2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 89
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στην ακραία περίπτωση που κλείσει και Σενγκελια και Μιροτιτς βγάζω ένα μπάτζετ περίπου 18 Μυρια με τους παίκτες που έχουμε αυτή την στιγμή (υπολογίζω και τον Γκριγκονις) και να μένει μόνο μια κίνηση στο 5, ίσως και στο 2-3 ένας παίκτης αν αποχωρήσει ο Γκριγκονις. Κάπως Μπακαλιστικα τα έβγαλα, αλλά νομιζω τόσο είναι πάνω κάτω.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3929
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
εξαρταται με ποια μοναδα μετρησεις θα χρησιμοποιησειςDEJAN21 έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 8:53 pmΣτην ακραία περίπτωση που κλείσει και Σενγκελια και Μιροτιτς βγάζω ένα μπάτζετ περίπου 18 Μυρια με τους παίκτες που έχουμε αυτή την στιγμή (υπολογίζω και τον Γκριγκονις) και να μένει μόνο μια κίνηση στο 5, ίσως και στο 2-3 ένας παίκτης αν αποχωρήσει ο Γκριγκονις. Κάπως Μπακαλιστικα τα έβγαλα, αλλά νομιζω τόσο είναι πάνω κάτω.
αν τα μετρας με οτι βγαζει απτα μεσα του παο τοτε ειναι καπου εκει
αν τα μετρας με αυτα που γραφουν τα μεσα του οσφπ ειναι καμια 30ρια εκατ

2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Κυρ Ιούλ 23, 2023 9:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επίσης του χρόνου θα ξεκινάνε αλλιώς οι συζητήσεις πριν το Φ4, φέτος έπρεπε να πείσει ότι το εννοεί, του χρόνου θα ανοίξει με Χεζονια που θα αυτό ανακοινωθεί μόνος του πρώτος πρώτος πριν υπογράψει και θα ακολουθήσουν άλλοι 2-3 βαρβάτοι που θα τους έχει υποδείξει ο Αταμαν από τα Χριστούγεννα.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- tanasen01
- Reactions: 233
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και μένα μου ακούγεται υπερβολικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν τους πάρει σίγουρα θα παίζει και με τους 2 για κάποια λεπτά με Σενγκέλια στο 5. Από κει και πέρα δε βλέπω να αναλογούν περισσότερα από 5-7 λεπτά στο Μήτογλου και όλα στο 5.
Ιδανικό και πιο ορθόδοξο θα ήταν Μίρο-Πολωνός πάντως (δεκτά θρησκευτικά αστεία εδώ).
2
2

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο μεταξύ, έβλεπα τον Σαμοντουροφ και το παιδί ξεκάθαρα ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά. Δε ξέρω τελικά που θα φτάσει, πότε θα είναι σε ποιο στάδιο και τι πρέπει να κάνει φέτος ιδανικά για να εξελιχθεί, αν δουλεύει κτλ αλλά σε γενικές γραμμές σίγουρα έχει μέλλον.
Πιο πιθανό μου φαίνεται έτσι όπως τον βλέπω να μην τον χαρείτε επειδή πήγε νωρίς ΝΒΑ παρά να "μην πιάσει".
Πιο πιθανό μου φαίνεται έτσι όπως τον βλέπω να μην τον χαρείτε επειδή πήγε νωρίς ΝΒΑ παρά να "μην πιάσει".
1
1

-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να εξελιχθεί το παιδί, αλλά δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όλο και κάποιος βγάζει μάτια με τις μικρές εθνικές, αλλά η συνέχεια δεν είναι ίδια...AlexD έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 23, 2023 10:07 pmΣτο μεταξύ, έβλεπα τον Σαμοντουροφ και το παιδί ξεκάθαρα ξεχωρίζει από τα άλλα παιδιά. Δε ξέρω τελικά που θα φτάσει, πότε θα είναι σε ποιο στάδιο και τι πρέπει να κάνει φέτος ιδανικά για να εξελιχθεί, αν δουλεύει κτλ αλλά σε γενικές γραμμές σίγουρα έχει μέλλον.
0