2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 8
- Προειδοποιήσεις:
0
Gspara αν δεν ήρθε από το μέλλον παίζει να είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου αν γίνει η μεταγραφή. Τα ντόμινο που έγιναν και οι ανατροπες δεν υπάρχει περίπτωση να τις είχε προβλέψει άνθρωπος στην γη... Ότι info και να είχε κάποιος.
2
1
1

- τουλουμπα
- Reactions: 4479
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νέα αναπάντεχη τροπή πήρε η υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς, με τη διαφαινόμενη συμφωνία του με την Παρτίζαν να μην προχωρά, επικαλούμενος απειλές που τον οδήγησαν να μην μετακομίσει στην Σερβία.
Μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, με τον επί σειρά ετών προπονητή των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Ντούσκο Βουγιόσεβτις, να μιλά στην στην MaxBet Sport, παραθέτοντας την άποψή του με ειρωνικό τρόπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν θα έπραττε κάτι αντίστοιχο και θα κρατούσε τον λόγο του.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Τι είπε εκείνος που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα αυτά είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου τότε.
Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός, πιστός άνθρωπος. Βοήθησε με πολλούς τρόπους. Άπλωσε το χέρι του στους ανθρώπους της Παρτιζάν, μάλλον μη γνωρίζοντας τι κατάσταση είναι εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου.
Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν".
Τα παραπάνω σχόλια, έφεραν την απάντηση του γνωστού ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος έγραψε στα social media: "Έχοντας άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ΟΚΚ Βελιγραδίου, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω πως κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει και συγκεκριμένα απειλήσει τον Νίκολα Μίροτιτς".
Μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια, με τον επί σειρά ετών προπονητή των ασπρόμαυρων του Βελιγραδίου, Ντούσκο Βουγιόσεβτις, να μιλά στην στην MaxBet Sport, παραθέτοντας την άποψή του με ειρωνικό τρόπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δεν θα έπραττε κάτι αντίστοιχο και θα κρατούσε τον λόγο του.
Συγκεκριμένα δήλωσε: "Τι είπε εκείνος που τον απειλούσε; Δεν είναι από τον Ερυθρό Αστέρα; Σίγουρα αυτά είναι από την ΟΚΚ Βελιγραδίου τότε.
Ξέρω ότι ο Μίροτιτς είναι ένας εξαιρετικά καλός, πιστός άνθρωπος. Βοήθησε με πολλούς τρόπους. Άπλωσε το χέρι του στους ανθρώπους της Παρτιζάν, μάλλον μη γνωρίζοντας τι κατάσταση είναι εδώ. Αν ήμουν στη θέση του, δεν θα έκανα πίσω στον λόγο μου.
Αυτή η κατάσταση δεν είναι καλή για τη χώρα, η Σερβία πρέπει να είναι ασφαλής για όλους. Επαναλαμβάνω, αν ήμουν στη θέση του, θα κρατούσα τον λόγο μου. Αν κάποιος θέλει να με εκβιάσει, σίγουρα θα έκανα το αντίθετο από αυτό για το οποίο με εκβιάζουν".
Τα παραπάνω σχόλια, έφεραν την απάντηση του γνωστού ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος έγραψε στα social media: "Έχοντας άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ΟΚΚ Βελιγραδίου, οφείλω να διαψεύσω τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς και να ενημερώσω πως κανένας από τον σύλλογο δεν έχει επικοινωνήσει και συγκεκριμένα απειλήσει τον Νίκολα Μίροτιτς".
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4479
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ηταν να φερει κανεναν απο εκει περυσι?austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:00 pmεν τω μεταξύ δεν είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πέρυσι τέτοια εποχή με το ντιπιτζί να πηγαίνει Βελιγράδι και να ξεσηκώνονται όλοι και τελικά να είναι για προσωπικές δουλειές του;![]()
φετος εχει πιο πολυ πλακα ομως

0
Ρε μην μας το χαλάς, άσε να βγει το Σαββατοβραδο τουλάχιστονausterity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:00 pmεν τω μεταξύ δεν είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πέρυσι τέτοια εποχή με το ντιπιτζί να πηγαίνει Βελιγράδι και να ξεσηκώνονται όλοι και τελικά να είναι για προσωπικές δουλειές του;![]()

3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
έχεις δίκιο, σόρρυ!shtarkws έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:08 pmΡε μην μας το χαλάς, άσε να βγει το Σαββατοβραδο τουλάχιστονausterity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:00 pmεν τω μεταξύ δεν είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πέρυσι τέτοια εποχή με το ντιπιτζί να πηγαίνει Βελιγράδι και να ξεσηκώνονται όλοι και τελικά να είναι για προσωπικές δουλειές του;![]()
![]()
Spoiler!
δε θυμάμαι, παίζει το Ραζνάτοβιτς για να κλείσει το Μπέικον τότε που ήταν το χοτ όνομα της πόλης αλλά μπορεί να κάνω και λάθοςτουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:01 pmηταν να φερει κανεναν απο εκει περυσι?austerity_blues έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:00 pmεν τω μεταξύ δεν είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πέρυσι τέτοια εποχή με το ντιπιτζί να πηγαίνει Βελιγράδι και να ξεσηκώνονται όλοι και τελικά να είναι για προσωπικές δουλειές του;![]()
φετος εχει πιο πολυ πλακα ομως![]()

λήξη συναγερμού φίλοι Παναθηναϊκοί, μάλλον θυμόμουν τη φάση του Μαρτίου που πήγε Βελιγράδι και συνάντησε τον Αταμάν, χαρείτε ελεύθερα 
πάντως αυτό που έγραψα στο σπόιλερ πιο πάνω και που για κάποιο λόγο δε μου ανοίγει το πιστεύω όντως. αν ήμουν ο Μίροτιτς και άφηνα στα κρύα του λουτρού την Παρτιζάν, για την οποία μπλέχτηκε μέχρι και ο Πρόεδρος της Σερβίας, δε θα έβγαζα την ανακοίνωση από το Βελιγράδι
μπορεί βέβαια να πάει να συναντήσει το Μίσκο

πάντως αυτό που έγραψα στο σπόιλερ πιο πάνω και που για κάποιο λόγο δε μου ανοίγει το πιστεύω όντως. αν ήμουν ο Μίροτιτς και άφηνα στα κρύα του λουτρού την Παρτιζάν, για την οποία μπλέχτηκε μέχρι και ο Πρόεδρος της Σερβίας, δε θα έβγαζα την ανακοίνωση από το Βελιγράδι

μπορεί βέβαια να πάει να συναντήσει το Μίσκο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος austerity_blues την Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- manj13
- Reactions: 771
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
3
2
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Σάβ Ιούλ 22, 2023 8:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.