Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 692
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 24, 2023 10:27 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τρί Οκτ 24, 2023 9:44 pm
xomitsious έγραψε:
Τρί Οκτ 24, 2023 9:32 pm

Ρε Τρέισι δε μίλησε κανείς για 3 μεταγραφές.

Μια προσθήκη στην περιφέρεια θα γίνει.

Απλώς έτυχε να μείνει εκτός ΝΒΑ ο Μπιρτς και ταυτόχρονα ο Μπαλτσεροφσκι να παίζει χειρότερα από ότι περιμέναμε και από ότι χρειαζόμαστε από το 2ο σέντερ μας.

Κανείς δε λέει να έρθει οποίος να είναι, μιλάμε για παίχτη με εμπειρία στην Ευρώπη που σου δίνει πράγματα που σου λείπουν. Όπως άμυνα και μέγεθος στη ρακέτα.

Εντάξει δεν συμφωνείς το καταλάβαμε. Και οι λόγοι σου έχουν κάποια βαση. Αλλά πλιζ, όχι άλλη αναφορά στις ροστεραρες του Αρτζι...
Ειπα εγω οτι δεν θελω μια μεταγραφη λογο Παπι? Εννοειται πως συμφωνω με αυτο το γραψα τοσες φορες, ετσι και αλλιως μας λειπει παικτης εκει. Δες ποστ Τουλουμπα που ακουσε Κοτζια να λεει μεχρι Δευτερα ερχεται παικτης, και αν σε 15 μερες καποιοι δεν εχουν βελτιωθει θα ειναι για να φευγουν. Λογικα για Γκαι-Πολωνο θα το ειπε.

Εκτος αν ο Τουλουμπας μας κοροιδευει και δεν ειπαν ποτε κατι τετοιο.

Συμφωνεις με αυτο που εβγαλαν προς τα εξω? Τραγικο ειναι, δεν θα εχει ποτε ηρεμια η ομαδα, ακομα και αν απλως τα λενε οι δημοσιογραφοι και δεν ισχυει κατι τετοιο.

Για Αρτζι δεν ανεφερα εγω αλλα ο Τουλουμπας, σορρυ.
Κοίτα κι εγώ δεν είμαι υπέρ των πολλών αλλαγών τόσο νωρίς. Αλλά τον Μπιρτς τον θεωρώ λαχείο και δεν θα είναι διαθέσιμος σε τρεις μήνες.

Οι δηλώσεις για αλλαγές μπορεί να είναι και επίτηδες. Άλλους μπορεί να τους αγχωσουν άλλους ίσως τους πεισμωσουν και βελτιωθούν.

Και ο Ομπράντοβιτς έκανε παρόμοια κόλπα. Στην τελική συνάδουν με τις δηλώσεις περί Φ4. Το θέλουμε φέτος, θα κάνουμε ότι χρειαστεί.

Τουλάχιστον φαίνεται να κάνει κουμάντο ο Αταμαν και ο άλλος να στηρίζει. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του και αν ο Μπαλτσεροφσκι φύγει και αποδειχθεί νέος Ντιαλό γκρινιάζουμε παρέα μετά.

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Οκτ 24, 2023 10:45 pm

για ουιλ μπαρτον τον γνωριζει κανεις?

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 24, 2023 11:04 pm

giorgos45 έγραψε:
Όντως τι λέει ο τυπάκος αυτός;

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 24, 2023 11:05 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Οκτ 24, 2023 9:54 pm
Προσωπικα τον Θαναση θα τον ηθελα με χιλια, ειδικα σε αυτον τον Παναθηναικο,και ειδικα με την απουσια του Παπαπετρου.
Υστερει σε τακτικη,το ξερουμε, επιθετικα ειναι ανεπαρκης,κυριως γιατι δεν σουταρει,αλλα θα φερει εξαιρετικη αμυνα,δυναμη,νευρο και ενεργεια, και θα παιξει αμυνα στους παντες στις αλλαγες,πραγματα που χρειαζεται η ομαδα, ενω δεν απαιτει ιδιαιτερα μεγαλο χρονο συμμετοχης.
Δεν απανταω σε σενα αποκλειστικα απλα δραττομαι της ευκαιριας επειδη γινεται κουβεντα κι εδω κι απο εμας απεναντι για τον Θαναση......
Το παιδι εχει ενεργο συμβολαιο στους Μπακς......δε λυνονται απ τα λιγα που ξερω ετσι απλα τα συμβολαια απεναντι αλλα ακομα κι αν υποθεταμε για την οικονομια της κουβεντας οτι επεμβαινει κι ο Γιαννης και τον αφηνουν ελευθερο....

Με τι θα τον δελεασουμε;;;;;

Οικονομικα;;;;;;;δυσκολα......καθαριζει πανω απο μυριο στο Αμερικα + οι αλλες οικογενειακες επιχειρησεις που τρεχει.....
Μηπως με την υπεροχη ατμοσφαιρα των ελληνικων γηπεδων;;;;;;;;λες να του λειπει ο Τσουκαλας;;;;;;;;
Mηπως με την υγιη εικονα των ομαδων μας που η αμφισβητηση ξεκιναει απ τον Οκτωβρη και τελειωνει το καλοκαιρακι;;;;;;;;

Εν κατακλειδι δεν ξερω τι εχουν να του προσφερουν οι ελληνικες ομαδες για ν αφησει την ηρεμια του και να επιστρεψει.......

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1771
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Οκτ 24, 2023 11:14 pm

assistant77 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Τρί Οκτ 24, 2023 9:54 pm
Προσωπικα τον Θαναση θα τον ηθελα με χιλια, ειδικα σε αυτον τον Παναθηναικο,και ειδικα με την απουσια του Παπαπετρου.
Υστερει σε τακτικη,το ξερουμε, επιθετικα ειναι ανεπαρκης,κυριως γιατι δεν σουταρει,αλλα θα φερει εξαιρετικη αμυνα,δυναμη,νευρο και ενεργεια, και θα παιξει αμυνα στους παντες στις αλλαγες,πραγματα που χρειαζεται η ομαδα, ενω δεν απαιτει ιδιαιτερα μεγαλο χρονο συμμετοχης.
Δεν απανταω σε σενα αποκλειστικα απλα δραττομαι της ευκαιριας επειδη γινεται κουβεντα κι εδω κι απο εμας απεναντι για τον Θαναση......
Το παιδι εχει ενεργο συμβολαιο στους Μπακς......δε λυνονται απ τα λιγα που ξερω ετσι απλα τα συμβολαια απεναντι αλλα ακομα κι αν υποθεταμε για την οικονομια της κουβεντας οτι επεμβαινει κι ο Γιαννης και τον αφηνουν ελευθερο....

Οικονομικα;;;;;;;δυσκολα......καθαριζει πανω απο μυριο στο Αμερικα + οι αλλες οικογενειακες επιχειρησεις που τρεχει.....
Μηπως με την υπεροχη ατμοσφαιρα των ελληνικων γηπεδων;;;;;;;;λες να του λειπει ο Τσουκαλας;;;;;;;;
Mηπως με την υγιη εικονα των ομαδων μας που η αμφισβητηση ξεκιναει απ τον Οκτωβρη και τελειωνει το καλοκαιρακι;;;;;;;;

Εν κατακλειδι δεν ξερω τι εχουν να του προσφερουν οι ελληνικες ομαδες για ν αφησει την ηρεμια του και να επιστρεψει.......
Δεν διαφωνώ,το ποστ μου εστιάζει καθαρά στο αγωνιστικό σκέλος,αν είναι χρήσιμος για ομάδα Ευρωλίγκας,όχι στις πιθανότητες να έρθει,που συμφωνώ πως είναι ελάχιστες.

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1771
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Οκτ 24, 2023 11:20 pm

Phys87 έγραψε:
Τρί Οκτ 24, 2023 11:04 pm
giorgos45 έγραψε:
Όντως τι λέει ο τυπάκος αυτός;
O Μπάρτον για Ευρώπη δεν συζητάμε ότι θα είναι στους 5 καλύτερους παίκτες,μην πω και λιγότερους.Αν έρθει εδώ και έχει όρεξη να παίξει, μπορεί να κάνει πλάκα, είναι ασύλληπτος στο 1 vs 1,και σούπερ στο τρανζίσιον παιχνίδι.Σουτ από το τρίποντο στα επίπεδα του 35-36%.Πολυ αθλητικός, αλλά και στα 32.Αμυνα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,δεν είναι τρύπα,δεν είναι και αμυντικός, είναι κατά βάση επιθετικός παίκτης.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 24, 2023 11:26 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Οκτ 24, 2023 11:14 pm
assistant77 έγραψε:

Δεν διαφωνώ,το ποστ μου εστιάζει καθαρά στο αγωνιστικό σκέλος,αν είναι χρήσιμος για ομάδα Ευρωλίγκας,όχι στις πιθανότητες να έρθει,που συμφωνώ πως είναι ελάχιστες.
Μωρε μαζι σου.....κι εγω αν ηταν ελευθερος και ψαχνοταν θα τον ηθελα μονο και μονο για την ψυχη και το motor του.......ΑΛΛΑ.........

0
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 110

Τρί Οκτ 24, 2023 11:33 pm

Σκόρπιες σκέψεις:

1) Είναι τόσο τρομέρα σίγουρο ότι ο Μπαλτσερόφσκι είναι παλτό ή άγουρος? Πόσοι άγωνες χρειάστηκαν για να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα? Αρκούν?
2) Είναι τόσο τρομερά βέβαιο ότι ο Μπιρτς θα ενσωματωθεί αμέσως και ακόμα περισσότερο ότι θα προσφέρει και θα βοηθήσει στον παναθηναικό?
3) Υπάρχει κανείς που παρακαλολουθούσε την πορεία του Μπιρτς στο nba όλα αυτά τα χρόνια για να μας ενημερώσει? Δε λέω, καλός και τίμιος στον οσφπ πριν 6 χρόνια, διακρίνοντας τα στατιστικά του έκτοτε βλέπω πολύ πάγκο(με εξαίρεση μία χρονιά στο Τορόντο). Ξέρω ξέρω, nba είναι αυτό, αλλά γιατί είστε τόσο σίγουροι πως παραμένει ο ίδιος παίχτης? Και κόπηκε?
4) Δηλαδή το πρόβλημα του παναθηναικού φέτος είναι το αναπληρωματικό σεντερ? Το λύσαμε αυτό και πάμε για φ4 που γράφει κάποιος?
5) Μπορείτε να μου πείτε πόσους παίχτες από Αμερική (χωρίς εμπειρία Ευρώπης) έφερε ο παναθηναικός και έπιασαν (αυτό πάει για Ναν).
6) Μπορείτε να μου πείτε πόσους παίχτες έφερε στα μέσα ο Παο και πέτυχαν? (ενας μόνο ο Γκιστ, - τον Τζεημς δε μετράω γιατί είχε ξαναρθει)
7) Τι θα άλλαξει φέτος όταν τα προηγούμενα χρόνια ο DPG γέμιζε με μεταγραφές μεσούσης τον ΠΑΟ και στο τέλος πατώναμε? Τι διαφορετικό θα ισχύσει φέτος? Θετική ενέργεια?
8) Αλήθεια πιστεύετε ότι ο ΠΑΟ πάει για φ4 με 1-2 διορθωτικές κινήσεις? Γιατί επειδή κέρδισε την Μπάγερν και..τον Σπανούλη? Για εμένα προσωπικά, επειδή θεωρώ πως είναι ένα άθλημα που η ομαδική χημεία παίζει τεράστιο ρόλο, και η υπόθεση φ8 μου φαίνεται αρκετά δύσκολη, όποιος Μπιρτς, Πριτς και Κιρτς να έρθει.
9) Σκέψου να είσαι ξένος στον μπασκετικό ΠΑΟ και ένα ανθρώπινο ντεφορμάρισμα να σε πιάσει για κανά μήνα και χάσει και η ομάδα κάποια παιχνίδια, forum και DPG ψάχνουν ήδη το διάδοχο σου. Δεν το λες κα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.
10) Πάντως αν ο κάθε Μπαλτσε κρίνεται ανεπαρκής μετά από 5 ματς, αν δεν πίασουμε κανέναν στόχο φέτος, θεωρώ το ξήλωμα το καλοκαίρι 100% σίγουρο (δε πα να μου λέτε για διετή συμβόλαια και κλειδιά στον Αταμάν και πράσινα άλογα, η νοοτροπία δεν αλλάζει).

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 692
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Οκτ 24, 2023 11:55 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Σκόρπιες σκέψεις:

1) Είναι τόσο τρομέρα σίγουρο ότι ο Μπαλτσερόφσκι είναι παλτό ή άγουρος? Πόσοι άγωνες χρειάστηκαν για να καταλήξουμε σε αυτό το συμπέρασμα? Αρκούν?
2) Είναι τόσο τρομερά βέβαιο ότι ο Μπιρτς θα ενσωματωθεί αμέσως και ακόμα περισσότερο ότι θα προσφέρει και θα βοηθήσει στον παναθηναικό?
3) Υπάρχει κανείς που παρακαλολουθούσε την πορεία του Μπιρτς στο nba όλα αυτά τα χρόνια για να μας ενημερώσει? Δε λέω, καλός και τίμιος στον οσφπ πριν 6 χρόνια, διακρίνοντας τα στατιστικά του έκτοτε βλέπω πολύ πάγκο(με εξαίρεση μία χρονιά στο Τορόντο). Ξέρω ξέρω, nba είναι αυτό, αλλά γιατί είστε τόσο σίγουροι πως παραμένει ο ίδιος παίχτης? Και κόπηκε?
4) Δηλαδή το πρόβλημα του παναθηναικού φέτος είναι το αναπληρωματικό σεντερ? Το λύσαμε αυτό και πάμε για φ4 που γράφει κάποιος?
5) Μπορείτε να μου πείτε πόσους παίχτες από Αμερική (χωρίς εμπειρία Ευρώπης) έφερε ο παναθηναικός και έπιασαν (αυτό πάει για Ναν).
6) Μπορείτε να μου πείτε πόσους παίχτες έφερε στα μέσα ο Παο και πέτυχαν? (ενας μόνο ο Γκιστ, - τον Τζεημς δε μετράω γιατί είχε ξαναρθει)
7) Τι θα άλλαξει φέτος όταν τα προηγούμενα χρόνια ο DPG γέμιζε με μεταγραφές μεσούσης τον ΠΑΟ και στο τέλος πατώναμε? Τι διαφορετικό θα ισχύσει φέτος? Θετική ενέργεια?
8) Αλήθεια πιστεύετε ότι ο ΠΑΟ πάει για φ4 με 1-2 διορθωτικές κινήσεις? Γιατί επειδή κέρδισε την Μπάγερν και..τον Σπανούλη? Για εμένα προσωπικά, επειδή θεωρώ πως είναι ένα άθλημα που η ομαδική χημεία παίζει τεράστιο ρόλο, και η υπόθεση φ8 μου φαίνεται αρκετά δύσκολη, όποιος Μπιρτς, Πριτς και Κιρτς να έρθει.
9) Σκέψου να είσαι ξένος στον μπασκετικό ΠΑΟ και ένα ανθρώπινο ντεφορμάρισμα να σε πιάσει για κανά μήνα και χάσει και η ομάδα κάποια παιχνίδια, forum και DPG ψάχνουν ήδη το διάδοχο σου. Δεν το λες κα ιδανικό περιβάλλον εργασίας.
10) Πάντως αν ο κάθε Μπαλτσε κρίνεται ανεπαρκής μετά από 5 ματς, αν δεν πίασουμε κανέναν στόχο φέτος, θεωρώ το ξήλωμα το καλοκαίρι 100% σίγουρο (δε πα να μου λέτε για διετή συμβόλαια και κλειδιά στον Αταμάν και πράσινα άλογα, η νοοτροπία δεν αλλάζει).
1) Όχι

2)Όχι, αλλά είναι απίθανο να είναι χειρότερος του Μπαλτσεροφσκι και σίγουρα θα βοηθήσει αμυντικά

3)Ελπίζω κάποιος που βλέπει ΝΒΑ να μας πει.

4) Επειδή εδώ αναφέρεσαι σε μένα μάλλον παρανοησες. Δεν είπα ποτέ ότι με Μπιρτς πάμε Φ4. Είπα ότι το να κάνεις αλλαγή παίκτη αν κρίνεις ότι δε σου κάνει ταιριάζει με τις δηλώσεις περί Φ4 που έκανε ο Αταμάν. Άλλη φορά παρακαλώ διάβαζε πιο προσεκτικά.

5+6) Πες μας εσύ. Που να ψάχνουμε τώρα.

7) Πέρσι τις έκανε ο ΔΠΓ. Φέτος τις κάνει ο Αταμάν.

8) Οι περισσότεροι εδώ γράφουμε ότι θα είμαστε ικανοποιημένοι με 8αδα. Φ4 ανέφεραν προπονητής και διοίκηση.

9) Ε, νταξει. Τουλάχιστον πήρε το μεγαλύτερο συμβόλαιο της καριέρας του, έβγαλε καλά λεφτά, και μπορεί να πάει και σε άλλη ομάδα φέτος. Υπάρχουν και χειρότερα.

10)Ας ελπίσουμε ότι έμαθε κι άλλαξε.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Οκτ 25, 2023 12:00 am

Καλά, προφανώς και όταν έχεις πάρει 10+ νέους παίχτες μπορεί κάτι να μην πηγαίνει καλά και να θέλεις να αλλάξεις παίχτες. Και μπορεί να συμβαίνει και κάτι που δεν ξέρουμε, να έχει στραβώσει το κλίμα με κάποιον για κάτι, να υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια που θα φτιάξει με αλλαγή, οτιδήποτε μπορεί να μην κόλλησε με τόσους νέους παίχτες και σταφ.

Είναι ίσως η μόνη φορά που διαφωνώ με τον Τρέισι σε αυτό. Δεν θα επηρεαστεί τόσο η χημεία αν προστεθεί ένας κόμπο, ακόμα και αν αλλαχτεί ο Μπαλτσε με άλλον.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει τον Μπαλτσε και δεν θα πόνταρα στον Μπιρτς σε κάθε περίπτωση. Ούτε είναι το στυλ που θέλει, ούτε μου κάνει για τύπος που θα έρθει με κίνητρο να ράψει το 7ο (γιατί να γυρίσει ΝΒΑ δύσκολο).

Τον κόμπο το περίμενα ότι θα τον θέλει βλέποντας τα ματς, του λείπει και είναι κλειδί για το μπάσκετ που παίζει. Ούτε ο Βιλντοζα, ούτε ο Γκριγκόνις μπορούν να πάρουν αυτόν τον ρόλο και ο Γκάι θα χρειαστεί χρόνο.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 5037

Τετ Οκτ 25, 2023 12:23 am

agnwstos_nikos έγραψε:
Σκόρπιες σκέψεις:

τα πιο πολλα ερωτηματα σου ειναι μελλοντολογικης και μεταφυσικης ανησυχιας
κανεις δεν ξερει τι ΘΑ γινει στο μελλον η μετα απο χρονια
ο καθε παιχτης κρινεται για αυτο που δειχνει την δεδομενη στιγμη που μιλαμε
και ο οσφπ το 19 πηρε τον παντερ και τον εδιωξε μετα απο λιγες εβδομαδες νυχτα και χωρις φεγγαρι μπορουσε να φανταστει οτι μετα απο 3 χρονια θα σφαζονταν οι ομαδες ποιος θα τον πρωτοπαρει?
με κανεναν παιχτη δεν κανεις συμβολαιο επιτυχιας μπορει να ειναι το μεγαλυτερο ονομα και να βγει παλτο
αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να διαλεγεις την καλυτερη επιλογη στα χαρτια που μπορεις να παρεις την δεδομενη στιγμη,αλλιως δεν θα γινοταν καμια μεταγραφη και οι ομαδες θα περιμεναν αιωνια να αποδοσει καποιος παιχτης

στην συγκεκριμενη περιπτωση που μιλαμε ο μπιρτς φαινεται να ειναι πολυ καλυτερη επιλογη απτον μπαλτσε
οπως και ο φοντεκιο φαινεται να ειναι καλυτερη επιλογη απτον παπαπετρου,κανεις δεν σου εγγυαται οτι αν πχ τον επαιρνες θα σου εβγαινε και καλυτερος αλλα αν σου διναν τωρα την επιλογη να τον παρεις και να διωξεις τον παπ ποιος θα ελεγε οχι?

με αυτην φαντασιακη λογικη που επικρατει ολοι οι παιχτες μελλοντικα μπορει να βγουνε επιπεδου Nba αρα δεν πρεπει να αλλαζουμε κανεναν και ποτε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Τετ Οκτ 25, 2023 12:37 am

Ο Αταμαν θέλει παίκτη killer βλέπε Λαρκιν, Μισιτς, έτσι έπαιζε και έτσι πέτυχε στην Εφες και ξέρει πως χρειάζεται ένα τέτοιο παίκτη και στο Παο, που αυτή τη στιγμή δεν τον εχει. Ούτε ο Σλουκας είναι τέτοιος ούτε ο Βιλντοζα. Ούτε τον Γκαι τον πήρε για τέτοιο, ο οποίος είναι παίκτης ρυθμού που στη μέρα του θα πυροβολαει ασταμάτητα, βλέπε Φενερ.

Ισως θα ήταν στο 3 ο Μιχαλιουκ, τώρα ίσως είναι κάποιος άλλος πχ Ναν στο1- 2? Όπως και να χει άσχετα αν δεν είμαι σίγουρος οτι τεχνικα είναι τοπ, στο τι παίκτες θέλει και τι θέλει να κάνει, πιστεύω είναι απ τους καλύτερους.

Αν θέλει 2 η 3 μεταγραφές εγώ μαζί του άλλωστε ποια χημεία να χαλάσει? Ήμαστε στην αρχή της σεζόν και δεν υπάρχει καμία χημεία, όσο για τον Πολωνό όλοι είχαμε μεγάλες προσδοκίες αλλά μέχρι στιγμής λέμε Παπαγιαννη και κλαίμε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Οκτ 25, 2023 12:47 am

nikosvip έγραψε:
Τετ Οκτ 25, 2023 12:37 am
Ο Αταμαν θέλει παίκτη killer βλέπε Λαρκιν, Μισιτς, έτσι έπαιζε και έτσι πέτυχε στην Εφες και ξέρει πως χρειάζεται ένα τέτοιο παίκτη και στο Παο, που αυτή τη στιγμή δεν τον εχει. Ούτε ο Σλουκας είναι τέτοιος ούτε ο Βιλντοζα. Ούτε τον Γκαι τον πήρε για τέτοιο, ο οποίος είναι παίκτης ρυθμού που στη μέρα του θα πυροβολαει ασταμάτητα, βλέπε Φενερ.

Ισως θα ήταν στο 3 ο Μιχαλιουκ, τώρα ίσως είναι κάποιος άλλος πχ Ναν στο1- 2? Όπως και να χει άσχετα αν δεν είμαι σίγουρος οτι τεχνικα είναι τοπ, στο τι παίκτες θέλει και τι θέλει να κάνει, πιστεύω είναι απ τους καλύτερους.

Αν θέλει 2 η 3 μεταγραφές εγώ μαζί του άλλωστε ποια χημεία να χαλάσει? Ήμαστε στην αρχή της σεζόν και δεν υπάρχει καμία χημεία, όσο για τον Πολωνό όλοι είχαμε μεγάλες προσδοκίες αλλά μέχρι στιγμής λέμε Παπαγιαννη και κλαίμε.
δυστυχως ο λεσορ ειναι απτα μεγαλα συμβολαια ο χειροτερος οποτε δεν βοηθαει αυτο την εξελιξη του μπαλτσε δηλαδη ουσιαστικα αυτην την στιγμη που μιλαμε θελουμε παιχτη για παιζει ΜΠΡΟΣΤΑ απτον λεσορ να ειναι αυτος δηλαδη το βασικο 5αρι οποτε ο συμπαθης πολωνος δυστυχως δεν μπορει να εχει τις ευκαιριες και τον χρονο που πρεπει

επειδη σιγουρα θα γραψει καποιος ναι αλλα οι πιθανοτητες σε 2 μηνες ας πουμε να βελτιωθει ο λεσορ ειναι πολλες
θα απαντησω οτι και το καλοκαιρι που τον πηραμε οι πιθανοτητες να παρουσιαζει τοσο κακη εικονα στην αρχη ηταν λιγες αλλα ομως συνεβει
αν ο λεσορ δεν ανεβει αγωνιστικα η χρονια εχει χαθει απο τωρα δεν πας πουθενα με πρωτο καλυτερο σεντερ τον κωστα

μακαρι αν τελικα δεν αλλαξουμε τον μπαλτσε να ανεβει ο λεσορ και να σαρωνει στα πικ ολοι αυτο θελουμε αυτην ομαδα να πηγαινει καλα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Οκτ 25, 2023 1:05 am

Απ τα μεγάλα συμβόλαια ως τώρα ο χειρότερος είναι μακράν ο Σλούκας με βάση πάντα τα χρήματα που παίρνει ..
Με τον οσφπ είχε 7 λάθη και συνολικά σε 3 ματς έχει μέσο όρο 4,7.
23,1% στα τρίποντα 72,7% στις βολές ..

Μετά Βιλντόζα, Χουάντσο ..

Ο Λεσόρ είναι ο πιο τίμιος απ όλους , απορώ τι γράφετε ώρες ώρες ..
Παίζει μια θέση μόνος του σχεδόν 30 λεπτά, τρώει το ξύλο της αρκούδας, λογικό είναι στο τέλος να τα φτύνει και λίγο και να κάνει λάθη
14,2 PTS 6 REB 1,5 STL 0,8 BLOCK 19,5 PIR είναι μια χαρά στατιστικά …

Επίσης, να αναφέρω και γι αυτό εκτιμώ τον καλαθη και τον θεωρώ ελίτ, στ Prime του , η αναλογία ασίστ λαθών ήταν τρομερή ..τυχαίνει να βγάζει παιχνίδι 39 λεπτά με 0 λάθη και 10 ασίστ ξέρω γώ , απίστευτος !! Αλλά ο μπαμπης, ο μητσος και ο Λάκης έλεγαν δε βάζει τρίποντα 😂

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Οκτ 25, 2023 1:09 am

Soupamantar έγραψε:
Τετ Οκτ 25, 2023 1:05 am
Απ τα μεγάλα συμβόλαια ως τώρα ο χειρότερος είναι μακράν ο Σλούκας με βάση πάντα τα χρήματα που παίρνει ..
Με τον οσφπ είχε 7 λάθη και συνολικά σε 3 ματς έχει μέσο όρο 4,7.
23,1% στα τρίποντα 72,7% στις βολές ..

Μετά Βιλντόζα, Χουάντσο ..

Ο Λεσόρ είναι ο πιο τίμιος απ όλους , απορώ τι γράφετε ώρες ώρες ..
Παίζει μια θέση μόνος του σχεδόν 30 λεπτά, τρώει το ξύλο της αρκούδας, λογικό είναι στο τέλος να τα φτύνει και λίγο και να κάνει λάθη
14,2 PTS 6 REB 1,5 STL 0,8 BLOCK 19,5 PIR είναι μια χαρά στατιστικά …
ο λεσορ τα φτυνει απτην αρχη δεν χρειαζεται να περιμενει το τελος του αγωνα
απτα 30 λεπτα που παιζει τα 20 ειναι εκτος τοπου και χρονου στην αμυνα τα 5 μετριος και 5 υποφερτος προς καλος οταν ξυπναει δηλαδη απτον υπνο που ριχνει
στην επιθεση ειναι μανταλακιας και ειναι παντα 2-3 βηματα πισω απτην πασα,αυτο συμβαινει στις 8/10 φορες στα πικ εν ρολ δηλαδη ακυρωνει το επιθετικο πλανο του αταμαν που βασιζεται στα πικ και ακυρωνει και την δικη του αποκτηση που τον πηραμε ειδικα για να παιζει πικ εν ρολ

αν αυτα δεν περιγραφουν ισως την χειροτερη εικονα παιχτη μας δεν ξερω τι αλλο μπορει να το περιγραψει δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει ενας παιχτης για να θεωρειται οτι εχει κακη αποδοση

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”