2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4449
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Σεπ 01, 2023 3:36 am

επιτελους ηρθε το καλο νεο απο αμερικη και θα μεινει εκει ενας παιχτης που εχει εγκεφαλικη εμμονη με το nba ,τωρα ελπιζουμε να το παρει αποφαση η ομαδα οτι δεν θα ερθει και να πανε σε αλλες περιπτωσεις παιχτων

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4449
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Σεπ 01, 2023 3:42 am

EXASFAIROS13 έγραψε:
Παρ Σεπ 01, 2023 3:25 am
Στο 2-3 παίζει να έχουμε και την χειρότερη 4αδα στην Ευρωλιγκα.
σιγα μην εχουμε και την χειροτερη 4αδα στο γιουροκαπ
για ελλαδα μια χαρα ειναι η ομαδα για ευρωπη θα θελαμε εναν παιχτη στυλ μιχαλιουκ για να ειμαστε ακομα καλυτερα

δηλαδη στην α1 η πενταδα

σλουκας
βιλντοζα
παπαπετρου
ηθοποιος
λεσορ
δεν μπορει να παρει πρωταθλημα?σοβαρα μιλαμε τωρα

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 227
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 01, 2023 5:21 am

Βασική 5αδα των 8.800 μυρίων εχουμε σούπερ, δεν το αμφισβητώ αλλά βάθος για να έχουμε πρέπει να βγουν τα στοιχήματα.Για Γκραντ και Κώστας αμφιβάλλω ,για Γκάι και Πολωνό πιστεύω θα γίνουν παιχταραδες.
Ένα στυλ Μικχαιλιουκ θέλουμε τώρα που έκλεισε άλλου ο Ουκρανός.
Ίσως είναι και τακτική του Αταμάν να δωσει ένα μήνα σε κάποιους παίχτες να ιδρώσουν και να "ανέβουν" ......και μετά να έλθει το γλυκάκι 🤪,τι να πω.Αν φέρεις από τώρα ένα 2-3αρο μπορεί ο Γκριγκονις να κάνει βαριεστημενος μονο ποδήλατο lol

Ο Θεός βοηθός στο 2-3😜.
Κάτι πολύ καλό θα πρέπει να έλθει από Αμερική μεριά .

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 01, 2023 8:40 am

To sdna ανέβασε άρθρο με τα νούμερα των παικτών.

Αναφέρει 15 παίκτες, με Π. Καλαϊτζάκη και Σαμοντουροβ.

Γιώργος Καλαϊτζάκης και Αβδαλας απωντες.
Αυτά

0
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions: 1714
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Σεπ 01, 2023 9:23 am

Για την ωρα παμε ως εχουμε,αλλα πολυ πιθανο μεσα στον Σεπτεμβριο να απασχολησει καποια αλλη περιπτωση,αναλογα το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα στο nba.

0
dimitrisdrama

sophomore
Reactions: 71
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρόγκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Σεπ 01, 2023 1:52 pm

Από το βίντεο που ανέβηκε τωρα με τα σουτακια από την πρώτη προπόνηση, μου έκανε πολύ εντύπωση η σωματοδομή και η αναπτυξη που εχει πάρει ο Αβδάλας ..Στο google λεει ειναι 1,96 αλλά μπορεί να ψηλώσει λίγο ακόμα γιατι είναι 17,5 ετών..και παίζει γκαρντ..Η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου..Σε τι στυλ παιχτη πιστευετε θα μπορουσε να εξελιχθει στο μελλον?Θα μπορουσε να ανταποκριθει σαν 4-5 γκαρντ αν δινοταν δανεικος σε καποια μικροτερη ελληνικη ομαδα να παίρνει αγωνιστικα λεπτα ή δεν ειναι ακομα ουτε για αυτο το επιπεδο?

0
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3281
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Σεπ 01, 2023 2:06 pm

dimitrisdrama έγραψε:
Από το βίντεο που ανέβηκε τωρα με τα σουτακια από την πρώτη προπόνηση, μου έκανε πολύ εντύπωση η σωματοδομή και η αναπτυξη που εχει πάρει ο Αβδάλας ..Στο google λεει ειναι 1,96 αλλά μπορεί να ψηλώσει λίγο ακόμα γιατι είναι 17,5 ετών..και παίζει γκαρντ..Η αληθεια ειναι οτι δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου..Σε τι στυλ παιχτη πιστευετε θα μπορουσε να εξελιχθει στο μελλον?Θα μπορουσε να ανταποκριθει σαν 4-5 γκαρντ αν δινοταν δανεικος σε καποια μικροτερη ελληνικη ομαδα να παίρνει αγωνιστικα λεπτα ή δεν ειναι ακομα ουτε για αυτο το επιπεδο?
Aβδάλας, Χουγκάζ, Καλαιτζάκης, Μαντζούκας, Σαμοντούροφ ήταν εξαιρετική φουρνιά για rebuilding αλλά ο ΠΑΟ δεν την επέλεξε ούτε φέτος. Οπότε οι παίκτες δε μπορούν να αναπτυχθούν αν δεν φύγουν ΝΒΑ ή Ισπανία.
Ο Αβδάλας είναι φοβερός παίκτης με εξαιρετικά στοιχεία (ψηλός με μεγάλα άκρα και παίζει περιφέρεια) , όμοια με παίκτες που λέμε ότι βγάζουν οι άλλες χώρες και εμείς όχι. Βγάζουμε και εμείς αλλά δε παίζουν.

Ο αντίστοιχος Λάσο της Ρεαλ θα είχε βασικό 2 χρόνια τώρα στην euroleague , τον αντίστοιχο ισπανό Αβδάλα αν η ομάδα δε πήγαινε καλά για χ,ψ λόγους και δεν έμπαινε 8αδα.
Κακώς για μένα στηρίχθηκαν συμβόλαια ξένων περαστικών στις θέσεις 9-10-11-12 του rotation γιατί φέτος ο Αβδάλας θα είχε φοβερές παραστάσεις για να πάρει αναπληρωματική θέση στη τόσο μεγάλη ομάδα του Αταμαν.

Παρόλαυτα η φουρνιά του ΠΑΟ στους μικρούς είναι εξαιρετική

Τουλιάτος
Ζερβός
Αθανασόπουλος
Κουστένης
Βασιλαντωνάκης
Ξωξάκος
Γεωργιάδης
Εζέτζα
Αδαμόπουλος
Τουμαζάτος
Σαμοντούροβ
Αβδάλας

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Σεπ 01, 2023 2:16 pm

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Σεπ 01, 2023 2:06 pm
dimitrisdrama έγραψε:
Aβδάλας, Χουγκάζ, Καλαιτζάκης, Μαντζούκας, Σαμοντούροφ ήταν εξαιρετική φουρνιά για rebuilding αλλά ο ΠΑΟ δεν την επέλεξε ούτε φέτος. Οπότε οι παίκτες δε μπορούν να αναπτυχθούν αν δεν φύγουν ΝΒΑ ή Ισπανία.
Ο Αβδάλας είναι φοβερός παίκτης με εξαιρετικά στοιχεία (ψηλός με μεγάλα άκρα και παίζει περιφέρεια) , όμοια με παίκτες που λέμε ότι βγάζουν οι άλλες χώρες και εμείς όχι. Βγάζουμε και εμείς αλλά δε παίζουν.

Ο αντίστοιχος Λάσο της Ρεαλ θα είχε βασικό 2 χρόνια τώρα στην euroleague , τον αντίστοιχο ισπανό Αβδάλα αν η ομάδα δε πήγαινε καλά για χ,ψ λόγους και δεν έμπαινε 8αδα.
Κακώς για μένα στηρίχθηκαν συμβόλαια ξένων περαστικών στις θέσεις 9-10-11-12 του rotation γιατί φέτος ο Αβδάλας θα είχε φοβερές παραστάσεις για να πάρει αναπληρωματική θέση στη τόσο μεγάλη ομάδα του Αταμαν.

Παρόλαυτα η φουρνιά του ΠΑΟ στους μικρούς είναι εξαιρετική

Τουλιάτος
Ζερβός
Αθανασόπουλος
Κουστένης
Βασιλαντωνάκης
Ξωξάκος
Γεωργιάδης
Εζέτζα
Αδαμόπουλος
Τουμαζάτος
Σαμοντούροβ
Αβδάλας
Δεν ειναι παικτες Ευρωλιγκας ο Αβδαλας και ο Σαμοντουροφ, ενω ο Μαντζουκας στεκεται μονο επειδη εχει υψος, δυναμη και σουτ.

Ο Χουγκαζ δεν αξιζει να ειναι καν στην ομαδα, ειναι χαμηλου επιπεδου παικτης και μαλιστα ουτε στο Περιστερι εδειξε κατι.

Εξαιρετικη φουρνια για rebuild δεν ηταν, αυτα τα παιδια πρωτα πρεπει να παιξουν 2 χρονια καπου και μετα βλεπουμε. Προς το παρων μονο ο Μαντζουκας πρεπει να παρει καλα λεπτα συμμετοχης, αλλα σε μια θεση που εχουμε χουαντσο-μητο ηδη.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Παρ Σεπ 01, 2023 8:55 pm

Καλησπέρα θα θεωρούσατε τον Hilliard καλύτερο fit από τον Grigonis στην ομαδα μας? Εγώ ναι, κυρίως λόγω αμυντικών προσόντων.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Σεπ 01, 2023 10:05 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Σεπ 01, 2023 8:55 pm

Καλησπέρα θα θεωρούσατε τον Hilliard καλύτερο fit από τον Grigonis στην ομαδα μας? Εγώ ναι, κυρίως λόγω αμυντικών προσόντων.
Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σε καλή κατάσταση ο Χίλιαρντ. Ναι, έναν παίκτη ΣΑΝ τον Χίλιαρντ θα το θέλαμε περισσότερο από το Γκριγκόνις. Θέλουμε ένα 3nD, με καλό κορμί κι αν γίνεται καλό δεύτερο άλμα, ο Γκριγκόνις είναι άλλου τύπου παίκτης. Αλλά ο Χίίαρντ δεν ξέρω πια τι μπάσκετ μπορεί να παίξει. Και υγιής όταν είναι πάντως, στις κακές του μέρες είναι πιο εκνευριστικός από τους περισσότερους παίκτες στην κακή τους μέρα.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Παρ Σεπ 01, 2023 10:15 pm

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα χρειάζεται παίκτη, κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε τον Μίχαλιουκ αλλά πόσο εύκολο είναι να πάρεις παίκτη που καταλήγει στους Σελτικς που πάνε για πρωτάθλημα;

Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε παίκτη που να είναι βασικός στο 3 αλλά να πατάει και στο 2

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 227

Παρ Σεπ 01, 2023 10:27 pm

O Javonte Green έχει κλείσει κάπου;

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 01, 2023 10:31 pm

yorgos έγραψε:

Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι σε καλή κατάσταση ο Χίλιαρντ. Ναι, έναν παίκτη ΣΑΝ τον Χίλιαρντ θα το θέλαμε περισσότερο από το Γκριγκόνις. Θέλουμε ένα 3nD, με καλό κορμί κι αν γίνεται καλό δεύτερο άλμα, ο Γκριγκόνις είναι άλλου τύπου παίκτης. Αλλά ο Χίίαρντ δεν ξέρω πια τι μπάσκετ μπορεί να παίξει. Και υγιής όταν είναι πάντως, στις κακές του μέρες είναι πιο εκνευριστικός από τους περισσότερους παίκτες στην κακή τους μέρα.
'Εχουμε ρίξει εμείς οι 2 τσακωμούς και τσακωμούς :P για τον Χίλιαρντ.
Η αλήθεια είναι ότι φέτοες δεν πήγε καλά σε μια καλή ομάδα όπως ήταν η Μακάμπι.
Δεν ξέρω αν είχε τραυματισμούς ούτε τον έίδα σε κανένα παιχνίδι.

Αλλά με την Μπάγερν ήταν πολύ καλός.
Το ζήτημα είναι ότι ήταν με την Μπασκόνια και την Μπάγερν καλός/πολύ καλός.
Σε ομάδες που ππηρε γερά λεπτά.
Σε ομάδες με μεγάλο ροτέισον (όπως ο ΠαναθηναΙκός αυτός) είχε μειωμένη απόδοση. ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι.

Σε χαρακτηριστικά πάντως ταιριάζει παραπάνω απ ό τον Γκριγκόνις γνωστό... στην ασφάλεια κι ως ποδηλάτης, βαδιστής μέχρι και διαλογιστής. :P

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Παρ Σεπ 01, 2023 11:00 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Σεπ 01, 2023 10:31 pm
yorgos έγραψε:

'Εχουμε ρίξει εμείς οι 2 τσακωμούς και τσακωμούς :P για τον Χίλιαρντ.
Η αλήθεια είναι ότι φέτοες δεν πήγε καλά σε μια καλή ομάδα όπως ήταν η Μακάμπι.
Δεν ξέρω αν είχε τραυματισμούς ούτε τον έίδα σε κανένα παιχνίδι.
Τραυματίστηκε σοβαρά στο ξεκίνημα της χρονιάς, αν θυμαμαι καλά τέλη Οκτώβρη στο γόνατο, είχαν πει θα μείνει έξω ένα μήνα, μετά γύρισε και δεν ήταν καλά, νομίζω μετά ξανατραυματίστηκε, κάπου μέσα στη σεζόν διάβασα για διακοπή συμβολαίου, αλλά δε θυμάμαι τι έγινε ακριβώς, πάντω υπήρξε πρόβλημα με την αποθεραπεία του.

εδιτ: 22/10 στο γόαντο
https://basketnews.com/news-179098-darr ... njury.html

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένος παίκτης: Magic