2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:04 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 12:13 pm
shtarkws έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 11:23 am
Γιατί υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες στην Ευρώπη με τα προσόντα του σε αυτήν την ηλικία. Μην σου πω κανένας. Ο Μίχαλιουκ άνετα μπορει να γίνει το καλύτερο 3 της διοργάνωσης
Και πάλι, είναι υπερβολικά όσα γράφονται για αυτόν.
Τι το υπερβολικό έχει γραφτεί;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:33 pm

Hollis Jefferson για 3αρι σε εμας; Παικταρα θεωρω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Προσωπικά ο Γκριγκόνις είναι από τους αγαπημένους παίκτες οι λόγοι είναι απλοί , ξέρει μπάσκετ, έχει σουτ φαρμάκι, καλό χειρισμό, βλέπει γήπεδο και δημιουργεί, είναι παίκτης οικονομίας και δεν κλέβει στην άμυνα. Μπορεί να διακριθεί τόσο σαν το μεγάλο όνομα σε μεσαία και κάτω ομάδα, μπορεί να διακριθεί και σε μια ομάδα με μεγαλύτερα ονόματα δίπλα του. Από τους λίγους αντί σταρ παίκτες που θα κάνει ο,τι του ζητήσεις. Ενώ δεν είναι καθόλου ζημιογόνος , ούτε μονοπωλεί την επίθεση παίρνοντας όλες τις μπάλες ή κάνοντας κατάχρηση της μπάλας , ούτε σε κρεμάει στην άμυνα. Είναι παίκτης ομάδας όμως , αποδίδει σε ένα σύνολο. Η Ζαλγκίρις ήταν σύνολο έστω και αν δεν είχε τις τεράστιες απαιτήσεις, σαν σύνολο όμως ήταν δεμένο.

Προφανώς ο Μιχ είναι καλύτερο φιτ δεν το συζητάμε, αλλά η μπασκετική αξία του Γκριγκονις δεν αμφισβητείται ούτε μηδενίζεται με μια κακή χρονιά. Μια χρονιά ειδικών καταστάσεων όπου ουσιαστικά ήρθε στην ομάδα σας σε καθεστώς "ομηρίας" ή πας Παναθηναϊκό ή μένεις ΤΣΣΚΑ, σε μια ομάδα που κακά τα ψέματα δεν είχε ούτε στόχους, ούτε πλάνο και τις περισσότερες φορές δεν έπαιζε καν μπάσκετ. Φέτος όμως ο παίκτης είδε πλάνο, είδε κινήσεις, είδε στόχους και θέλει να μείνει. Είναι βασικό αυτό. Δεν ξέρω πόσο ταιριάζει σε αυτό το ρόστερ, αλλά εδώ διαβάζω κάτι σχόλια λες και είναι ο Αντώνης Μάντζαρης...

4
4 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Tracy Mac

allstar

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:53 pm

Tracy Mac έγραψε:
Jonhy γιατι γελας με την προταση μου; Δεν ειναι καλος ο Hollis? Στους Νετς τον θυμαμαι πολυ καλος και νομιζα επαιζε ακομα ΝΒΑ.

Και σημερα πλακα εκανε στους δικους μας και ηταν και τελειως μονος.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:55 pm

Tracy Mac έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:
Jonhy γιατι γελας με την προταση μου; Δεν ειναι καλος ο Hollis? Στους Νετς τον θυμαμαι πολυ καλος και νομιζα επαιζε ακομα ΝΒΑ.

Επιθετικά μου φαίνεται καλός. Αλλά η άμυνα μας μπάζει λίγο δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί για πρώτος Ευρωλίγκα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4451
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:58 pm

Tracy Mac έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

απτο να παιζει 3αρι ο γκριγκονις προτιμω και εγω τον χολις :welcome:

0
Tracy Mac

allstar

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:58 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 1:55 pm
Tracy Mac έγραψε:

Επιθετικά μου φαίνεται καλός. Αλλά η άμυνα μας μπάζει λίγο δεν ξέρω αν μπορεί να ανταποκριθεί για πρώτος Ευρωλίγκα.
Δεν ειναι και ο καλυτερος αμυντικος ναι, αλλα μια χαρα μπορει να παιξει. Και σημερα οταν πιεσε λιγο καλος ηταν και φαίνεται καλος σε ριμπαουντ με καλα αλματα.

Επιθετικα και σουτ και απο κοντα σκοραρει ενω δεν ειναι ασχημος στο ποστ. Εχει και αθλητικοτητα και τεχνικη και σκέφτεται δεν παιζει με ένστικτο.

Ετσι και αλλιως ισως κολλαγε περισσοτερο ενας παικτης που θα ειναι του 30λεπτου βρεξει χιονισει, αλλα θα μπορεί να μοιράζεται την θεση αφού εχουμε και παπι εκει, συν 1-2 ακομα που θα παιρνουν εκει λεπτα. Ετσι παει και ο γκριγκο μόνο στο 2

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:03 pm

Tracy Mac έγραψε:
Tracy Mac έγραψε:

Γειά σου φίλε Τρέισι! Τον Χολις Τζεφερσον τον έπαιρνα πάντα στις ομάδες μου στο MyGM του ΝΒΑ 2Κ16, σουπερ ήταν 😂! Γενικά τότε ήταν σούπερ, οχι μονο στο 2Κ, αλλά απο το ΝΒΑ έχει φύγει από το 2021 και τη τελευταία 2ετια έχει αλλάξει 5(!) ομάδες, όλες πολύ κακού επιπέδου, με τελευταία μια στο Πουερτο Ρίκο. Προφανώς ο παιχτης δεν έχει κίνητρο για τίποτα πλέον, αλλιώς από θέμα ταλέντου εννοείται αν ειναι για Ευρωλίγκα. Κρίμα κι ολας γιατί είναι μόλις 28 , αλλά μπροστά του αυτος ο Τζονσον που χαμε πάρει ένα φεγγάρι με Πιτινο θα έμοιαζε με τον πιο πεινασμένο νέο μπροστά του.

Άσε που δεν έχει καθόλου 3ποντο και άρα κόβεται από Αταμαν.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:04 pm

ρε παιδια αν ηταν και αμυντικαρα δεν θα επαιζε στην ασια αλλα θα ειχε πρωταγωνιστικο ρολο στην αμερικη οπου οσο επαιζε ειχε υποφερτη παρουσια
προφανως και δεν ειναι τοπ παιχτουρα αλλα εδω μιλαμε για βολεψουμε την τρυπα που εχουμε στο 3 τουλαχιστον για φετος

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:06 pm

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πηραμε τον Ρογκαβόπουλος ρε παίδες. Προσωπικά θα προτιμούσα να βλέπουμε ένα δικό μας παιδί να παίρνει 10-15 λεπτά στο "3", παρά τον άνοστο Grigonis. Πόσο χειρότερη θα ήταν η ομαδα με Ρογκα αντι του Λιθουανού? Βέβαια χωράνε και οι δυο, λόγω του ελληνικού διαβατηρίου του 1ου.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:11 pm

Ρόγκα και Πάπι δεν κάνουν για βασικοί. Με έναν καλό βασικό δεν θα υπήρχε συνωστισμός?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πηραμε τον Ρογκαβόπουλος ρε παίδες. Προσωπικά θα προτιμούσα να βλέπουμε ένα δικό μας παιδί να παίρνει 10-15 λεπτά στο "3", παρά τον άνοστο Grigonis. Πόσο χειρότερη θα ήταν η ομαδα με Ρογκα αντι του Λιθουανού? Βέβαια χωράνε και οι δυο, λόγω του ελληνικού διαβατηρίου του 1ου.
ο παο χρειαζεται παιχτη στο 3 που θα παιζει μπροστα απο παπαπετρου
αυτη την στιγμη ο ρογκα αν ερχοταν θα επαιζε πισω απο παπ οποτε δεν ειχε κανενα νοημα να τον παρουμε
σε 3-4 χρονια το ξανασυζηταμε

0
Tracy Mac

allstar

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:13 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 2:03 pm
Tracy Mac έγραψε:

Γειά σου φίλε Τρέισι! Τον Χολις Τζεφερσον τον έπαιρνα πάντα στις ομάδες μου στο MyGM του ΝΒΑ 2Κ16, σουπερ ήταν 😂! Γενικά τότε ήταν σούπερ, οχι μονο στο 2Κ, αλλά απο το ΝΒΑ έχει φύγει από το 2021 και τη τελευταία 2ετια έχει αλλάξει 5(!) ομάδες, όλες πολύ κακού επιπέδου, με τελευταία μια στο Πουερτο Ρίκο. Προφανώς ο παιχτης δεν έχει κίνητρο για τίποτα πλέον, αλλιώς από θέμα ταλέντου εννοείται αν ειναι για Ευρωλίγκα. Κρίμα κι ολας γιατί είναι μόλις 28 , αλλά μπροστά του αυτος ο Τζονσον που χαμε πάρει ένα φεγγάρι με Πιτινο θα έμοιαζε με τον πιο πεινασμένο νέο μπροστά του.

Άσε που δεν έχει καθόλου 3ποντο και άρα κόβεται από Αταμαν.
Χαχα και γω τον έπαιρνα στο 2κ στους Νετς, ωραιος για αναπληρωματικος. Δεν τον θεωρώ κακο σουτερ παντως, απλως δεν ειναι σπεσιαλιστας και προτιμαει να πηγαινει πιο κοντα. Ετσι και αλλιως σουτ δεν μας λειπει.

Λες και ο Αντερσον ηταν καλυτερος σουτερ του Χολις; Θα μου ταιριαζε σε ρολο παρομοιο με Σιμον παντως.

Οσο για Ρογκα, αυτος δεν θελει να ρθει Ελλαδα και πολυ καλα κανει. Εδω ειναι ο καλύτερος παικτης της εθνικης και δεν τον βαζει πολυ παρολο που δεν παιζαμε καλα και που ο Παπανικολάου ηταν ο χειρότερος μας παικτης σημερα. Μεχρι και ο μποχω παραπανω επαιζε.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2543
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:14 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πολύ πιθανό ο ίδιος να μην ήθελε Ελλάδα.
Στην Μπασκόνια έφυγε ο Γκεντράιτις των 26 λεπτών και το μόνο άλλο 3 που πήραν ήταν ο Ρογκα.

Έχει όλο τον χώρο να παίζει μέσο όρο 20+ λεπτά αν μπορεί να ανταποκριθεί.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:14 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 2:11 pm
Ρόγκα και Πάπι δεν κάνουν για βασικοί. Με έναν καλό βασικό δεν θα υπήρχε συνωστισμός?
Δεν θεωρώ πως χρειάζεται βασικός στο 3. Με 15-20' από Παπαπέτρου, 10-15' από Ρογκα, ένα 5λεπτο από Μαντζούκα ή Χουαντσο και άλλο ένα 5λεπτο σχήμα με 3 γκαρντ, που αρέσει στον Αταμαν, μια χαρά έβγαινε η θέση.

Οι ποιοτικοι παιχτες είναι για να ρθουν στο ασοδυο και στο 5.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”