2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3928
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:03 am

pan24 έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 10:53 am
Εξαρτάται πόσο εκτιμάει ο Αταμάν τον Γκριγκόνις και πόσο θεωρεί ότι ταιριάζει στο πλάνο του.
Αν είχε πει ότι δεν τον θέλει ούτε απέξω από το ΟΑΚΑ θα κοίταζαν να λύσουν το συμβόλαιο σε κάθε περίπτωση.
Αν είναι στο "οκ είναι αλλά ας δούμε αν υπάρχει και κάτι καλύτερο", αν θεωρεί ότι ο Μιχάλιουκ είναι καλύτερος αλλά προτιμάει συμβόλαιο 2+ εκ να το δώσει στο 4 και όχι στο 2-3 δεν θα ασχοληθεί με Μιχάλιουκ.

Είμαι και εγώ της άποψης ότι δεν διώχνεις Γκριγκόνις για να πάρεις κάποιο στοίχημα σαν τον Γκάι αλλά ο Γκριγκόνις όπως έχει φτιαχτεί η περιφέρεια μας δεν ταιριάζει καθόλου.
αν τον εκτιμουσε θα τον υπολογιζε απτην αρχη στο ροστερ
το προβλημα ειναι οτι εχει συμβολαιο και δεν υπαρχει ομαδα να του δωσει κοντα στο εκατ για να φυγει

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:04 am

shaq7 έγραψε:
Αυτός με το περίεργο όνομα τι συμβόλαιο θα χει στην καναρια,200χιλ; Και έχει μπάι αουτ 500χιλ όσο ο τομπσον ; Έχουν τόσο υψηλά στο γιουροκαπ; Μωρέ μπράβο
ναι 500 εχει τοσα δεν ξερω ποσα παιρνει εκει
σε εμας αν τον παρουμε θα μας βγει συνολικα 1 εκατ ολα μαζι

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:14 am

τουλουμπα έγραψε:
pan24 έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 10:53 am
Εξαρτάται πόσο εκτιμάει ο Αταμάν τον Γκριγκόνις και πόσο θεωρεί ότι ταιριάζει στο πλάνο του.
Αν είχε πει ότι δεν τον θέλει ούτε απέξω από το ΟΑΚΑ θα κοίταζαν να λύσουν το συμβόλαιο σε κάθε περίπτωση.
Αν είναι στο "οκ είναι αλλά ας δούμε αν υπάρχει και κάτι καλύτερο", αν θεωρεί ότι ο Μιχάλιουκ είναι καλύτερος αλλά προτιμάει συμβόλαιο 2+ εκ να το δώσει στο 4 και όχι στο 2-3 δεν θα ασχοληθεί με Μιχάλιουκ.

Είμαι και εγώ της άποψης ότι δεν διώχνεις Γκριγκόνις για να πάρεις κάποιο στοίχημα σαν τον Γκάι αλλά ο Γκριγκόνις όπως έχει φτιαχτεί η περιφέρεια μας δεν ταιριάζει καθόλου.
το προβλημα ειναι οτι εχει συμβολαιο και δεν υπαρχει ομαδα να του δωσει κοντα στο εκατ για να φυγει
Δεν ειναι ολα ή το ενα ή το αλλο. Υπαρχουν και ενδιαμεσες καταστασεις. Απο τον δεν θελει να τον βλεπει, μεχρι τον θελει σαν τρελος υπαρχουν και αλλα πολλα. Το πιο πιθανο ειναι αυτο που ειπε ο Pan, οτι περιμενουν να βρουν κατι καλυτερο, αλλιως μενει.

Εξαλλου μπορεις εσυ να προτεινεις αυτην την στιγμη καποιον καλυτερο του Γκριγκο που θα ερθει σε εμας (αφου αποκλεισουμε την αγορα του ΝΒΑ) και που θελει να ερθει και να τον αφησει η ομαδα του (γιατι κανενας καλος δεν ειναι ελευθερος) και να θελει να ερθει για αναπληρωματικος.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν μεινει ο Γκριγκο, δεν ταιριαζει καθολου με Γκαι και αυτο θα ειναι προβλημα, γιατι οπως θεωρω ο Γκαι δεν θα ειναι αυτο που νομιζουμε επιθετικα και ειναι και limited στην αμυνα.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2425
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:19 am

Tracy Mac έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 11:14 am
τουλουμπα έγραψε:

Δεν ειναι ολα ή το ενα ή το αλλο. Υπαρχουν και ενδιαμεσες καταστασεις. Απο τον δεν θελει να τον βλεπει, μεχρι τον θελει σαν τρελος υπαρχουν και αλλα πολλα. Το πιο πιθανο ειναι αυτο που ειπε ο Pan, οτι περιμενουν να βρουν κατι καλυτερο, αλλιως μενει.

Εξαλλου μπορεις εσυ να προτεινεις αυτην την στιγμη καποιον καλυτερο του Γκριγκο που θα ερθει σε εμας (αφου αποκλεισουμε την αγορα του ΝΒΑ) και που θελει να ερθει και να τον αφησει η ομαδα του (γιατι κανενας καλος δεν ειναι ελευθερος) και να θελει να ερθει για αναπληρωματικος.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι αν μεινει ο Γκριγκο, δεν ταιριαζει καθολου με Γκαι και αυτο θα ειναι προβλημα, γιατι οπως θεωρω ο Γκαι δεν θα ειναι αυτο που νομιζουμε επιθετικα και ειναι και limited στην αμυνα.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι δεν ταιριάζει με τον Γκάι, είναι ότι δεν ταιριάζει ούτε με τον Σλούκα.
Πρακτικά μπορεί να παίξει στο 2 μόνο αν στο 3 έχεις Παπαπέτρου και στο 1 Γκράντ και ίσως Βιλντόζα ή στο 3 μόνο αν στο 1-2 έχεις Γκράντ-Βιλντόζα.
Και πάλι σοφτ θα είναι η περιφέρεια αλλά υποφερτή έστω.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:34 am

Εν μέσω καύσωνα πιστεύω ότι η θερμοκρασία σ αυτό το το τοπικ αυτό το ΠΣΚ θ ανέβει στα ύψη.... Αυτήν την αίσθηση έχω...

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:39 am

assistant77 έγραψε:
Εν μέσω καύσωνα πιστεύω ότι η θερμοκρασία σ αυτό το το τοπικ αυτό το ΠΣΚ θ ανέβει στα ύψη.... Αυτήν την αίσθηση έχω...
Και εδώ και απέναντι έχει αναταράξεις τις επόμενες μέρες.... Απολαύστε υπεύθυνα!

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:40 am

assistant77 έγραψε:
ωχ ωχ ωχ σκαει?

Εικόνα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 21, 2023 11:58 am

Να πω την αλήθεια μου, όσο ενδιαφέρον project κι αν μου φαίνεται ο Balcerowski, όσο κι αν γουστάρω που ο Shengelia κινεί γη και ουρανό για να ρθει στη Παναθα...

Και πάλι θα προτιμούσα το διδυμο Mirotic & Quate αν με βάζανε να διαλέξω. Νομίζω πως είναι ακριβώς οι δυο παιχτες που θέλουμε, ο ένας στρετς-4αρι (κρύβει την ασουτίαση των Παπ και Μητο) και γενικα παιχτης που σε πάει φαιναλ 4 και ο άλλος το θηρίο σεντερ που χρειάζεσαι, ίσως ο επόμενος Udoh της γιουρολιγκ που θα τα βάζει με τους Tavares, Fall αυτού του κόσμου και θα τρώει παιδακια για πρωινό.

Πρώτη 5αδα :
Sloukas - Vildoza - Papapetrou - Mirotic - Lessort

Δεύτερη 5αδα :
Grant - Guy - Ouattara - Mantzoukas - Quate

Νομιζω το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Αταμαν θα εκτοξευόταν με αυτούς τους παιχτες. Ο Balcerowski από μόνος του δεν μπορεί να κρύψει την ασουτίαση των Παπαπετρου, Μητογλου και Shengelia πάντως.

Επίσης στη δεύτερη 5αδα μόλις έβρισκε ρυθμό ο Μήτογλου θα γινόταν αυτός το μπακαπ 4αρι με τον Λευτέρη να ανεβαίνει στο 3 και τον Ouattara (τυχαίο ονομα) να πηγαίνει πιο πίσω στο rotation. Μάλιστα, νομίζω πως ένα big SG όπως ο Μαντζουκας είναι ότι πρέπει για να τον βάλεις δίπλα στον μικρόσωμο Guy.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:03 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 11:58 am
Να πω την αλήθεια μου, όσο ενδιαφέρον project κι αν μου φαίνεται ο Balcerowski, όσο κι αν γουστάρω που ο Shengelia κινεί γη και ουρανό για να ρθει στη Παναθα...

Και πάλι θα προτιμούσα το διδυμο Mirotic & Quate αν με βάζανε να διαλέξω. Νομίζω πως είναι ακριβώς οι δυο παιχτες που θέλουμε, ο ένας στρετς-4αρι (κρύβει την ασουτίαση των Παπ και Μητο) και γενικα παιχτης που σε πάει φαιναλ 4 και ο άλλος το θηρίο σεντερ που χρειάζεσαι, ίσως ο επόμενος Udoh της γιουρολιγκ που θα τα βάζει με τους Tavares, Fall αυτού του κόσμου και θα τρώει παιδακια για πρωινό.

Πρώτη 5αδα :
Sloukas - Vildoza - Papapetrou - Mirotic - Lessort

Δεύτερη 5αδα :
Grant - Guy - Ouattara - Mantzoukas - Quate

Νομιζω το μπάσκετ που θέλει να παίξει ο Αταμαν θα εκτοξευόταν με αυτούς τους παιχτες. Ο Balcerowski από μόνος του δεν μπορεί να κρύψει την ασουτίαση των Παπαπετρου, Μητογλου και Shengelia πάντως.

Επίσης στη δεύτερη 5αδα μόλις έβρισκε ρυθμό ο Μήτογλου θα γινόταν αυτός το μπακαπ 4αρι με τον Λευτέρη να ανεβαίνει στο 3 και τον Ouattara (τυχαίο ονομα) να πηγαίνει πιο πίσω στο rotation. Μάλιστα, νομίζω πως ένα big SG όπως ο Μαντζουκας είναι ότι πρέπει για να τον βάλεις δίπλα στον μικρόσωμο Guy.
Μονο που ο Αταμαν θελει 5 που να σουταρει, οποτε ακομα και ο Ταβαρεζ να μεινει ελευθερος δεν θα τον θελει ο κοουτς και καλα κανει. Αυτες οι αλλαγες στον σχεδιασμο, αναλογα με το τι παικτη βρισουμε μπροστα μας, εχουν κοστισει στο παρελθον

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Fitz

euroleague
Reactions: 368
Αγαπημένη ομάδα: Utah-Jazz

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:29 pm

Κάτι άλλο: μη δένετε κόμπο ότι η ομάδα του χρόνου θα πρέπει σώνει και ντε να είναι όπως ήταν η Εφές τα τελευταία χρόνια.
Οι προπονητές σε αυτό το επίπεδο δεν ξέρουν να παίζουν μόνο με ένα συγκεκριμένο στυλ, οι γνώσεις τους στο αντικείμενο είναι πολύ πιο μακριά απ'όσο μπορούμε να κατανοήσουμε εδώ.
Σίγουρα έχει ένα πλάνο στο μυαλό του, αλλά επειδή κι αυτός (θα) θέλει να εξελίσσεται και να βρίσκει challenges και για τον εαυτό του, δεν είναι καθόλου απίθανο να προσπαθήσει να παίξει διαφορετικό μπάσκετ από της Εφές. Στην αγορά πρέπει να προσαρμόζεσαι και πολλές φορές, έχοντας και εναλλακτικά σχέδια για το πως θες να παίξεις, να διαλέγεις το κατάλληλο πλάνο.
Ο Grigonis μια χαρά παίκτης είναι και στον σωστό ρόλο έχει αποδείξει πόσο μπορεί να προσφέρει. Σε πεντάδες με Vildoza/Grant, στέκεται παραπάνω από μια χαρά και ειδικά αν παίζει μακριά από τη μπάλα. Αν τον κρατήσει, σίγουρα θα έχει κάτι στο μυαλό του και θα πρέπει να του έχουμε εμπιστοσύνη, γιατί ξέρει όντως πολύ καλύτερα από τον καθένα μας.

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Μην βλεπω τον Ουαταρα στα ροστερ πλιζ. Στη Μονακο ειναι γιατι ειναι γηγενης, οπως ηταν σε μας ο Μποχω.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:35 pm

Tracy Mac έγραψε:
Μην βλεπω τον Ουαταρα στα ροστερ πλιζ. Στη Μονακο ειναι γιατι ειναι γηγενης, οπως ηταν σε μας ο Μποχω.
Εμένα μου αρέσει πάντως. Τιμιοτατος ρολιστας με καλή άμυνα που στα κρίσιμα πάντα ανεβαίνει και τα στάζει κιόλας με εξαιρετικά ποσοστά από την γωνία.

2
2 Εικόνα
Tracy Mac

allstar

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:42 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:35 pm
Tracy Mac έγραψε:
Εμένα μου αρέσει πάντως. Τιμιοτατος ρολιστας με καλή άμυνα που στα κρίσιμα πάντα ανεβαίνει και τα στάζει κιόλας με εξαιρετικά ποσοστά από την γωνία.
Και ο μποχω σας ειχε κερδισει Σεφ με Βοβορα και σας αφησε εκτος 8αδας αν θυμασαι. Ολοι θα κανουν καποια καλα παιχνιδια, δεν σημαινει οτι μπορουν να ειναι σταθερα σε ομαδες ευρωλιγκας. Ο Γαλλος ειναι γηγενης οποτε τον θελουν, εμεις τι να τον κανουμε;

Επισης, δεν γινεται να μην θελετε Γκριγκονις και να θελετε Ουαταρα, ασχετα αν τελικα ο Γαλλος εχει ακριβως τα στοιχεια που θελουμε, αν και δεν ειναι ακριβως 3αρι, καθως ειναι αρκετα κοντος.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:52 pm

Λοιπον στα σοβαρα τωρα...Τη μεταγραφη παιχτουρας που θελει να ερθει στον Παναθηναικο και βαζει κι ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ....ΔΕΝ τη χαλας για ΚΑΝΕΝΑΝ ''Μιροτιτς'' που παιζει την κολοκυθια ....Για να ειμαστε σαφεις....

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 21, 2023 12:54 pm

manj13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 21, 2023 12:52 pm
Λοιπον στα σοβαρα τωρα...Τη μεταγραφη παιχτουρας που θελει να ερθει στον Παναθηναικο και βαζει κι ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ....ΔΕΝ τη χαλας για ΚΑΝΕΝΑΝ ''Μιροτιτς'' που παιζει την κολοκυθια ....Για να ειμαστε σαφεις....
Όλα αυτά μόνο και μόνο για να την βγεις στον gspara?? :roofl:

3
3 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”