2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 11, 2020 1:54 am

Αν φύγει ο Παπαπέτρου, ναι θα είναι μεγάλο χτύπημα, μιας και αποτελεί τον καλύτερο Έλληνα παίκτη σας, σε καλή ηλικία και μετά την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.
Από τη στιγμή όμως που τον θέλει η πιο νέοπλουτη ομάδα της Ευρώπης, η Ζενίτ, ευκαιρία να τους τσιμπήσετε μίνιμουμ 600χιλ ως ρήτρα που μαζί με τα 800 χιλ του συμβολαίου του. μεταφράζονται σε 1.4.
Με αυτά εγώ θα έπαιρνα Μπρόκχοφ (900) και Θανάση (500).
Οι 2 τους μαζί θα δώσουν περισσότερα από αυτά που θα έδινε ο Ιωάννης.

Στη θέση του Βουγιούκα έναν αγριεμένο ψηλό :smile: , τύπου Χικς για το 4-5.(γύρω στα 300;)

Στο 4 ένα αθλητικό PF με καλό/πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή,τον Ντ. Γουίλις της Ουλμ με επίσης 300.

Στο 5 ο Μόργκαν δεν μπορεί να με ψήσει (για το βήμα παραπάνω) κι ας ξέρει μπάσκετ κι ας είναι και μορφωμένο παιδί και δυνατό.
Αλλά τον βάζω ως δεδομένο και το πολύ να διαψευστώ. Πρώτη φορά θα είναι; :P Μαγκιά του άλλωστε γιατί είναι καλή περίπτωση ανθρώπου και αθλητή.

Ένα ρόστερ σαν αυτό μας κάνει γύρω στα 4-4.2εκ (τα 3.5-3.6 που έχουν βγει συν τα μίνιμουμ 500-600 για τον Πάπαπέτρου)
Λορένζο , Χολ , Καλαϊτζακης
Μποχωρίδης,
Φόστερ , Παππάς
Μπρόκχοφ
Θανάσης, Κασελάκης
Ντ. Γουίλις, Μήτογλου
Χικς
Μόργκαν, Παπαγιάννης

Έχει πολύ αθλητικότητα/deflections :boxing: και 4 σουτέρ πάνω από 40% από το 1 εώς το 4.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:10 am

Ο μπροεκχωφ δε νομιζω να κλεισει σε ομαδα κατω απο 1,2. Οσο περναει ο καιρος τοσο ανεβαινει και το κασε του.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:22 am

Redfly έγραψε:
Ο μπροεκχωφ δε νομιζω να κλεισει σε ομαδα κατω απο 1,2. Οσο περναει ο καιρος τοσο ανεβαινει και το κασε του.
Γιατί; Έχεις ακούσει να γίνεται ντόρος; Εγώ όχι. Παίζει βέβαια να τον έχει κλείσει κάποιος από τον Μάρτη-Απρίλη. Από την άλλη όλο και κάτι θα είχε διαρρεύσει. Λογικά θα τον βρήκε ο ιός μεταξύ Ντάλλας και Μελβούρνης.

Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:32 am

Redfly έγραψε:
Σαν τις Ντομ Περνιό κι ο Ράιαν...

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:34 am

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 2:22 am
Redfly έγραψε:
Γιατί; Έχεις ακούσει να γίνεται ντόρος; Εγώ όχι. Παίζει βέβαια να τον έχει κλείσει κάποιος από τον Μάρτη-Απρίλη. Από την άλλη όλο και κάτι θα είχε διαρρεύσει. Λογικά θα τον βρήκε ο ιός μεταξύ Ντάλλας και Μελβούρνης.
Nα πω την αληθεια εχω μεινει στο οτι τον ηθελε η cska (τελη φλεβαρη το ειχα διαβασει) και αργοτερα ολυμπιακος και μακαμπι αλλα μαλλον εχεις δικιο. Τωρα με τον covid ειναι αγνωστο σε τι ποσα κλεινουν οι παικτες.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Πέμ Ιουν 11, 2020 2:38 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 2:32 am
Redfly έγραψε:
Σαν τις Ντομ Περνιό κι ο Ράιαν...
Ειναι παικταρας ο ατιμος. Τον ειχα ψαξει λιγο οταν ενδιαφερθηκε ο ολυμπιακος και ειδα οτι παιζει και καλη αμυνα. Τοτε που τσακωνομασταν αν θα παρουμε αυτον ή θα κρατησουμε τον Πολ :rofl: . Τελικα πηραμε τον μακκισιοφ στο 3.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:17 am

portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 1:23 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 11:49 pm

Στον κόσμο δεν εκανε γκελ,κάτι συνηθισμένο βέβαια, εδώ και τον Τζειμς κάποτε κράζανε κάποιοι που ήρθε μέσα στη σεζόν, μη χαλάσει τη χημεία της ομάδας.
αδικεις τους συμφορουμιτες ομως.γιατι οταν λεω σε κανεναν δεν αρεσε και εδω ,αυτο ηταν πριν καν γραφτει πως μας απασχολει ! και νομιζω σχεδον ολοι προτιμουσαν τον Χειζ ,που αυτος ειχε ηδη γραφτει πως ειναι στην λιστα.
φαινεται πως μονο εγω και ο Βοβορας ψηφιζαμε Μοργκαν :oops:
μενει να δουμε ποιος θα δικαιωθει !καθολου δεν αποκλειω τον Μοργκαν στην ευρωλιγκα να τον καταπιουν τα θηρια ,ενω ο Χειζ να αποδειξει πως ειχε οντως προοπτικη για σοβαρο στεπ απ
Εγω θυμάμαι και τον Χέιζ να κράζουμε,οτι τι παικτες ειναι αυτοι που κοιταμε κλπ!Τώρα,αν τελικά αποκτηθεί ο Μόργκαν,είμαι βέβαιος πως ο Χειζ θα παρουσιαστεί σαν κραμα Γκιστ-Λασμε στα καλα τους...Που εμένα ο Χειζ μου φανηκε εξ αρχης ενδιαφερουσα περιπτωση παικτη.
Είναι σύνηθες στις τάξεις των Παναθηναϊκών,και στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια αλλα και γενικά,η γκρίνια και ο μηδενισμός.Το τι έχω ακούσει δε στο γήπεδο απο τους προπονητές της κερκίδας,δεν περιγράφεται. Πάντως όπως και να έχει,πάντα πρεσβεύω την άποψη οτι οι προπονητές και τα επιτελεία των ομάδων,ξέρουν 100 φορές καλύτερα απο εμάς(απο την συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον) την αγορά και το τι χρειάζονται.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:23 am

Redfly έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 2:38 am

Ειναι παικταρας ο ατιμος. Τον ειχα ψαξει λιγο οταν ενδιαφερθηκε ο ολυμπιακος και ειδα οτι παιζει και καλη αμυνα. Τοτε που τσακωνομασταν αν θα παρουμε αυτον ή θα κρατησουμε τον Πολ :rofl: . Τελικα πηραμε τον μακκισιοφ στο 3.
Έτσι είναι, παίζει σούπερ άμυνα, κατεβάζει ριμπάουντ και παίκτης ομάδας.
Νομίζω- χωρίς να είμαι σίγουρος- ότι ακούστηκε για μας, μετά τον Σακίλαρο. :smile:

basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:28 am

j-kidd13 έγραψε:

Εγω θυμάμαι και τον Χέιζ να κράζουμε,οτι τι παικτες ειναι αυτοι που κοιταμε κλπ!Τώρα,αν τελικά αποκτηθεί ο Μόργκαν,είμαι βέβαιος πως ο Χειζ θα παρουσιαστεί σαν κραμα Γκιστ-Λασμε στα καλα τους...Που εμένα ο Χειζ μου φανηκε εξ αρχης ενδιαφερουσα περιπτωση παικτη.
Είναι σύνηθες στις τάξεις των Παναθηναϊκών,και στο φόρουμ τα τελευταία χρόνια αλλα και γενικά,η γκρίνια και ο μηδενισμός.Το τι έχω ακούσει δε στο γήπεδο απο τους προπονητές της κερκίδας,δεν περιγράφεται. Πάντως όπως και να έχει,πάντα πρεσβεύω την άποψη οτι οι προπονητές και τα επιτελεία των ομάδων,ξέρουν 100 φορές καλύτερα απο εμάς(απο την συντριπτική πλειοψηφία τουλάχιστον) την αγορά και το τι χρειάζονται.
Οκ, να το ακούσω το παράπονο/ένστασή σου. Εγώ π.χ δεν τον έχω δει ούτε μισό λεπτό τον Χέιζ να παίζει και ο μόνος προβληματισμός που κατέθεσα ήταν ότι μου φάνηκε κάπως που δεν μπήκε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα, στο ιδιαίτερα φτωχό φέτος, ( σε ψηλούς) σπαγγετο-πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που είχε κάπου 2 τάπες μ.ο. θα περίμενε κανείς να ήταν αυτός το 5αρι της αμυντικής πεντάδας. Τέλος πάντων.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια κάνετε σταθερά κακές επιλογές στα 5αρια σας. Από την εποχή που ο Πέδουλας έφερε τον Λάσμε έχετε να δείτε προποπή στο σέντερ. Άντε να πω και τους πρώτους μήνες του Ραντούλιτσα; Να τους πω κι αυτούς...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 11, 2020 11:31 am

Ο Μόργκαν φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Με προβληματίζει λίγο το ύψος του(πιο κοντός του Παπαπέτρου πχ) σε συνδυασμό με την μη ελίτ αθλητικότητα του όπως και το κατά πόσο θα μπορέσει να κάνει σε επίπεδο Ευρωλίγκας αυτά που τον κάνουν να ξεχωρίζει όπως το να βάζει τη μπάλα στο παρκέ.
Είναι και η ηλικία που στα 29 μεγάλος δεν είναι αλλά δεν λες κι ότι είναι κίνηση για το μέλλον.

Θα προτιμούσα διαφορετικού στυλ 5 αλλά ας τον δούμε, στο κάτω κάτω πόσο λιγότερα μπορεί να προσφέρει από τον Ουάιλι

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:03 pm

j-kidd13 έγραψε:
portokalopita13 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 1:23 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Ιουν 10, 2020 11:49 pm

Στον κόσμο δεν εκανε γκελ,κάτι συνηθισμένο βέβαια, εδώ και τον Τζειμς κάποτε κράζανε κάποιοι που ήρθε μέσα στη σεζόν, μη χαλάσει τη χημεία της ομάδας.
αδικεις τους συμφορουμιτες ομως.γιατι οταν λεω σε κανεναν δεν αρεσε και εδω ,αυτο ηταν πριν καν γραφτει πως μας απασχολει ! και νομιζω σχεδον ολοι προτιμουσαν τον Χειζ ,που αυτος ειχε ηδη γραφτει πως ειναι στην λιστα.
φαινεται πως μονο εγω και ο Βοβορας ψηφιζαμε Μοργκαν :oops:
μενει να δουμε ποιος θα δικαιωθει !καθολου δεν αποκλειω τον Μοργκαν στην ευρωλιγκα να τον καταπιουν τα θηρια ,ενω ο Χειζ να αποδειξει πως ειχε οντως προοπτικη για σοβαρο στεπ απ
ο χειζ ηταν στο στυλ παικτη που επρεπε να ψαχνουμε ομως. ουτε εγω τον ηθελα, αλλα τουλαχιστον ταιριαζε με τον παπαγιαννη.

τωρα ο μοργκαν δεν ξερω τι θα βγει, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ταιριαζει με παπαγιαννη. δεν ειναι γρηγορος, δεν καλυπτει χωρους, δεν κανει ταπες, δεν βαζει φωτια στο γηπεδο με την ενεργεια του κλπ κλπ. για ευρωλιγκα θα ειναι ενας σχετικα δυνατος παικτης με καπως καλα τελειωματα, οχι τοσο αθλητικος ουτε τοσο γρηγορος που με την σωματοδομη που εχει ειναι σαν τον μπεντιλ(αλλα πιο κοντος, πιο αργος, λιγοτερο αθλητικος και μονο στο 5, αλλα με καλυτερη τεχνικη και εμπειρια).

γενικα δεν ταιριαζει και με τα 4αρια που εχουμε. μακαρι να βγει, αλλα τετοιοι παικτες πρεπει να ταιριαζουν στο ροστερ και αυτος δεν ταιριαζει.

το hoopfellas τον εκθειαζει και ας ελπισουμε για πρωτη φορα παικτης που προτεινει να πιασει σε μας γιατι νελσον και κουπερ που ηταν οι προηγουμενες προτασεις του που πηραμε δεν επιασαν.

οσον αφορα τα 5αρια, λογικο δεν ειναι να υπαρχει γκρινια? δεν εχουμε παρει ολα αυτα τα χρονια εναν σοβαρο ψηλο που πραγματικα να ειναι καλος. μονο ο λασμε βγηκε και λιγο ο μπατιστα, που ομως δεν ηταν για τοπ και για να κανει την διαφορα. με το που πηραμε περσυ τον ουαιλι αυτο λεγαμε, οτι δεν κανει για 5αρι αυτος ο ανθρωπος και οντως δεν εκανε. και δεν εκανε γιατι με ιαν και παπαγιαννη δεν επρεπε να παρουμε αυτον.

αν ειχαμε παπαγιαννη-τζεκιρι τοτε ναι θα ηταν μια χαρα ο ουαιλι αλλα με τους αλλους 2 οχι.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:10 pm

Τον ξέχασα τον Μπατίστα. Μάλλον θετικό το πρόσημο για τον Ουρουγουανό, άσε που ήταν και φθηνός. Βασικά, πρόσφερε περισσότερα από τον Ραντούλιτσα.
Σόρρυ για το ψιλό- εκτός θέματος.

Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:15 pm

Εγώ έχω την απορία πως γίνεται εντός της χρονιάς να ασχοληθήκαμε με Μάντζαρη και στην τωρινή κατάσταση δεν έχει ακουστεί καθόλου. Δεν θα εκφέρω ακόμα γνώμη. Βάζω έτσι τις φιτιλιές μου, παω να πιο ενα καφεδάκι και θα επιστρέψω έτοιμος να εκφέρω γνώμη :lol:

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:19 pm

συνοπτικα οσα ειπε ο Κοντος για τα μετεγγραφικα πριν στον αερα του sport fm
-Κασελακης πρεπει να μεινει πρωτα ελευθερος
το ιδιο και ο Μποχωριδης
-ο Μοργκαν εχει προταθει και αρεσει στον Βοβορα,αλλα πρεπει να δουμε πρωτα αν θα ειναι αυτος ο προπονητης.. (λολ )
-ναι πρεπει να δουμε πρωτα ποιος θα ειναι οριστικα προπονητης
-αλλα ακομα πιο πριν να μαθουμε λεει σε ποια διοργανωση θα αγωνιστει η ομαδα για να προχωρησουν ολα τα υπολοιπα.
-φυσικα ομως πρωτα να δουμε τα επομενα επεισοδια της κοντρας dpg- με το τιμ σουβλατζη (προσθετω εγω)
αντε καλο καλοκαιρι 8-)

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1575
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Πέμ Ιουν 11, 2020 12:21 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 11:28 am
j-kidd13 έγραψε:

Οκ, να το ακούσω το παράπονο/ένστασή σου. Εγώ π.χ δεν τον έχω δει ούτε μισό λεπτό τον Χέιζ να παίζει και ο μόνος προβληματισμός που κατέθεσα ήταν ότι μου φάνηκε κάπως που δεν μπήκε στην καλύτερη αμυντική πεντάδα, στο ιδιαίτερα φτωχό φέτος, ( σε ψηλούς) σπαγγετο-πρωτάθλημα. Από τη στιγμή που είχε κάπου 2 τάπες μ.ο. θα περίμενε κανείς να ήταν αυτός το 5αρι της αμυντικής πεντάδας. Τέλος πάντων.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια κάνετε σταθερά κακές επιλογές στα 5αρια σας. Από την εποχή που ο Πέδουλας έφερε τον Λάσμε έχετε να δείτε προποπή στο σέντερ. Άντε να πω και τους πρώτους μήνες του Ραντούλιτσα; Να τους πω κι αυτούς...
Καταλαβαίνω την απογοήτευση που μπορεί να φέρει μια μεταγραφή ενός μη γνωστού παίκτη,ωστόσο είμαι υπέρ του να περιμένω για να δώ,καί ύστερα να κρίνω.Ακόμα και αν τα παραδείγματα αποτυχίας είναι περισσότερα. Ο Χάινς δεν ηρθε σαν ένας διαφημισμένος παίκτης στον Ολυμπιακό.Και απο την πρώτη χρονιά έκανε πλάκα σε όλους. Ο Μπιρτς το ιδιο. Ο Λοτζέσκι το ίδιο. Ο Γκιστ δεν είχε την καριέρα που θα μας έκανε να περιμένουμε αυτά που πέτυχε με τον Παναθηναικο. Όλοι ζητάμε λαβράκια,αλλα οταν πάρουμε έναν άγνωστο,αρχίζει η γκρίνια.
Για τις κακές επιλογές στο 5 θα συμφωνήσω.Και δεν είναι υπεροβολή οτι ο τελευταίος πραγματικά καλός ήταν ο Λάσμε.Και ο Ραντούλιτσα,επιθετικά ήταν εξαιρετικός,αλλά στην άμυνα ήταν παιδική χαρά.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”