2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 11, 2020 9:58 pm

Χερμανσον, Χ, καλαιτζακης,
Λόιντ, Μποχωριδης, Αθηναίου
Παπαπετρου, γιανγκ, Κασελακης
Γουιτινγκτον, Μητογλου, μπεντιλ
Μοτλευ, Παπαγιαννης, Ιαν

Στο χ είναι γκαρντ που δεν έχω σκεφτεί ακόμα και που θα θελα τις απόψεις σας. Είτε για βασικός είτε για μπακ απ. Κυρίως βασικός.. Επίσης, ο Λόιντ μου φαίνεται λίγο ακριβός για το παναθηναϊκου της επόμενης ημέρας, όπως και ο γουιτινγκτον. Κ εκεί αν έχετε κάτι καλό κ πιο οικονομικό θα θελα να το πείτε.. Θεωρώ ότι αξιοπρεπή ροστερ μπορούν να φτιαχτούν αρκεί να υπάρχει υπομονή κ από κόσμο κ από διοίκηση και στήριξη αυτού του νέου πρότζεκτ.. Αουτσάιντερ για την 8αδα αλλά δε την αποκλείω την ομάδα από κει

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 11, 2020 10:03 pm

Μοργκαν,Βουγιουκας
Μπεντιλ,Χρυσικοπουλος,Μολντοβεανου
MπραντονΡας,Κασελακης
Φοστερ,Παππας,Μποχωριδης
Χολ,Μαντζαρης,Παπαδακης

στοχος f4 του bcl !και δεν τρολαρω :|

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aiver

senior
Reactions: 44
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Πέμ Ιουν 11, 2020 10:10 pm

portokalopita13 έγραψε:
Μοργκαν,Βουγιουκας
MπραντονΡας,Κασελακης
Φοστερ,Παππας,Μποχωριδης
Χολ,Μαντζαρης,Παπαδακης

Μου αρέσει που υπάρχει ακόμα ένας συμπαραστάτης της ιδέας Μάντζαρης για παναθηναικό και δεν είμαι ο μόνος τρελός.
Ο Φόστερ πιστεύω πως θα βρει ομάδα στη EL, δεν νομίζω πλεον να ασχοληθεί με εμάς.
Από την άλλη αν μιλάμε και για Χολ και για Μάντζαρη, μαζί με Κασελάκη, νομίζω ο Προμηθέας θα σαλτάρει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2430
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Ιουν 11, 2020 10:12 pm

portokalopita13 έγραψε:
Μοργκαν,Βουγιουκας
MπραντονΡας,Κασελακης
Φοστερ,Παππας,Μποχωριδης
Χολ,Μαντζαρης,Παπαδακης

Μητογλου, Παπαγιαννης δεν πανε πουθενα, δεν υπαρχει και το ιδιαιτερο ενδιαφερον απο αλλους να τους παρουν θεωρω.
Μητογλου ειδικα μπορει να ηθελε ο Ολυμπιακος αλλα αν ειναι θα γινει το επομενο καλοκαιρι που θα ειναι ελευθερος.

Δεν θα μου εκανε εντυπωση να μεινει κι ο Παπαπετρου(αν δεν του προταθει μειωση δεν μπορει να φυγει) εστω και με το ζορι για να μην φανει οτι διαλυομαστε

Το ροστερ που ποσταρες,αρκετα πιθανο, ειναι επιπεδου ΑΕΚ και Προμηθεα

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Πέμ Ιουν 11, 2020 10:16 pm

aiver έγραψε:
Πέμ Ιουν 11, 2020 10:10 pm

Από την άλλη αν μιλάμε και για Χολ και για Μάντζαρη, μαζί με Κασελάκη, νομίζω ο Προμηθέας θα σαλτάρει
τωρα που λες για Προμηθεα,θα στεναχωρηθω να ξερεις, που δεν προλαβαμε να ασχοληθουμε με την τρελη μου συμπαθεια,τον συντροφο Χαρη Γιαννοπουλο ! ασε που ειναι εργαλειο-αλλα και κιλερ απο την περιφερεια :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 12, 2020 12:20 am

Kανενας Μαντζαρης δεν παιζει για Παναθηναικο...Εκτος αν ο ΔΓ εχει σκοπο να του κανει κατι α λα Αλ Πατσινο στον ''Σημαδεμενο''...Οσο θα παιζε ξανα ο Λακοβιτς με Ομπραντοβιτς.... θα υπαρξει Μαντζαρης με ΔΓ στον Παναθηναικο....

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 12, 2020 12:23 am

Είτε στην Ευρωλίγκα είτε στο Ch.L....lol

Hall -*............. -Μποχωριδης
Foster - Παππας
Butkevicius - *............
Kασελακης
Hicks - Μιτογλου
Παπαγιάννης - Morgan - Βουγιουκας

*Ένα Guard -forward με τα όλα του(τρίποντο,ασσίστ,πίεση πάνω στην μπάλα,να δημιουργεί φάσεις για τον ίδιο)...κατά προτίμηση Α.Harisson.Μιλαμε για έναν παίχτη και όχι για δύο μην μπερδευομαστε.

Και Ευρωλίγκα να μείνουμε λίγα θα ξοδέψουμε...

0
Άβαταρ μέλους
aiver

senior

Παρ Ιουν 12, 2020 12:34 am

manj13 έγραψε:
Kανενας Μαντζαρης δεν παιζει για Παναθηναικο...Εκτος αν ο ΔΓ εχει σκοπο να του κανει κατι α λα Αλ Πατσινο στον ''Σημαδεμενο''...Οσο θα παιζε ξανα ο Λακοβιτς με Ομπραντοβιτς.... θα υπαρξει Μαντζαρης με ΔΓ στον Παναθηναικο....
Νομιζω το τοπικ δεν είναι ακριβώς για το ποιος παιζει, αλλα με τα δεδομενα τι θα ταιριαζε, να ριχνουμε ιδεες κι να γινεται κουβεντουλα. Οπως ειπαμε πιο πανω επεσε στο τραπεζι κι ο Γιαννοπουλος. Εγω τον ανεφερα και ειμαι ο ιδιος που θεωρω την περίπτωση του απιθανη.
Αν μεναμε πραγματικα στο ποιος πραγματικά παίζει θα ακολουθουσαμε απλα και θα σχολιαζαμε μονο τα αρθρα της επικαιροτητας. :D

Παντως μην ξεχνιεσαι, πλεον ο δγ εχει αποχωρησει :mrgreen: :mrgreen: :lol:

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 12, 2020 12:48 am

aiver έγραψε:
manj13 έγραψε:
Νομιζω το τοπικ δεν είναι ακριβώς για το ποιος παιζει, αλλα με τα δεδομενα τι θα ταιριαζε, να ριχνουμε ιδεες κι να γινεται κουβεντουλα. Οπως ειπαμε πιο πανω επεσε στο τραπεζι κι ο Γιαννοπουλος. Εγω τον ανεφερα και ειμαι ο ιδιος που θεωρω την περίπτωση του απιθανη.
Αν μεναμε πραγματικα στο ποιος πραγματικά παίζει θα ακολουθουσαμε απλα και θα σχολιαζαμε μονο τα αρθρα της επικαιροτητας. :D

Οσο εχει αποχωρησει η οικογενεια απο την ΠΑΕ θα αποχωρησει κι ο ΔΓ απ το μπασκετ...Με μια διαφορα..Η οικογενεια μενει για να εκδικειται την ομαδα και τους φιλαθλους της που δεν την αγαπησαν ποτε και ο ΔΓ γιατι ειναι πρωτα απ ολα οπαδος της....Κανενας Μανος Παπαδοπουλος ουτε κανεις αλλος μπορει να ναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του Παναθηναικου...Απλα γιατι ειναι ..ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ....Αρα ΕΡΓΑΤΗΣ ....Εργατης να γινει ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ μονο στην Οκτωβριανη επανασταση του 1918 κι αυτο ΓΙΑ ΛΙΓΟ....Βασικα αυτο που πρεπει να σκεφτομαστε στην καθε προταση πλεον ειναι ΠΟΙΟΙ απ αυτους που αναφερουμε θα επαιζαν στο CL....Και μετα να φτιαχνουμε το ροστερ....AΝ και περιμενω αυτη την συνελευση ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ της Ευρωλιγκας..Ηδη η Χιμκι λεει ΔΕΝ ξερει το μπατζετ γιατην νεα χρονια...Κι ο Γιαννακοπουλος δεν θα παει στη συνελευση αυτη να παιξουνε μπιριμπα....Αναμενονται μεγαλα γλεντια με το Ζορντι....

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Παρ Ιουν 12, 2020 12:53 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
aiver

senior

Παρ Ιουν 12, 2020 12:50 am

manj13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 12:48 am
aiver έγραψε:
manj13 έγραψε:

Οσο εχει αποχωρησει η οικογενεια απο την ΠΑΕ θα αποχωρησει κι ο ΔΓ απ το μπασκετ...Με μια διαφορα..Η οικογενεια μενει για να εκδικειται την ομαδα και τους φιλαθλους της που δεν την αγαπησαν ποτε και ο ΔΓ γιατι ειναι πρωτα απ ολα οπαδος της....Κανενας Μανος Παπαδοπουλος ουτε κανεις αλλος μπορει να ναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του Παναθηναικου...Απλα γιατι ειναι ..ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ....Αρα ΕΡΓΑΤΗΣ ....Εργατης να γινει ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ μονο στην Οκτωβριανη επανασταση του 1918 κι αυτο ΓΙΑ ΛΙΓΟ....Βασικα αυτο που πρεπει να σκεφτομαστε στην καθε προταση πλεον ειναι ΠΟΙΟΙ απ αυτους που αναφερουμε θα επαιζαν στο CL....Και μετα να φτιαχνουμε το ροστερ....
Ναι βρε, συμφωνώ. Κοροιδευτηκα το ειπα οτι ο δγ αποχώρησε, αυτοσαρκασμος :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 11:30 am

ο ελευθερος πλεον Λιποβι ειναι ενας παικτης που θα μπορουσε να απασχολησει.
ειτε σαν 12ος για ευρωλιγκα ,ειτε σαν βασικουρα για bcl..

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 12, 2020 12:15 pm

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 11:30 am
ο ελευθερος πλεον Λιποβι ειναι ενας παικτης που θα μπορουσε να απασχολησει.
ειτε σαν 12ος για ευρωλιγκα ,ειτε σαν βασικουρα για bcl..
ναι ισχυει ειναι πολυ καλη επιλογη ακομα και για ευρωλιγκα μαζι με παπι και με εναν μαλκολμ χιλ στο 2-3 θα ηταν μια χαρα.

οτι και να λεμε ομως δεν βλεπω συντομα να κλεινουμε παικτες. αν μεινουμε ευρωλιγκα, κανεις δεν θα θελει να ερθει σε μας με τον κινδυνο να παμε bcl ανα πασα στιγμη. και ταυτοχρονα αν παμε bcl δεν βλεπω παπατζον-μητο-παπι να μενουν.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα του να μην μεινουμε ευρωλιγκα με ολα τα στραβα που εχει. ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη καθως στο bcl θα πεσουν τα εσοδα δραματικα πολυ.

0
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague

Παρ Ιουν 12, 2020 12:27 pm

Tracy Mac έγραψε:

αν μεινουμε ευρωλιγκα, κανεις δεν θα θελει να ερθει σε μας με τον κινδυνο να παμε bcl ανα πασα στιγμη. και ταυτοχρονα αν παμε bcl δεν βλεπω παπατζον-μητο-παπι να μενουν.

για παπι δεν το συζηταμε.το θεμα βασικα θα ειναι παπατζον-μητο. δεν ξερω αν θα φυγουν αυτοι,παντως σε καμια περιπτωση δεν συμμεριζομαι βεβαιοτητα παραμονης σαν του pan24 που ειδα χθες !
Μητογλου αντε να μεινει 1 χρονο.εδω και με ευρωλιγκα και λεγοταν οτι ψαχνεται για nba σιγα σιγα.
Παπαγιαννης επισης δεν θα μεινει απαρατηρητος στην ευρωπαικη αγορα ως ελευθερος! top rising star θεωρειται και ηταν νο1 υποψηφιος φετος για rising star της ευρωλιγκας!23 χρονος 2.20 δεν υπαρχει περιπτωση να μην απασχολησει! ακομα και τοπ ομαδες που θα ψαξουν για 3ο σεντερ !
ας πουμε μεχρι η Μπαρτσα, γιατι να μην αλλαζε τον Πουστοβοι με Παπαγιαννη .. ( :?: )

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 12:46 pm

portokalopita13 έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 12:27 pm

για παπι δεν το συζηταμε.το θεμα βασικα θα ειναι παπατζον-μητο. δεν ξερω αν θα φυγουν αυτοι,παντως σε καμια περιπτωση δεν συμμεριζομαι βεβαιοτητα παραμονης σαν του pan24 που ειδα χθες !
Μητογλου αντε να μεινει 1 χρονο.εδω και με ευρωλιγκα και λεγοταν οτι ψαχνεται για nba σιγα σιγα.
Παπαγιαννης επισης δεν θα μεινει απαρατηρητος στην ευρωπαικη αγορα ως ελευθερος! top rising star θεωρειται και ηταν νο1 υποψηφιος φετος για rising star της ευρωλιγκας!23 χρονος 2.20 δεν υπαρχει περιπτωση να μην απασχολησει! ακομα και τοπ ομαδες που θα ψαξουν για 3ο σεντερ !
ας πουμε μεχρι η Μπαρτσα, γιατι να μην αλλαζε τον Πουστοβοι με Παπαγιαννη .. ( :?: )
Καλημέρα φίλε μου.
Τον έχεις δει να παίζει τον Πουστοβόι όταν ήταν στη Γαλικία; Τέτοια παιχνίδια δεν έχει κάνει ο Παπαγιάννης. Δεν έχω διαβάσει μισό ποστ για τον Παπαγιάννη σε ξενόγλωσσο φόρουμ. Μισό όμως.
Σε αντίθεση με τον Μήτογλου, τον Παπαπέτρου, ακόμα και τον Παππά.

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 12:47 pm

Tracy Mac έγραψε:

ναι ισχυει ειναι πολυ καλη επιλογη ακομα και για ευρωλιγκα μαζι με παπι και με εναν μαλκολμ χιλ στο 2-3 θα ηταν μια χαρα.

οτι και να λεμε ομως δεν βλεπω συντομα να κλεινουμε παικτες. αν μεινουμε ευρωλιγκα, κανεις δεν θα θελει να ερθει σε μας με τον κινδυνο να παμε bcl ανα πασα στιγμη. και ταυτοχρονα αν παμε bcl δεν βλεπω παπατζον-μητο-παπι να μενουν.

πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω το νοημα του να μην μεινουμε ευρωλιγκα με ολα τα στραβα που εχει. ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη καθως στο bcl θα πεσουν τα εσοδα δραματικα πολυ.
Συμφωνώ και στα 2 σκέλη. Λογικά πάνε πίσω κάποιοι παίκτες, μέχρι να ξεκαθαρίσει η ιστορία με το που θα συμμετέχετε του χρόνου.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”