Κοίτα κι εγώ δεν είμαι υπέρ των πολλών αλλαγών τόσο νωρίς. Αλλά τον Μπιρτς τον θεωρώ λαχείο και δεν θα είναι διαθέσιμος σε τρεις μήνες.Tracy Mac έγραψε: ↑Τρί Οκτ 24, 2023 9:44 pmΕιπα εγω οτι δεν θελω μια μεταγραφη λογο Παπι? Εννοειται πως συμφωνω με αυτο το γραψα τοσες φορες, ετσι και αλλιως μας λειπει παικτης εκει. Δες ποστ Τουλουμπα που ακουσε Κοτζια να λεει μεχρι Δευτερα ερχεται παικτης, και αν σε 15 μερες καποιοι δεν εχουν βελτιωθει θα ειναι για να φευγουν. Λογικα για Γκαι-Πολωνο θα το ειπε.xomitsious έγραψε: ↑Τρί Οκτ 24, 2023 9:32 pm
Ρε Τρέισι δε μίλησε κανείς για 3 μεταγραφές.
Μια προσθήκη στην περιφέρεια θα γίνει.
Απλώς έτυχε να μείνει εκτός ΝΒΑ ο Μπιρτς και ταυτόχρονα ο Μπαλτσεροφσκι να παίζει χειρότερα από ότι περιμέναμε και από ότι χρειαζόμαστε από το 2ο σέντερ μας.
Κανείς δε λέει να έρθει οποίος να είναι, μιλάμε για παίχτη με εμπειρία στην Ευρώπη που σου δίνει πράγματα που σου λείπουν. Όπως άμυνα και μέγεθος στη ρακέτα.
Εντάξει δεν συμφωνείς το καταλάβαμε. Και οι λόγοι σου έχουν κάποια βαση. Αλλά πλιζ, όχι άλλη αναφορά στις ροστεραρες του Αρτζι...
Εκτος αν ο Τουλουμπας μας κοροιδευει και δεν ειπαν ποτε κατι τετοιο.
Συμφωνεις με αυτο που εβγαλαν προς τα εξω? Τραγικο ειναι, δεν θα εχει ποτε ηρεμια η ομαδα, ακομα και αν απλως τα λενε οι δημοσιογραφοι και δεν ισχυει κατι τετοιο.
Για Αρτζι δεν ανεφερα εγω αλλα ο Τουλουμπας, σορρυ.
Οι δηλώσεις για αλλαγές μπορεί να είναι και επίτηδες. Άλλους μπορεί να τους αγχωσουν άλλους ίσως τους πεισμωσουν και βελτιωθούν.
Και ο Ομπράντοβιτς έκανε παρόμοια κόλπα. Στην τελική συνάδουν με τις δηλώσεις περί Φ4. Το θέλουμε φέτος, θα κάνουμε ότι χρειαστεί.
Τουλάχιστον φαίνεται να κάνει κουμάντο ο Αταμαν και ο άλλος να στηρίζει. Ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του και αν ο Μπαλτσεροφσκι φύγει και αποδειχθεί νέος Ντιαλό γκρινιάζουμε παρέα μετά.