https://www.inpao.gr/%CF%83%CF%8D%CE%B3 ... 9-2021-22/
Συντονιστής: Captains
Ψάχνει για παιχταρά στη θεση ο Αταμαν θεωρώ, δεν θα βιαστεί να πάρει κάποιον. Περιμένει τον Ντορσει, περιμένει τον Μιχαλιουκ, περιμένει τις εξελίξεις στη Μονακο, κάτι θα γίνει.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 12:01 amαν κρατησουμε γκριγκονις και δεν ξεκινησουμε την χρονια με 8 ξενους θα ειναι λαθοςJohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 21, 2023 11:58 pm
Οχι δεν τον πήραμε, έχω μια αίσθηση πως θα τον παρουμε πάντως, αν όχι λογικά θα κρατήσει τον ρόλο του για φετος ο Grigonis. Που βέβαια μπορεί να τον αλλάξουμε ακόμα και μέσα στη χρονιά, θα δούμε. Εγώ δεν τον θέλω πάντως καθόλου για αυτο που πάμε να στήσουμε, κακός αμυντικός αξίζει μόνο αν είναι σταρ και τα χλατσωνει ακόμα και με το ενα χερι δεμένο, αν δεν είναι τέτοιος και έρχεται για ρολιστας πρεπει οπωσδήποτε να ναι καλός αμυντικός.
θα ψαχνουμε μεσα στην χρονια σιγουρα
γιατι να μην τον εχουμε ετοιμο απο τωρα
Θα δούμε…manj13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 10:36 amΝαι...ο Μανταρ μαλλον εχει βαρηκοια και στη μεταγραφικη περιοδο δεν φορουσε το ακουστικο του...Το ιδιο και ο Σπανουλης που δεν ακουγε καλα εκεινο το καλοκαιρι απο την μουσικη στο κεντρο που εγινε η φιεστα του νταμπλ...ΜΟΝΕΥ ΤΑLKS and BS walks και ΟΧΙ ΜΟΝΟ....Oι Πριντεζοδιαμαντοαλβερτηδες ειναι στα ειδη για εξαφανιση...
Οποτε ενας παικτης δεν ειναι κακος αν κανει μια κακη χρονια με αλλες ομαδες, αλλα θα ειναι αμπαλος αν κανει κακη σεζον με εμας.τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 21, 2023 11:52 pmγιατι τον τοκο και τον ντορσει δεν τους ειχα ΗΔΗ παιχτες για να τους φαω στην μαπα
επισης εχουν αλλο επιπεδο απτον ποδηλατη αλλα και αυτοι οι 2 αν ερθουν και εχουν την ιδια αποδοση με γκριγκονις δηλαδη μηδενικη θα γραφω και γιαυτους να φυγουν το καλοκαιρι
αντε γιατι κουρασε και αυτοςpan24 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 11:12 amΣύμφωνα με βραδινό άρθρο του novasports που επικαλείται πηγές από Σερβία, ο Μίροτιτς συμφώνησε οριστικά για 8,5εκ για 3 χρόνια.
Πάντα μέχρι τις ανακοινώσεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αλλά θα ήταν τεράστια έκπληξη να μην καταλήξει εκει. Ειδικά όταν ο λόγος που πάει εκεί δεν φαίνεται να είναι τα λεφτά, άλλοι του έδιναν περισσότερα.
https://www.novasports.gr/sport/mpasket ... ypografei/