Προφανώς όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ο Ιτούδης μπορεί να μην είναι αυτός ο εμμονικός τύπος που παρουσιάζουν στο sdna, αλλά δεν είναι και σωστός απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια μπορεί να είναι καπου στη μέση, να υπάρχουν γεγονότα που έχουν συμβεί και ‘μείς δεν τα γνωρίζουμε. Αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε, είναι εμφανές ότι υπάρχει κόντρα και από τις δυο πλευρές, και στα μεταγραφικά ο κόουτς δεν νομίζω ότι απλώς έτυχε να κανει χαλάστρες τα τελευταία χρόνια μόνο τυχαία. Μπορεί να έχει δίκιο για την αφορμή που τον έκανε να πράττει με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο αυτό δεν είναι προς τιμήν του.manj13 έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 4:14 amΟπως ειπες αυτον τον σεντερ... φανταζομαι αυτες τις αρετες ειδε στον Παπαγιαννη ο προπονητης της Φενερ και εδωσε γη και υδωρ για να τον παρει....Παιζει βεβαια και να του της εμφυσησει και να βγαλει απο μεσα του τον κρυμμενο Μπατιστ που ειπε ενας αλλος φιλος και μετα να φαει τη θεση του Φαλ στον Ολυμπιακο...Τι χασαμε μες στα ματια μας ρε ατιμη κενωνια ...kein έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 18, 2023 3:30 amΤώρα που παρακολουθώ λίγο βιντεάκια του Queta, έχω την εντύπωση πως μπορεί να βγει η μεταγραφή και να είναι μια πολύ σοβαρή προσθήκη, από αυτές που σε αλλάζουν επίπεδο. Αν προσαρμοστεί, έχει όλα τα φόντα να γίνει σημείο αναφοράς στην Ευρωλίγκα, για οποιαδήποτε ομάδα τον αποκτήσει.
Γενικά εμείς θελουμε απεγνωσμένα σέντερ-μπαμπούλα, να τρώει για πρωινό γριές, σκυλιά, γατιά, παιδιά…![]()
Και επειδή … karma is a bitch , να δούμε πως θα του γυρίσει αυτή ιστορία με τον Παππαγιάννη, γιατί απ τα Γκαρντ που έχει η Φενέρμπαχτσε, δεν νομίζω ότι θα «ταϊστεί» τόσο καλά όσο αν έμενε και είχε πικ εν ρολ με Σλούκα και Βιλντόζα, που είναι μαέστροι, ο ένας να στήνει αριστερόστροφα και ο άλλος δεξιόστροφα plays. Με ενάμιση μύριο μισθό, θα πρέπει να παίξεις καλά για να μην σε κράξει ο τούρκος φίλαθλος, που πάνω κάτω είναι ψιλό-ΟΡΚ σαν τα δικά μας μπουμπούκια.