αφου ο γκος θα εβαζε τους ποντους του σλουκα και ο σικμα θα εδινε τις ασιστ του αφουHackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:47 pmΝα πούμε βέβαια ότι ο Μπαρτζώκας προτίμησε Γκος από Σλούκα ουσιαστικά.
Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός, τελικοί Basket League 2023-24 (Game 5)
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
3
2
1

- GK_23
- Reactions: 2387
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Παπ νομίζω έπρεπε να μπει νωρίτερα στο ματς στο 4ο δεκάλεπτο.coach blue έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:33 pmΣε εμας για αρχη να φυγει ο πιο αρχιδατος παικτης που ηταν φρεσκος 15 λεπτα στον παγκο ενω στο προηγουμενο ματς ελιωσε ολο το δευτερο ημιχρονο σερι .
Συμφωνω και εγω με τον κοουτς οτι αν ειχαμε τον φαλ θα εβαζε τα σουτ ο γκος![]()
Με μια πιο ψύχραιμη ματιά πλέον, μπορούμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις αστοχίες στο μεταγραφικό του σχεδιασμό ειδικά στη γραμμή των guards. Στις αστοχίες περιλαμβάνεται και η επιλογή να αφήσουμε το Σλούκα να φύγει, και η μεταγραφή του Brazdeikis αλλά και η μηδενική αξιοποίηση του Mitrou-Long από τον coach. Για τον Goss δεν γράφω τίποτα γιατί θα φάω φάουλ

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που έκανε ονειρική σεζόν, η οποία ας μην ξεχνάμε πως άρχισε με βαριά ήττα στον αγώνα του super cup. Για να φτάσουν εδώ έριξαν πολλή δουλειά ενώ σε όλα τα do or die ματς της σεζόν έπαιξαν με τρομερή αυτοπεποίθηση.
1
1

- georbap
- Reactions: 899
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φίλε μου λίγο ψυχραιμία.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:45 pmΣλούκας μεγαλύτερος ηγέτης από Διαμαντίδη Σπανούλη αν κάνει και άλλη τέτοια σεζόν! Κρατάω πισινή ότι βρήκε αδύναμο Ολυμπιακό χωρίς αθλητικοτητας και επιθετικό ταλεντο
Δεν μπορώ να το πω πιο απλά!!!!
5
5

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- antonispgs
- Reactions: 142
- Αγαπημένη θέση: PG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Nick Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω κάτι και για Μπαρτζωκα. Προπονητάρα, γνώσεις, plays είναι τοπ. Αλλά 100% σφάλμα δίκης του νοοτροπίας και διαχείρισης ότι έφυγε ο Σλούκας τρέχοντας από τον Ολυμπιακό. Άλλαξε τις ισορροπίες όλης της χρονιάς. Ελπίζω να έρθουν παίκτες με τσαγανό και ηγετικά χαρακτηριστικά. Δυο τέτοιους είχε φέτος ο Παναθηναϊκός και έβγαλε τη χρόνια με έναν Σέντερ και ροτεισον 7 παικτών.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αστείο και μάλιστα κακόγουστο είναι οτιδήποτε έχουμε δει από 21 Μαϊου 2023 από τα 38' λεπτά αγώνα και μετά ----> μέχρι και σήμεραmontechristo1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:41 pmΤώρα σοβαρά; Από όλη αυτή την παιχνιδάρα αυτό βρήκες να πεις;
Εγώ, φίλε μου, την ομάδα μου που παλεύει δεν την ειρωνεύομαι ούτε την αφορίζω, Αν το έκανα, δεν θα ήταν αστεία η ομάδα μου, αλλά θα ήμουν αστείος εγώ.
Όχι εμείς οι οπαδοί που έχουμε φάει τις πικρές του αιώνα σε ένα ημερολογιακό έτος μαζεμένες
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Τι άλλο να κάνει φίλε! Δεν γίνονται αλλά! Του Μπαρτζώκα του κάνε τα μέγιστα! Πρέπει να πουλήσει το πτυχίο προπονητικής του που δεν του έδωσε τα κλειδιά! Μένει να δούμε αν μπορεί να σηκώσει μπάλα και με εθνική που είναι πιο βαριά γιατί παίζουν οι καλύτεροι!georbap έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:51 pmΦίλε μου λίγο ψυχραιμία.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:45 pmΣλούκας μεγαλύτερος ηγέτης από Διαμαντίδη Σπανούλη αν κάνει και άλλη τέτοια σεζόν! Κρατάω πισινή ότι βρήκε αδύναμο Ολυμπιακό χωρίς αθλητικοτητας και επιθετικό ταλεντο
Δεν μπορώ να το πω πιο απλά!!!!
2
1
1

-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Καλά άστο τώρα αυτό δε θα τελειώσουμε ποτέ.Phys87 έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:53 pmΘα ήταν χρήσιμο να διαβάζαμε τι γραφόταν πέρυσι, για τον Σλουκα όταν έκανε παζάρια, πριν φύγει και πριν υπογράψει.
Γραφόταν αν θυμάμαι καλά ότι είναι 34 που είναι, ότι βγάζει τραυματισμούς που βγάζει, και ότι δεν είναι ηγέτης αλλά ο καλύτερος εκτός παίχτης.
0
- tsoureki
- Reactions: 418
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δύσκολο ανάμεσα σε Ναν, Λεσόρ και Σλούκα. Ο Λεσόρ μόνος του είναι καλύτερος από όλη την φροντλάιν του Ολυμπιακού ( ναι δεν υπερβάλω καιρός να τελείωσει το ανέκδοτο με την "πληρέστερη φροντλάιν΄" της ευρώπης ). Για τον Ναν σκέφτομαι αν θα είχε την ίδια πορεία η ομάδα χωρίς με τον Γκάι οπότε απο κει και μόνο φαίνεται η προσφορά του. Ο Σλούκας είναι ο Σλούκας. Θα προτιμήσω τον Λεσόρ για μου αρέσουν περισσότερο οι ψηλοί.HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:52 pmΈναν ήταν να δώσετε έναν mvp για ολόκληρη την σεζόν ποιον θα δίνατε?
2
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2048
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue
- Reactions: 1062
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- georbap
- Reactions: 899
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή η κουβέντα για τον Σλούκα και τον Ολυμπιακό , πρέπει κάποια στιγμή να λάβει τέλος .antonispgs έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:52 pmΝα πω κάτι και για Μπαρτζωκα. Προπονητάρα, γνώσεις, plays είναι τοπ. Αλλά 100% σφάλμα δίκης του νοοτροπίας και διαχείρισης ότι έφυγε ο Σλούκας τρέχοντας από τον Ολυμπιακό. Άλλαξε τις ισορροπίες όλης της χρονιάς. Ελπίζω να έρθουν παίκτες με τσαγανό και ηγετικά χαρακτηριστικά. Δυο τέτοιους είχε φέτος ο Παναθηναϊκός και έβγαλε τη χρόνια με έναν Σέντερ και ροτεισον 7 παικτών.
Αν ο Μπαρτζώκας δεν τον ήθελε, δεν θα έμπαινε καν ο Ολυμπιακός σε συζητήσεις με τον παίκτη ,με κίνδυνο μάλιστα να εκτεθεί όπως και έγινε τελικά αφού δεν ανανέωσε.
Ο coach B έχει μιλήσει πολλές φορές με κολακευτικά σχόλια για τον παίκτη Σλούκα και μπορείτε να το διαπιστώσετε με μια απλή αναζήτηση.
Το ότι δεν συμβάδιζαν τα αγωνιστικά τους πλάνα ,δεν σημαίνει ότι δεν τον πίστευε αγωνιστικά.
Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν πήρε κάποιον σκόρερ ολκής το καλοκαίρι ενώ αντίστοιχα έχασε μεγάλο ποσοστό της επιθετικής του ικανότητας (Σάσα, Κώστας) είναι μια άλλη ιστορία .
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Εύκολο Λεσορ, έπαιξε όλη την θέση μόνος του χωρίς Back up και έναν πλάκα σε κάθε ψηλό της Ευρώπης…..τι άλλο να κάνει δηλαδή για να βγει MVP???HackerBaby έγραψε: ↑Παρ Ιουν 14, 2024 11:52 pmΈναν ήταν να δώσετε έναν mvp για ολόκληρη την σεζόν ποιον θα δίνατε?
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Σάβ Ιουν 15, 2024 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.