2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tronic

Reactions: 8
Αγαπημένος παίκτης: Bodiroga
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Ιούλ 30, 2023 5:47 pm

xomitsious έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 5:25 pm
Tronic έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 4:36 pm

Φίλε ο είσαι ο Jim Conway του hoopfellas?

Στο θέμα Grigonis, πρέπει νομίζω να εξετασουμε λίγο το τι θα κάναμε και εμείς αν ήμασταν- ας πούμε καλοπληρωμένοι εστω- υπάλληλοι μιας εταιρίας που δεν μας αξιοποίησε όπως μας είχε υποσχεθεί όταν μας προσέλαβε και μας πατροναριζε συνέχεια. Νομίζω πως δεν είναι κάθε χαρακτήρας ίδιος. Άλλοι στην παραπάνω περίπτωση θα σκυλιαζαν και θα τα κάναν όλα λίμπα, η και θα προσπαθούσαμε να διαψεύσουν όσους τους αμφισβητούν. Άλλοι πιθανότατα να βγάζανε μια πιο αμυντική συμπεριφορά και να απογοητεύονταν. Θέλω να πω πως οι παίκτες είναι α. Άνθρωποι β. Επαγγελματίες. Ο Γκριγκονης πιθανολογω ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν. Σίγουρα δεν μεγάλωσε με αφίσα του Σαραβάκου και του Αλβέρτη για να ταυτιστεί και να σκυλιασει ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο (ποιος άλλωστε εκτός του Χεζονια θα το έκανε), όμως από την άλλη δεν πιστεύω ότι είχε κάποια προδιάθεση να είναι εκδικητικός απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Η συμπεριφορά και η νοοτροπία του θα συνεκτιμηθεί σιγουρα, όμως δεν συμφωνώ ότι η εικόνα του μπορεί να μας προδιαθέτει για αρνητισμο απέναντι του. Έχει ικανότητες να είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα σε ένα σύνολο πρωταγωνιστώ. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνει ο κοουτς
Όχι, είναι ο Μπασκετικός13 του hoopfellas ;)
Α οκ, cool 🙂

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:05 pm

DEJAN21 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 5:41 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 5:30 pm
Συγγνώμη για ποστάρισμα σκουπιδιών αλλά έχει κάποιος καμία πληροφορία για το εν λόγω μέσο και αρθρογράφο; https://athlosnews.gr/737272/oaka-skiod ... thinaikos/

Δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω .
Καθαρά οπαδικό είναι το ύφος του άρθρου, δεν γνωρίζω τον συντάκτη ούτε το σάιτ, αλλά το άρθρο καθαυτό απευθύνεται σε συγκεκριμένο οπαδικό κοινό.
Μια σύντομη ματιά στο fb του γράφει πως είναι πρώην υπάλληλος στην εφημερίδα φως .. και ειρωνεύεται πω ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό κτλ ..δε ξέρω να ανεβάσω φωτογραφίες … χ από μένα στην ιστοσελίδα μόνο και μόνο γιατί δε μ αρέσουν όσοι κρύβονται πίσω απ την αντικειμενικότητα, διαβάζω μόνο δηλωμένους οπαδούς δεν έχω θέμα εκεί

Συνημμένα
IMG_0840.jpeg
IMG_0840.jpeg (12.84 KiB) Προβλήθηκε 1035 φορές
2
2 Εικόνα
DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:07 pm

Συνέντευξη Γιαννακόπουλου live αύριο στις 19.00 στους πορτοκαλί.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2775
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:13 pm

Soupamantar έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:05 pm

Μια σύντομη ματιά στο fb του γράφει πως είναι πρώην υπάλληλος στην εφημερίδα φως .. και ειρωνεύεται πω ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό κτλ ..δε ξέρω να ανεβάσω φωτογραφίες … χ από μένα στην ιστοσελίδα μόνο και μόνο γιατί δε μ αρέσουν όσοι κρύβονται πίσω απ την αντικειμενικότητα, διαβάζω μόνο δηλωμένους οπαδούς δεν έχω θέμα εκεί
Σ’ευχαριστώ για την έρευνα. Ομολογώ πως βαριόμουν να την κάνω και ήλπιζα να μου έδινε κάποιος μασημένη απάντηση :P

1
1 Εικόνα
Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:17 pm

δε τον έχω παρακολουθήσει πολύ τον Χαλά (μόνο σε κάνα τουίτ που μου σκάει πού και πού) αλλά είναι από τους πιο φανερά Ολυμπιακούς του κόσμου, δε κρύβεται πίσω από καμιά αντικειμενικότητα. σωστή η σύγκριση με τον Τσουκαλά.

παίζει να είναι ο μόνος άνθρωπος του χώρου που τολμά να γράφει αρνητικά για τον παρορμητικό και σε άλλο φόρουμ παλιότερα αναρωτιόμασταν πώς καταφέρνει να μην έχουν πάει μπράβοι επίσκεψη στο σπίτι του και καταλήγαμε ότι μάλλον υπάρχει καλό κονέ με το Μαρινάκη. :roll:

από κει και πέρα το ζήτημα με τα οικονομικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και την χρόνια παραποίηση τους είναι υπαρκτό και γι' αυτό και τιμωρήθηκε η ομάδα. παραποίηση η οποία στα ελληνικά μέσα μεταφράστηκε σε "ο Γιαννακόπουλος έβαλε περισσότερα χρήματα απ' όσα μπορούσε βάσει FFP" :obey:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:26 pm

austerity_blues έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:17 pm
δε τον έχω παρακολουθήσει πολύ τον Χαλά (μόνο σε κάνα τουίτ που μου σκάει πού και πού) αλλά είναι από τους πιο φανερά Ολυμπιακούς του κόσμου, δε κρύβεται πίσω από καμιά αντικειμενικότητα. σωστή η σύγκριση με τον Τσουκαλά.

παίζει να είναι ο μόνος άνθρωπος του χώρου που τολμά να γράφει αρνητικά για τον παρορμητικό και σε άλλο φόρουμ παλιότερα αναρωτιόμασταν πώς καταφέρνει να μην έχουν πάει μπράβοι επίσκεψη στο σπίτι του και καταλήγαμε ότι μάλλον υπάρχει καλό κονέ με το Μαρινάκη. :roll:

από κει και πέρα το ζήτημα με τα οικονομικά στοιχεία του Παναθηναϊκού και την χρόνια παραποίηση τους είναι υπαρκτό και γι' αυτό και τιμωρήθηκε η ομάδα. παραποίηση η οποία στα ελληνικά μέσα μεταφράστηκε σε "ο Γιαννακόπουλος έβαλε περισσότερα χρήματα απ' όσα μπορούσε βάσει FFP" :obey:
Χρειάζεται διαφάνεια η EL για να αποφεύγονται κάτι τέτοια.

0
Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose

Κυρ Ιούλ 30, 2023 7:38 pm

Ο Γκριγκονις είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος της συμφοράς 22-23.
Αφού εκδιωχθηκαν όλοι οι άλλοι, έμεινε αυτός εξιλαστήριο θύμα. Λες και μπορούσε μόνος του να σώσει το πλοίο απ τα βράχια πέρυσι. Λες και μπορούσε να αντισταθμίσει το καταπληκτικό τρίο φραπεδοφόρων μπέικον-Γουίλιαμς-παπαγιαννη. Αλλά κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε. Σοφτ παίκτης όντως είναι αλλά δε νομίζω να τον πήραμε για την σκληράδα του. Imho, αδιάφορος σε παιχνίδια δεν ήταν, απογοητευμένος ήταν, που έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

2
2 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Ιούλ 30, 2023 7:40 pm

xomitsious έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 3:26 pm
Phys87 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 3:10 pm
Ξέρεις μιλάω με γεγονότα και όχι με αν. Ο παίχτης όλη την διάρκεια της σαιζόν ήταν προκλητικός απέναντι στον Παναθηναϊκό, και στον κόσμο του. Δεν γίνεται τώρα να παίξει και να είναι όλα μέλι γάλα. Πρέπει να φύγει. Δεν φταίει κανένας προπονητής για την αδιαφορία του, παρά μονάχα ο ίδιος. Δεν προσπάθησε, καθόλου, παρά μονάχα έκανε πόλεμο στην ίδια την ομάδα, μήπως τον διώξουμε. Ας θυμηθούμε τι έγραψε ο Ουρμπονας, πέρυσι καλοκαίρι, που ήθελε να πάει Ζαλγκίρις. Έβγαλε εκδικητική συμπεριφορά στην ομάδα που ξόδεψε πάνω ένα εκατομμύριο, γιαυτον, μαζί με το buy out. Έβγαλε εκδικητική συμπεριφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που πλήρωσε διαρκείας, και εισιτήριο και σε όσους πήραν την φανέλα με το όνομα του. Είναι απαράδεκτος, και δεν πρέπει να ξαναπεράσει ούτε απέξω απο το ΟΑΚΑ.
Ευτυχώς ο Αταμάν θα κοιτάξει το συμφέρον της ομαδας, και όχι τα θιγμενα αισθήματα όσων φίλων του Παναθηναϊκού νιώθουν έτσι.

Ισχύει ότι ο παίκτης ήταν αδιάφορος σε κάποια παιχνίδια πέρυσι. Το αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να του δώσουμε ένα εκατομμυριακι για να φύγει είναι άλλη κουβέντα.

Αν θες το καλό της ομάδας κοιτάς το συμφέρον της. Αν η ιστορία του Γκριγκονις σου δημιουργεί τόση οργή μάλλον κάτι άλλο φταίει στη ζωή σου. Με συγχωρείς για το τελευταίο αλλά διαβάζω πολύ αγανάκτηση
Δεν φταίει κάτι στη ζωή μου. Την κοροϊδία δεν θέλω να βλέπω και να πληρώνω. Και αυτός ο παίχτης κορόιδευε. Απλά είναι. Αν τώρα μου κανεις μαθήματα ψυχολογίας για τον Γκριγκονις, τι να πω.

0
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Κυρ Ιούλ 30, 2023 7:44 pm

Απο το hoopfellas πολυ γελασα χαχαχαχαχα

Συνημμένα
7089438861e370f1a7bae4fc089fae824de20dd8663e3356369ae2242dbcb512.jpg
7089438861e370f1a7bae4fc089fae824de20dd8663e3356369ae2242dbcb512.jpg (9.3 KiB) Προβλήθηκε 778 φορές
2
2 Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Ιούλ 30, 2023 7:53 pm

DEJAN21 έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 6:07 pm
Συνέντευξη Γιαννακόπουλου live αύριο στις 19.00 στους πορτοκαλί.
Θα τον στριμώξουν άγρια.

:wave:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Δεν είναι το κατάλληλο τοπικ αλλά πραγματικά πρέπει να βρεθεί κάποια λύση για αυτή την κατάσταση με τους νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Πρέπει να δίνονται δανεικοί θεωρητικά, αλλά επειδή δεν μπορούμε να απαιτούμε από άλλες ομάδες να λειτουργούν σαν το φυτώριο μας, μήπως θα έπρεπε να έχουμε ΠΑΟ Β που θα παίζει Β εθνική ώστε να παίρνουν χρόνο τα παιδιά και να προσαρμοστούν στο αντρικό παιχνίδι; Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση, αλήθεια, αλλά αυτή η φάση που μαζεύουμε παιδιά από FOMO και τελικά δεν κάνουμε τίποτα έχει καταντήσει αηδία.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3933
Προειδοποιήσεις: 3

old boy έγραψε:
Αφού εκδιωχθηκαν όλοι οι άλλοι, έμεινε αυτός εξιλαστήριο θύμα. Λες και μπορούσε μόνος του να σώσει το πλοίο απ τα βράχια πέρυσι. Λες και μπορούσε να αντισταθμίσει το καταπληκτικό τρίο φραπεδοφόρων μπέικον-Γουίλιαμς-παπαγιαννη. Αλλά κάπου πρέπει να ξεσπάσουμε. Σοφτ παίκτης όντως είναι αλλά δε νομίζω να τον πήραμε για την σκληράδα του. Imho, αδιάφορος σε παιχνίδια δεν ήταν, απογοητευμένος ήταν, που έχει το ίδιο αποτέλεσμα.
ολοι οσοι επαιξαν περυσι ηταν αποδιοπομπαιοι τραγοι με την διαφορα οτι εφυγαν ενω αυτος μας κατσικωθηκε,θα μου πεις και που να παει αφου δεν τον θελει καμια ομαδα επειδη μαλλον ειναι πολυ καλος παιχτης,ε ας κατσει λοιπον να τα ακουει κανοντας ποδηλατο και παιρνοντας 1.1 δεν ειναι κακο ντιλ και του χρονου υπογραφει σε κανα προμηθεα

0
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose

Κυρ Ιούλ 30, 2023 8:09 pm

τουλουμπα έγραψε:
old boy έγραψε:
ολοι οσοι επαιξαν περυσι ηταν αποδιοπομπαιοι τραγοι με την διαφορα οτι εφυγαν ενω αυτος μας κατσικωθηκε,θα μου πεις και που να παει αφου δεν τον θελει καμια ομαδα επειδη μαλλον ειναι πολυ καλος παιχτης,ε ας κατσει λοιπον να τα ακουει κανοντας ποδηλατο και παιρνοντας 1.1 δεν ειναι κακο ντιλ και του χρονου υπογραφει σε κανα προμηθεα
Μ' άρεσε το μας κατσικώθηκε ο τράγος. Διαφωνώ όμως.
Να σου θυμησω πως δεν τα κλέβει τα 1.1, συμβόλαιο έχει με την ομάδα. Έχεις μια ψιλοεμπάθεια με τον παίκτη μου φαίνεται, οκ, ελπίζω να μην πάρει πεδουλάκιες διαστάσεις.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιούλ 30, 2023 8:11 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δεν είναι το κατάλληλο τοπικ αλλά πραγματικά πρέπει να βρεθεί κάποια λύση για αυτή την κατάσταση με τους νεαρούς Έλληνες παίκτες.

Πρέπει να δίνονται δανεικοί θεωρητικά, αλλά επειδή δεν μπορούμε να απαιτούμε από άλλες ομάδες να λειτουργούν σαν το φυτώριο μας, μήπως θα έπρεπε να έχουμε ΠΑΟ Β που θα παίζει Β εθνική ώστε να παίρνουν χρόνο τα παιδιά και να προσαρμοστούν στο αντρικό παιχνίδι; Δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη λύση, αλήθεια, αλλά αυτή η φάση που μαζεύουμε παιδιά από FOMO και τελικά δεν κάνουμε τίποτα έχει καταντήσει αηδία.
Ο Παναγιώτης Καλαιτζακης που πήγε δυο χρόνια στη Λιθουανία, έκανε ότι καλύτερο στην καριέρα του. Και έπαιζε και Γιουροκαπ και πρωταγωνίστησε εκεί με την ομάδα του. Στο φετινό παιχνίδι με την Παρτιζαν, στο ΟΑΚΑ, ο Παντερ μας είχε βάλει είκοσι πόντους στο ημίχρονο, και στο δεύτερο του ρίχνει ο Ραντονιτς τον Παναγιώτη, και να θυμάμαι καλά μετά έβαλε κάτι βολές μονάχα στο τέταρτο δεκάλεπτο στα επιτηδευμένα φαουλ. Το παιδί εκεί ξεχώρισε με την άμυνα του. Αλλά μετά έβγαλε κάτι προβλήματα με την μέση, και έχασε το μομεντουμ. Πάντως επειδή είναι πολύ μακρύς για δυάρι, έχει τεράστια προοπτική.

0
Phys87

nba

Κυρ Ιούλ 30, 2023 8:12 pm

old boy έγραψε:
Κυρ Ιούλ 30, 2023 8:09 pm
τουλουμπα έγραψε:

Μ' άρεσε το μας κατσικώθηκε ο τράγος. Διαφωνώ όμως.
Να σου θυμησω πως δεν τα κλέβει τα 1.1, συμβόλαιο έχει με την ομάδα. Έχεις μια ψιλοεμπάθεια με τον παίκτη μου φαίνεται, οκ, ελπίζω να μην πάρει πεδουλάκιες διαστάσεις.
Παπαγιαννικες διαστάσεις πρέπει να πάρει!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”