Εγώ διάβασα πως ο Γκάι υπέγραψε για 800.000 ευρώ, τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα. Το αν θα έχει καλύτερο ρόστερ ο Ολυμπιακός, θα φανεί στο παρκέ.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 12:29 amΤα ποσά που γράφεις τα έχεις δει κάπου? Το sdna έβγαλε πως ο Παπαπετρου ας πουμε υπέγραψε με 1,5 εκατ για 2 χρονια και συγκριμενα με 700χιλ τον πρώτο χρόνο και 800χιλ τον δεύτερο. Επισης έχει βγει από το basketnews πως ο Juancho υπέγραψε με 4,5 εκατ για 2 χρόνια και συγκριμενα με 2,2 φετος και 2,3 του χρονου.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 12:21 am
μωραιτης πιο λιγα
γκαι κανα 700αρι
γκριγκονις 1.1
παπ 750
ηθοποιος 2.3
μητο 700
λεσορ 1.6
επισης πρεπει να προσθεσεις 2 μεγαλα μπαι αουτ που δωσαμε για μπαλτσε γκαι και κατι μικρα αλλα πολλα που δωσαμε για αποδεσμευσεις παιχτων
αν ερθει ο μιχαλιουκ τοτε το μπατζετ για φετος θα ειναι κοντα στα 20 εκατ(διχως εφορια)
Ο Guy κι ο Πολωνός πήραν ακριβώς τα ίδια λεφτά, 500χιλ ο καθένας. Έχεις απόλυτο δίκιο, ξέχασα τα buy outs, που είναι επίσης 500χιλ για τον καθένα.
Επίσης το sdna έχει πει πως ο Grigonis παίρνει κάτω από 1 μυριο. Τέλος, όντως ο Μωραϊτης ίσως παίρνει λιγότερα από 300. Άρα στο μπατζετ των 16,5 εκατ που έβγαλα βάλε και 1 εκατ για το μπάι αουτ των Γκαι και Μπαλτσε και φτάνουμε στα 17,5. Αν καταφέρουμε να πείσουμε τον Λιθουανό να φυγει και να του πληρώσουμε το 50% του συμβολαίου του μόνο, τότε πάμε στα 17 εκατ.
Στα 20 εκατ θεωρώ πως θα φτάσουμε το επόμενο καλοκαίρι με τις αλλαγές που θα κάνουμε.
ΥΓ. Δεν ειναι κολακευτικό παντως να έχουμε τόσο μεγάλο μπατζετ. Ο οσφπ αν φέρει Τζειμς θα έχει με 14 εκατ πολύ καλύτερο ροστερ από εμάς.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2390
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
1
1

-
- Reactions: 2449
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εχεις κάποιο λινκ? Αν ισχύουν αυτά τα λεφτά μιλάμε για μεγαλύτερη υπεραξία κι απτου Σλουκα! Ο Kyle θα ξεκινήσει τη σεζόν με 10-12 λεπτά ανά ματς στη γιουρολιγκ, όπως κι ο Πολωνός. Κι αν αποδώσουν οι χρόνοι τους θα ανέβουν. Δεν γίνεται για 12 λεπτά να παίρνει 800χιλ λοιπόν ο Guy...BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 12:37 amΕγώ διάβασα πως ο Γκάι υπέγραψε για 800.000 ευρώ, τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα. Το αν θα έχει καλύτερο ρόστερ ο Ολυμπιακός, θα φανεί στο παρκέ.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 12:29 am
Τα ποσά που γράφεις τα έχεις δει κάπου? Το sdna έβγαλε πως ο Παπαπετρου ας πουμε υπέγραψε με 1,5 εκατ για 2 χρονια και συγκριμενα με 700χιλ τον πρώτο χρόνο και 800χιλ τον δεύτερο. Επισης έχει βγει από το basketnews πως ο Juancho υπέγραψε με 4,5 εκατ για 2 χρόνια και συγκριμενα με 2,2 φετος και 2,3 του χρονου.
Ο Guy κι ο Πολωνός πήραν ακριβώς τα ίδια λεφτά, 500χιλ ο καθένας. Έχεις απόλυτο δίκιο, ξέχασα τα buy outs, που είναι επίσης 500χιλ για τον καθένα.
Επίσης το sdna έχει πει πως ο Grigonis παίρνει κάτω από 1 μυριο. Τέλος, όντως ο Μωραϊτης ίσως παίρνει λιγότερα από 300. Άρα στο μπατζετ των 16,5 εκατ που έβγαλα βάλε και 1 εκατ για το μπάι αουτ των Γκαι και Μπαλτσε και φτάνουμε στα 17,5. Αν καταφέρουμε να πείσουμε τον Λιθουανό να φυγει και να του πληρώσουμε το 50% του συμβολαίου του μόνο, τότε πάμε στα 17 εκατ.
Στα 20 εκατ θεωρώ πως θα φτάσουμε το επόμενο καλοκαίρι με τις αλλαγές που θα κάνουμε.
ΥΓ. Δεν ειναι κολακευτικό παντως να έχουμε τόσο μεγάλο μπατζετ. Ο οσφπ αν φέρει Τζειμς θα έχει με 14 εκατ πολύ καλύτερο ροστερ από εμάς.
0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γκριγκόνις είναι ένας από τους καλύτερους και πληρέστερους σούτινγκ γκαρντ στην Ευρωλίγκα. Ναι, χάνει σε άμυνα, αλλά ας δούμε και ποιος θα έρθει στη θέση του και τι άμυνα θα παίζει.
Ήρθε σε σε σας κάτω από ειδικές συνθήκες και μέσα από ένα κανάλι επικοινωνίας που έχει ο Δ.Γ με τη Ρωσία και δη με την ΤΣΣΚΑ. Το οποίο κανάλι καλά κρατάει και φέτος. Και παραπέμπει στο λεγόμενο Ανατολικό Ζήτημα.
Πέραν των ειδικών συνθηκών αναφορικά με το φιρμάνι που έλαβε από την ΤΣΣΚΑ ( ή στον Παναθηναϊκό ή ένας χρόνος... γιόγκα) ήρθε σε μια ομάδα που έχριζε ενός ας το πούμε "ριχάμπ. Τελικά αυτό το "ριχάμπ" φημολογείται ότι έγινε μες το καλοκαίρι ετούτο. Αν αρκεί από μόνο του, μένει να το δούμε.
Μια ομάδα, που ο προπονητής από τη μέρα που έσκασε Αθήνα είχε την αμηχανία ζωγραφισμένη ανάγλυφα.
Οι μοναδικοί που έπαιξαν φέτος (που προσέφεραν δηλαδή στην ομάδα τους) ήταν οι Πονίτκα και Λι. Οι καλύτεροι αμυντικοί δηλαδή. Γιατί η επίθεση ήταν ότι του φανεί...
Θυμάμαι βέβαια να μπαίνω στο φόρουμ τον χειμώνα (2023) και να βλέπω στα ρόστερ της επόμενης χρονιάς τους Μπέικον και Ντ. Γουίλιαμς και τσιμπιόμουν.....
Εγώ τον Γκριγκόνις τον ήθελα πολύ στην περσινή ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στη φετινή (άσχετα αν ο Τζέιμς ή κάποιος αναλόγου αξίας είναι καλύτερος του Λιθουανού).
Ο Γκριγκόνις είναι καταπληκτικός στις τελευταίες επιθέσεις, με ποικιλία στο επιθετικό παιχνίδι, με κρύο αίμα και με τιμίοτατο πέρασμα από την ΤΣΣΚΑ, σε μια περιφέρεια που ξεχείλιζε από ταλέντο κι από κοντούς εκατομυρριών. Δεν θα πιάσω ούτε τα χρόνια του στην Ισπανία ούτε με τα Άλμπατρος, γιατί δεν έχει νόημα. Εδώ ξεχάσαμε την μπασκετάρα που έπαιξε πέρσι με τη Λιθουανία η οποία έχασε από πολύ δυνατές ομάδες στον πόντο και με παρατάσεις αν θυμάμαι καλά.
Είπα Άλμπατρος και θυμήθηκα και τον Γκεντράιτις. Φέτος, πήγε καλά με μίνιμουμ καμιά 10αρια πόντους και πάνω από 5-6ριμπ.Θυμάμαι παιχνίδι που το τελείωσε με 16σκουπίδια. Παίκτης που τον περίμενα να πάει καλύτερα ωστόσο ( και το ΝΒΑ το ίδιο) και θέλω να τον δω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή φόργουορντ που έχει απ' όλα. Τον Χάνγκα, τον Νταβίντοβατς και τον γεμάτο μπάσκετ Λ. Μίτροβιτς που λόγω μυαλού και μάκρους θα τον δούμε και στο 5, κι ας είναι ένα κλασσικό 4ρι, που αν δεν είχε σακατευτεί, θα ήταν μέσα στους 5 καλύτερους στη θέση 4.
Θυμάμαι, τέλος την πρώτη μεγάλη παράσταση του Βιλντόσα στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι βέβαια, που σκαμπάζαμε από ACB και Α. Σαλαθάρ, ξέραμε τι είχε κάνει ο Βιλντόσα με την Κίλμες. Παρόλα αυτά, ήταν άλλο να ξέρεις ότι πρόκειται για το νέο μεγάλο γκαρντ του αργεντίνικου μπάσκετ κι άλλο να τον βλέπεις στο ΟΑΚΑ απέναντι στον σεληνιασμένο τότε Καλάθη που έπαιζε για 2 παίκτες μπρος και πίσω.
Η γνώμη μου είναι ότι "βρίσκει" πολύ με τον Σλούκα. Αλλά είναι παικτάραδες αμφότεροι και θα υπάρχουν ματς που θα βάζουν 50 πόντους μαζί.
Ο Γκριγκόνις λειτούργησε ωραιότατα ως αποδιοπομπαίος τράγος. (μετά τον Ράντονιτς) Τράγος είπα και θυμήθηκα τον Τρουχίγιο. Σε τόπικ Παναθηναϊκού είμαι, για τον Γριγκόνις γράφω, όλο και θα γυροβολάει ο Γιώργος για να το πιάσει.....
Για τον Αταμάν, θα τα πούμε άλλη φορά. Τον υπερασπίζομαι από την πρώτη του χρονιά στην Εφές (όταν θεωρούταν "ταβερνιάρης" όπως κι ο Λάσο, άλλωστε). Ιδιαίτερη περίπτωση κόουτς. Σίγουρα η καλύτερη από τις διαθέσιμες.
Βέβαια το ίδιο επιμύθιο θυμάμαι τάλε κουάλε τέτοιον καιρό και για τον Ράντονιτς.
Ας ολοκληρωθεί το ρόστερ, ας αρχίσουν τα φιλικά και βλέπουμε. Έχει πολύ ενδιαφέρον το δίχως άλλο.
Κι είναι και εύλογος κι ο ενθουσιασμός από πλευράς Παναθηναϊκών.
Ήρθε σε σε σας κάτω από ειδικές συνθήκες και μέσα από ένα κανάλι επικοινωνίας που έχει ο Δ.Γ με τη Ρωσία και δη με την ΤΣΣΚΑ. Το οποίο κανάλι καλά κρατάει και φέτος. Και παραπέμπει στο λεγόμενο Ανατολικό Ζήτημα.

Πέραν των ειδικών συνθηκών αναφορικά με το φιρμάνι που έλαβε από την ΤΣΣΚΑ ( ή στον Παναθηναϊκό ή ένας χρόνος... γιόγκα) ήρθε σε μια ομάδα που έχριζε ενός ας το πούμε "ριχάμπ. Τελικά αυτό το "ριχάμπ" φημολογείται ότι έγινε μες το καλοκαίρι ετούτο. Αν αρκεί από μόνο του, μένει να το δούμε.
Μια ομάδα, που ο προπονητής από τη μέρα που έσκασε Αθήνα είχε την αμηχανία ζωγραφισμένη ανάγλυφα.
Οι μοναδικοί που έπαιξαν φέτος (που προσέφεραν δηλαδή στην ομάδα τους) ήταν οι Πονίτκα και Λι. Οι καλύτεροι αμυντικοί δηλαδή. Γιατί η επίθεση ήταν ότι του φανεί...
Θυμάμαι βέβαια να μπαίνω στο φόρουμ τον χειμώνα (2023) και να βλέπω στα ρόστερ της επόμενης χρονιάς τους Μπέικον και Ντ. Γουίλιαμς και τσιμπιόμουν.....
Εγώ τον Γκριγκόνις τον ήθελα πολύ στην περσινή ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στη φετινή (άσχετα αν ο Τζέιμς ή κάποιος αναλόγου αξίας είναι καλύτερος του Λιθουανού).
Ο Γκριγκόνις είναι καταπληκτικός στις τελευταίες επιθέσεις, με ποικιλία στο επιθετικό παιχνίδι, με κρύο αίμα και με τιμίοτατο πέρασμα από την ΤΣΣΚΑ, σε μια περιφέρεια που ξεχείλιζε από ταλέντο κι από κοντούς εκατομυρριών. Δεν θα πιάσω ούτε τα χρόνια του στην Ισπανία ούτε με τα Άλμπατρος, γιατί δεν έχει νόημα. Εδώ ξεχάσαμε την μπασκετάρα που έπαιξε πέρσι με τη Λιθουανία η οποία έχασε από πολύ δυνατές ομάδες στον πόντο και με παρατάσεις αν θυμάμαι καλά.
Είπα Άλμπατρος και θυμήθηκα και τον Γκεντράιτις. Φέτος, πήγε καλά με μίνιμουμ καμιά 10αρια πόντους και πάνω από 5-6ριμπ.Θυμάμαι παιχνίδι που το τελείωσε με 16σκουπίδια. Παίκτης που τον περίμενα να πάει καλύτερα ωστόσο ( και το ΝΒΑ το ίδιο) και θέλω να τον δω σε μια πολύ ενδιαφέρουσα γραμμή φόργουορντ που έχει απ' όλα. Τον Χάνγκα, τον Νταβίντοβατς και τον γεμάτο μπάσκετ Λ. Μίτροβιτς που λόγω μυαλού και μάκρους θα τον δούμε και στο 5, κι ας είναι ένα κλασσικό 4ρι, που αν δεν είχε σακατευτεί, θα ήταν μέσα στους 5 καλύτερους στη θέση 4.
Θυμάμαι, τέλος την πρώτη μεγάλη παράσταση του Βιλντόσα στην Ευρωλίγκα. Κάποιοι βέβαια, που σκαμπάζαμε από ACB και Α. Σαλαθάρ, ξέραμε τι είχε κάνει ο Βιλντόσα με την Κίλμες. Παρόλα αυτά, ήταν άλλο να ξέρεις ότι πρόκειται για το νέο μεγάλο γκαρντ του αργεντίνικου μπάσκετ κι άλλο να τον βλέπεις στο ΟΑΚΑ απέναντι στον σεληνιασμένο τότε Καλάθη που έπαιζε για 2 παίκτες μπρος και πίσω.
Η γνώμη μου είναι ότι "βρίσκει" πολύ με τον Σλούκα. Αλλά είναι παικτάραδες αμφότεροι και θα υπάρχουν ματς που θα βάζουν 50 πόντους μαζί.
Ο Γκριγκόνις λειτούργησε ωραιότατα ως αποδιοπομπαίος τράγος. (μετά τον Ράντονιτς) Τράγος είπα και θυμήθηκα τον Τρουχίγιο. Σε τόπικ Παναθηναϊκού είμαι, για τον Γριγκόνις γράφω, όλο και θα γυροβολάει ο Γιώργος για να το πιάσει.....
Για τον Αταμάν, θα τα πούμε άλλη φορά. Τον υπερασπίζομαι από την πρώτη του χρονιά στην Εφές (όταν θεωρούταν "ταβερνιάρης" όπως κι ο Λάσο, άλλωστε). Ιδιαίτερη περίπτωση κόουτς. Σίγουρα η καλύτερη από τις διαθέσιμες.
Βέβαια το ίδιο επιμύθιο θυμάμαι τάλε κουάλε τέτοιον καιρό και για τον Ράντονιτς.
Ας ολοκληρωθεί το ρόστερ, ας αρχίσουν τα φιλικά και βλέπουμε. Έχει πολύ ενδιαφέρον το δίχως άλλο.
2
1
1

-
- Reactions: 2390
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το έγραψε το Newspao, από τέτοια σάιτ βγαίνουν οι περισσότερες πληροφορίες για τα συμβόλαια των παικτών. Μιλάμε για έναν παίκτη με θητεία, έστω μικρή, στο NBA, δε θα ερχόταν με ένα χαμηλό συμβόλαιο.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 1:00 amΕχεις κάποιο λινκ? Αν ισχύουν αυτά τα λεφτά μιλάμε για μεγαλύτερη υπεραξία κι απτου Σλουκα! Ο Kyle θα ξεκινήσει τη σεζόν με 10-12 λεπτά ανά ματς στη γιουρολιγκ, όπως κι ο Πολωνός. Κι αν αποδώσουν οι χρόνοι τους θα ανέβουν. Δεν γίνεται για 12 λεπτά να παίρνει 800χιλ λοιπόν ο Guy...
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι θα παίζει μόνο 10 λεπτά ο Γκάι.
Ο Βιλντόσα θεωρώ πως θα κάνει καλύτερη χρονιά από το Σλούκα, αν υπάρξει τέτοιο στοιχηματάκι θα το παίξω, σε μπάσκετ Αταμάν θα είναι ταμάμ.
Επίσης μερικοί δεν έχουν καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο Γκραντ, και όχι δε θα μπαίνει μόνο για την άμυνα, έχει πολλές αρετές.
Για τον Πολωνό δεν ξέρω. Όσο τον είδα στην Ισπανία (πολύ λίγο δηλαδή, δεν έπαιζε και τόσο και δεν είδα κανένα ματς της ομάδας του ολόκληρο, άρα τον έβλεπα σε κάτι τρίλεπτα) δε μου γέμισε το μάτι, από την ω΄ρα που τον πήραμε τον βλέπω πολύ καλύτερο από ό,τι νόμιζα, αλλά θα δούμε. Ενδιαφέρουσα κίνηση, με χτυπητά μειονεκτήματα βέβαια.
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ την επάνοδο του basket72. Τέτοια θέλουμε , αναφορές στους Τρουχίγιους με τα μέα και τα σέα.
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ. 
Ο Βιλντόσα θεωρώ πως θα κάνει καλύτερη χρονιά από το Σλούκα, αν υπάρξει τέτοιο στοιχηματάκι θα το παίξω, σε μπάσκετ Αταμάν θα είναι ταμάμ.
Επίσης μερικοί δεν έχουν καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο Γκραντ, και όχι δε θα μπαίνει μόνο για την άμυνα, έχει πολλές αρετές.
Για τον Πολωνό δεν ξέρω. Όσο τον είδα στην Ισπανία (πολύ λίγο δηλαδή, δεν έπαιζε και τόσο και δεν είδα κανένα ματς της ομάδας του ολόκληρο, άρα τον έβλεπα σε κάτι τρίλεπτα) δε μου γέμισε το μάτι, από την ω΄ρα που τον πήραμε τον βλέπω πολύ καλύτερο από ό,τι νόμιζα, αλλά θα δούμε. Ενδιαφέρουσα κίνηση, με χτυπητά μειονεκτήματα βέβαια.
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ την επάνοδο του basket72. Τέτοια θέλουμε , αναφορές στους Τρουχίγιους με τα μέα και τα σέα.

2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καταρχάς, καλώς ήρθες!basket72 (meros 2) έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 1:03 amΟ Γκριγκόνις είναι ένας από τους καλύτερους και πληρέστερους σούτινγκ γκαρντ στην Ευρωλίγκα. Ναι, χάνει σε άμυνα, αλλά ας δούμε και ποιος θα έρθει στη θέση του και τι άμυνα θα παίζει.
Ήρθε σε σε σας κάτω από ειδικές συνθήκες και μέσα από ένα κανάλι επικοινωνίας που έχει ο Δ.Γ με τη Ρωσία και δη με την ΤΣΣΚΑ. Το οποίο κανάλι καλά κρατάει και φέτος. Και παραπέμπει στο λεγόμενο Ανατολικό Ζήτημα.![]()

Και μιας και το είπα αυτό, θυμήθηκα ότι ήσουν ο πρώτος που με καλωσόρισε όταν έγραψα το πρώτο μου σχόλιο εδώ στο φόρουμ πριν κάποια χρόνια. Ήσουν λίγο αυστηρός τότε επειδή είχα προτείνει ένα ροστερ, θυμάμαι, για τον ΠΑΟ που ήταν λίγο εκτός πραγματικότητας χαχαχ.
Πολύ σωστά τα λες για τον Grigonis, δεν σε είχαμε στη παρέα μας το καλοκαίρι που τα σχολιάζαμε αλλά ήμουν από αυτούς που είχαν εκστασιαστεί που αλλάξαμε Nedovic με Grigonis. Μπορώ να πω όμως πως με απογοήτευσε αρκετά ο Λιθουανός μέσα στη χρονιά, δεν περίμενα τέτοια εικόνα και δεν φταίει για όλα ο Radonic. Μια χαρά θα ήταν για backup 2αρι αλλά πλέον με Guy και Σλούκα στην ομαδα δεν χωράει σε καμία περίπτωση. Τρεις τόσο soft και κακοί αμυντικά παιχτες στην ίδια περιφέρεια είναι τεράστιο red flag. Καλώς ή κακώς ο Grigonis δεν έπιασε στην ομαδα και πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στον ΠΑΟ δεν υπολογίζεται για του χρονου και αν θελει να μην χάσει κανα χιλιάρικο μπορεί να κάτσει άλλη μια σεζόν να κάνει ποδήλατο στον πάγκο. Εμεις οι οπαδοί αναμένουμε το πουλέν μου τον Mykhailiuk στη θεση του.
Και ο Giedraitis μαρεσει, δεν θα είχα θέμα να τον παίρναμε και να μοιραζόταν τη θέση 3 με τον Παπαπέτρου, προφανώς ο Svi είναι αρκετά ανώτερος βέβαια. Θα ηθελα ενα εκτενέστερο σχόλιο για ερυθρο όμως... Καταρχάς, όταν παίζουν μαζί Simonovic και Mitrovic, ποιος θα είναι το 4αρι?
ΥΓ. Και μένα ο Vildoza μεγάλη μου καψούρα, σιχτίριζα όταν μέσα στη χρονιά επέστρεψε απτο ΝΒΑ και τον αφήσαμε για τον Ερυθρό για να μείνουμε με τον Wolters. Το διορθώσαμε το λάθος το καλοκαίρι. Δεν θεωρώ πως τρακάρει πάντως με τον Σλουκα, αντιθέτως πιστεύω πως ο Κώστας θα αποτελέσει εναν εξαιρετικό μέντορα για τον Αργεντινό. Δεν θα παίζουν και πολύ ταυτόχρονα άλλωστε, ο Σλούκας θα παιζει κανα 25λεπτο στον ασο και τα υπόλοιπα 15 ο Vildoza, μόνο στο 10λεπτο που θα παιζει ο Luca ως 2αρι θα βρίσκεται μαζί με τον Σλουκα στο παρκέ. Τα ζευγάρια λογικά θα ναι για 15 λεπτα το Vildoza-Guy, για 10 λεπτά το Vildoza-Sloukas και για 15 λεπτά το Grant-Sloukas. O Grant παρεμπιπτόντως μου φαίνεται ως η μοναδική παραφωνία του φετινού ροστερ, ήθελα κάτι καλύτερο εκεί.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Σε όσα είπες περί Vildoza συμφωνώ πλήρως. Ο Guy όμως όσο καλός κι αν είναι, απτη στιγμή που θα βρίσκεται για 25 λεπτά ανά ματς ο Σλουκας στο παρκέ, εξ ορισμού δεν θα μπορει να βρίσκει πάνω από 10-15'. Θα είναι πολύ αστεία η αμυντική συνύπαρξη των δύο και θεωρώ θα την δούμε ελάχιστα.yorgos έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 1:22 amΔε νομίζω ότι θα παίζει μόνο 10 λεπτά ο Γκάι.
ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ την επάνοδο του basket72. Τέτοια θέλουμε , αναφορές στους Τρουχίγιους με τα μέα και τα σέα.ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ.
![]()
O Balcerowski επιθετικα θα μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια μας, αμυντικά τον φοβάμαι. Χειρότερος του Παπαγιαννη βέβαια δεν πιστεύω πως θα ναι.
Για Grant αν θες αναλυσέ το λίγο περισσότερο, εμένα δεν με ενθουσιάζει ο παιχτης.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γεια σου Τζόνι. Θυμάμαι τα σχόλια σου στο παλιό φόρουμ, και σε θυμάμαι νέο μέλος, αλλά όχι ότι σε είχα καλωσορίσει- αν και το συνήθιζα.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 1:29 am
Καταρχάς, καλώς ήρθες!![]()
Και μιας και το είπα αυτό, θυμήθηκα ότι ήσουν ο πρώτος που με καλωσόρισε όταν έγραψα το πρώτο μου σχόλιο εδώ στο φόρουμ πριν κάποια χρόνια. Ήσουν λίγο αυστηρός τότε επειδή είχα πρότεινε ένα ροστερ, θυμάμαι, για τον ΠΑΟ που ήταν λίγο εκτός πραγματικότητας χαχαχ.
Πολύ σωστά τα λες για τον Grigonis, δεν σε είχαμε στη παρέα μας το καλοκαίρι που τα σχολιάζαμε αλλά ήμουν από αυτούς που είχαν εκστασιαστεί που αλλάξαμε Nedovic με Grigonis. Μπορώ να πω όμως πως με απογοήτευσε αρκετά ο Λιθουανός μέσα στη χρονιά, δεν περίμενα τέτοια εικόνα και δεν φταίει για όλα ο Radonic. Μια χαρά θα ήταν για backup 2αρι αλλά πλέον με Guy και Σλούκα στην ομαδα δεν χωράει σε καμία περίπτωση. Τρεις τόσο soft και κακοί αμυντικά παιχτες στην ίδια περιφέρεια είναι τεράστιο red flag. Καλώς ή κακώς ο Grigonis δεν έπιασε στην ομαδα και πρέπει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, στον ΠΑΟ δεν υπολογίζεται για του χρονου και αν θελει να μην χάσει κανα χιλιάρικο μπορεί να κάτσει άλλη μια σεζόν να κάνει ποδήλατο στον πάγκο. Εμεις οι οπαδοί αναμένουμε το πουλέν μου τον Mykhailiuk στη θεση του.
Και ο Giedraitis μαρεσει, δεν θα είχα θέμα να τον παίρναμε και να μοιραζόταν τη θέση 3 με τον Παπαπέτρου, προφανώς ο Svi είναι αρκετά ανώτερος βέβαια. Θα ηθελα ενα εκτενέστερο σχόλιο για ερυθρο όμως... Καταρχάς, όταν παίζουν μαζί Simonovic και Mitrovic, ποιος θα είναι το 4αρι?
ΥΓ. Και μένα ο Vildoza μεγάλη μου καψούρα, σιχτίριζα όταν μέσα στη χρονιά επέστρεψε απτο ΝΒΑ και τον αφήσαμε για τον Ερυθρό για να μείνουμε με τον Wolters. Το διορθώσαμε το λάθος το καλοκαίρι. Δεν θεωρώ πως τρακάρει πάντως με τον Σλουκα, αντιθέτως πιστεύω πως ο Κώστας θα αποτέλεσε εναν εξαιρετικό μέντορα για τον Αργεντινό. Δεν θα παίζουν και πολύ ταυτόχρονα άλλωστε, ο Σλούκας θα παιζει κανα 25λεπτο στον ασο και τα υπόλοιπα 15 ο Vildoza, μόνο στο 10λεπτο που θα παιζει ο Luca ως 2αρι θα βρίσκεται μαζί με τον Σλουκα στο παρκέ. Τα ζευγάρια λογικά θα ναι για 15 λεπτα το Vildoza-Guy, για 10 λεπτά το Vildoza-Sloukas και για 15 λεπτά το Grant-Sloukas. O Grant παρεμπιπτόντως μου φαίνεται ως η μοναδική παραφωνία του φετινού ροστερ, ήθελα κάτι καλύτερο εκεί.
Όντως ο Γκριγκόνις δεν κολλάει πια σε σας. ΄
Για το δίδυμο Βιλντόσα- Σλούκα, έχω την εντύπωση ότι θα παίζει κάπου 50 με 55 λεπτά. Άρα θα περνάνε και χρόνο μαζί και δη στο κλείσιμο των παιχνιδιών.
Τον Μϊχαιλιουκ τον έχω δει σ' ένα μόνο παιχνίδι. Το περσινό κόντρα στην Εθνική μας. Με είχε εντυπωσιάσει. Ακόμα και τα παιδιά που ξέρουν πολύ ΝΒΑ δεν νομίζω να τον έχουν δει και πολύ. Ίσως όσοι βλέπουν τις Εθνικές να έχουν να μας πουν περισσότερα.
Λογικά κολλάει.
Όμως πως κολλάει ένας Ουκρανός στην ομάδα του Δ.Γ;
Θα μου πεις εδώ πήρε Τούρκο προπονητή ( αν και μακεδονομάχος), στα ξένα αμπέλια θα κολλήσει;
Σωστό κι αυτό....
Για να δούμε..... εγώ που ξέρω λίγα ως ελάχιστα από το σύγχρονο ΝΒΑ εμπιστεύομαι πιο πολύ τα δικά μας παιδιά.
Π.χ θα μου άρεσε σε σας ο Μπραζντείκις.
* Συμφωνώ με Yorgos για τον Γκραντ. Πολύ καλός παίκτης είναι και με... συγκολλητική χρήση στην περιφέρεια σας. Δεν περιορίζεται μόνο στο πίσω μέρος. Θυμάμαι μάλιστα να κλείνει και πολύ καλά τη χρονιά στην Αρμάνι (των χιλίων τραυματισμών τα τελευταία 2 χρόνια...).
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
κι ένα βιντεάκι από τους τελικούς "αίμα κ άμμος¨κόντρα στη Βίρτους με Τζ. Γκραντ καθοριστικό.
2 σχόλια μονάχα από κάτω ( ας ήταν φόρμουλα ένα, να σου λέγα εγώ πόσα θα είχε με τους αμπάσκετους- πλέον- Ιταλούς).
Το πρώτο δεν χρήζει μετάφρασης.
Το δεύτερο λέει "δεν καταλαβαίνω γιατί τον αφήσαμε να φύγει".
2 σχόλια μονάχα από κάτω ( ας ήταν φόρμουλα ένα, να σου λέγα εγώ πόσα θα είχε με τους αμπάσκετους- πλέον- Ιταλούς).
Το πρώτο δεν χρήζει μετάφρασης.
Το δεύτερο λέει "δεν καταλαβαίνω γιατί τον αφήσαμε να φύγει".
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Παντως τη σεζόν που πέρασε ο καθένας τους είχε 24 λεπτά μέσο όρο (σύνολο 48) , κάπου εκεί τους υπολογίζω και φέτος. Για μένα λείπει και κάτι ακόμα από τα γκαρντ μας. Δηλαδή ήθελα Σλουκα στο 1, Βιλντοζα στο 1/2 κι ένα καθαρό σκορερ στο 2 τύπου Λοιντ ή Παντερ. Εναν πιο έμπειρο και (κυρίως) καλύτερο αμυντικο από τον Guy βασικά. Κανένας εκ των Σλουκα ή Βιλντοζα δεν μπορεί να πάρει πάνω του με τέτοιον τρόπο το σκοράρισμα. Αυτά ανεξάρτητα απτο 3αρι που θα ρθει.basket72 (meros 2) έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 1:40 amΓεια σου Τζόνι. Θυμάμαι τα σχόλια σου στο παλιό φόρουμ, και σε θυμάμαι νέο μέλος, αλλά όχι ότι σε είχα καλωσορίσει- αν και το συνήθιζα.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 1:29 am
Καταρχάς, καλώς ήρθες!![]()
Και μιας και το είπα αυτό, θυμήθηκα ότι ήσουν ο πρώτος που με καλωσόρισε όταν έγραψα το πρώτο μου σχόλιο εδώ στο φόρουμ πριν κάποια χρόνια. Ήσουν λίγο αυστηρός τότε επειδή είχα πρότεινε ένα ροστερ, θυμάμαι, για τον ΠΑΟ που ήταν λίγο εκτός πραγματικότητας χαχαχ.
ΥΓ. Και μένα ο Vildoza μεγάλη μου καψούρα, σιχτίριζα όταν μέσα στη χρονιά επέστρεψε απτο ΝΒΑ και τον αφήσαμε για τον Ερυθρό για να μείνουμε με τον Wolters. Το διορθώσαμε το λάθος το καλοκαίρι. Δεν θεωρώ πως τρακάρει πάντως με τον Σλουκα, αντιθέτως πιστεύω πως ο Κώστας θα αποτέλεσε εναν εξαιρετικό μέντορα για τον Αργεντινό. Δεν θα παίζουν και πολύ ταυτόχρονα άλλωστε, ο Σλούκας θα παιζει κανα 25λεπτο στον ασο και τα υπόλοιπα 15 ο Vildoza, μόνο στο 10λεπτο που θα παιζει ο Luca ως 2αρι θα βρίσκεται μαζί με τον Σλουκα στο παρκέ. Τα ζευγάρια λογικά θα ναι για 15 λεπτα το Vildoza-Guy, για 10 λεπτά το Vildoza-Sloukas και για 15 λεπτά το Grant-Sloukas. O Grant παρεμπιπτόντως μου φαίνεται ως η μοναδική παραφωνία του φετινού ροστερ, ήθελα κάτι καλύτερο εκεί.
Όντως ο Γκριγκόνις δεν κολλάει πια σε σας. ΄
Για το δίδυμο Βιλντόσα- Σλούκα, έχω την εντύπωση ότι θα παίζει κάπου 50 με 55 λεπτά. Άρα θα περνάνε και χρόνο μαζί και δη στο κλείσιμο των παιχνιδιών.
Τον Μϊχαιλιουκ τον έχω δει σ' ένα μόνο παιχνίδι. Το περσινό κόντρα στην Εθνική μας. Με είχε εντυπωσιάσει. Ακόμα και τα παιδιά που ξέρουν πολύ ΝΒΑ δεν νομίζω να τον έχουν δει και πολύ. Ίσως όσοι βλέπουν τις Εθνικές να έχουν να μας πουν περισσότερα.
Λογικά κολλάει.
Όμως πως κολλάει ένας Ουκρανός στην ομάδα του Δ.Γ;
Θα μου πεις εδώ πήρε Τούρκο προπονητή ( αν και μακεδονομάχος), στα ξένα αμπέλια θα κολλήσει;
Σωστό κι αυτό....
Για να δούμε..... εγώ που ξέρω λίγα ως ελάχιστα από το σύγχρονο ΝΒΑ εμπιστεύομαι πιο πολύ τα δικά μας παιδιά.
Π.χ θα μου άρεσε σε σας ο Μπραζντείκις.
* Συμφωνώ με Yorgos για τον Γκραντ. Πολύ καλός παίκτης είναι και με... συγκολλητική χρήση στην περιφέρεια σας. Δεν περιορίζεται μόνο στο πίσω μέρος. Θυμάμαι μάλιστα να κλείνει και πολύ καλά τη χρονιά στην Αρμάνι (των χιλίων τραυματισμών τα τελευταία 2 χρόνια...).
Ο Grant το ξέραμε ότι μπορεί να βρει ποντους απο τις μπουκες του και κανα mid range. Το θέμα είναι να τρώει παιδάκια στην αμυνα , αν έχει το αντίκτυπο του Walkup πχ αμυντικά και αποδεχθεί τον ρόλο του ρολιστα επιθετικα (κι οχι αυτόν που είχε στην Τελεκομ) θα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα. Βέβαια το μονοετές που υπέγραψε (ούτε καν 1+1) δείχνει πως ο Αταμαν θα ψάξει να τον αλλάξει του χρονου.
Οι θέσεις 1 έως 3 στον ΠΑΟ έχουν τον εξής ανορθολογισμο, δεν εχουν αρκετούς 3&D παιχτες, υπάρχουν δύο καρα-soft τύποι, ο Σλουκας κι ο Guy και υπάρχουν και δύο πολύ ασταθείς σουτερ, ο Grant κι ο Παπαπετρου. Οι μόνοι που είναι "εκει" και μπροστά και πίσω είναι ο Vildoza και ο Mykhailiuk (αν όντως έρθει). Αα και ο Μαντζούκας ίσως, όποτε ανεβαίνει στο 3.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με τα χιουτζ συμβόλαια που υπέγραψαν οι 2 τους έχουν έρθει ως οι πριμαντόνες της ομάδας.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 2:04 am
Παντως τη σεζόν που πέρασε ο καθένας τους είχε 24 λεπτά μέσο όρο (σύνολο 48) , κάπου εκεί τους υπολογίζω και φέτος. Για μένα λείπει και κάτι ακόμα από τα γκαρντ μας. Δηλαδή ήθελα Σλουκα στο 1, Βιλντοζα στο 1/2 κι ένα καθαρό σκορερ στο 2 τύπου Λοιντ ή Παντερ. Εναν πιο έμπειρο και (κυρίως) καλύτερο αμυντικο από τον Guy βασικά. Κανένας εκ των Σλουκα ή Βιλντοζα δεν μπορεί να πάρει πάνω του με τέτοιον τρόπο το σκοράρισμα. Αυτά ανεξάρτητα απτο 3αρι που θα ρθει.
Ο Grant το ξέραμε ότι μπορεί να βρει ποντους απο τις μπουκες του και κανα mid range. Το θέμα είναι να τρώει παιδάκια στην αμυνα , αν έχει το αντίκτυπο του Walkup πχ αμυντικά και αποδεχθεί τον ρόλο του ρολιστα επιθετικα (κι οχι αυτόν που είχε στην Τελεκομ) θα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα. Βέβαια το μονοετές που υπέγραψε (ούτε καν 1+1) δείχνει πως ο Αταμαν θα ψάξει να τον αλλάξει του χρονου.
Οι θέσεις 1 έως 3 στον ΠΑΟ έχουν τον εξής ανορθολογισμο, δεν εχουν αρκετούς 3&D παιχτες, υπάρχουν δύο καρα-soft τύποι, ο Σλουκας κι ο Guy και υπάρχουν και δύο πολύ ασταθείς σουτερ, ο Grant κι ο Παπαπετρου. Οι μόνοι που είναι "εκει" και μπροστά και πίσω είναι ο Vildoza και ο Mykhailiuk (αν όντως έρθει). Αα και ο Μαντζούκας ίσως, όποτε ανεβαίνει στο 3.
Κι ο Βιλντόσα είναι χαριασματικός σκόρερ. Εδώ έχει δώσει ACB τη χρονιά της φούσκας κόντρα στα μεγάλα φαβορί με την Μπασκόνια σχεδόν του πεταματού.
Ο Σλούκας είναι καλύτερος πασέρ από τον Αργεντίνο.
Ο Γκραντ θα δώσει λίγο απ[ όλα.
Κι άμυνα καλή.
Εδώ όμως ας κάνω μιαν παρατήρηση.
Το θέμα της άμυνας έχει παρεξηγηθεί. Έχουμε ως κουτάκι στο μυαλό μας, ότι καλή άμυνα ίσον μούσκουλα κλπ. Καλά κι άγια κι ακόμα καλύτερα οι φαρδιές πλάτες στο μπάσκετ ώστε να παίζεις και στο χαμηλό ποστ ακόμα και ψηλότερους.
Και βέβαια ο λεγόμενος πυρήνας και πόδια.
Ωστόσο παίζουν ρόλο κι άλλα. Είναι η γνώση του παιχνιδιού. Είναι θέληση. Είναι αυταπάρνηση. Είναι γρήγορα αντανακλαστικά.
Ε, ο Γουόκαπ τα έχει όλα σε υπερθετικό βαθμό.
Είναι αυτός κι ο Χάινς και μετά οοοολοι οι άλλοι.
Λογικά θα σας πάρει κάποιον χρόνο να δέσετε. Έχετε υπερβολικά πολλούς νέους παίκτες.
Δεν συμφωνώ με αυτό. Ούτε ο Λάσο ή ο Ζοτς θα συμφωνούσε.
Πονίκτα ή Γκριγκόνις ή Μ. Τόμας και Λι, έπρεπε να είχατε κρατήσει.
Κι ας τους πλαισιώνατε με βόμβες αφού ρέει το χρήμα, άφθονο όπως το πετρέλαιο ένα πράγμα.

0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Άσχετο, αλλά για τους αμφισβητίες, ο Χουαντσο με την εθνική Ισπανίας παίζει άνετα και στο 3. Συγκεκριμένα σήμερα η βασική 5αδα ήταν Ντιαζ στο 1, Αμπρινες στο 2, Χουαντσο στο 3, Πάρα στο 4 και Γουιλι στο 5.
3/5 απτη Μπαρτσελόνα στο μεταξυ, η οποία Μπαρτσελόνα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα 2αρι ακόμα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να πάρει τον Γκριγκονις πχ ή τον Ντορσει αν τον αφήσει ο Ιτουδης και πάρει καναν Χιγκινς στη Φενερ.
3/5 απτη Μπαρτσελόνα στο μεταξυ, η οποία Μπαρτσελόνα χρειάζεται οπωσδήποτε ένα 2αρι ακόμα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να πάρει τον Γκριγκονις πχ ή τον Ντορσει αν τον αφήσει ο Ιτουδης και πάρει καναν Χιγκινς στη Φενερ.
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3