Παναθηναικός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
Αλήθεια σου λέω , ναι.nikkal έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:36 pmΠεριμενεις να παίξει ο Μαντζούκας όταν το ματς τελικά εξελίσσεται σε ντέρμπυ;...titsokk έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:32 pmΕν τω μεταξύ ο Μαντζουκας πάλι Dnp.
Ρε παιδί μου πραγματικά απορώ:
Αν δεν βάλεις το παιδί αυτό να παίξει τούτη τη χρονιά που είναι αισθητα μειωμένες οι πιθανότητες πρωταθλητισμου αλλά σημαντικά αυξηθεισα η αναγκη για δημιουργία ομάδας ,ποτέ ?
Το να χάσω από τον Άρη αλλά να φέρω το Μαντζουκα σε ρόλο πρωταγωνιστή το βρίσκω ιδιαιτέρως πιο ενδιαφέρον.
Έχει σημασία αν θα κερδίσει πιστεύεις; Θα λύσει τα προβλήματα του; Η θα τα κρύψει κάτω από το χαλάκι;
2
1
1

-
- Reactions: 2592
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Σωστά τα λες, αλλά στην Ελλάδα ζούμε. Αν χάσουμε από τον Άρη για κάποιους θα είναι καταστροφή, λες και κρίνεται το πρωτάθλημα από 1 ή 2 ήττες στην κανονική περίοδο.titsokk έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:32 pmΕν τω μεταξύ ο Μαντζουκας πάλι Dnp.
Αν δεν βάλεις το παιδί αυτό να παίξει τούτη τη χρονιά που είναι αισθητα μειωμένες οι πιθανότητες πρωταθλητισμου αλλά σημαντικά αυξηθεισα η αναγκη για δημιουργία ομάδας ,ποτέ ?
Το να χάσω από τον Άρη αλλά να φέρω το Μαντζουκα σε ρόλο πρωταγωνιστή το βρίσκω ιδιαιτέρως πιο ενδιαφέρον.
0
-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
δεν ειναι η ηττα. ειναι οτι η ομαδα ειναι χαλια και δειχνει οτι δεν εχει καμια προοπτικη. τα ιδια και τα ιδια θα κανουμε συνέχεια και ειδικα επιθεση δεν μπορουμε καν να κανουμε κατι καλο.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:41 pmΣωστά τα λες, αλλά στην Ελλάδα ζούμε. Αν χάσουμε από τον Άρη για κάποιους θα είναι καταστροφή, λες και κρίνεται το πρωτάθλημα από 1 ή 2 ήττες στην κανονική περίοδο.titsokk έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:32 pmΕν τω μεταξύ ο Μαντζουκας πάλι Dnp.
0
-
- Reactions: 484
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντιλαμβάνεσαι πως δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει ο προπονητής τον συγκεκριμένο παίκτη στο παιχνίδι όταν αυτό εξελίσσεται έτσι. Νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις τους λόγους. Σκέψου τι έχει να γίνει αύριο εάν το χάσει βάζοντας μέσα το Μαντζούκα και αφήνοντας εκτός για παράδειγμα τον Ρος ή τον Παπαπέτρου. Δεν σου λέω εάν αυτό είναι σωστό ή όχι αλλά ερμηνεύω τους λόγους της μη παρουσίας του...
0
Όχι ρε συ δεν είναι καταστροφή και το έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι πλέον νομίζω.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:41 pmΣωστά τα λες, αλλά στην Ελλάδα ζούμε. Αν χάσουμε από τον Άρη για κάποιους θα είναι καταστροφή, λες και κρίνεται το πρωτάθλημα από 1 ή 2 ήττες στην κανονική περίοδο.titsokk έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 03, 2021 9:32 pmΕν τω μεταξύ ο Μαντζουκας πάλι Dnp.
Καταστροφή είναι να κρατιέσαι στη μηχανική υποστήριξη με νίκες εναντίον του Άρη ( σ' αυτή την κατάσταση που είναι για να μη φανώ ασεβής).
Αυτό είναι καταστροφή. Να φυτοζωεις
0
-
- Reactions: 2592
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Προοπτική για τι; Γιατί και πέρσι όταν χάσαμε από το Λαύριο κάποιοι έλεγαν ότι θα μέναμε άτιτλοι, ότι δεν θα φτάναμε ούτε στους τελικούς κλπ.
0
-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0