου σαν παικτες δεν συγκρινονται! απλως δεν ειναι παικτης του 3λεπτου ο ογκαστ οπως ο καββαδας, θελει χρονο για να αποδωσει και θα μπορουσαμε να του τον δωσουμε με αυτην την δομη του ροστερ.
Τωρα για 4-5αρι με σουτακι, δεν εχω ψαξει να βρω, αλλα λεω τι θα μας ταιριαζε σε μια τετοια δομη ροστερ. Θα ειχαμε πιο φθηνη, πιο καλη και πολυ πιο λειτουργικη φροντ λαιν. συν οτι θα διναμε τα περισσοτερα στους κοντους και φυσικα στον ασσο.
Δεν ξερω γιατι αλλα περνατε μια φιλοσοφια του στυλ οτι αυτο που εχουμε ειναι μακραν το καλυτερο που μπορουσαμε να κανουμε και καναμε τελεια διαχειρηση και αν σας αρεσει. Ξανα τονιζω, δεν εχουμε ασσο, δεν εχουμε καλα 4αρια, δεν εχουμε καλο σεντερ, δεν εχουμε καλο σουτ (περα απο 2-3), δεν εχουμε οργανωση-δημιουργια, δεν εχουμε σκληραδα και δυναμη, ενω και στα ριμπαουντ θα υπαρχουν θεματα.
Οποτε ναι με λιγο καλυτερη διαχειρηση θα ειμασταν πολυ πολυ καλυτεροι.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1726
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω ξέρω οτι πηρε 550 χιλιαδες δολλαρια, το basketblog εγραψε 500 χιλιαδες ευρω οταν εγινε η μεταγραφη(ακομα παραπανω δηλαδη σε δολλαρια). Eννοειται οτι δεν αξιζει 500 χιλιαρικα ο Μπεντιλ,και σωστα καναμε και δεν τα δωσαμε,ουτε και 450,για μενα ουτε και 400.Προσωπικα δεν ηθελα καν να μεινει,καθως προκειται για εναν τιμιο μεν, μετριοτατο δε, παικτη που δεν θα ειχε καμια παραπανω εξελιξη απο αυτο που ειδαμε.Αν καναμε σωστα που τα δωσαμε στον Εβανς θα φανει.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 10:46 amο μπεντιλ πηρε 500 χιλ δολαρια απο τουρκια (οχι 550, ετσι γραφτηκε τουλαχιστον) οποτε με λιγο πανω απο 400-420 θα εμενε (σιγα μην εχανε θεση ευρωλιγκας για 50 χιλ παραπανω), οπου σιγουρα ειναι καλυτερα απο τα 550 σχεδον που δωσαμε για τον σε πτωτικη πορεια εβανς (και λαιτ και χωρις σουτ). Φυσικα και δεν εφυγε αλλα τον διωξαμε, γιατι ειμαι σιγουρος οτι του ειπαμε παρε 250-μαξ 300 και μεινε, οποτε ναι σιγουρα τον διωξαμε!BillyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 1:43 am
Όχι να κρατούσαμε και τον Όγκαστ, έλεος. Ο Μπέντιλ είχε πρόταση με 550.000 το χρόνο από τη Μπαχτσεσεχίρ και έφυγε, δεν τον διώξαμε, και ο Ουάιτ έφυγε ως ελεύθερος. Συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να είχαμε ένα 4-5άρι με μέτριο προς καλό σουτ. Έχεις κάποιον υπόψη σου;
Ο ογκαστ 5ος ψηλος θα ηταν, δηλαδη την θεση του καββαδα, οπου σαν παικτες δεν συγκρινονται! απλως δεν ειναι παικτης του 3λεπτου ο ογκαστ οπως ο καββαδας, θελει χρονο για να αποδωσει και θα μπορουσαμε να του τον δωσουμε με αυτην την δομη του ροστερ.
Τωρα για 4-5αρι με σουτακι, δεν εχω ψαξει να βρω, αλλα λεω τι θα μας ταιριαζε σε μια τετοια δομη ροστερ. Θα ειχαμε πιο φθηνη, πιο καλη και πολυ πιο λειτουργικη φροντ λαιν. συν οτι θα διναμε τα περισσοτερα στους κοντους και φυσικα στον ασσο.
Δεν ξερω γιατι αλλα περνατε μια φιλοσοφια του στυλ οτι αυτο που εχουμε ειναι μακραν το καλυτερο που μπορουσαμε να κανουμε και καναμε τελεια διαχειρηση και αν σας αρεσει. Ξανα τονιζω, δεν εχουμε ασσο, δεν εχουμε καλα 4αρια, δεν εχουμε καλο σεντερ, δεν εχουμε καλο σουτ (περα απο 2-3), δεν εχουμε οργανωση-δημιουργια, δεν εχουμε σκληραδα και δυναμη, ενω και στα ριμπαουντ θα υπαρχουν θεματα.
Ο Ογκαστ παλι,για αλλη μια σεζον δεν εδειξε απολυτως τιποτα, επίσης καλά κάναμε που τον αποδεσμευσαμε,απο το να δινω 400+ στον Ογκαστ,καλύτερα να δωσω 100 στον Καββαδα.
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να εχει ερθει ενας καλυτερος του Φλοιντ ή του Εβανς. Τωρα θα περιμενουμε να δουμε αν θα πιασουν οι 2 συγκεκριμενοι. Παντως,αυτη τη στιγμη προσωπικα,προτιμω 100 φορες Εβανς και Φλοιντ, απο το να ειχα παλι Μπεντιλ και Ογκαστ.Ξεκαθαρα. Τους ειδα ξερω τι μπορουν να κανουν,και δεν αρκει, προτιμω να δοκιμασω κατι αλλο,το αν θα αρκει αυτο το κατι αλλο,θα το δουμε στην πορεια. Οχι τωρα,πριν καν αρχισει η σεζον.
1
1

Από πέρσι προτείνω τον Ντ. Γουίλις ως 4ρι με σουτ και τον Ματ Κοστέλο ως 5ρι με σουτ. Φέτος ο Κοστέλο πήρε χρόνο και στο 4 ενώ το ίδιο θα κάνει και στην Μπασκόνια. Κοστέλο, Οσετκόφκσι, Ίθερτον ήταν σταθερές προτάσεις την άνοιξη ΄όπως κι ο Καμπόκλο.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 1:43 am
Όχι να κρατούσαμε και τον Όγκαστ, έλεος. Ο Μπέντιλ είχε πρόταση με 550.000 το χρόνο από τη Μπαχτσεσεχίρ και έφυγε, δεν τον διώξαμε, και ο Ουάιτ έφυγε ως ελεύθερος. Συμφωνώ ότι θα ήταν καλό να είχαμε ένα 4-5άρι με μέτριο προς καλό σουτ. Έχεις κάποιον υπόψη σου;
Καλύτερος σας σουτέρ είναι ο Μέικον που όμως είναι πρωτάρης στην Ευρωλίγκα. Φώναζε το πράγμα ότι θέλετε 2 σουτέρ. Έναν στην περιφέρεια κι ένα στα φόργουορντ.
Φώναζε επίσης ότι θέλετε δύναμη στο ζωγραφιστό.
* Σόρρυ ρε παίδες, τώρα είδα ότι είναι το τόπικ με την επικαιρότητα. Βλέποντας τόσες αναφορές για μεταγραφές, μπερδεύτηκα. Όντως.
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1 μυριο ευρω για 2 χρονια, τωρα το ειδα, οποτε 500 χιλ ευρω, οποτε ναι εχεις δικιο. Ο μπεντιλ σε ανοδικη πορεια ηταν και εχει στοιχεια πολυ σημαντικα για μια ομαδα με χαμηλο μπατζετ. βελτιωνε και σουτακι και βελτιωνε και αντιληψη. και ηταν και καλος στα ριμπαουντ, οχι μονο να τα παιρνει αλλα στα box out!j-kidd13 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 11:11 amΕγω ξέρω οτι πηρε 550 χιλιαδες δολλαρια, το basketblog εγραψε 500 χιλιαδες ευρω οταν εγινε η μεταγραφη(ακομα παραπανω δηλαδη σε δολλαρια). Eννοειται οτι δεν αξιζει 500 χιλιαρικα ο Μπεντιλ,και σωστα καναμε και δεν τα δωσαμε,ουτε και 450,για μενα ουτε και 400.Προσωπικα δεν ηθελα καν να μεινει,καθως προκειται για εναν τιμιο μεν, μετριοτατο δε, παικτη που δεν θα ειχε καμια παραπανω εξελιξη απο αυτο που ειδαμε.Αν καναμε σωστα που τα δωσαμε στον Εβανς θα φανει.Tracy Mac έγραψε: ↑Δευ Σεπ 13, 2021 10:46 am
ο μπεντιλ πηρε 500 χιλ δολαρια απο τουρκια (οχι 550, ετσι γραφτηκε τουλαχιστον) οποτε με λιγο πανω απο 400-420 θα εμενε (σιγα μην εχανε θεση ευρωλιγκας για 50 χιλ παραπανω), οπου σιγουρα ειναι καλυτερα απο τα 550 σχεδον που δωσαμε για τον σε πτωτικη πορεια εβανς (και λαιτ και χωρις σουτ). Φυσικα και δεν εφυγε αλλα τον διωξαμε, γιατι ειμαι σιγουρος οτι του ειπαμε παρε 250-μαξ 300 και μεινε, οποτε ναι σιγουρα τον διωξαμε!
Ο Ογκαστ παλι,για αλλη μια σεζον δεν εδειξε απολυτως τιποτα, επίσης καλά κάναμε που τον αποδεσμευσαμε,απο το να δινω 400+ στον Ογκαστ,καλύτερα να δωσω 100 στον Καββαδα.
Το ιδανικο βεβαια θα ηταν να εχει ερθει ενας καλυτερος του Φλοιντ ή του Εβανς. Τωρα θα περιμενουμε να δουμε αν θα πιασουν οι 2 συγκεκριμενοι. Παντως,αυτη τη στιγμη προσωπικα,προτιμω 100 φορες Εβανς και Φλοιντ, απο το να ειχα παλι Μπεντιλ και Ογκαστ.Ξεκαθαρα. Τους ειδα ξερω τι μπορουν να κανουν,και δεν αρκει, προτιμω να δοκιμασω κατι αλλο,το αν θα αρκει αυτο το κατι αλλο,θα το δουμε στην πορεια. Οχι τωρα,πριν καν αρχισει η σεζον.
Ο Ογκαστ δεν θα επαιρνε 400+, θα επαιρνε οσα πηρε απο τσεντεβιτα, εκτος αν νομιζεις οτι εδωσε 400 για ζακ η τσεντεβιτα. με 200 χιλ δολαρια μαξ εμενε.
Οπως και να εχει, η ομαδα στους ψηλους δειχνει πολυ πιο αδυναμη απο περσυ ενω ταυτοχρονα δεν ενισχυθηκαμε στους κοντους (δεν λεω σε σχεση με περσυ λεω γενικα, γιατι σε σχεση με περσυ και ενα κωνο να εβαζες για ασσο καλυτερος θα ηταν).
Το χθεσινο φιλικο παντως οπου βαλαμε τα παντα δεν νομιζω να ειναι ο κανονας, παρα μονο η εξαιρεση. τουλαχιστον ειδαμε περυ οτι ειναι παικταρα (αν και δεν το χει τοσο με δημιουργια-οργανωση), ενω βελτιωθηκε και ο φλοιντ.
0