Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:09 pm

MichaelKoch έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:01 pm
Εγώ μπερδεύτηκα λίγο με τα Quote δε ξέρω ποιος έχει γράψει τι…

Η ομάδα παίζει σβηστά. Είπε στην αεκ σας δίνω προβάδισμα 30 πόντους, για να έχει λίγο σασπένς το παιχνίδι..
Όταν έρθει η ώρα θα παίξουν και τις άμυνες και όλα, πάμε για το 8ο, πάμε ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !!

Μετά μένει μόνο δαχτυλίδι
Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να πάει στο Final Four”. Τι Final Four; Ποιος θα πάει στο Final Four; Αυτός ο Παναθηναϊκός; Αυτό είναι αστείο! Αυτό είναι αστείο! Δεν είμαι βλάκας να σκέφτομαι κάτι τέτοιο! Δεν έχουμε πιθανότητες να πάμε στο Final Four! Όλοι θέλουν να κληρωθούν μαζί μας στο Top-16, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Εσείς πιστεύετε ότι έτσι αλλάζει αυτό μετά από δύο μέρες; Ας παίξουμε τώρα, ας αρχίσουμε να παίζουμε τώρα. Πώς να παίξουμε τώρα; Πώς;

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:11 pm

.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MichaelKoch την Κυρ Μαρ 15, 2026 7:14 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:13 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:03 pm
kein έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 6:56 pm

Η απάντηση : "Δεν έχει παλιώσει λίγο αυτή η καραμέλα;", σε σχόλιο με προσωπική τοποθέτηση, Ε είναι αγένεια, πως να το κάνουμε. Αν κάποιος γράψει κάτι με επιχειρήματα, διαφωνείς με επιχειρήματα, αν έχεις. Αν απαξιώνεις την τοποθέτηση του άλλου με εκφράσεις τέτοιου ύφους , Ε είναι ο ορισμός της αγένειας. Αν σε κάθε ποστ απαντάμε έτσι ( πάλιωσε η καραμέλα, άλλαξε κασέτα, και λοιπά συναφή) θα καταντήσουμε σαν τα σχόλια του sdna.
Δε νομίζω ότι είναι η απάντηση του φίλου περί καραμέλας ήταν στοχευμένη και ειρωνικη προς εσένα, αλλα προς την γενική αυτή τάση που ακούμε από την αρχή της χρονιάς ότι στην Ελλάδα δεν τα δίνουν όλα γιατι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα,διαβολοβδομάδα και λοιπά και λοιπά.
Και εν τελει και στην Ελλάδα είμαστε 4 νικες πίσω από τον Ολυμπιακο,και στην Ευρωλίγκα υπάρχει ορατός κίνδυνος να μείνουμε και εκτός play off.
Δεν μπορώ να απαντώ με τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. Απάντησε ξεκάθαρα σε αυτό που απάντησε στο σχόλιο μου. Ας προσπαθήσει ο κάθε ας να γράφει αυτά που εννοεί.

Στα υπόλοιπα που γράφεις, για κάποιο λόγο αναπαράγεις αυτά που έγραψαν ότι πιστεύω, ή μάλλον αυτά που φαντάστηκαν ότι εγω θα πιστεύω, χωρίς να έχω γράψει κάτι οτιδήποτε. Το σχόλιο μου ήταν ένα μικρό και λακωνικό, σε απάντηση στο δικό σου σχόλιο για την άμυνα. Υποστήριξα ότι καλώς κάνουν και δεν ζορίζουν στην άμυνα για να μην διακινδυνεύσουν κάτι απρόοπτο (προφανώς κάποια θλάση μικροτραυματισμό ή οτιδήποτε) εν όψει του αγώνα με τον ερυθρό που παίζεται σχεδόν η χρόνια στην λίγκα.
Είναι αστείο γιατί δεν πρόσθεσα ποτε κάτι άλλο. Είναι αστείο γιατί δεν διαφωνούσα με αρκετά από αυτά, αλλά με το γεγονός ότι μου τα φόρτωναν ότι τα είπα. Νομίζω καταλαβαίνεις την διαφορά.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Mood:

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:06 pm
MichaelKoch έγραψε:

Η ομάδα παίζει σβηστά. Είπε στην αεκ σας δίνω προβάδισμα 30 πόντους, για να έχει λίγο σασπένς το παιχνίδι..
Όταν έρθει η ώρα θα παίξουν και τις άμυνες και όλα, πάμε για το 8ο, πάμε ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ !!

Αυτο ακριβώς εγινε,ειναι τόσο υπερηχητικη η ομαδα ,πεταει απο νικη σε νικη στην Ευρωλιγκα,και ειναι πρώτη στην Α1 οποτε ειπε να θολώσει λιγο τα νερα,για να δείξει οτι ειναι τρωτή και να καθησυχάσει καπως τον ανταγωνισμό!😛
Η Real έχει σηκώσει άπειρα ΤσουΛου έτσι ακριβώς, όλη τη χρονιά βολοδερνε και στο τέλος τα σήκωνε.
Θυμίζω χαρακτηριστική χρονιά 99/00.
Τελικός Cl: Real - Valencia 3-0
Στη λα λίγκα η Ρεάλ τερμάτισε 5η και η βαλενθια 3η.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Mood:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:16 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:09 pm
MichaelKoch έγραψε:

Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα, ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να πάει στο Final Four”. Τι Final Four; Ποιος θα πάει στο Final Four; Αυτός ο Παναθηναϊκός; Αυτό είναι αστείο! Αυτό είναι αστείο! Δεν είμαι βλάκας να σκέφτομαι κάτι τέτοιο! Δεν έχουμε πιθανότητες να πάμε στο Final Four! Όλοι θέλουν να κληρωθούν μαζί μας στο Top-16, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Εσείς πιστεύετε ότι έτσι αλλάζει αυτό μετά από δύο μέρες; Ας παίξουμε τώρα, ας αρχίσουμε να παίζουμε τώρα. Πώς να παίξουμε τώρα; Πώς;
Αδελφέ, αυτή η δήλωση έγινε σε χρονιά που στο τέλος τα σάρωσε όλα ή κάνω λάθος ; Οπότε το ίδιο λέμε !!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:20 pm

:roll:
Tι να πω τώρα εγώ αν εσύ κατάλαβες ότι με αυτό εννοούσα ότι παίζοντας έτσι και με τη νοοτροπία "θα ξεκινήσω να παίζω όταν πρεπει" θα τα σαρώσουν όλα?confirmation bias λέγεται

Δε το έβαλα πάντως για αυτό,για να στηλιτευσω αυτό τη νοοτροπία το έβαλα.Αρα δε λέμε το ίδιο

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:21 pm

MichaelKoch έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Αυτο ακριβώς εγινε,ειναι τόσο υπερηχητικη η ομαδα ,πεταει απο νικη σε νικη στην Ευρωλιγκα,και ειναι πρώτη στην Α1 οποτε ειπε να θολώσει λιγο τα νερα,για να δείξει οτι ειναι τρωτή και να καθησυχάσει καπως τον ανταγωνισμό!😛
Η Real έχει σηκώσει άπειρα ΤσουΛου έτσι ακριβώς, όλη τη χρονιά βολοδερνε και στο τέλος τα σήκωνε.
Από ποδόσφαιρο δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει ποτε. Στην ευρωλίγκα όμως τα τελευταία χρόνια αυτό γίνεται. Και πέρσι η φενερ σερνόταν σχεδόν όλη τη σεζόν, και προσπερσι εμείς μέχρι και τα πλέι οφ είμασταν του ύψους και του βάθους και μάλιστα με την Μακάμπι κακοί απέναντι σε ομάδα χωρίς έδρα και πήγαμε και το σηκώσαμε με δυο εμφατικές νίκες στο φ4. Και πιο πριν η Ρεάλ ήταν σε περίεργη καμπή πριν το ματς που έγινε Ροντέο με την παρτιζαν, η συνέχεια γνωστή.
Θέλω να πω, έτσι όπως είναι το φορματ της λίγκας, είναι σημαντικότερο σε τι κατάσταση είσαι στο τέλος και τι απώλειες ΔΕΝ έχεις τότε, παρά το έκανες στην ρεγκιουλαρ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kein την Κυρ Μαρ 15, 2026 7:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Aνέβασε εμότζια με γελάκια ο Χολμς και βγήκε η γυναίκα του να διευκρινίσει ότι είναι ντροπή για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού να κρεμιούνται στα μανταλάκια παίκτες. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
Geks13

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Allen Iverson

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:23 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Aνέβασε εμότζια με γελάκια ο Χολμς και βγήκε η γυναίκα του να διευκρινίσει ότι είναι ντροπή για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού να κρεμιούνται στα μανταλάκια παίκτες. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Ας αφήσει τα ιμοτζι και ας μάθει να μην τρώει δέκα πάσες στην πλάτη σε κάθε ματς και πολύ άργησε η μέρα που τον έβγαλε σέντρα ο Αταμάν

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:25 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Aνέβασε εμότζια με γελάκια ο Χολμς
Κανονικά θα πρέπει να ανεβάσει γελάκια ο ΔΠΓ όταν θα πάει να του ζητήσει ανανέωση ο Χολμς :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:27 pm

Insta team

Θα μπορούσαμε και σίριαλ να γίνουμε αλά ted lasso εύκολα πάντως :P

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:25 pm
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Aνέβασε εμότζια με γελάκια ο Χολμς
Κανονικά θα πρέπει να ανεβάσει γελάκια ο ΔΠΓ όταν θα πάει να του ζητήσει ανανέωση ο Χολμς :lol:
Αυτό θα ήταν ένα πολύ πιθανό στορυ το στο ινσταγκραμ, αν κρίνω από το ποσό σοβαρό τρολ είναι ο ΔΠΓ. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:40 pm

MichaelKoch έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Σωστα!
Απλα να υπενθυμίσω οτι εδω μιλαμε για μπασκετ,οχι για ποδόσφαιρο!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:46 pm

j-kidd13 έγραψε:
Κυρ Μαρ 15, 2026 7:40 pm
MichaelKoch έγραψε:

Σωστα!
Απλα να υπενθυμίσω οτι εδω μιλαμε για μπασκετ,οχι για ποδόσφαιρο!
λεπτομεριες
τωρα εσυ εκει κολλησες? :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Μαρ 15, 2026 7:47 pm

kein έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Από ποδόσφαιρο δεν έχω καμία εικόνα γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει ποτε. Στην ευρωλίγκα όμως τα τελευταία χρόνια αυτό γίνεται. Και πέρσι η φενερ σερνόταν σχεδόν όλη τη σεζόν, και προσπερσι εμείς μέχρι και τα πλέι οφ είμασταν του ύψους και του βάθους και μάλιστα με την Μακάμπι κακοί απέναντι σε ομάδα χωρίς έδρα και πήγαμε και το σηκώσαμε με δυο εμφατικές νίκες στο φ4. Και πιο πριν η Ρεάλ ήταν σε περίεργη καμπή πριν το ματς που έγινε Ροντέο με την παρτιζαν, η συνέχεια γνωστή.
Θέλω να πω, έτσι όπως είναι το φορματ της λίγκας, είναι σημαντικότερο σε τι κατάσταση είσαι στο τέλος και τι απώλειες ΔΕΝ έχεις τότε, παρά το έκανες στην ρεγκιουλαρ.
H φενερ περσι δεν σερνόταν όλη τη σεζον,τερματισε 2η 1 νικη πίσω απο τον Ολυμπιακο,και μετα τις γιορτες είχε κανει και καλο run,και ειχε πολυ καλη εικονα οσο προχωραγε η σεζον.

Κατα τ αλλα οντως μετραει σε τι κατασταση θα βρεθεις τον τελευταίο μηνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”