Οι αμερικανοί έχουν την έκφραση when money talks bullshit walks….επαγγελματίες αθλητές είναι όλοι και θα πάνε στα περισσότερα…. Ίσως όχι στις 500000 περισσότερα αλλά στο 1.000.000 ναι τα υπόλοιπα που λένε και παίκτες και δημοσιογράφοι ειναι για επικοινωνιακή κατανάλωση.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:18 pmΝαι αλλά δεν παρουσιάζεις ένα ολοκληρωμένο σενάριο. Αν του δίνει 12 ο ΔΠΓ και η εναλλακτική του είναι ο ΟΑΕΔ, ναι λογικά θα δεχτεί και τα καπνογόνα και τις χριστοπαναγίες.DEJAN21 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:14 pmΑς πουμε θεωρητικά ότι παίρνει ο Γιαννακόπουλους τον Μιροτιτς και του λεει σου δίνει κλειστό 3ετες συμβόλαιο 12 εκατομμύρια (θεωρητικά μην πιαστείτε από τα νούμερα). Θα του πει ο Μιροτιτς ευχαριστώ πρόεδρε αλλά έχετε οπαδική βία στον Ελλάδα και εσυ βάζεις στριγκάκια στις θέσεις και ανάβεται καπνογόνα και και και…Δεν έρχομαι….
Και μετά ήρθαν οι μέλισσες…..
Αν όμως του δίνει 12 ο ΔΠΓ και 10.5-11 η Μονακό, τότε αυτοί οι παράγοντες που προσπερνάς ίσως παίξουν ρόλο.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 89
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Εσένα σε θυμάμαι να έχεις και θέμα με τον Μπριν Φόρμπς, επειδή φημολογείται πως έδερνε τη γυναίκα του η κάτι τέτοιο… εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει, δεν είναι δουλειά μου, υπάρχουν αρμόδιοι γι αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει το αθλητικό μέρος..nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:10 pmΤο'χουμε ακούσει πολλές φορές αυτό και συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 3:58 pm
Ας μας φέρει το 7ο και ας είναι και ότι θέλει ..όπως λένε και στην αθλητική γλώσσα της πιάτσας .. δεν τον θελουμε για γαμπρό
Επίσης θα γούσταρα πχ Metta World Peace στην Πανάθα κτλ ..με ιντριγκάρει
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Άλλο λέω. Δεν χρειάζεστε γκαρντ! Ο Σλούκας θα έχει μεγάλο ρόλο αλλιώς δεν θα πληρωνόταν τόσα λεφτά! 3 μύρια το χρόνο θα έδινα σε παίχτη με 20 πόντους μέσο όρο αν ήμουν πρόεδρος! Ο Σλούκας είναι παιχταράς, τα 3 μύρια παίζουν και με Εθνικές κλπ.Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 2:49 pmΓιατί όταν η μπάλα έκαιγε ο Walkup πήγε να τη ξεφορτωθεί λες και ήταν χειροβομβίδα και τελικά την έδωσε σε αντίπαλο, οι υπόλοιποι κρύφτηκαν και έψαχναν τον Σλούκα..και χωρίς αυτόν F4 δε θα έπαιζες , ελπίζω να σου έλυσα την απορία.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 2:20 pmΒασικό τριάρι και τεσσάρι θέλετε παιδιά! Για να πάνε Παπ και Μήτο δεύτερη πεντάδα! Στα γκαρντ είστε κομπλέ. Ο Σλούκας θα παίζει 30 λογικά! Αλλιώς γιατί να πληρωθεί τόσο..
Επίσης, πήρε το τελευταίο σουτ και ας μη το έβαλε…οι άλλοι που ήταν ;
Η ομάδα χρειάζεται μια ηχηρή μεταγραφή στο 2/3. Ένα δυάρι που κατεβαίνει και 3 η το ανάποδο .
Για 2 μύρια είναι max να ξες. Θα το δείτε..
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά θυμάσαι. Όπως επίσης με στεναχωρεί που πρέπει να ανέχομαι τον ΔΠΓ. Η ομάδα που υποστηρίζω θέλω να έχει κάποιες αρχές.Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:26 pmΕσένα σε θυμάμαι να έχεις και θέμα με τον Μπριν Φόρμπς, επειδή φημολογείται πως έδερνε τη γυναίκα του η κάτι τέτοιο… εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει, δεν είναι δουλειά μου, υπάρχουν αρμόδιοι γι αυτό. Εμένα με ενδιαφέρει το αθλητικό μέρος..nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:10 pm
Το'χουμε ακούσει πολλές φορές αυτό και συγγνώμη αλλά δεν συμφωνώ καθόλου.
Επίσης θα γούσταρα πχ Metta World Peace στην Πανάθα κτλ ..με ιντριγκάρει
Δικαίωμα σου να αισθάνεσαι όπως θέλεις, δεν πρόκειται να σε κατηγορήσω ή να προσπαθήσω να σε πείσω για κάτι. Απλά να ξέρεις ότι καμία φορά το ποιόν του ανθρώπου βγαίνει και στο γήπεδο. Δες τον Μπεικον πχ. Τα ίδια ακριβώς λέγαμε "μα καλα, δεν τον θέλουμε για γαμπρό" και έκανε την ομάδα ώπα.
2
2

-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Κι αλλος ειχε δωσει τον λογο του και δεν τον τηρησε....Και δεν ηταν και ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ζωης και θανατου λογοι...
https://www.newsit.gr/athlitika/partiza ... s/3823816/
0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- τουλουμπα
- Reactions: 3925
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ξεκίνησαν οι επίσημες διαπραγματεύσεις κατά τις οποίες ο σύλλογος αποδέχθηκε τους όρους του παίκτη.manj13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:51 pmΚι αλλος ειχε δωσει τον λογο του και δεν τον τηρησε....Και δεν ηταν και ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ζωης και θανατου λογοι...https://www.newsit.gr/athlitika/partiza ... s/3823816/
Με το παρόν, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι οι συνθήκες έχουν αλλάξει αρκετές φορές, αλλά ότι ο σύλλογος πάντα έβρισκε τρόπο να τις εκπληρώσει
τι θα τραβηξαν οι καψεροι για να του εκπληρωσουν τις επιθυμιες
0
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Και γώ είχα δώσει λόγο κάποτε με την τότε κοπέλα μου ..αλλά χώρισαν οι δρόμοι μας απρόσμενα …manj13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:51 pmΚι αλλος ειχε δωσει τον λογο του και δεν τον τηρησε....Και δεν ηταν και ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ζωης και θανατου λογοι...https://www.newsit.gr/athlitika/partiza ... s/3823816/
Στη πορεία ήρθε μια πιο ελκυστική πρόταση ..
Δίνεις 3 μυρια στον ταβαρες, φέρνεις μιροτιτς και χτυπάς 3αρι που κατεβαίνει στο 2 και είσαι πρώτο φαβορί για κούπα
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2732
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τι έγινε με την κοπέλα σου, αλλά δεν πρέπει ο λόγος μας να αξίζει κάτι; Αν είναι να ισχύει μόνο όταν είναι βολικά τα πράγματα τότε δεν νομίζω πως έχει κάποια ιδιαίτερη αξία.Soupamantar έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 4:56 pmΚαι γώ είχα δώσει λόγο κάποτε με την τότε κοπέλα μου ..αλλά χώρισαν οι δρόμοι μας απρόσμενα …
Στη πορεία ήρθε μια πιο ελκυστική πρόταση ..
Δίνεις 3 μυρια στον ταβαρες, φέρνεις μιροτιτς και χτυπάς 3αρι που κατεβαίνει στο 2 και είσαι πρώτο φαβορί για κούπα
0

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0