chainsaw έγραψε: ↑Τρί Ιούλ 25, 2023 4:25 pm
Mαγκες, δε γινεται μερικοι απο σας απο την μια να κανετε καζουρα επειδη υπηρχαν 3 μυρια διαθεσιμα για αντικαταστατη του Βεζενκοφ και τελικα ηρθε ο Σικμα και απο την αλλη να σας πειραζει η καζουρα, που φτιαχνετε ντριμ τιμ στα λογια και τελικα ερχονται παικτες eurocup ή ο κανενας. Δειτε το οπως θελετε. Ειτε τα βγαζουν η ΚΑΕ προς τα εξω, ειτε τα λενε μονοι τους οι δημοσιογραφοι, σανος λεγεται...Απο τη στιγμη που οντως πιστεψαμε οτι θα γινουν αλλες κινησεις απο αυτες που εγιναν.
Εγω προσωπικα εχω αποδειξει πιστευω οτι δεν κανω κακοπροαιρετη κριτικη. Οπως και η πλειοψηφια των μελων εδω. Οποτε μην προσπαθειτε να αντιμιλησετε επειδη τυγχανει να μιλατε με οπαδο της αντιπαλης ομαδας. Η ουσια των γραφομενων μετραει...
Απο κει και περα, ο Ολυμπιακος τουλαχιστον εχει πολυ πιο ετοιμη ομαδα και δεμενη. Κι ας εχασε 2 σημαντικοτατα οπλα. Ο ΠΑΟ ψαχνει τη ρελανς και πρεπει να αλλαξει ολο το ροστερ του.
Νομίζω η συντριπτική πλειοψηφία εδώ έχει μυαλό στο κεφάλι και πόδια στη γη. Το τι μας ταϊζουν από εφημερίδες, social media κλπ λίγο μας επηρεάζει. Ξέρουμε πως φτιάχνονται οι ομάδες, ξέρουμε ότι θα χρειαστεί υπομονή, ξέρουμε ότι δεν πας από τελευταίος πρώτος σε ένα καλοκαίρι. Οκ, μπορεί να απογοητευόμαστε όταν μας λένε "θα φέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει" και αυτό τελικά είναι ο χ, ψ άγνωστος αλλά δεν νομίζω ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το κωμικό της υπόθεσης και να γελάμε με αυτό.
Για παράδειγμα είναι οι περισσότεροι εδώ που θα συμφωνήσουν στην τελευταία παράγραφό σου κατά γράμμα.
Οπότε νομίζω με το δεύτερο κομμάτι του ποστ σου, απλά φτιάχνεις φαντάσματα και τους επιτίθεσαι. Εκτός αν μιλάς για κάποιον συγκεριμένο χρήστη που μπορεί να έχει αποδεδειγμένες περίεργες απόψεις, λατρεία στον ΔΠΓ, μένος για τους απέναντι. Ε με αυτούς ας μην συνδιαλέγεσαι γιατί και εσύ χαλιέσαι και παραβαίνεις τον νούμερο ένα κανόνα του internet: Don't feed the trolls (καλά, ίσως δεύτερος κανόνας μετά το ότι δεν υπάρχουν κορίτσια στο ιντερνετ)
Κανείς δεν απαξιώνει Τοκο, Βέσελι, Μιρο. Απλά λέμε ότι έχουν κάποιο ταβάνι αξίας που δεν θέλεις να τρυπήσεις. Καλός ο Τοκο, όχι 3 μύρια καλός. Καλός ο Μιρο, όχι 5 μύρια καλός. Δεν πιστεύω ότι είναι κοροϊδία, ούτε απαξίωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nikolas_asteri την Τρί Ιούλ 25, 2023 4:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.