2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4497
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:24 am

HackerBaby έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:20 am
To ερωτημα ειναι γιατι να προτιμησει ο παικτης τον Παναθηναικο απο τις υπολοιπες ευρωπαικες ομαδες και κυριως απο τη Μπαρτσελονα . Αυτο ειναι πραγματικα περιεργο
και με 2.3 τον χρονο

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2265
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:27 am

Σπουδαία μεταγραφή , στα χαρτιά ιδανική

Το μόνο που λείπει από τον ΠΑΟ πλέον ( που φαίνεται να ξανανεβαίνει επίπεδο ) είναι να έχει νορμαλ συμπεριφορά ο ΔΠΓ εξωαγωνιστικά . Μπας και παραμείνει το επίπεδο ...υψηλό

4
4 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
JohnnyPao

champion
Reactions: 2461
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:33 am

Τεράστια, τεράστια, τεράστια μεταγραφή! Και επίσημα πλέον! Πολύ πιο πιθανό σενάριο μου φαινόταν να παρουμε τον Mirotic, παρά τον Juancho. Και μάλιστα το συμβόλαιο που του δίνουμε μου φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χαμηλό, περίμενα να ζητάει τουλάχιστον 3 εκατ τον χρόνο και τελικά έρχεται με 2ετες : 2,2 + 2,3 εκατ. Το μόνο που με ξενερώνει, αν μπορεί να με ξενερώσει κάτι μετα απο αυτές τις εξελίξεις, είναι πως τον υπογράψαμε με 2ετες και οχι 3ετες. Και απορώ αν αυτό ήταν την επιθυμία του παιχτη ή επιθυμία της ομάδας, λόγω της πνευματικής αστάθειας του ιδιοκτήτη μας, έχω ένα εσωτερικευμένο άγχος για το μακροπροθεσμο μέλλον της ομαδας. Και μάλιστα ο Ισπανός είναι και σε εξαιρετική ηλικία για να του κάνεις 3ετες, τέλος πάντων, καλό και αυτό.

Όσον αφορά τη σύγκριση του Bo Crewz με τον Shengelia και τον Mirotic έχω να πω τα εξής. Καταρχάς σε καμια περίπτωση δεν έχει την καριέρα ούτε του Toko και φυσικά ούτε του Mirotic, δεύτερον εννοείται δεν έχει το ταλέντο τους και ίσως στο πικ του δεν φτάσει το δικό τους πικ (του Mirotic σίγουρα, για τον Shengelia βλέπουμε). Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως ο Hernangomez μπαίνει στη καλύτερη μπασκετική του ηλικία και αναμένουμε να παίξει την επόμενη 3ετια το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, σε αντίθεση με τους άλλους δύο προαναφερθέντες που κατεβαίνουν τον βουνό. Συγκεκριμένα τώρα, ο Shengelia αν και ποιοτικός παιχτης, λόγω του κακού ή μάλλον του ασταθούς του σουτ, δεν θεωρούταν ως το κατάλληλο fit για την ομαδα. Αντίστοιχα, ο Mirotic ενώ έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε, φαίνεται πως δεν έχει πλέον το απαιτούμενο κίνητρο, δείχνει soft πνευματικά και ήταν ενδεικτικό πως δεν θελει να παίξει σε κανένα πραγματικά ανταγωνιστικο πρωτάθλημα.

Ο Hernangomez πέρα απτο ότι είναι ακριβώς το στυλ παιχτη που θέλουμε, δείχνει πως έχει και τα "κάκαλα" να αφήσει την ασφάλεια της Μπαρτσελόνα, της χώρας του, με τον αδελφο του στην ίδια ομάδα και ήρθε (σίγουρα με περισσότερα λεφτα) να κάνει το άλμα του στην επιστροφή της Παναθας στο επίκεντρο της γιουρολιγκ.

ΥΓ. Μήπως ο Μπαρτζώκας βιάστηκε με την υπογραφή του Sikma?

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:34 am

JohnnyPao έγραψε:
Τεράστια, τεράστια, τεράστια μεταγραφή! Και επίσημα πλέον! Πολύ πιο πιθανό σενάριο μου φαινόταν να παρουμε τον Mirotic, παρά τον Juancho. Και μάλιστα το το συμβόλαιο που του δίνουμε μου φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χαμηλό, περίμενα να ζητάει τουλάχιστον 3 εκατ και τελικά έρχεται με 2ετες : 2,2 + 2,3 εκατ. Το μόνο που με ξενερώνει, αν μπορεί να με ξενερώσει κάτι μετα απο αυτές τις εξελίξεις, είναι πως τον υπογράψαμε με 2ετες και οχι 3ετες. Και απορώ αν αυτό ήταν την επιθυμία του παιχτη ή επιθυμία της ομάδας, λόγω της πνευματικής αστάθειας του ιδιοκτήτη μας, έχω ένα εσωτερικευμένο άγχος για το μακροπροθεσμο μέλλον της ομαδας. Και μάλιστα ο Ισπανός είναι και σε εξαιρετική ηλικία για να τους κάνεις 3ετες, τέλος πάντων, καλό κι αυτό!

Όσον αφορά τη σύγκριση του Bo Crewz με τον Shengelia και τον Mirotic έχω να πω τα εξής. Καταρχάς σε καμια περίπτωση δεν έχει την καριέρα ούτε του Toko και φυσικά ούτε του Mirotic, δεύτερον εννοείται δεν έχει το ταλέντο τους και ίσως στο πικ του δεν φτάσει το δικό τους πικ (του Mirotic σίγουρα, για τον Shengelia βλέπουμε). Ωστόσο, το σίγουρο είναι πως ο Hernangomez μπαίνει στη καλύτερη μπασκετική του ηλικία και αναμένουμε να παίξει την επόμενη 3ετια το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, σε αντίθεση με τους άλλους δύο προαναφερθέντες που κατεβαίνουν τον βουνό. Συγκεκριμένα τώρα, ο Shengelia αν και ποιοτικός παιχτης, λόγω του κακού ή μάλλον του ασταθούς του σουτ, δεν θεωρούταν ως το κατάλληλο fit για την ομαδα. Αντίστοιχα, ο Mirotic ενώ έχει όλα τα στοιχεία που θέλουμε, φαίνεται πως δεν έχει πλέον το απαιτούμενο κίνητρο, δείχνει soft πνευματικά και ήταν ενδεικτικό πως δεν θελει να παίξει σε κανένα πραγματικά ανταγωνιστικο πρωτάθλημα.

Ο Hernangomez πέρα απτο ότι είναι ακριβώς το στυλ παιχτη που θέλουμε, δείχνει πως έχει και τα "κάκαλα" να αφήσει την ασφάλεια της Μπαρτσελόνα, της χώρας του, του αδελφού του στην ίδια ομάδα και ήρθε (σίγουρα με περισσότερα λεφτα) να κάνει το άλμα του στην επιστροφή της Παναθας στο επίκεντρο της γιουρολιγκ.

ταυτιζουν την διαρκεια των συμβολαιων με την διαρκεια του συμβολαιου του προπονητη και ειναι λογικο
μονο ο σλουκας πηρε 3τες αν δεν κανω λαθος

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:37 am

Προσωπικά προτιμούσα τώρα τον Χουαντσο, ο Μιροτιτς είναι στα 33, έχει ξεζουμιστεί, ενώ δείχνει να μην έχει κίνητρο. Έχει περάσει την κορυφή του βουνού, ενώ ο Χουαντσο δεν την έχει φτάσει καν. Είναι πιο αθλητικός, πιο φρέσκος. Θα δέσει την άμυνα αλλά και την επίθεση χωρίς την μπάλα πολύ καλά. Με Μιροτιτς θα γινόμασταν λίγο προβλέψιμοι καθώς θέλει πολλή ώρα την μπάλα στα χέρια. Στο μπάσκετ του Αταμαν ταιριάζει καλύτερα πιστεύω.

Τώρα αν ακούσω για Σλουκα στα 33, νομίζω ότι έχει ακόμα να δώσει, δεν έχει κορεστεί, καθώς αποτι φαίνεται θέλει να ηγηθεί. Όλα θα φανούν στην πορεία. Άλλωστε σαν πικ εν ρολ Γκαρντ είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή.

0
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:37 am

τουλουμπα έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τεράστια, τεράστια, τεράστια μεταγραφή! Και επίσημα πλέον! Πολύ πιο πιθανό σενάριο μου φαινόταν να παρουμε τον Mirotic, παρά τον Juancho. Και μάλιστα το το συμβόλαιο που του δίνουμε μου φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ χαμηλό, περίμενα να ζητάει τουλάχιστον 3 εκατ και τελικά έρχεται με 2ετες : 2,2 + 2,3 εκατ. Το μόνο που με ξενερώνει, αν μπορεί να με ξενερώσει κάτι μετα απο αυτές τις εξελίξεις, είναι πως τον υπογράψαμε με 2ετες και οχι 3ετες. Και απορώ αν αυτό ήταν την επιθυμία του παιχτη ή επιθυμία της ομάδας, λόγω της πνευματικής αστάθειας του ιδιοκτήτη μας, έχω ένα εσωτερικευμένο άγχος για το μακροπροθεσμο μέλλον της ομαδας. Και μάλιστα ο Ισπανός είναι και σε εξαιρετική ηλικία για να τους κάνεις 3ετες, τέλος πάντων, καλό κι αυτό!

Ο Hernangomez πέρα απτο ότι είναι ακριβώς το στυλ παιχτη που θέλουμε, δείχνει πως έχει και τα "κάκαλα" να αφήσει την ασφάλεια της Μπαρτσελόνα, της χώρας του, του αδελφού του στην ίδια ομάδα και ήρθε (σίγουρα με περισσότερα λεφτα) να κάνει το άλμα του στην επιστροφή της Παναθας στο επίκεντρο της γιουρολιγκ.

ταυτιζουν την διαρκεια των συμβολαιων με την διαρκεια του συμβολαιου του προπονητη και ειναι λογικο
Και ο Βιλντοζα νομίζω.

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:40 am

Ποτε ξεκιναμε? αιντε θελω να δω μπασκετ φετος.... τοσα χρονια δεν δουλευα Πεμπτη βραδυ φετος που θα ειμαι σε μαγαζι καθε Πεμπτη βραδυ φτιαχνουμε ομαδαρα :cry: :cry: ημαρτον που ελεγε και ο συγχωρεμενος

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:41 am

austerity_blues έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:23 am
JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:17 am

Καλα ναι, με βάση την ποιότητα των παιχτων η σειρά κατάταξης τους είναι :

1. Mirotic
2. Sikma
3. Peters
4. Juanco

🤔🤔
να για τέτοια ποστ αποφεύγω να γράφω στο "αντίπαλο" τόπικ τέτοιες ώρες/μέρες, τσιγκλάει πολύ κόσμο το να πεις τη γνώμη σου για μια μεταγραφή που έκανε ο αιώνιος (χωρίς παρεξήγηση στο φίλο Τζονιπάο, απλά έκατσε το ποστ του την ώρα που έγραφα κάτι παρεμφερές στο τόπικ του Ολυμπιακού).

σύγκριση Χουάντσο με Μίροτιτς έκανε ο άνθρωπος, εξέφρασε μια άποψη με την οποία αρκετοί πιστεύω συμφωνούν, δεν είπε ότι ο Σίκμα και ο Πίτερς είναι καλύτεροι, δε χρειαζόταν η ειρωνεία!
Μα βρε συ.. είναι και το timing του κάθε σχολίου, δεν έχει προλάβει καν να ανακοινωθεί ο παίχτης, εδώ πέρα ζητοκραυγαζουμε και έρχεται ένας φίλαθλος (και του ΠΑΟ να ήταν πάλι θα τον "εκραζα") να τον συγκρίνει με τον Mirotic προ 5ετιας, αντί έστω να τον συγκρίνει με τον τωρινό Mirotic. Και δεν ξέρω τι έγραφε όταν η ομαδα του πήρε τον Sikma πχ. Κανένα πρόβλημα δεν εχω με τη κριτική και τη κουβέντα με φιλάθλους άλλων ομάδων, καταρχάς εγώ στην δική μου ομάδα εδώ και μια 3ετια κάνω απτις πιο αυστηρές κριτικές και φυσικά και στους συνοπαδους μου που πετάνε στα σύννεφα ώρες ώρες.

Αλλα να ξέρουμε πότε γράφουμε το κάθε τι.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3031
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:44 am

τουλουμπα έγραψε:
Αν δεν τα έχεις λίγο «σε σκάλα» τα συμβόλαια τότε σε 2 χρόνια θα έχεις 10 ανανεώσεις. Τεσπα, ψιλά γράμματα αυτά.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:46 am

SluckyLuke13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:42 am
Διεθνής Ισπανός στα 27-28 του κάνοντας καλό Ευρωμπάσκετ υπογράφει στον Παναθηναϊκό. Είναι προφανές ότι κατάλαβε πως το NBA δεν του ταιριάζει. Εντυπωσιακά χαμηλό συμβόλαιο αν ισχύει.

Και με Μίροτιτς θα είχαμε πανηγύρια αλλά ο πνευματικός του αποφάσισε διαφορετικά. Είναι προφανές ότι η ομάδα τον κυνήγησε αλλά για κάποιο λόγο δεν ψηνόταν.
Ας πάει αλλού, κούρασε και αυτός! Για Χουάντσο ντάξει τι να πω... Είναι από τους παίκτες που χαραμίζονται στο ΝΒΑ αλλά στην ευρώπη μπορούν να αφήσουν εποχή, όπως πχ ο Μούσα της Ρεάλ. Εναν πολύ καλό αμυντικό που θα παίζει στο 2 και το 3 θέλουμε τώρα και κλείσαμε. Πλέον μένει να δέσει η ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:47 am

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Αν δεν τα έχεις λίγο «σε σκάλα» τα συμβόλαια τότε σε 2 χρόνια θα έχεις 10 ανανεώσεις. Τεσπα, ψιλά γράμματα αυτά.
ε και? και για καποιο λογο σου φυγει ο αταμαν ο νεος προπονητης θα φορτωθει παιχτες που δεν τους εχει διαλεξει?
καλα του σλουκα ηταν ειδικη περιπτωση γιαυτο του εκαναν 3ετες,κανονικα ουτε στον βιλντοζα επρεπε να κανουμε

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:52 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:47 am
nikolas_asteri έγραψε:

ε και? και για καποιο λογο σου φυγει ο αταμαν ο νεος προπονητης θα φορτωθει παιχτες που δεν τους εχει διαλεξει?
καλα του σλουκα ηταν ειδικη περιπτωση γιαυτο του εκαναν 3ετες,κανονικα ουτε στον βιλντοζα επρεπε να κανουμε
Κοιτα, στη θεωρία ο GM χαράσσει πλάνο και φέρνει παίκτες *και* προπονητή που υπηρετούν αυτό το πλάνο αλλά όπως είπα, ψιλά γράμματα αυτά τώρα. Ας κάνουμε δυο ανοδικές χρονιές και το βλέπουμε τότε.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:54 am

JohnnyPao έγραψε:
Δεν έβρισε, δεν κορόιδεψε, δεν προκάλεσε. Η ειρωνεία δεν είχε καμία θέση άσχετα με το timing. Αν θεωρείς ότι ο συνομιλητής σου δεν έχει κακή διάθεση, γιατί να περιμένει «την κατάλληλη στιγμή» να εκφέρει άποψη; Δεν είναι ότι είχαμε και κάνα πένθος και βγήκε να κατακεραυνώσει τον πεθαμένο.

3
3 Εικόνα
Εικόνα
JohnnyPao

champion

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:00 am

nikolas_asteri έγραψε:
Πέμ Ιούλ 27, 2023 1:54 am
JohnnyPao έγραψε:
Δεν έβρισε, δεν κορόιδεψε, δεν προκάλεσε. Η ειρωνεία δεν είχε καμία θέση άσχετα με το timing. Αν θεωρείς ότι ο συνομιλητής σου δεν έχει κακή διάθεση, γιατί να περιμένει «την κατάλληλη στιγμή» να εκφέρει άποψη; Δεν είναι ότι είχαμε και κάνα πένθος και βγήκε να κατακεραυνώσει τον πεθαμένο.
Καλα δεν τον προσέβαλα κι ολας τσιλαρε. Ελευθερια λόγου έχουμε κι όπως μπορείς να γράφεις εσύ (σαν παράδειγμα το λεω) ότι ο Παναθηναϊκός παίρνει μόνο σαπακια, μπορώ να σου λεω κι εγώ ότι ο Sikma είναι καλύτερος του Juancho. Κι εγώ έχω γράψει πολλές φορές στα δικά σας τοπικ κι έχω κάνει προτάσεις για ροστερ, με αποτέλεσμα να φάω κράξιμο ως φίλο-Παναθηναϊκός πως θα φέρει καλύτερους παιχτες ο οσφπ από αυτούς που προτείνω (αν και τελικά έφερε χειροτερους) , το έχω αποδεχθεί. Όπως και από φίλους του ΠΑΟ έχω αποδεχθεί διαφωνίες και ειρωνείες για τα όσα γράφω. Οκ σιγά...

0
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 27, 2023 2:01 am

δεν υπάρχουν κανόνες για τη διάρκεια των συμβολαίων, μόνο στο τέλος τους μπορείς να ξέρεις αν πήρες τη σωστή απόφαση ή όχι. 2 και 3 χρόνια είναι τεράστιο χρονικό διάστημα για να μπορείς να προβλέψεις α) την απόδοση του παίκτη και β) το τι θα υπάρχει στην αγορά τότε.

και να μη ξεχνάμε και τη θέληση των παικτών, άλλοι θέλουν πολυετή συμβόλαια (συνήθως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία) και άλλη είτε μονοετή είτε μεγαλύτερα με buy outs μέσα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”